Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geldim o tarihten bugüne, 25.12.2020 ye:

Sermaye Piyasası Kurulu, Trabzonspor'un sermayesini 236.390.631 TL'den 500.000.000 TL'ye çıkaracağı bedelli sermaye artırımına onay verdi.

263 milyon yeni pay, yaklaşık 4 TL den arz edilecek, yani 990 milyon TL kasaya para girecek!

Klübün borcu kulübün borcunun 928 milyon TL

BAŞKANA BU KARARDAN SONRA eleştiriyi bırakıyorum, Trabzonspor ülkenin borçsuz TEK KLÜBÜ olabilir SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLİRSE, ula kötü de yönetilse borçsuz olacağız, BU BİR DEVRİMDİR, HELAL OLSUN kimin emeği varsa...
    hocam biraz daha açık konuşurmusunuz..
    karar derken ..kararı spk veriyormuş..
    başkan ve yönetimin fiyat yüksek 4yani 4 tl olunca spk ya başvurusumu iyi tercih..

kulübe nasıl girdi oluyor..

...................
    yaptığı hataları yüzüne vurdum..herkes vurdu..
    bu sözler de kendisine gitmş..İYİ olmuş..
    geldiğimizde menejerlere 17 mil ödedik ..bize nasıl böyle derler diyor..
    İYİ OLDU sana..İHANET gibi şeyler yaptın..
    neyse yaptığı hataları söyledik doğru adımlar atarsa tekrar YUKARI ivmeleniriz..
    ZATEN gitmesin..DOĞRULARI yapsın..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Baker dedi ya ahahah

Kesin maçları izlemiyor. Çok net.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam biraz daha açık konuşurmusunuz..
        karar derken ..kararı spk veriyormuş..
        başkan ve yönetimin fiyat yüksek 4yani 4 tl olunca spk ya başvurusumu iyi tercih..

kulübe nasıl girdi oluyor..

...................
        yaptığı hataları yüzüne vurdum..herkes vurdu..
        bu sözler de kendisine gitmş..İYİ olmuş..
        geldiğimizde menejerlere 17 mil ödedik ..bize nasıl böyle derler diyor..
        İYİ OLDU sana..İHANET gibi şeyler yaptın..
        neyse yaptığı hataları söyledik doğru adımlar atarsa tekrar YUKARI ivmeleniriz..
        ZATEN gitmesin..DOĞRULARI yapsın..
        Sevgili dostum, muhtemelen TEKNİK olduğu için bazılarınız anlamamış olabilirsiniz, ama olan şu, Bedelli artırım sonrası 990 Milyon TL direk Trabzonspor hesabına yatacak.

Halka açık şirketler (Trabzonspor ve diğer 3 büyütülmüş) 2. halka arz da denen BEDELLİ artırım yaparlar, bu şu demektir, hisse fiyatın neyse (bizimki 4,30 TL) artırım yaptığın tutar kadar (236 Milyon TL) nominal-yani 1 TL ilk yeni pay şirkete girer, 4,30 x 236 Milyon...

Eeeee, kebapmış herkes yapsın diyenler olabilir:

1. Finansal durumun buna uygun olmalı

2. Halka açık olmalısın

3. SPK bu artırıma izin vermeli(başvuruda her detay sorgulanır, herkes izni alamaz)

4. Yukardakilere piyasa-yatırımcılar ikna olmalı, ki şu anda ikna edilmeden SPK ya başvurulmaz, SPK izin verdi mi İŞ BİTMİŞTİR kalan prosedür tamamlanır...

bu olay ÇOK BÜYÜK-MUHTEŞEM BİR OLAY, borçsuz bir Trabzonspor BAMBAŞKA bir yere gidecektir...
        En son Tekke tarafından düzenlendi; 25.12.2020, 16:41.
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bu adamın birisi psikolojisini bozmuş böyle değildi bu

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• inşallah yarın akşam maçı kazanırızda gazetelere değilde canlı yayında kameralara konuşursun. Kasıla kasıla anlatırsın son dk aldığın ama en faydalı transferin hugo yu.
            Plaza diabate bilal bunları da anlatırsın inşallah.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Transferde büyük başarısızlık varmış... Vitor Hugo diyorum, onu sayma diyorlar. Edgar diyorum. Yok o değil deniyor. Baker, Ankaragücü maçında frikikten attığı golle galibiyeti getirdi. Djaniny'i potansiyeline güvenerek aldık. Rize’ye attığı gol ortada." (Fanatik)

Şunları konuşan biri o koltuğu neden işgal eder?
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tutan üç transfer var,Waka ve Ekuban önceki yönetimin izleyip edip,alamadığı adamlar.
                Sörlothu da kendi menejeri bize önerdi,biz bulmadık.

Bu kadar berbat bir transfer yapan yönetim,devre arası ihtiyaçları nasıl karşılayacak,soru işareti.
                Şu tutan 3 transfer masallarını bırakın bı kenara arkadaş. Böyle bir kıstas dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmaz. Geçmiş 2 senede öyle ya da böyle başarılı olundu, bu başarıda tek sezon oynayan Zargo ile Amiri'nin bile faydası oldu. Bu sezon yapılan transferlerin yarısı kötüdür fakat sezon bitmeden tam anlamıyla kanaat getirmekte doğru değildir. Takım bu transferlerle sezonu ilk ikide bitiremezse oturur transferler üzerinde faydaları tartışılır.
                Başkan 3 ihtiyara totalde 50 milyon avro üzeri para bağlamadı diye yaygara koparmamak lazım. Sabredin, sezon sonuna fazla zaman kalmadı.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son olarak transfer konusuna değinen Başkan, “Transferde büyük başarısızlık varmış... Vitor Hugo diyorum, onu sayma diyorlar. Edgar diyorum. Yok o değil deniyor. Eleştirdikleri Baker, Ankaragücü maçında frikikten attığı golle galibiyeti getirdi. O zaman öve öve bitiremiyorlardı. Djaniny maçı eksiğiyle geldi. Ama potansiyeline güvenerek aldık. Rize’ye attığı gol ortada. Ki 3-4 hafta sonra çok daha iyi bir Djaniny izleyeceğiz bana kalırsa. Elbette tutmayanlar var. Bunu inkar etmiyorum. Onunla ilgili de gereken yapılacak. Ancak şu bir gerçek; her aldığı oyuncuda hedefi 12’den vuran bir kulüp var mı dünyada?” dedi...
                  Yatıp kalkıp Ünala yaptıklarını Avcıya da yapmaya kalkmasınlar diye dua edelim. Gerçi böyle sıkıyor Ağa'm ama Avcı gelinceye kadar ne halt yiyeceğini o da bilmiyordu dolayısıyla az da olsa akıllanmıştır dicem bu sefer Avcıyla birlikte hareket etmek zorunda kalıyor. Bu da yeter mi bir de o var. İşi sürekli yokuşa sürme, a, b, c, d, e, f planı derken Avcıyı da bizi de yine dımdızlak bırakma olasılıkları da var.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ağaoğlu İlk yıl sattığı oyuncular :

Okay ....... 6 Milyon
                    Kucka ..... 5 Milyon
                    Castillo ... 2.25 milyon
                    Bero ........ 1.65 milyon
                    Burak ...... 1.3 milyon

Toplam : 16 milyon Euro

Ağaoğlu İkinci yıl sattığı oyuncular :

Yusuf Yazıcı ..... 17.5 Milyon

Ekstra bir sponsorluk aldığını duymadık. Muharrem'i sevmem ama adama sövdü çıkıp Medicalpark sponsorluğunu iptal etti mi? Alsaydı daha iyi bir sponsor.

Ağaoğlu'nun yaptığı tek şey basit olanı seçmek ve taraftarı buna mecbur olduğumuza inandırmaktı. Neydi bu? İcazetiyle geldiği Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en aciz bakanının dikte ettiği krediyi kabul etmek.

Hadi bunu anladık bu futbolcuları saatın çektiğin faizin kredilerine gitti bu para. Şimdi yeni parlayabilecek oyuncular alıp sürdürülebilirliği sağlayacaktın. Sen ne yaptın? Ahmet Bulut'un yardımcısı olan menajere üstelik İHO gibi hain bir başkan döneminde çalışan menajerle iş tutup vasıfsızları doldurdun kadroya.

Fırsat olarak görülen sezonda Hüseyin Çimşir'i getirdin. Sıkışık zamanda, tecrübeye en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanda İngiltere'nin mağdur edebiyatı yapan köylüsünü getirdin.

Bir asbaşkanın var ki ben daha kimsenin kulüp içinde bu adamı sevdiğini görmedim. Nevzat Aydın'la arası yok, Erdal Hoş ile arası yok, Taraftar sevmiyor. 3 farklı kutup olarak örnek verdim.

Alt yapı için önemli bir dokunuş var mı? Bir yatırım, profesyonel yapılanma, uluslararası bir scout çalışması? Hiçbiri yok.
                    En son mmert tarafından düzenlendi; 25.12.2020, 21:12.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• bunlar bir haltı beceremez

hayır beklemem bunlardan
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Yine 2 g alınca konuşmaya başladı

böyle bişi olmaz ya. Aynısını erzurum ankaragücü galibiyetlerinden sonra yaptı

sus be adam. Haklıysan da sus be. Sus be adam sus.

icraat yap

Yorum

• Özkan Sümer'in cenazesine gelmedin ve gerçek yüzün tamamen ortaya çıktı. İktidar partisinin ilçe başkanı ölse fersah fersah öteden koşar gelirdin. Trabzonspor'u bilmeyenler, Trabzonspor'a hizmet edemezler. Defol git artık. AĞAOĞLU İSTİFA!

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!

İho hariç başkanları pek eleştirmedim. Başkanlık kolay değil. Sistemle, siyasilerle, federasyonla, hakemlerle uğraşmak kolay değil. Biz de hainlik müessesesi çok ucuzdur. Fakat bu adam midemi bulandırmaya başladı. Yaptıkları/yapmadıklarıyla değil, takım kötü giderken köstebek gibi saklanması, iyi giderken de yağmur sonrası ortaya çıkan salyangozlar gibi davranmasıyla. Yeter artık.
                            En son omondoles tarafından düzenlendi; 26.12.2020, 09:33.

Yorum

• Başkan Fb yedekleri Sosa ve Novak 3 er milyon avro verecektin hata yaptın. Taraftarımız bu hatayı affetmeyecek.

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan Fb yedekleri Sosa ve Novak 3 er milyon avro verecektin hata yaptın. Taraftarımız bu hatayı affetmeyecek.
                                Yanlışın var hocam. Trabzonspor attığı gollerin 3'te 1'ine katkı veren 2 oyuncusuna 3.5 milyon vermediği ve Kadro dışı bıraktığı diabate ve plazaya 3.5 milyon verdiği için eleştiriliyor.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X