Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]20078[/ATTACH]

bütçe yok yaaaaa
    Bunu bir de 9 la çarpalım. ~60 milyon tl.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Beceriksiz utanmazlar. Çıkıp konuşsanıza şimdi. Mobese görünce konuşan başka suspus. Trabzonspor tarihinin en beceriksiz yönetimisiniz. Bütün yalanlarınızı, beceriksizliğinizi, federasyon yalakalığınızı, yabancı sınırınızı ve getirdiğiniz tüm futbol yoksunu adamları alıp defolup gidin bu kulüpten.

İğrenç..iğrenç

Yorum

• Başkan bokunu çıkarma aman
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporu sevdiğinden samimi olduğundan şüphem yok ama Muharrem Ustaya düşman olup,Ağaoğlunu savunmak futboldan anlamamaktır,kusura bakma hep yanlış isimleri destekliyorsun.
          Bence Ağaoğlunun iş ortağı!

Yorum

• Benim anlamadığım nokta şu.

İho , Muho , Ağaoğlu. Niye hepsi gitmeden önce anasına sövülecek hale getiriyor.

Ortalama bir başkanlık bu kadar zor olmamalı.

Bu adamlar şirket yönetiyor. Kendi şirketlerini böyle mi yönetiyorlar. Gerçi iho yalayarak ihale alıyor o sayılmaz
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]20078[/ATTACH]

bütçe yok yaaaaa
              Olsun ama sorloth 10m a gitti 3.5m kardayiz

Yorum

Trabzonsporu sevdiğinden samimi olduğundan şüphem yok ama Muharrem Ustaya düşman olup,Ağaoğlunu savunmak futboldan anlamamaktır,kusura bakma hep yanlış isimleri destekliyorsun.
                Hemen üst sayfada yönetimi yapmadığı ve yaptığı transferlerden dolayı nasıl eleştirdiğimi görebilirsin. Bu yönetim babamın oğlu değil.. kulübü taşıdığına inandığım herifleri desteklerim, normal Trabzonspor taraftarlığı bunu gerektirir.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim anlamadığım nokta şu.

İho , Muho , Ağaoğlu. Niye hepsi gitmeden önce anasına sövülecek hale getiriyor.

Ortalama bir başkanlık bu kadar zor olmamalı.

Bu adamlar şirket yönetiyor. Kendi şirketlerini böyle mi yönetiyorlar. Gerçi iho yalayarak ihale alıyor o sayılmaz
                  Baskanlik süresi 1 yil olmali.. bence kulupler cag atlar.

Şu an muho yu ariyorum. Cidden. Iho ile kafa kafaya.

Yorum

• İlk olarak Karadeniz5x5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok ya,Fatih Öztürk çok iyi bir Trabzonsporlu ama hep yanlış kişileri destekliyor.
                    Muharrem Usta ya kulüp içinde ihanet ediidiğini biliyordur ama ona neden sahip çıkmadı anlamadım.Ağaoğlu bana göre İHO dan bile çok zarar verdi takıma.

Muharrem Ustadan sonra bence kulüp hiç alakasız tiplerin eline kaldı,tarihin hiç bir döneminde bu kadar düşük profil bir temsil olmamıştır.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Ağaoğlu'nu ömrümde görmüş değilim. Usta başkanı defalarca görmüş hatta bı kaç kelam sohbet etme fırsatıda buldum, çok düzgün ve kibar biri.
                      Pekala senin bu minvalde zorun ne?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ağaoğlu'nu ömrümde görmüş değilim. Usta başkanı defalarca görmüş hatta bı kaç kelam sohbet etme fırsatıda buldum, çok düzgün ve kibar biri.
                        Pekala senin bu minvalde zorun ne?
                        Dikkatimi çekti. Ağaoğlunu taparcasına savunuyorsun. Bu adamın neyini savunuyorsun?

Bu adam geçen hafta taraftarlara gider yapmadı mı? Başkan dediğin taraftarlara laf yetiştireceğine icraatları ile konuşsun.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hemen üst sayfada yönetimi yapmadığı ve yaptığı transferlerden dolayı nasıl eleştirdiğimi görebilirsin. Bu yönetim babamın oğlu değil.. kulübü taşıdığına inandığım herifleri desteklerim, normal Trabzonspor taraftarlığı bunu gerektirir.
                          Kusura bakma ben sadece senin yanlış adamlara çok kredi verdiğini düşünüyorum,yoksa senin Trabzonspor sevginden şüphem yok,samimiyetin her şeyin üzerinde.

Senin gibi yıllarca bu takımı takip etmiş biri Ahmet Ağaoğlunun maddi ve manevi bu kulüp için çok yetersiz olduğunu daha önceden görebilmeli,yaşı daha küçük olanlar büyükleri takip ediyor.
                          Bence çok dikkat etmelisin.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ağaoğlu. Sizleri bekliyoruz.

Yorum

Dikkatimi çekti. Ağaoğlunu taparcasına savunuyorsun. Bu adamın neyini savunuyorsun?

Bu adam geçen hafta taraftarlara gider yapmadı mı? Başkan dediğin taraftarlara laf yetiştireceğine icraatları ile konuşsun.
                              Taparcasına mı? Foruma üye olalı daha 1 ay olmuş nerden uydurdun taptığımı?
                              İyi yaptığına iyi demek tapmak mı oluyor efendi.

Yorum

Kusura bakma ben sadece senin yanlış adamlara çok kredi verdiğini düşünüyorum,yoksa senin Trabzonspor sevginden şüphem yok,samimiyetin her şeyin üzerinde.

Senin gibi yıllarca bu takımı takip etmiş biri Ahmet Ağaoğlunun maddi ve manevi bu kulüp için çok yetersiz olduğunu daha önceden görebilmeli,yaşı daha küçük olanlar büyükleri takip ediyor.
                                Bence çok dikkat etmelisin.
                                Dostum şöyle izah edeyim. Onlarca yönetim gördüm, kulüp son 10 senede şampiyonluğumuzu gasp ettiklerinden beri maddi manevî dibin dibini gördü, sanırım bunda hemfikiriz. Sırasıyla Sadri başkan, Hacıosmanoğlu çapsızı ve Usta başkan olmayan paraları yani bankaların paralarıyla kulübün anasını belledi. Geldik Ahmet başkana. Kulüp dibi görmüşken iyi kötü takviyelerle bı noktaya geldik. Ha çok mu başarılıyız, değiliz. Daha iyisi olabilir miydi, adam gibi transferler yapsaydı olurdu tabi. Bundan sonra nolacak?
                                İnsanoğlunun alternatifi olduğu gibi Ağaoğlu'nun da illaki alternatifi vardır. Bugün Ahmet başkan olur yarın Mehmet başkan. Son 10 senede yaşadığımız türlü rezilliklerden sonra Ahmet başkan gözümde başarılıdır. Trabzonspor için başarı kriteri sadece Türkiye kupası alıp ligi 2-4. bitirmekmidir tâbi ki hayır. Daha iyisi gelsin, dediğim gibi Ahmet başkan babamızın oğlu değildir, yarın olası gelecek Mehmet başkan daha iyisini yapar da bizi mutlu eder o zaman yaşasın Mehmet başkan deriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X