Kurduğu takım 17 yaşındaki kaleciye şut çekemeden maçı bitirdi. Ben olsam bu utançla intihar ederdim insan içine çıkamazdım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
hmm sorun newton değilmiş demekkiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Biz 29 Aralıkı unutmadık şovmen.
Hak yersen,egona yenilirsen Allah sana hiçbir şeyi nasip etmez.
Bu Aralık da senin sonun olur inşallah ilahi adalet tecelli eder.
Yanındakileri de al git bırak bu takımın yakasını.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 12.12.2020, 18:11.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Tasfiye memuru Ağaoğlu
09.2019 da yaklaşık 1 yıl evvel BJK DE HAİN İLAN EDİLEN fikret istifa etti(rildi)...
2016 da , bu bjk de HAİN İLAN EDİLEN fikretin elindeki kadrodan TASFİYE ETTİKLERİ:
Aboubakar
Mgomez(sörlot ile aynı kaçtı dendi içeriye, haber yaptırmak kolay)
Cenk tosun
Ersan gülüm
Talisca
Marcelo
Fabri
G töre
Adriano
G inler
tolgay
SOSA
Tosiç
Babel
Pepe
Bunları ya bedava sattı ya kovdu ya kaçırdı yerlerine çöp aldı ve Bjk 3 senedir sürünüyor, sanmayın toparlandı, balına 3 maç aldı, bu sene kesin düşüş yaşar
Ağaoğlu Fikretin 2 yılda yaptığı ihaneti, tam 12 ayda yaptı, kimleri TASFİYE ETTİ,
Onur
Burak
Yusuf
Sturiç
Mikel
Ndiaye
Sörloth
Sosa
Novak
Hain fikretse Ağaoğlu ne???Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Şampiyonluğa oynayan takımları geçtim sırf Hatay'ın geldiği durum bile bir şeyleri gösteriyor. Muhtemelen hafta içinde ertelenen Ankaragücü maçını kazanıp bizden 1 maç eksiği olmasına rağmen 7 puanla önümüze geçecekler. Üstelik onlar da kadrolarını büyük oranda yenilediler ve öyle ahım şahım oyuncular da almadılar. Demek ki her şey göründüğü kadar kolay değilmiş...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediabate, flavio, marlon, plaza, afobe, djaniny, baker,
bu transferleri yapan bu takımın altına dinamit döşemiştir.
yaptığın hoca tercihleri bile senin gitmen için yeterli aslında başkan ceketini de al ve golf oynamaya devam et.
Bu oyunculara cok para verildi, buyuk zarar ettik. Yonetim guvenilir degil, birileri hesap vermeli!!!
Usta beceriksizini asla savunmuyorum ama ona soylenenlerden sonra şu transferler ve harcanan paralar buyuk mevzu cikarir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hadi cik konus biraz yuregin varsa kul ahmet.
Senden onceki baskanlarin yaptigi kadronun ekmegini yedin.
Hadi cik anlat guilerme, manoul, ivanildo, ndiaye, campi, diabate, afobe, baker, flavio, da costa, semedo transferlerini.
bizi sahada rezalet oynayan abdul,adir parmak’i, Bilal’i izlemeye nasil mecbur biraktiginizi. Isler yolunda giderken her hafta sakalar komiklikler yapiyodun, ne oldu simdi? Basarisiz oldugumda bir saniye durmam diyodun, daha lig baslamadan belliydi basarisiz olacagin, ligin en saglam takimini coplerle doldurdun.
Koltugunda rahat otur baskan, keza bir daha degemiceksin bile o koltuga
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum