İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Beceriksiz utanmazlar. Çıkıp konuşsanıza şimdi. Mobese görünce konuşan başka suspus. Trabzonspor tarihinin en beceriksiz yönetimisiniz. Bütün yalanlarınızı, beceriksizliğinizi, federasyon yalakalığınızı, yabancı sınırınızı ve getirdiğiniz tüm futbol yoksunu adamları alıp defolup gidin bu kulüpten.
İğrenç..iğrenç
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporu sevdiğinden samimi olduğundan şüphem yok ama Muharrem Ustaya düşman olup,Ağaoğlunu savunmak futboldan anlamamaktır,kusura bakma hep yanlış isimleri destekliyorsun.
Yorum
-
Benim anlamadığım nokta şu.
İho , Muho , Ağaoğlu. Niye hepsi gitmeden önce anasına sövülecek hale getiriyor.
Ortalama bir başkanlık bu kadar zor olmamalı.
Bu adamlar şirket yönetiyor. Kendi şirketlerini böyle mi yönetiyorlar. Gerçi iho yalayarak ihale alıyor o sayılmazİnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20078[/ATTACH]
bütçe yok yaaaaa
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporu sevdiğinden samimi olduğundan şüphem yok ama Muharrem Ustaya düşman olup,Ağaoğlunu savunmak futboldan anlamamaktır,kusura bakma hep yanlış isimleri destekliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım nokta şu.
İho , Muho , Ağaoğlu. Niye hepsi gitmeden önce anasına sövülecek hale getiriyor.
Ortalama bir başkanlık bu kadar zor olmamalı.
Bu adamlar şirket yönetiyor. Kendi şirketlerini böyle mi yönetiyorlar. Gerçi iho yalayarak ihale alıyor o sayılmaz
Şu an muho yu ariyorum. Cidden. Iho ile kafa kafaya.
Yorum
-
İlk olarak Karadeniz5x5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Ağaoğlunun iş ortağı!
Muharrem Usta ya kulüp içinde ihanet ediidiğini biliyordur ama ona neden sahip çıkmadı anlamadım.Ağaoğlu bana göre İHO dan bile çok zarar verdi takıma.
Muharrem Ustadan sonra bence kulüp hiç alakasız tiplerin eline kaldı,tarihin hiç bir döneminde bu kadar düşük profil bir temsil olmamıştır.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Karadeniz5x5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Ağaoğlunun iş ortağı!
Pekala senin bu minvalde zorun ne?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu'nu ömrümde görmüş değilim. Usta başkanı defalarca görmüş hatta bı kaç kelam sohbet etme fırsatıda buldum, çok düzgün ve kibar biri.
Pekala senin bu minvalde zorun ne?
Bu adam geçen hafta taraftarlara gider yapmadı mı? Başkan dediğin taraftarlara laf yetiştireceğine icraatları ile konuşsun.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen üst sayfada yönetimi yapmadığı ve yaptığı transferlerden dolayı nasıl eleştirdiğimi görebilirsin. Bu yönetim babamın oğlu değil.. kulübü taşıdığına inandığım herifleri desteklerim, normal Trabzonspor taraftarlığı bunu gerektirir.
Senin gibi yıllarca bu takımı takip etmiş biri Ahmet Ağaoğlunun maddi ve manevi bu kulüp için çok yetersiz olduğunu daha önceden görebilmeli,yaşı daha küçük olanlar büyükleri takip ediyor.
Bence çok dikkat etmelisin.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Karadeniz5x5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkatimi çekti. Ağaoğlunu taparcasına savunuyorsun. Bu adamın neyini savunuyorsun?
Bu adam geçen hafta taraftarlara gider yapmadı mı? Başkan dediğin taraftarlara laf yetiştireceğine icraatları ile konuşsun.
İyi yaptığına iyi demek tapmak mı oluyor efendi.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ben sadece senin yanlış adamlara çok kredi verdiğini düşünüyorum,yoksa senin Trabzonspor sevginden şüphem yok,samimiyetin her şeyin üzerinde.
Senin gibi yıllarca bu takımı takip etmiş biri Ahmet Ağaoğlunun maddi ve manevi bu kulüp için çok yetersiz olduğunu daha önceden görebilmeli,yaşı daha küçük olanlar büyükleri takip ediyor.
Bence çok dikkat etmelisin.
İnsanoğlunun alternatifi olduğu gibi Ağaoğlu'nun da illaki alternatifi vardır. Bugün Ahmet başkan olur yarın Mehmet başkan. Son 10 senede yaşadığımız türlü rezilliklerden sonra Ahmet başkan gözümde başarılıdır. Trabzonspor için başarı kriteri sadece Türkiye kupası alıp ligi 2-4. bitirmekmidir tâbi ki hayır. Daha iyisi gelsin, dediğim gibi Ahmet başkan babamızın oğlu değildir, yarın olası gelecek Mehmet başkan daha iyisini yapar da bizi mutlu eder o zaman yaşasın Mehmet başkan deriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum