Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• carpitamalara doyamadin sasone.sen bu foruma dogru bir sey yazmayacak misin?ben bu kadar kolay yalan soyleyebilen bir insan gormedim.patronun usta eminim bu cabalarini takdir ediyordur.
    İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sana göre Muharrem Usta 35 milyon euro bonservis ödemiş,peki Muharrem Usta'nın bıraktığı kadrodan satıştan elde edilen gelir 34.5 milyon euro,toplam zarar 500 bin euro.
    bana gore degil gerceklere gore.transfermarkt ve kap verileri bunlar.hem ayrica bu cumleyi kurarken yuzun hic kizarmadi mi?kizarmadiysa durumun vahim.agaglu zamaninda dogrudur 34.5 milyon euro satis yapildi diye yazmasini biliyorsun ama kimlerin satildigini yazamayacak kadar koylu kurnazligi yapiyorsun..
    17 milyon euro'ya satilan yusuf yazici alt yapi urunu,6 milyon euro'ya satilan okay yokuslu iho zamaninda alindi.ki sozlesmesine madde koyanda muhtesem patronun veya akraban ustaydi..
    geriye kalan kucka,burak,bero,castillo gibi isimlerin satisindan dogru duzgun gelir elde edilmedi.zarar etmemek icin neredeyse ustune para vererek gonderdik.
    bak gercekten forum uyelerine cok buyuk saygisizlik yapiyorsun,yalanin bir siniri olmali.sende bu yok iste.
    simdi adim gibi eminim hic utanmadan yusuf yazici ve omur,ugurcan gibi isimleri patronuna baglayacaksin.cunku sende utanma denen olay yok bu nedenle hem cok kolay yalan soyleyebiliyorsun hem olaylari cok guzel carpitiyorsun.yusuf yazici 2012^de altyapiya giren,usta doneminde samsun'a gidecekken son an da sansa forma bulan bir isimdi.ekici kadro disi kalmasaydi muhtemelen forma bulamayacakti.sadi tekelioglu'nun emegi cok buyuk..ayni sekilde omur 2014te altyapiya girdive kendi yas kategorilerinde isim yapmisti.bu cocugunda usta ile bir ilgisi yok.ugurcan desen onur kadro disi kalmasa hala yedekti.agaoglu doneminde sans buldu ama diger isimlerin ustunde usta'nin emegi olmadigi gibi ugurcan'in uzerinde de agaoglu'nun emegi yok.bunlar tamamen alt yapi mahsulu.bizim alt yapilardan cikan cocuklar belli planlama ile degil tamamen dogaclama bir sekilde a takima geliyorlar.

Peki Ahmet Ağaoğlu ne kadar harcamış toplam 16 milyon euro,Sörloth geliri 10 milyon euro,toplam 6 milyon euro zarar.

bak senin yaptigin cakalligi yapmadan sana cevap vereyim.sen olsan yusuf yazici'nin bonservis gelirini agaoglu'na yazardin ama ben oyle yapmiyorum.kendi aldigi kendi sattigi adamlara bakiyorum..evet sorloth 10 milyon euro'ya satildi ama elimizde hala hosseini,ekuban,nwaekeme,vitor hugo,edgar ve daha da iyi olmasi beklenen diger yeni gelen isimler var.yani bu isimler 6 milyon zarari 50 kez cikarir.

İnanmıyorsan bu sezon başında Muharrem Usta'nın dağılan iskelet kadrosu sonrası Ahmet Ağaoğlu'nun kurduğu kadroya bakabilirsin,küme düşme hattındaydık.
    tekrar tekrar yazalim illa ki bir yerde beynin yazilanlari almayi mutlaka basaracaktir.gecen sene sampiyonluga oynayan kadroda duzenli ilk 11 oynayan usta transferi pereira,sosa ve novak'ti..yaziyla rakamla sadece uc(3).
    ayrica 17.hafta itibariyla lig liderinin 9 puan gerisinde 7.siradayiz.kume dusme hattinda degiliz.hafta hafta neyin degerlendirmesini yapiyorsun?17 haftalik periyodik degerlendirmelerle konusacaksak hemen usta doneminin 17.haftalarina bakalim..birinde 21 puan digerinde 29 puan almisiz..agaoglu doneminin en rezil donemi usta'nin en iyi donemiyle neredeyse ayni puani toplamislar..ligin ikinci yarisinda kume dusme hattinda dolanirsak gelir senden ozur dileriz,biz yanlis degerlendirmistik deriz.

Ortada bir başarı varsa bile o başarı Muharrem Usta'nın kurduğu iskelet kadronun başarısıdır,çünkü otuz transfer yapıp da sadece 3 transferden verim alabilen birisinin başarısı nasıl sayılabilir?
    senin klavyen ne soyluyor
    ne iskeleti ne kadrosu.muharrem usta'nin kendisi o kadroyla hangi basarilari elde etti?20 puan fark yiyerek lig besincisi olmustuk.muhtesem patronun doneminde niye basarili olamadik?agaoglu'nun ilk sezonunda surekli 11'de sans bulan novak,pereira,sosa, onazi ve rodallega..bunlar disinda 11'de duzenli forma bulan bir tane usta transferi var miydi?ki gecen sezon rodallega ve onazi'de yoktu..pereira-sosa-novak.gercekten muhtesem iskelet.ki sosa usta doneminde gram futbol oynamadi gram katki vermedi.
    curutmesi bu kadar kolay yalan soylemek hic yakisiyor mu?

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    saha sonuçları üzerinden değerlendirmek çok yanlış bence.
    Sadri şener de şampiyon oldu ne oldu? ondan sonraki sene kadroyu tamamen dağıttı.
    ağaoğlu da aynısını yaptı. Kaldı ki takımın iskeletini kendi kurmadı. Kuramaz da tüm hatalarına rağmen usta kurdu. usta yönetememiş, çok fazla transfer parası vermiş olabilir ancak bu ağaoğlu yönetimine adam akıllı bir kadaro bıraktığı gerçeğini değiştirmiyor.
    Eğer her şeye rağmen ağaoğlu da kendi selefine adam akıllı bir kadro bırakacaksa baş göz üsütne.

Bu arada şike davası üzerine ağzını açmayan hiçbir şekilde bu konuda kılını kıpırdatmayan bir yönetim ağaoğlu. Hala AİHM'ye başvuru yapılmadı. İbrahim öztürk'e sorun şike davasına hem maddi hem manavi en çok destekleyen başkan Usta'dır dedi. (Sadri, iho, ağaoğlu'na nazaran)

Dolayısıyla herkesin hataları var iyi yönleri var. ama olayları neden sonuç ilişkisi içerisinde değerlendirmek lazım. ağaoğlu bu sene yaptığı her iyi şeyin üstüne tuz döktü.
    usta'nin iskelet kurdugu falan yok.gecen sene sampiyonluga oynayan ilk 11den sadece ucu usta doneminden kalan adamlar.novak-sosa-pereira disinda duzenli forma bulan kimlerdi?alt yapidan cikan cocuklari saymazsak usta'nin biraktigi iskelet tamamen sehir efsanesi.yok oyle birsey.usta'nin transfer ettigi isimleri yazarsaniz daha iyi olur.3 kisiyle iskelet oluyorsa bu sene daha buyuk bir iskelet kadromuz var.hugo-edgar-ekuban-nwaekeme dort tane canavar gibi topcu al sana iskelet.

bu arada sike mevzusunda gelen giden baskanlari elestirmeye gerek yok.sadro sener,iho,usta,agaoglu ve gelecek baskanlara karsi bunu kullanmanin hicbir anlami yok.hakkimizi yiyenlere karsi koca sehir ses cikaramamisken,siyasete el pence divan durmusken baskanlar ne yapsin?kendi anayasa mahkemesini tanimayanlar aihm kararini mi taniyacaklardi?bu konular usta veya agaoglu'nu asar.sikeciler ulke icinde beraat ettirildi otesi var mi?bu guc karsisinda bir tek sehir durabilirdi.bu surecte rahmetli ozkan sumer'in 2002'de ki durusunu sergileyebileyecek bir baskanimiz maalesef olmadi ve gorunen o ki olmayacak.sadri sener sonrasi trabzonspor tamamen siyasetin eline dusmustur.

agaoglu bu sezon gercekten kotu basladi,bunu da cok kez elestirdik ama hala durumu duzeltme sansi var.yapilacak 2-3 dogru hamle hatalarini unutturur.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak söylediğim şeyi kendin çok net ortaya koyuyorsun,sırf haklı çıkmak için gerçekleri çarpıtıyorsun ve en ufak ilken veya doğrun yok.

İşine nasıl gelirse,o anda nasıl kurtulacaksan öyle yapıyorsun.

Belki utanırsın diye hiç bir şeyi değiştirmeden sırf senin yazdığın rakamlar üzerinden iki başkanı yüzeysel olarak kıyaslşayalım.

Sana göre Muharrem Usta 35 milyon euro bonservis ödemiş,peki Muharrem Usta'nın bıraktığı kadrodan satıştan elde edilen gelir 34.5 milyon euro,toplam zarar 500 bin euro.

Peki Ahmet Ağaoğlu ne kadar harcamış toplam 16 milyon euro,Sörloth geliri 10 milyon euro,toplam 6 milyon euro zarar.

Başka konulara girmeden sadece buradan bile ne kadar ilkesiz ve doğrusuz olduğunu görebilir herkes,bir de Muharrem Usta,53 futbolcusu olan ama enkaz bir kadro aldı,elbetteki öyle bir kadroyu adam etmek daha maliyetli olur Ahmet Ağaoğlu gibi şanslı değildi ki,eline hazır bir kadro mu geldi?

Ahmet Ağaoğlu'nu savunduğun şeylerin saha sonuçları olduğunu görüyorum ama ortada bana göre bir başarısızlık var,çünkü onun takımın başına getirdiği Ünal Karaman,Hüseyin Çimşir ve Eddie Newton tercihleri bizi olası iki şampiyonluktan etmiştir,bunun sağlamasını bu üç ismin bugün nerede olduklarından anlayabilirsin.

Ortada bir başarı varsa bile o başarı Muharrem Usta'nın kurduğu iskelet kadronun başarısıdır,çünkü otuz transfer yapıp da sadece 3 transferden verim alabilen birisinin başarısı nasıl sayılabilir?

İnanmıyorsan bu sezon başında Muharrem Usta'nın dağılan iskelet kadrosu sonrası Ahmet Ağaoğlu'nun kurduğu kadroya bakabilirsin,küme düşme hattındaydık.

Özetle Ahmet Ağaoğlu'nu ancak senin gibi ilkesi ve doğrusu olmayanlar destekler.

Bir başka Ahmet Ağaoğlu savunucusu daha,bu arkadaş forumda yakından takip edenler bilir ki bir numaralı İbrahim Hacıosmanoğlu destekçisiydi.

Kendisi ve onun gibileri defalarca uyarmamıza rağmen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun siyasilere karşı başkan olduğunu,Trabzonspor'u bağımsız yapacağını ve 2011 kupasını alarak Karadeniz turu ile Trabzon'a getireceğine inanan ve bunu savunan biri bugün de Ahmet Ağaoğlu'nu destekliyor.

Benim için sürpriz bir durum yok İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyen bir kafa bugün Ahmet Ağaoğlu'nu da destekler.
      Sadece günlerce dışardan bu uzun mesajları okuyan ama bu Sasone neyin peşinde diye merak edenler olursa anlamaları için arkadaşın İbrahim Hacıosmanoğlu seçim ve başkanlık konularındaki mesajlarını okumaları yeterli olur.
      Hacıosmanoğlu 2.5 sene görevde kaldı, evet ilk 1 sene statükoya karşı dik durduğunu düşündüğüm için destekledim ve ilk senesinden sonra yanlışlar zincirine bağladığı için en azılı eleştiri getirenlerden biri de bendim, ve bunu sana elli kez anlatmama rağmen tristram arkadaşın dediği gibi senin gibi azılı militanlık yapmadım.
      Muharrem Usta denen şey bu kulübün başına gelmiş en büyük felakettir. Ne yazık ki onu hâlâ tetikçi gibi destekleyenlerin Trabzonsporla alakası falan yoktur.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Akşam pazarindan donemedin heralde baskan
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            carpitamalara doyamadin sasone.sen bu foruma dogru bir sey yazmayacak misin?ben bu kadar kolay yalan soyleyebilen bir insan gormedim.patronun usta eminim bu cabalarini takdir ediyordur.

bana gore degil gerceklere gore.transfermarkt ve kap verileri bunlar.hem ayrica bu cumleyi kurarken yuzun hic kizarmadi mi?kizarmadiysa durumun vahim.agaglu zamaninda dogrudur 34.5 milyon euro satis yapildi diye yazmasini biliyorsun ama kimlerin satildigini yazamayacak kadar koylu kurnazligi yapiyorsun..
            17 milyon euro'ya satilan yusuf yazici alt yapi urunu,6 milyon euro'ya satilan okay yokuslu iho zamaninda alindi.ki sozlesmesine madde koyanda muhtesem patronun veya akraban ustaydi..
            geriye kalan kucka,burak,bero,castillo gibi isimlerin satisindan dogru duzgun gelir elde edilmedi.zarar etmemek icin neredeyse ustune para vererek gonderdik.
            bak gercekten forum uyelerine cok buyuk saygisizlik yapiyorsun,yalanin bir siniri olmali.sende bu yok iste.
            simdi adim gibi eminim hic utanmadan yusuf yazici ve omur,ugurcan gibi isimleri patronuna baglayacaksin.cunku sende utanma denen olay yok bu nedenle hem cok kolay yalan soyleyebiliyorsun hem olaylari cok guzel carpitiyorsun.yusuf yazici 2012^de altyapiya giren,usta doneminde samsun'a gidecekken son an da sansa forma bulan bir isimdi.ekici kadro disi kalmasaydi muhtemelen forma bulamayacakti.sadi tekelioglu'nun emegi cok buyuk..ayni sekilde omur 2014te altyapiya girdive kendi yas kategorilerinde isim yapmisti.bu cocugunda usta ile bir ilgisi yok.ugurcan desen onur kadro disi kalmasa hala yedekti.agaoglu doneminde sans buldu ama diger isimlerin ustunde usta'nin emegi olmadigi gibi ugurcan'in uzerinde de agaoglu'nun emegi yok.bunlar tamamen alt yapi mahsulu.bizim alt yapilardan cikan cocuklar belli planlama ile degil tamamen dogaclama bir sekilde a takima geliyorlar.

bak senin yaptigin cakalligi yapmadan sana cevap vereyim.sen olsan yusuf yazici'nin bonservis gelirini agaoglu'na yazardin ama ben oyle yapmiyorum.kendi aldigi kendi sattigi adamlara bakiyorum..evet sorloth 10 milyon euro'ya satildi ama elimizde hala hosseini,ekuban,nwaekeme,vitor hugo,edgar ve daha da iyi olmasi beklenen diger yeni gelen isimler var.yani bu isimler 6 milyon zarari 50 kez cikarir.

tekrar tekrar yazalim illa ki bir yerde beynin yazilanlari almayi mutlaka basaracaktir.gecen sene sampiyonluga oynayan kadroda duzenli ilk 11 oynayan usta transferi pereira,sosa ve novak'ti..yaziyla rakamla sadece uc(3).
            ayrica 17.hafta itibariyla lig liderinin 9 puan gerisinde 7.siradayiz.kume dusme hattinda degiliz.hafta hafta neyin degerlendirmesini yapiyorsun?17 haftalik periyodik degerlendirmelerle konusacaksak hemen usta doneminin 17.haftalarina bakalim..birinde 21 puan digerinde 29 puan almisiz..agaoglu doneminin en rezil donemi usta'nin en iyi donemiyle neredeyse ayni puani toplamislar..ligin ikinci yarisinda kume dusme hattinda dolanirsak gelir senden ozur dileriz,biz yanlis degerlendirmistik deriz.

ne iskeleti ne kadrosu.muharrem usta'nin kendisi o kadroyla hangi basarilari elde etti?20 puan fark yiyerek lig besincisi olmustuk.muhtesem patronun doneminde niye basarili olamadik?agaoglu'nun ilk sezonunda surekli 11'de sans bulan novak,pereira,sosa, onazi ve rodallega..bunlar disinda 11'de duzenli forma bulan bir tane usta transferi var miydi?ki gecen sezon rodallega ve onazi'de yoktu..pereira-sosa-novak.gercekten muhtesem iskelet.ki sosa usta doneminde gram futbol oynamadi gram katki vermedi.

usta'nin iskelet kurdugu falan yok.gecen sene sampiyonluga oynayan ilk 11den sadece ucu usta doneminden kalan adamlar.novak-sosa-pereira disinda duzenli forma bulan kimlerdi?alt yapidan cikan cocuklari saymazsak usta'nin biraktigi iskelet tamamen sehir efsanesi.yok oyle birsey.usta'nin transfer ettigi isimleri yazarsaniz daha iyi olur.3 kisiyle iskelet oluyorsa bu sene daha buyuk bir iskelet kadromuz var.hugo-edgar-ekuban-nwaekeme dort tane canavar gibi topcu al sana iskelet.

bu arada sike mevzusunda gelen giden baskanlari elestirmeye gerek yok.sadro sener,iho,usta,agaoglu ve gelecek baskanlara karsi bunu kullanmanin hicbir anlami yok.hakkimizi yiyenlere karsi koca sehir ses cikaramamisken,siyasete el pence divan durmusken baskanlar ne yapsin?kendi anayasa mahkemesini tanimayanlar aihm kararini mi taniyacaklardi?bu konular usta veya agaoglu'nu asar.sikeciler ulke icinde beraat ettirildi otesi var mi?bu guc karsisinda bir tek sehir durabilirdi.bu surecte rahmetli ozkan sumer'in 2002'de ki durusunu sergileyebileyecek bir baskanimiz maalesef olmadi ve gorunen o ki olmayacak.sadri sener sonrasi trabzonspor tamamen siyasetin eline dusmustur.

agaoglu bu sezon gercekten kotu basladi,bunu da cok kez elestirdik ama hala durumu duzeltme sansi var.yapilacak 2-3 dogru hamle hatalarini unutturur.
            ...
            Ne yapıyorsun Muharrem Usta'ya sallamak için Kasımpaşa,Antalya,Alanya gibi maçlarda yeniidiğimiz skorları yazıyorsun,küme düşmekten son anda kurtulduğumuz sezonu Muharrem Usta'ya ciro ediyorsun.

Ama o maçlara bakıyoruz ki ne görelim?

Bu maç raporu Antalyaspor ve Trabzonspor arasında 13 May 2016 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.

Bu maç raporu Trabzonspor ve Kasımpaşa arasında 19 May 2016 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.

Bu maç raporu Trabzonspor ve Alanyaspor arasında 22 Eyl 2017 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.

Evet,görüyoruz ki bugün alt yapıdan çıkan en değerli futbolcularımız o maçlarda görev almışlar,o maçlarda oynamış veya yedek beklemişler,bu futbolcuların oynadığı bu maçların skorlarını Muharrem Usta'ya fatura eden zihniyet aynı futbolcuların daha iyi ve öz güvenli oynaması,takımın sağlam bir iskeleti olması için alınan Burak Yılmaz,Kucka ve Sosa gibi futbolcuların maliyeti yüzünden de Muharrem Usta'ya sallıyorlar.

.....

Bu da Ahmet Ağaoğlu'nun ilk sezon başlangıç kadrosu

Bu maç raporu İstanbul Başakşehir FK ve Trabzonspor arasında 12 Ağu 2018 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.

Nerdeyse tamamı Usta döneminden kalan kadro.

Ama çakallık yapıp ne diyor,alt yapıdan bu futbolcuları Muharrem Usta'ya yazamazsın diyor,niye çünkü yazarsa Yusuf,Uğurcan,Ömür,Arda,Parmak ve H.Türkmen gibi takımın hem yerli hem de alt yapı iskeletinin büyük bölümünü ortadan kaldırır,geriye sadece üç futbolcu yazarsın,Sosa,Novak ve Perreria.

İşte böyle çakaldır bu zihniyet.

Muharrem Usta bu futbolcuları satsaydı kulübün borcu ne kadar azalırdı?

Peki Ahmet Ağaoğlu bu genç ve alt yapıdan futbolcular olmasaydı,Berat Özdemir gibi dışardan almış olsaydı ne kadar harcaması gerekirdi?

Onun fiyatından gidersek ki adil değil ama olsun,
            Uğurcan Çakır
            Yusuf Yazıcı
            Abdülkadir Ömür
            Abdülkadir Parmak
            Hüseyin Türkmen
            Arda

Ortalama 15 milyon euro daha para ödemek zorunda kalacaktı,buna kendi çöpleri için ödediği 16 milyon euroyu da eklersen eder 31 milyon euro.

Ama neymiş bu futbolcular zaten alt yapıdan geliyormuş,Muharrem Usta'ya yazılamazmış,bu kadar çakallık olur mu o futbolcuların olduğu saha sonuçlarını Myharrem Usta'ya fatura et ama onları yetiştiren adama pay verme.

Hadı bu işler bu kadar kolaysa bu yukarıdaki alt yapı çocukları gibi bir tane Ağaoğlu döneminde alt yapıdan kaznadırılan futbolcu söyle?
            Söyleyemezsin,zaten bir anda 6 alt yapı futbolcusunun A takım seviyesine çıkmasını,Yusuf'un 17 milyon euroya satılmasını tesadüflere bağlayan ilkesiz ve doğrusuz zihniyet neyi doğru değerlendirebilir ki?

Okay Yokuşlu konusu var bir de önceki yönetimin imza attıramadığı ve sezon sonunda serbest kalması beklenen futbolcuyu yeni sözleşme imzalatmak ve Trabzonspor'a para kazandırmasını sağlamak da suç olmuş.

Ahmet Ağaoğlu gibi Sosa,Rodegella,Novak gibi yapmalıydı,taraftara sorun yok diyip,elden çıkmasına göz yummallıydı.

Okay Yokuşlu'nun menejeri Batur Altıparmak'ın sözleşme ile ilgli açıklaması:

Hülle iddiasına sert yanıtOkay Yokuşlu’nun menajeri Batur Altıparmak, Okay’da hülle yapıldığı yolundaki iddialara sert çıktı. Haber61’e konuşan Altıparmak, “Yurt dışına götürdüğüm hiçbir futbolcu bu şekilde geri dönmedi. Avrupa’da oynayabilecek birkaç tane futbolcudan biri de Okay. Bir çok emekle oyuncuyu yurtdışına götüreceğiz sonra da hülleyle geri getireceğiz, böyle bir şeyin olması mümkün değil” dedi.

Okay’ın sözleşmesini uzattığı dönemi hatırlatan Altıparmak, “Sözleşme uzatmasa şimdi serbest kalacaktı. Yıllık 1 milyon 150 bin euro kazanırken uzattığı sözleşmede bu rakam 1 milyon 350 bin euro oldu” diye konuştu.
            İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hacıosmanoğlu 2.5 sene görevde kaldı, evet ilk 1 sene statükoya karşı dik durduğunu düşündüğüm için destekledim ve ilk senesinden sonra yanlışlar zincirine bağladığı için en azılı eleştiri getirenlerden biri de bendim, ve bunu sana elli kez anlatmama rağmen tristram arkadaşın dediği gibi senin gibi azılı militanlık yapmadım.
            Muharrem Usta denen şey bu kulübün başına gelmiş en büyük felakettir. Ne yazık ki onu hâlâ tetikçi gibi destekleyenlerin Trabzonsporla alakası falan yoktur.
            Ben yıllarca bu forumda İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı olan birisi olarak diyorum ki o bile aşağıdaki kadar Trabzonspor'a zarar vermedi.
            Sizin gibi olanlar sadece saha içindeki sonuçlara odaklandığı için kulübün geleceğinin mahvolduğunu göremiyor,Ahmet Ağaoğlu geldikten sonra kulüpte hangi kurumsal yapı oluşturuldu,hangi geleceğe dönük işler yapıldı.

Yaptıkları tek şey eldeki değerli futbolcuları satıp,çöpleri takıma doldurmak.

Aşağıdaki olaylar kadar kulübe kim zarar verdi?

1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
            2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
            3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
            4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?
            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 18.01.2021, 08:13.
            • Memento mori

Yorum

• Bir adama bakıyorsun adam mı diye bir de lafa bakıyorsun laf mı diye,sonra diyorsun ki herkes bilinç seviyesi kadar değer görmeli,salla gitsin en iyisi diyorsun.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                H
                Peki Ahmet Ağaoğlu bu genç ve alt yapıdan futbolcular olmasaydı,Berat Özdemir gibi dışardan almış olsaydı ne kadar harcaması gerekirdi?

Onun fiyatından gidersek ki adil değil ama olsun,
                Uğurcan Çakır
                Yusuf Yazıcı
                Abdülkadir Ömür
                Abdülkadir Parmak
                Hüseyin Türkmen
                Arda

Ortalama 15 milyon euro daha para ödemek zorunda kalacaktı,buna kendi çöpleri için ödediği 16 milyon euroyu da eklersen eder 31 milyon euro.

Ama neymiş bu futbolcular zaten alt yapıdan geliyormuş,Muharrem Usta'ya yazılamazmış,bu kadar çakallık olur mu o futbolcuların olduğu saha sonuçlarını Myharrem Usta'ya fatura et ama onları yetiştiren adama pay verme.

Hadı bu işler bu kadar kolaysa bu yukarıdaki alt yapı çocukları gibi bir tane Ağaoğlu döneminde alt yapıdan kaznadırılan futbolcu söyle?
                Söyleyemezsin,zaten bir anda 6 alt yapı futbolcusunun A takım seviyesine çıkmasını,Yusuf'un 17 milyon euroya satılmasını tesadüflere bağlayan ilkesiz ve doğrusuz zihniyet neyi doğru değerlendirebilir ki?

suraya yazdiklarin bir calisanin patronuna olan sonsuz sadakatine en guzel ornek diye derslerde okutulmasi gerekiyor.bu foruma dogru yazdigin tek bir sey olmayacak mi?yalan sende,carpitma sende,goygoy sende.usta'yi tebrik ediyorum, forumun basina seni iyi musallat etmis.
                ya birader ciddi ciddi butun bu genclerin usta'nin altyapiya onem vermesi sayesinde a takima kazandirildigini mi dusunuyorsun?sayet boyleyse konusmaya gerek yok sana gecmis olsun..bana ozelden mesaj atan arkadaslari dogruluyorsun.ciddi sorunlarinin oldugunu dogrulamis oluyorsun ama ben bu arkadaslara katilmiyorum.sen isini iyi yapmaya calisan vasat bir profesyonelsin.
                yani simdi usta geldi bu gencleri kesfetti ve yetistirdi oyle mi?onun alt yapiya verdigi onem sayesinde ihya olduk oyle mi?hahahahahahahahahhahahahaha

bu son mesaja kadar senin sadece suurunu kaybetmis azili bir usta militani oldugunu dusunuyordum ama artik senin usta tarafindan tutulan profesyonel oldugunu dusunuyorum.ben insanlari yaptigi islerden dolayi yargilamayi sevmem.ekmeginin pesindesin sana saygi duyuyorum.
                dostane bir uyari, cok yanlis argumanlarla patronu savunmaya calisiyorsun.kamuoyunu pek tatmin edemiyorsun.yarin bir gun isverenin cikip bu yetersizliklerini yuzune vurur ben sana soyleyim.muharrem usta'nin kendisi bile bunlari sahiplenmezdi.ben isime bakarim arkadas her turlu profesyonelim diyorsan bari muharrem usta bunlari satabilirdi,satmamasi onun hanesine arti olarak yazar diye savun.
                senin yaptigin bu vasat militanligi herkes yapar,biraz ozgun ol.tekrar ediyorum bu sekilde patronuna zarar vermekten,daha fazla antipati olsuturmaktan baska birsey yapmiyorsun.neyse sen bilirsin.

Yorum

• "Eski başkanımız Muharrem Usta" diye bir başlık var mı? Yoksa açılmasını öneriyorum.

Yorum

• Ben de yönetici arkadaşlarımızdan, abilerimizden bu başlığı "Ahmet Ağaoğlu" olarak değiştirmelerini rica ediyorum. Çünkü bu adam Trabzonspor'un başkanı hiçbir zaman olmamıştır, sadece icracıdır. Onu da zaten eline yüzüne bulaştırmıştır. Şu an ise emaneten o koltukta oturmaktadır, görevi fiilen bitmiştir. Ben Başakşehir'e şampiyonluk veren ve bu sene akşam pazarından aldıklarıyla takımı çarşamba pazarına döndüren birine başkan diye hitap etmek istemiyorum. Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Gitsin golfünü oynasın bu.

Yorum

• Sabaha kadar akşam pazarında gezip yoruluyor. Gündüz de gelip eve uyuyor. Transferler ondan gecikti biraz da, bırakın adamı

Yorum

• Geçen sene bu zamanlar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın harcama limitinin esneme oranının yükseltilmesi çağrısına karşı duruşunu alkışlıyorduk. O gün bugündür; ne TFF'ye, ne MHK'ye ne de Kulüpler Birliği'ne ses çıkardığını duydum!

Süper Kupa maçının önce Katar'da oynanacağını açıklamışlardı, şimdi "Katar değil" diyorlar.

Yabancı sayısı 12'ye düşecek dediler, şimdi özellikle Beşiktaş'ın başını çektiği grubun gönlü olsun diye sezon ortasında daha doğrusu transfer sezonunun ortasında yükselttiler. Bu karar geçen hafta açıklansaydı, belki de Campi'yi tutacaktık. Zaten sene sonu kontratı bitiyor, ücreti çok yüksek değil.

Böyle akıl - mantık almayan kararlara karşı cılız bir ses bile duysam razıyım, en azından yaşadıklarına ikna olurum.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 09:52.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

carpitamalara doyamadin sasone.sen bu foruma dogru bir sey yazmayacak misin?ben bu kadar kolay yalan soyleyebilen bir insan gormedim.patronun usta eminim bu cabalarini takdir ediyordur.

Onur, Burak, rodellaga, kucka, novak, perreria, Yusuf yazıcı, Abdulkadir ömür, sosa, durica, onazi, Olcay...
                          Okay gittiği için saymıyorum.

Bu iskelet kadro değil mi şimdi?
                          Ağaoğlu kimi bırakacak kesin olmamakla birlikte çünkü transfer olabilir
                          Uğurcan, Hugo, edgar, ömür, ekuban, nwakame

Şimdi futbol oynamaya çalışan herkes yukarıdaki temel kadroyu tercih eder. Onur ve Burak in yönetilmemesi ve çok maaş almaları ayrı konu
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

suraya yazdiklarin bir calisanin patronuna olan sonsuz sadakatine en guzel ornek diye derslerde okutulmasi gerekiyor.bu foruma dogru yazdigin tek bir sey olmayacak mi?yalan sende,carpitma sende,goygoy sende.usta'yi tebrik ediyorum, forumun basina seni iyi musallat etmis.
                            ya birader ciddi ciddi butun bu genclerin usta'nin altyapiya onem vermesi sayesinde a takima kazandirildigini mi dusunuyorsun?sayet boyleyse konusmaya gerek yok sana gecmis olsun..bana ozelden mesaj atan arkadaslari dogruluyorsun.ciddi sorunlarinin oldugunu dogrulamis oluyorsun ama ben bu arkadaslara katilmiyorum.sen isini iyi yapmaya calisan vasat bir profesyonelsin.
                            yani simdi usta geldi bu gencleri kesfetti ve yetistirdi oyle mi?onun alt yapiya verdigi onem sayesinde ihya olduk oyle mi?hahahahahahahahahhahahahaha

bu son mesaja kadar senin sadece suurunu kaybetmis azili bir usta militani oldugunu dusunuyordum ama artik senin usta tarafindan tutulan profesyonel oldugunu dusunuyorum.ben insanlari yaptigi islerden dolayi yargilamayi sevmem.ekmeginin pesindesin sana saygi duyuyorum.
                            dostane bir uyari, cok yanlis argumanlarla patronu savunmaya calisiyorsun.kamuoyunu pek tatmin edemiyorsun.yarin bir gun isverenin cikip bu yetersizliklerini yuzune vurur ben sana soyleyim.muharrem usta'nin kendisi bile bunlari sahiplenmezdi.ben isime bakarim arkadas her turlu profesyonelim diyorsan bari muharrem usta bunlari satabilirdi,satmamasi onun hanesine arti olarak yazar diye savun.
                            senin yaptigin bu vasat militanligi herkes yapar,biraz ozgun ol.tekrar ediyorum bu sekilde patronuna zarar vermekten,daha fazla antipati olsuturmaktan baska birsey yapmiyorsun.neyse sen bilirsin.
                            Verecek cevabım yok işi kişiselleştireyim,bel altı vurayım diyorsun,ben cevabımı aldım.Çok teşekkürler.
                            Sana benim hakkımda özel mesaj atan her kimse ne yazdıysa ciddiye almasan iyi olur,çünkü forumdan kimseyi tanımıyorum,mesaj atılacak kadar kafaya takmışsa o da onun sorunu/karakteri.

Muharrem Usta ile en ufak yakınlığım,iş ortaklığım,çıkar ilişkim,maddi manevi bir menfaatim yok,hatta her hangi bir Medical Park Hastanesine gitmişliğim de.

Kaldı ki Türkiye'nin en zenginlerinden birisi kendi PR'ını taraftar forumunda bir kullanıcı üzerinden yapacak kadar düşük IQ'ya sahip değildir.Verir parasını her türlü mecrada konuşur.NTV'de çıkıp açık açık FB şike yapmıştır diyebilecek bir güçten bahsediyoruz,benimle ne işi olur?

Ve bu konuda neden ısrarla yazdığımı tekrar açıklayayım,çünkü Trabzonspor'un başarısını istiyorum,bu başarıya giden yolun Trabzonspor'da olan bitenlere hakim ve bilinç seviyesi yüksek bir taraftar kitlesi olabileceğine inanıyorum.

Amacım doğru yapan ile yanlış yapanı örneklerle taraftara anlatmak ve ikna etmek,bu sayede doğru işleri destekler,yanlışlara engel olur ve Trabzonspor'u başarılı kılarız.

Başka da bir amacım,madii ve manevi gayem yok,inandığım doğruları aynı hisleri paylaşan,Trabzonspor'un başarısını isteyen benim gibi olan diğerleri ile paylaşıyorum.

Umarım faydası olur.
                            • Memento mori

Yorum

• [MENTION=38107]sasone[/MENTION]

bu başlığı biraz salar mısın artık?

yazacakların M.Usta ilgiliyse onun başlığında dile getirebilirsin

Bu kadar adam fanatizmi yetmedi mi,

M.Usta ve O.Özköylü'den soğuttun artık.

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@sasone<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

bu başlığı biraz salar mısın artık?

yazacakların M.Usta ilgiliyse onun başlığında dile getirebilirsin

Bu kadar adam fanatizmi yetmedi mi,

M.Usta ve O.Özköylü'den soğuttun artık.

Tamam sayın forum yöneticim,kurallara uyacağım,istediğiniz gibi yaparım.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X