Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğru seçim yaptığında doğru sonuç alırsın. Avcı ile uzun zamandır ilk kez doğru seçim yaptı.
    Oyuncu seçimlerinde de sene başında yapılan yanlışları toparlayıp birkaç doğruyu peşpeşe yaparsa kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Yorum

• 3 senedir başkansın hala bir akıl kırıntısı yok kulüpte. Abdullah Avcı geldi biraz beyin kattı size ama sadece teknik direktörle olmaz bu. Bakkal yönetir gibi kulüp yönetiyorsunuz. Verelim bir mali müşavir kulübe, devletten se kredi, oyuncular zaten gaynın öneriyor, bir iki de menajer önerisi. Başkanlık bu.

Kayyum Başkan Ağaoğlu ve Mehmet Yiğit Alp
      En son mmert tarafından düzenlendi; 11.01.2021, 14:59.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• 3 senemiz boşa gitti. Ne profesyonelleşme adına bir arpa boyu yol katedebildik ne de kadro yapılanması namına yol katedebildik. Hatta kadroda geri gittik.

“Ağa'm, araba giderken de senindi dönerken de senin, peki biz bu kadar b.ku neden yedik?”
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazdiklarinin karsiligi yok.ya bilincli bir sekilde yalan soyluyorsun ya da hafizan seni yaniltiyor.usta aralik 2015'te baskan oldu.simdi baktim 14 veya 15.hafta oynaniyordu,takimin 20 kusur puani vardi yani orta siralardaydik..kume dusmeye oynuyorduk diye alenen yalan yanlis seyler yaziyorsun.
          o sezon kimse ondan sampiyonluk beklemiyordu ama averaj takimi olmayi da beklemiyorduk.o sezon ligin ikinci yarisinda antalya 7 kasimpasa 6 sikeciler 4 atmisti.begenmedigin kume dusmeye oynuyor dedigin iho kadrosu bir onceki sezon ligde 5.olmustu.senin mukemmel dedigin(ki alakasi yok) kadro da ligde besinci olmustu.bu nasil oluyor?
          yazdiklarinin altini dolduramayinca direkt hic gocunmadan yalana basvuruyorsun.

yok borcla aldi yok fifa diye kem kum etmeye gerek yok.iho ne kadar zarar verdiyse muho'da ayni sekilde zarar verdi.ikisi de olmayan paralari harcadilar.ikisi de yarini dusunmediler.ikisi de plansiz programsiz hareket ettiler.ben cok kaliteli kadro biraktigini zaten dusunmuyorum ama o birakti dedigin adamlarin cogunun bonservisini ve maasini da bu yonetim odedi.

ahmet agaoglu'nu bu sene bu sayfalarda cok elestirdim ama henuz bu ikisinin verdigi zarari vermedi.bosa konusma kardesim. bizim tek amacimiz bu takimin iyi olmasi senin tek amacin usta'yi savunabilmek.dedim ya yazdiklarinin karsiligi yok cunku usta militani gibi davraniyorsun.muharrem usta ozel hayatinda basarili olabilir fakat baskanlik donemi yuksek butceli iho'dur,otesi degil.

takimin gelecegini bitiriyor dedigin agaoglu'nun transfer harcamalariyla,maas butcelerini usta'nin donemiyle karsilastirmani tabii ki beklemiyorum ama bari bu konulardan uzak dur.
          biz yeri geldiginde mevcut yonetimi de cok elestiriyoruz ama onceki iki baskanla karsilastiracak kadar kafayi yemedik.saha sonuclari acisindan en basarisiz donem usta donemiydi,bunu da belirtmek gerekiyor.
          Söylediklerimin neresinde yalan var,açıklar mısın?

Muharrem Usta'nın kulübü aldığı haftadaki puan tablosu takım Rize'ye 3-0 yenilmiş ve ligde 10.sırada ve ligi 12.sırada bitirdik

Diese Übersicht zeigt einen Kurzüberblick aller Partien des 15.Spieltags in der Saison 15/16 der Süper Lig mit entsprechend relevanten Informationen.

Takımı aldığındaki yabancı futbolcuların durumu da aşağıdaki linklerde:

Bosingwa ve Constant'tan sonra Trabzonspor'da Carl Medjani de ayrılmanın eşiğinde...

https://spor.haber7.com/trabzonspor/...aya-basvuracak

https://www.haberler.com/trabzonspor...885440-haberi/

https://spor.haber7.com/trabzonspor/...ifaya-basvurdu

https://www.fotospor.com/haber-trabz...aptilar-212806

Bu yukardaki serbest kalma başvursunda olan bazı futbolcularla anlaşılarak kulübe geri gelmeleri sağlandı,bazıları ile anlaşılarak ayrılmaları sağlandı ve bunları Muharrem Usta kulübün ceza almaması için yaptı.

Şimdi sen bu kadar sorunlu ve berbat bir kadro ile kulübü devir alan Muharrem Usta'nın yaptıklarını yok sayacaksın,adamın emeklerini hiç bir gerçekliği olmayan yalanlara yem edeceksin ama ben gerçekleri yazınca 7/24 onu savunuyor olacağım?

Ahmet Ağaoğlu'nun sadece bizi Şampiyonlar Ligine göndertmemesi bile onun istifa etmesi ve zararı tahsil etmesi gerekirken nasıl onun takıma zarar vermediğini söyleyebiliyorsun?Sizi bu kadar kör eden fanatizmin kaynağı nedir?

Aşağıdaki olaylar kadar kulübe kim zarar verdi?
          1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
          2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
          3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
          4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?

Eleştirdiğin Muharrem Usta'nın sponsor olarak kulübe verdiği para 30 milyon euro,Şampiyonlar Ligine katılabilmemiz için kulübe hibe ettiği tutar 38 milyon TL

Ve hadi bana inanmıyorsun bak aşağıda arkadaş çok net bir yarım sezon zararı çıkarmış

İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          300 bin euro Newton
          1.3 milyon euro Afobe
          700 bin euro Plaza
          2 milyon euro Diabate

4.3 milyon euro yarım dönemlik borcu var Ağaoğlu'nun. 43 milyon tl. Buyursun MYA ile beraber ödesin. İster çıksın ATV'de dansözlük yapsın isterse Acıbadem'de pazarda dilensin. Yarım dönemde minimum 43 milyon tl borç taktı kulübe. Buyur.

TV yorumcusu adamdan bu kadar başkan olur. Bu başka kulüpte de olmaz ha. Profil düşüklüğünde çağ atladık
          Ya gerçekten merak ediyorum artık,gece ile gündüz gibi iki farklı şeyi çarpıtarak ve sanki doğruymuş gibi savunacak kadar gözünüzü kör eden nedir,bu fanatizmin kaynağı ne?

Muharrem Usta da Ahmet Ağaoğlu da bizim gibi taraftar biri takıma destek olmuş,diğer zarar vermiş ama siz destek olana değil,zarar verene sahip çıkıyorsunuz?

Bunu sağlayan motivasyonun kaynağı ne?Bana yalancı diyorsun,eğer biraz haysiyet ve şeref sahibi isen yazdıklarımdan bir yalan bul buraya koy,bir daha yazarsam adam değilim.

Siz gerçekten topluma da zarar verecek kadar gözü fanatizmden ve adamcılıktan kör olmuş insanlarsınız,hayatınızda her hangi bir konuda doğru bir karar alabileceğinize zerre inanmıyorum,çünkü bu kadar net gerçekleri çarpıtan bir zihin doğru bir şey yapamaz.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ağaoğlu'ndan öncesi,Muharrem Usta dönemi vardı,İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan aldığı ve bir çoğu kulübü serbest kalmak için FIFA'ya başvuran 53 oyuncumuzun olduğu,son anda kümede kalmayı başardığımız dönemlerden ligde en iyi kadrolardan birine sahip olduğumuz döneme,alt yapıdan yıldız futbolcuların takıma katıldığı ve takımın bir iskelet kadrosunun olduğu döneme geçtiğimiz günler.
            sasone utanmadan hala piskin piskin yazabilmen cok tuhaf.son anda kumede kaldigimiz donem hangisi?bunlari sen yazmadin mi kardesim kafa mi buluyorsun?ben sana diyorum ki iho baskanliginda oyle bir donem yasamadik.bu yalan degil de nedir?simdi delikanli gibi dedigini yap ve bir daha foruma yazma.tekrar yazayim, iho doneminde son anda kumede kaldigimiz bir donem yok.bu cumleyi kullanmandaki amac nedir?yalan degil mi?

muharrem usta 15.hafta gorevi devraldigina gore o sezonu niye usta'ya degil de baskasina yaziyorsun.kelimelere takla attirmak nedir?kis transfer sezonu bile geciren bir baskana niye yazmiyoruz..basarili olsaydik o sezonu iho'ya mi yazacaktin sasone?

15.haftada son anda nasil kumede kalmayi basardik?

yahu yere goge sigdiramadigin usta'nin mukemmel kadrosu bir sonraki sezon ligde 5.oldu, kumede kalmayi son anda basardi dedigin kadro iho doneminde 5.oldu?bari yazdiklarinla celisme.millet senin nasil bir usta militani oldugunu bildigi icin yazdiklarina cevap vermiyor diye iyice zivanadan ciktin..

kaldi ki o donem ocak ayinda muhammet demir ve guray'i transfer etmisti.yine ayni sekilde devre arasinda bir suru oyuncu gonderilmisti..simdi kalkip usta'yi daha fazla ovebilmek icin yalan yanlis seyleri buraya dogruymus gibi yaziyorsun.devre arasinda guray ve muhammet yerine dogru duzgun topcular alsaydi tutan mi vardi?ayni sekilde canavar gibi hoca getirmesinin onundeki engel neydi?sen usta militani olarak o sezonu iho'ya yaziyorsun ama kusura bakma o sezon usta'ya yazar.

ister personeli ol ister akrabasi farketmez, militanlik yapiyorsun.adamciligin kralini yapan sensin.usta'nin secildigi donem forumda kendisini en cok savunanlardan biriyim, acip eski basliklara bakabilirsin.bizler sizin gibi degiliz.yeri geldi usta'yi savunduk,yanlis yapti elestirdik,elestiriyoruz..ayni sekilde ahmet agaoglu'nu tanimam etmem amagenel olarak basarili buluyorum.bu demek degil ki her yaptigini savunurum.sezon basindan bu yana bir cok kez elestirdim.biz sizin gibi adamci degiliz trabzonspor'luyuz.
            diger yazdiklarina cok cevap verdim onun icin teker teker tekrar cevap vermeye luzum yok.

simdi ben serefli ve haysiyetli biri olarak senin yalanini buraya yazdim simdi sende ayni sekilde az biraz adamlik varsa geregini yap bir daha foruma yazma.orada sunu demek istemistim burada bu vardi gibi seylere siginmadan bunu yap kardesim.yakisan budur.cunku tekrar ediyorum iho doneminde kumeye oynadigimiz son anda ligde kaldigimiz buyuk bir yalan..
            En son tristram tarafından düzenlendi; 11.01.2021, 16:40.

Yorum

sasone utanmadan hala piskin piskin yazabilmen cok tuhaf.son anda kumede kaldigimiz donem hangisi?bunlari sen yazmadin mi kardesim kafa mi buluyorsun?ben sana diyorum ki iho baskanliginda oyle bir donem yasamadik.bu yalan degil de nedir?simdi delikanli gibi dedigini yap ve bir daha foruma yazma.tekrar yazayim, iho doneminde son anda kumede kaldigimiz bir donem yok.bu cumleyi kullanmandaki amac nedir?yalan degil mi?

muharrem usta 15.hafta gorevi devraldigina gore o sezonu niye usta'ya degil de baskasina yaziyorsun.kelimelere takla attirmak nedir?kis transfer sezonu bile geciren bir baskana niye yazmiyoruz..basarili olsaydik o sezonu iho'ya mi yazacaktin sasone?

15.haftada son anda nasil kumede kalmayi basardik?

yahu yere goge sigdiramadigin usta'nin mukemmel kadrosu bir sonraki sezon ligde 5.oldu, kumede kalmayi son anda basardi dedigin kadro iho doneminde 5.oldu?bari yazdiklarinla celisme.millet senin nasil bir usta militani oldugunu bildigi icin yazdiklarina cevap vermiyor diye iyice zivanadan ciktin..

kaldi ki o donem ocak ayinda muhammet demir ve guray'i transfer etmisti.yine ayni sekilde devre arasinda bir suru oyuncu gonderilmisti..simdi kalkip usta'yi daha fazla ovebilmek icin yalan yanlis seyleri buraya dogruymus gibi yaziyorsun.devre arasinda guray ve muhammet yerine dogru duzgun topcular alsaydi tutan mi vardi?ayni sekilde canavar gibi hoca getirmesinin onundeki engel neydi?sen usta militani olarak o sezonu iho'ya yaziyorsun ama kusura bakma o sezon usta'ya yazar.

ister personeli ol ister akrabasi farketmez, militanlik yapiyorsun.adamciligin kralini yapan sensin.usta'nin secildigi donem forumda kendisini en cok savunanlardan biriyim, acip eski basliklara bakabilirsin.bizler sizin gibi degiliz.yeri geldi usta'yi savunduk,yanlis yapti elestirdik,elestiriyoruz..ayni sekilde ahmet agaoglu'nu tanimam etmem amagenel olarak basarili buluyorum.bu demek degil ki her yaptigini savunurum.sezon basindan bu yana bir cok kez elestirdim.biz sizin gibi adamci degiliz trabzonspor'luyuz.
              diger yazdiklarina cok cevap verdim onun icin teker teker tekrar cevap vermeye luzum yok.
              simdi ben serefli ve haysiyetli biri olarak senin yalanini buraya yazdim simdi sende ayni sekilde az biraz adamlik varsa geregini yap bir daha foruma yazma.orada sunu demek istemistim burada bu vardi gibi seylere siginmadan bunu yap kardesim.yakisan budur.cunku tekrar ediyorum iho doneminde kumeye oynadigimiz son anda ligde kaldigimiz buyuk bir yalan..
              İşte bak gerçeklere yine takla attırdın,bunu da savunma olarak yapıyorsun,ben ne diyorum orda aldığı sorunlu kadro ile ligi son anda kümede kalma noktasında aldığı kadroyu ve yaşadığı sorunları da yazarak bıraktığı kadro ve ligdeki durumunu yazıyorum.

53 tane çöplükten farksız ve tüm yabancılarının FIFA'ya başvurduğu,futbolcuların paralarını alamadığı ve antremanda kavga ettiği bir takımı ligde tuttu diyorum ve sen ne diyorsun bu yalan diyorsun,bu kadar lafları çarpıtmak olur mu?

O durumda Muharrem Usta değilde Ahmet Ağaoğlu olsa takımı küme düşürürdü diyorum bunun açıklamasını da bu sezon başında kendi kurduğu kadro ve takımın başına getirdiği Hoca'nın bizi küme hattına sokmasından belli diyorum ama sen ne diyorsun Ahmet Ağaoğlu başarılı değil mi?

Yazılanlar ortada sen de eğer gerçekten biraz onur olsa dersin ki sadece şu yarım dönemde verdiği zararın bile bu takıma büyük yükü var,istifa etmelidir ama ne yapıyorsun,Muharrem Usta'nın kurduğu ve tarihimizin en iyi kadrolarından birinin getirdiği başarıları Ahmet Ağaoğlu'na yazıyorsun,utanma duygun yok.

Fanatizm ve adamcılık böyle bir şey iste,söyleneni çarpıt,gerçekleri yalan gibi göster ve haklı olduğunu söyle.
              • Memento mori

Yorum

İşte bak gerçeklere yine takla attırdın,bunu da savunma olarak yapıyorsun,ben ne diyorum orda aldığı sorunlu kadro ile ligi son anda kümede kalma noktasında aldığı kadroyu ve yaşadığı sorunları da yazarak bıraktığı kadro ve ligdeki durumunu yazıyorum.

53 tane çöplükten farksız ve tüm yabancılarının FIFA'ya başvurduğu,futbolcuların paralarını alamadığı ve antremanda kavga ettiği bir takımı ligde tuttu diyorum ve sen ne diyorsun bu yalan diyorsun,bu kadar lafları çarpıtmak olur mu?

O durumda Muharrem Usta değilde Ahmet Ağaoğlu olsa takımı küme düşürürdü diyorum bunun açıklamasını da bu sezon başında kendi kurduğu kadro ve takımın başına getirdiği Hoca'nın bizi küme hattına sokmasından belli diyorum ama sen ne diyorsun Ahmet Ağaoğlu başarılı değil mi?

Yazılanlar ortada sen de eğer gerçekten biraz onur olsa dersin ki sadece şu yarım dönemde verdiği zararın bile bu takıma büyük yükü var,istifa etmelidir ama ne yapıyorsun,Muharrem Usta'nın kurduğu ve tarihimizin en iyi kadrolarından birinin getirdiği başarıları Ahmet Ağaoğlu'na yazıyorsun,utanma duygun yok.

Fanatizm ve adamcılık böyle bir şey iste,söyleneni çarpıt,gerçekleri yalan gibi göster ve haklı olduğunu söyle.
                birseyi carpittigim yok kendi cumlelerini oraya koydum.
                vasat bir militan oldugunu yine ortaya koydun.bunu yapacagini tahmin ettigim icin kelimelere takla attirma demistim ama piskinligin yine devreye girdi.son anda kumede kalmayi basarmak nedir?bunu acikla diyorum hala piskinlik..pes yahu pes.

iho bir onceki sezon 5.olmus ne kumesi ne son anda kalmasi birader kafa bulma artik ayip yahu.15.haftada son anda kumede kalma noktasinda aldigi kadro derken neyi kastediyorsun?15.haftada o kadronun kumede son anda kalacagini nerden anladin?
                yalani yuzune vuruyorum yarabbi sukur diyorsun.ben daha ne yapayim..

ayrica maaslar odenmedigi icin bunlari soyluyorum diyorsan usta doneminde odenmeyen maasi gectim odenmeyen bonservisler vardi.neyse sen simdi bu cumlenin uzerinden yurursun bosver, tekrar soralim 15.haftada son anda nasil kumede kaldik?

ve sen hala hangi yuzle foruma yaziyorsun?ben hala lafinin eri bir adam oldugunu dusunmek istiyorum sasone.lutfen adamligin geregini yap ve bir daha yazma..
                yada cik delikanli gibi evet ben iflah olmaz bir usta militaniyim meydani bos bulunca oyle usta'yi ovmek icin bol keseden salladim yakalandim tum forumdan ozur diliyorum diyerek konuyu tatliya bagla.yoksa yazdiginin altinda kalacaksin.yapma etme.foruma yazmamak dunyanin sonu degil,yazma bosver.
                En son tristram tarafından düzenlendi; 11.01.2021, 17:05.

Yorum

• ahmet ağaoğlu net bir şekilde başarısızdır vizyonsuzdur başkanlık yapacak kapasitesi hiç bir zaman olmamıştır bu saatten sonrada olmayacaktır hala neyi tartışıyorsunuz.

Yorum

birseyi carpittigim yok kendi cumlelerini oraya koydum.
                    vasat bir militan oldugunu yine ortaya koydun.bunu yapacagini tahmin ettigim icin kelimelere takla attirma demistim ama piskinligin yine devreye girdi.son anda kumede kalmayi basarmak nedir?bunu acikla diyorum hala piskinlik..pes yahu pes.

iho bir onceki sezon 5.olmus ne kumesi ne son anda kalmasi birader kafa bulma artik ayip yahu.15.haftada son anda kumede kalma noktasinda aldigi kadro derken neyi kastediyorsun?15.haftada o kadronun kumede son anda kalacagini nerden anladin?
                    yalani yuzune vuruyorum yarabbi sukur diyorsun.ben daha ne yapayim..

ayrica maaslar odenmedigi icin bunlari soyluyorum diyorsan usta doneminde odenmeyen maasi gectim odenmeyen bonservisler vardi.neyse sen simdi bu cumlenin uzerinden yurursun bosver, tekrar soralim 15.haftada son anda nasil kumede kaldik?

ve sen hala hangi yuzle foruma yaziyorsun?ben hala lafinin eri bir adam oldugunu dusunmek istiyorum sasone.lutfen adamligin geregini yap ve bir daha yazma..
                    yada cik delikanli gibi evet ben iflah olmaz bir usta militaniyim meydani bos bulunca oyle usta'yi ovmek icin bol keseden salladim yakalandim tum forumdan ozur diliyorum diyerek konuyu tatliya baglayalim.yoksa yazdiginin altinda kalacaksin.yapma etme.foruma yazmamak dunyanin sonu degil,yazma bosver.
                    Mlitan sensin bak işte yine aynı şeyi yapıyorsun,ortada bu kadar maddi zarar veren Ahmet Ağaoğlu'nu savunabilmek için benim Muharrem Usta dönemindeki aldığı kadro kalitesini yazıyorum,yaşadığı sorunları yazıyorum ve diyorum ki adam böyle bir kadroyu ve sorunlu ortamı devir aldı,ligde 10.sırada ve büyük ihitmalle İbrahim Hacıosmanoğlu'nun devam etmesi durumunda küme düşecek kadroyu ligde tuttu diyorum,sen ne diyorsun yalan.

Dediğim gibi utanma duygun yok,gerçekleri çarpıtarak ve aklın sıra ikinci yalanın da paraların ödenmemesi durumu,yine eğer kendine biraz saygın varsa bir tane ödeme yapılmadığı için bizi FIFA'ya şikeyet eden bir futbolcu bul Usta döneminde.

Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen çetesinin bilerek kulübe ceza aldırmak için olan Bero olayı dışında ki o olayı da çözen Muharrem Usta,bonservis bedeli ödenmediği için gelen transfer yasağı belgesini koy.

Senin gerçekten iflah olmaz biri olduğunun farkındayım,tek amacım nasıl insanların Ahmet Ağaoğlu'nu savunmaya çalıştığını objektif taraftarlara göstermek.

Bence burada kendini daha fazla rezil etme,yazdıklarımdan bir tane yalan bul,belge getir,keliemeleri cımbızla alarak anlamını değiştirerek burada ancak kendini daha fazla rezil edersin.

İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ahmet ağaoğlu net bir şekilde başarısızdır vizyonsuzdur başkanlık yapacak kapasitesi hiç bir zaman olmamıştır bu saatten sonrada olmayacaktır hala neyi tartışıyorsunuz.
                    Ben tartışmıyorum buradaki amacım sırf haklı çıkmak için insanların laflarını anlamından kopararak,cımbızla alarak yalan diye ortaya koymaya çalışan bir Ahmet Ağaoğlu militanının Trabzonspor'a bu kadar zarar verdiği durumları ortaya koymama rağmen savunmaya devam etmesi,bak o kadar zararı yazıyorum bunlar yalan diyemiyor ama benim kümde düşme kalitesinde kadro aldı lafımı yalan diyor.

Objektif Trabzonspor taraftarı bu tipleri iyi tanımalı,bunlar gerçeği yalan olarak çarpıtacak kadar militan olmuşlar.

Dertleri Trabzonspor'un başarısı değil,savundukları kişinin zarar görmemesi.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 11.01.2021, 17:14.
                    • Memento mori

Yorum

Mlitan sensin bak işte yine aynı şeyi yapıyorsun,ortada bu kadar maddi zarar veren Ahmet Ağaoğlu'nu savunabilmek için benim Muharrem Usta dönemindeki aldığı kadro kalitesini yazıyorum,yaşadığı sorunları yazıyorum ve diyorum ki adam böyle bir kadroyu ve sorunlu ortamı devir aldı,ligde 10.sırada ve büyük ihitmalle İbrahim Hacıosmanoğlu'nun devam etmesi durumunda küme düşecek kadroyu ligde tuttu diyorum,sen ne diyorsun yalan.

Dediğim gibi utanma duygun yok,gerçekleri çarpıtarak ve aklın sıra ikinci yalanın da paraların ödenmemesi durumu,yine eğer kendine biraz saygın varsa bir tane ödeme yapılmadığı için bizi FIFA'ya şikeyet eden bir futbolcu bul Usta döneminde.

Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen çetesinin bilerek kulübe ceza aldırmak için olan Bero olayı dışında ki o olayı da çözen Muharrem Usta,bonservis bedeli ödenmediği için gelen transfer yasağı belgesini koy.

Senin gerçekten iflah olmaz biri olduğunun farkındayım,tek amacım nasıl insanların Ahmet Ağaoğlu'nu savunmaya çalıştığını objektif taraftarlara göstermek.

Bence burada kendini daha fazla rezil etme,yazdıklarımdan bir tane yalan bul,belge getir,keliemeleri cımbızla alarak anlamını değiştirerek burada ancak kendini daha fazla rezil edersin.
                      buyuk utanmazsin.boyle utanma duygusu olmayan piskin adamlardan sahsen korkarim.o kadro bir onceki sezon ligde 5.olmustu militan kardesim.o sezonun ikinci yarisinda takimi o hale sokan usta'nin kendisidir.

bu arada kelimeleri falan carpitma yok, ''son anda kumede kalmayi basardigimiz donemlerden'' cumlesinden iho ile devam durumunda kume dusecek kadro anlami cikmaz.basbayagi gecmis donemlerden bahsetmissin iste, neyine kiviriyorsun daha?piskin herif bari yazdiklarina delikanli gibi sahip cik veya delikanli gibi ozur dile veya yanlis yazdim diyerek kivir.bunlari yapmayip kelimeleri carpitmakla sucluyorsun.
                      bu cumlenin nesini carpitayim deli misin yahu..
                      En son tristram tarafından düzenlendi; 11.01.2021, 17:24.

Yorum

buyuk utanmazsin.boyle utanma duygusu olmayan piskin adamlardan sahsen korkarim.o kadro bir onceki sezon ligde 5.olmustu militan kardesim.o sezonun ikinci yarisinda takimi o hale sokan usta'nin kendisidir.

bu arada kelimeleri falan carpitma yok, ''son anda kumede kalmayi basardigimiz donemlerden'' cumlesinden iho ile devam durumunda kume dusecek kadro anlami cikmaz.basbayagi gecmis donemlerden bahsetmissin iste, neyine kiviriyorsun daha?piskin herif bari yazdiklarina delikanli gibi sahip cik veya delikanli gibi ozur dile veya yanlis yazdim diyerek kivir.bunlari yapmayip kelimeleri carpitmakla sucluyorsun.
                        bu cumlenin nesini carpitayim deli misin yahu..
                        Ağaoğlu'ndan öncesi,Muharrem Usta dönemi vardı,İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan aldığı ve bir çoğu kulübü serbest kalmak için FIFA'ya başvuran 53 oyuncumuzun olduğu,son anda kümede kalmayı başardığımız dönemlerden ligde en iyi kadrolardan birine sahip olduğumuz döneme,alt yapıdan yıldız futbolcuların takıma katıldığı ve takımın bir iskelet kadrosunun olduğu döneme geçtiğimiz günler.
                        Al işte yukarıda yazdığım cümle,burada Muharrem Usta'nın nasıl bir kadro ve durumda takımı aldığını ve nasıl bir kadro bıraktığını yazıyor.
                        Sen çok iyi biliyorsun aslında ne yazdığını,aldığı kadronun küme düşme tehlikesi yaşayacak kadar rezil durumda olduğu mu,yabancı futbolcuların bizi FIFA'ya serbest kalmak için başvurduğu mu,yoksa o kadronun son anda ligde kaldığı mı yalan?

Neyse bu durumu vicdanı olan,objektif Trabzonspor taraftarı görüyor ve senin gibi gerçekleri yalanları ile örtmeye çalışan,haklı çıkmak için en ufak ahlaki değeri olmayan kişilerin tıpkı kendileri gibi yüksek egolu Ahmet Ağaoğlu'nu savunması Trabzonspor'un geleceğini daha iyi değerlendirmek için çok güzel oldu.

Yazdığım onca şeyden bir tane yalan olmadığını en iyi sen bildiğin için yapabildiğin tek şey lafları çarpıtmak.Bu da tam sana göre bir şey,Ahmet Ağaoğlu'nu savunmak için tam da böyle biri olmak lazım.
                        • Memento mori

Yorum

Al işte yukarıda yazdığım cümle,burada Muharrem Usta'nın nasıl bir kadro ve durumda takımı aldığını ve nasıl bir kadro bıraktığını yazıyor.
                          Sen çok iyi biliyorsun aslında ne yazdığını,aldığı kadronun küme düşme tehlikesi yaşayacak kadar rezil durumda olduğu mu,yabancı futbolcuların bizi FIFA'ya serbest kalmak için başvurduğu mu,yoksa o kadronun son anda ligde kaldığı mı yalan?

Neyse bu durumu vicdanı olan,objektif Trabzonspor taraftarı görüyor ve senin gibi gerçekleri yalanları ile örtmeye çalışan,haklı çıkmak için en ufak ahlaki değeri olmayan kişilerin tıpkı kendileri gibi yüksek egolu Ahmet Ağaoğlu'nu savunması Trabzonspor'un geleceğini daha iyi değerlendirmek için çok güzel oldu.

Yazdığım onca şeyden bir tane yalan olmadığını en iyi sen bildiğin için yapabildiğin tek şey lafları çarpıtmak.Bu da tam sana göre bir şey,Ahmet Ağaoğlu'nu savunmak için tam da böyle biri olmak lazım.
                          o cumle gelecegi degil gecmisi anlatiyor, ne uzattin arkadas neden israrla yalana dogru diyorsun.tamam o cumleyi yanlis kullandim desen incilerin mi dokulur?usta'yi ovmek icin yalan yazdim abarttim desen militanligindan birsey kaybetmezsin merak etme.
                          maas ve bonservis odenmeyince kume dusuluyor degil mi?usta tum odemeleri zamaninda yapti sanki.birseyin iskeletini biraktigi falan yok sallayip durma.

burak-sosa-kucak uclusunu servet odeyerek aldi.ucunun maasi 10 milyon euronun ustundeydi.bonservisleri 13 milyon euro.hepside ileriye donuk odemeler.doneminde gelen hicbir topcunun ne bonservisini ne de maasini duzgun odedi.
                          iskelet dedigin kadro ligde usta doneminde maksimum 5.oldu, kume dusmeye oynayacakti dedigin iho kadrosuda ligde 5.olmustu.ne oldu mukemmel kadroya?

usta doneminde alinan topcularin bonservislerini ve maas tablosunu yaz gorelim mukemmel baskanini.harcadigi paralarla iki tane takim kurulurdu.35 milyon euro bonservis harcamasi+35 milyon euro maas butcesi+ligde maksimum alinan 5.lik derecesi.hakikaten muazzam basari bravo usta'ya..kac yildir bu kepazeligi savunmak icin kendini yirtiyorsun.

ahmet agaoglu babamin oglu degil cok kez elestirdim.bu sene bu baslikta bile cok kez elestirdim.sahada rakiplerden 6-7 gol yiyelim, maddi manevi kulubu cokertsin agaoglu'na ilk ben soverim.
                          bir sey daha, usta doneminde onu en cok savunan forum uyelerinden biriyim.ac o donem yazdiklarima bak diyorum.hatta iho ile girdigi ilk secimde bile cok kez savundum.henuz beceriksiz oldugunu tam olarak kestiremedigimiz gunlerde bu hatayi yaptik.sonra bizi rezil rusva edince karsisina gectik..yani tekrar tekrar yazmak gerekirse bizler sizin gibi adamci degiliz.ahmet agaoglu bu sezon sovulecek kivama gelecek gibi duruyordu ama hatalarindan ders almis gibi duruyor,beklemedeyiz sevgili militan.

Yorum

o cumle gelecegi degil gecmisi anlatiyor, ne uzattin arkadas neden israrla yalana dogru diyorsun.tamam o cumleyi yanlis kullandim desen incilerin mi dokulur?usta'yi ovmek icin yalan yazdim abarttim desen militanligindan birsey kaybetmezsin merak etme.
                            maas ve bonservis odenmeyince kume dusuluyor degil mi?usta tum odemeleri zamaninda yapti sanki.birseyin iskeletini biraktigi falan yok sallayip durma.

burak-sosa-kucak uclusunu servet odeyerek aldi.ucunun maasi 10 milyon euronun ustundeydi.bonservisleri 13 milyon euro.hepside ileriye donuk odemeler.doneminde gelen hicbir topcunun ne bonservisini ne de maasini duzgun odedi.
                            iskelet dedigin kadro ligde usta doneminde maksimum 5.oldu, kume dusmeye oynayacakti dedigin iho kadrosuda ligde 5.olmustu.ne oldu mukemmel kadroya?

usta doneminde alinan topcularin bonservislerini ve maas tablosunu yaz gorelim mukemmel baskanini.harcadigi paralarla iki tane takim kurulurdu.35 milyon euro bonservis harcamasi+35 milyon euro maas butcesi+ligde maksimum alinan 5.lik derecesi.hakikaten muazzam basari bravo usta'ya..kac yildir bu kepazeligi savunmak icin kendini yirtiyorsun.

ahmet agaoglu babamin oglu degil cok kez elestirdim.bu sene bu baslikta bile cok kez elestirdim.sahada rakiplerden 6-7 gol yiyelim, maddi manevi kulubu cokertsin agaoglu'na ilk ben soverim.
                            bir sey daha, usta doneminde onu en cok savunan forum uyelerinden biriyim.ac o donem yazdiklarima bak diyorum.hatta iho ile girdigi ilk secimde bile cok kez savundum.henuz beceriksiz oldugunu tam olarak kestiremedigimiz gunlerde bu hatayi yaptik.sonra bizi rezil rusva edince karsisina gectik..yani tekrar tekrar yazmak gerekirse bizler sizin gibi adamci degiliz.ahmet agaoglu bu sezon sovulecek kivama gelecek gibi duruyordu ama hatalarindan ders almis gibi duruyor,beklemedeyiz sevgili militan.
                            Hayır,sen ısrarla benim ne anlatmaya çalıştığımı bildiğin halde lafımı çarpıtmaya çalıştığın için itiraz ettim,ben orada durumu anlattım ve şunu demedim İHO döneminde küme düşme tehlikesi yaşadık veya Muharrem Usta döneminde yaşamadık.

Sen de bunu çok iyi bildiğin halde sırf haklı çıkmak için lafımı çarpıttın.

Usta'nın Burak Yılmaz'a ödediği para 3.5 milyon euro,döneminde TL karşılığı 13 milyon 900 bin TL

Ağaoğlu'nun Berat Özdemir transferi 2.5 milyon euro döneminde TL karşılığı 22 milyon 700 TL.

Kaldı ki adam giderken bu üç futbolcuyu bana satın,13 milyon euro alın dedi ve Ağaoğlu kabul etmedi.

Bak bunları bile kıyaslasan aslında doğruya çabuk ulaşırsın.
                            • Memento mori

Yorum

Hayır,sen ısrarla benim ne anlatmaya çalıştığımı bildiğin halde lafımı çarpıtmaya çalıştığın için itiraz ettim,ben orada durumu anlattım ve şunu demedim İHO döneminde küme düşme tehlikesi yaşadık veya Muharrem Usta döneminde yaşamadık.

Sen de bunu çok iyi bildiğin halde sırf haklı çıkmak için lafımı çarpıttın.

Usta'nın Burak Yılmaz'a ödediği para 3.5 milyon euro,döneminde TL karşılığı 13 milyon 900 bin TL

Ağaoğlu'nun Berat Özdemir transferi 2.5 milyon euro döneminde TL karşılığı 22 milyon 700 TL.

Kaldı ki adam giderken bu üç futbolcuyu bana satın,13 milyon euro alın dedi ve Ağaoğlu kabul etmedi.

Bak bunları bile kıyaslasan aslında doğruya çabuk ulaşırsın.
                              neyse o cumlenin ne anlama geldigini forum ahalisine birakalim.hala carpittin falan demen birseyi degistirmiyor.

simdi de kur uzerinden temize cikarmaya calisiyorsun.euro'nun 9 lira olmasi ulke ekonomisini yonetenlerin sucu.futbol piyasasi euro bazinda kuculmedi hala ayni.sanirsin usta tum euro anlasmalari sabit euro kuru uzerinden yapti.
                              33 yasindaki burak'a 4 milyon bonservis+5 milyon euro maas baglamakla 22 yasinda gelecek vadeden berat'a o parayi vermek ayni sey degil mi?en az savundugun usta kadar vizyonsuzsun.
                              usta'nin gorev suresi boyunca yaptigi tum transferlerin maliyetlerini(bonservis+maas) alt alta koyarsan kepazeligi daha net gorebilirsin.agaoglu donemi ile arasinda ucurum var..
                              agaoglu 2.5 sezon boyunca son transfer berat ve kiralamalar dahil 16 milyon euro bonservis odemis +maas butcesini 15lere cekti.bu sezon ilk yariyi saymazsak alinan saha sonuclari da gayet iyi.bu sezon ikinci yari daha da iyi olacagimizi dusunursek usta'nin yasattigi kepazelikleri bize yasatmayacak.

Yorum

• Fatih Tekke'yi dönemin güncel kuruyla 14 milyon TL'ye satmışız ya ucuza gitmiş demek ki. Neredeyse Berat'ın yarı parası, skandal (!)..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X