Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağam marabaların transfer bekliyor, yoksa akşam pazarında mısın ?

Yorum

• [MENTION=46210]tristram[/MENTION] sabrına hayran oldum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        denizlispor:un anlaştığı afobe'ye iki katı para ver. edgar'a git de simdinfel bağla adam gitmek istiyorum desin.

baskan nasıl katlettin takımı sen.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Ben bu tür haberlere çok inanmıyorum hocam,yıllardır çıkar bu haberler Ahmet 2 verdi Mehmet 1 e alıyordu hikayeleri.

Yorum

• Haftayı bay geçmişiz, haftaiçi kupa maçı da yok. Takımın net transferlere ihtiyacı varken bu boşlukta sözleşme fesihleri ve yeni transferler açıklanır, yeni oyuncular takıma katılır diye umuyordum ama başkan yine akşam pazarı hesabı yapıyor galiba.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haftayı bay geçmişiz, haftaiçi kupa maçı da yok. Takımın net transferlere ihtiyacı varken bu boşlukta sözleşme fesihleri ve yeni transferler açıklanır, yeni oyuncular takıma katılır diye umuyordum ama başkan yine akşam pazarı hesabı yapıyor galiba.
            sorma, zaten getirecekleri adamlar muhtemelen bu sezon ya 3-5 maça çıkmış eski yıldızlar olacak, ya da formda ama klasman olarak alt liglerden gelecek hazır oyuncular olacak. Sen bu adamları erken getirip takıma adapte edebilsen her iki tarzda adam da işe yarardı ama 10 günlük sürede 1 tane bile adam gönderememişsin, eksiklerini dünya alem biliyor oralara hala transfer yapmıyorsan o koltukta ne diye otururlar anlam veremiyorum. Bu hafta maç olmamasına çok memnun kalmıştır başkan eminim yoksa yine dayanamaz mikrofonlara konuşurdu bir söz daha verirdi 2-3 güne bitiriyoruz diye o da tutmayacaktı. Şurada 3 gün kalmış yeni maça bu saatten sonra sana zaten kimse hazır oyuncusunu satmaz, eksikleri olan adamı getireceksiniz o da 3-4 haftaya anca kendini bulacakta, adapte olacakta bize maç kazandıracak.
            En son Telonyus tarafından düzenlendi; 12.01.2021, 12:57.

Yorum

• Gardaşım boşver sen transfer yapma. Sen transfer yaptıkça zarar ediyoruz

Böyle gıdım gıdım gidelim.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neyse o cumlenin ne anlama geldigini forum ahalisine birakalim.hala carpittin falan demen birseyi degistirmiyor.

simdi de kur uzerinden temize cikarmaya calisiyorsun.euro'nun 9 lira olmasi ulke ekonomisini yonetenlerin sucu.futbol piyasasi euro bazinda kuculmedi hala ayni.sanirsin usta tum euro anlasmalari sabit euro kuru uzerinden yapti.
                33 yasindaki burak'a 4 milyon bonservis+5 milyon euro maas baglamakla 22 yasinda gelecek vadeden berat'a o parayi vermek ayni sey degil mi?en az savundugun usta kadar vizyonsuzsun.
                usta'nin gorev suresi boyunca yaptigi tum transferlerin maliyetlerini(bonservis+maas) alt alta koyarsan kepazeligi daha net gorebilirsin.agaoglu donemi ile arasinda ucurum var..
                agaoglu 2.5 sezon boyunca son transfer berat ve kiralamalar dahil 16 milyon euro bonservis odemis +maas butcesini 15lere cekti.bu sezon ilk yariyi saymazsak alinan saha sonuclari da gayet iyi.bu sezon ikinci yari daha da iyi olacagimizi dusunursek usta'nin yasattigi kepazelikleri bize yasatmayacak.
                Yani var ya pes dedirtiyorsunuz,şu yukarıdaki kıyaslamanın amacı bir tarafta 32 yaşında Çin'de 8 milyon euro kazanan ve bir sezon önce bonservisine 8 milyon euro ödenmiş Burak Yılmaz'ı takıma katmanın maliyeti var,uluslararası bir transfer ve ödenen bonservis ücreti 3.5M euro.Alınan yer Çin.

Diğer tarafta ise daha hiç bir şey ortaya koymamış ve potansiyeli olduğuna inanılan ama yurt içinden başka bir Türk takımından alınan futbolcunun maliyeti var.

Hani sizin bir doğrunuz olsa,Trabzonspor'u dert edinseniz dersiniz ki bu nasıl bir iş.

Ağaoğlu'na sorarsınız hem yabancı transfer yasaklansın diyorsun hem alt yapımız en iyisi diyorsun sonra da bir futboluya 22 milyon 700 bin TL veriyorsun,yaptığı bundan önceki transferlerin başarı oranına bakarsak Berat transferinin tutmama ihtimali daha yüksek.

Ama sizin bir doğrunuz yok.

Maksadım transferin maliyet olarak gelirlerin daha azaldığı ve euro kurunun daha arttığı bir dönemde başkanın yaptığı yanlış,sen ne diyorsun euro kuru yükselmiş,bunu Ahmet Ağaoğlu bimiyor mu?Bu euro kurunu Ahmet Ağaoğlu'ndan saklıyorlar mı?

Euro kuru olarak maliyet bazında bir kıyaslama yapsam direkt Sturidge örneğini yazarım.3.5 milyon eruo ver ve karşılığnda sıfır fayda elde et.

Muharrem Usta'nın pahalı denebilecek 3 futbolcusu vardı,Sosa,Burak ve Kucka.

Bunlar dışında olanların hangisi yüksekti,Onazi mi,Perreria mı,Mas mı,Novak mı,Castillo mu,Rode mi?

Eğer samimi isen Ahmet Ağaoğlu döneminde alınıp ama hiç fayda sağlamayanların toplam maliyetini de yaz ama yazamazsınız.

Çünkü en ufak bir ilkeniz yok.Daha önce Muharrem Usta'yı desteklemiş de,ne oldu da destekten vazgeçtin?HAngi sebepten,Ahmet Ağaoğlu'nu kukla olarak kullanan Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen'in yalanlarına kanan sürü psikolojisi ile hareket eden birisisi olduğun için olabilir mi?
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çünkü en ufak bir ilkeniz yok.Daha önce Muharrem Usta'yı desteklemiş de,ne oldu da destekten vazgeçtin?HAngi sebepten,Ahmet Ağaoğlu'nu kukla olarak kullanan Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen'in yalanlarına kanan sürü psikolojisi ile hareket eden birisisi olduğun için olabilir mi?
                  transfer mevzularini artik konusmaya gerek yok diyorum ama yine de bir kac birsey yazalim.tekrara dusuyoruz.cunku sen harbi laftan anlamiyorsun.karsimda yazilani okuyan fakat anlamayan bir insan varmis gibi hissettiriyorsun.bide cikmis agaoglu donemindeki dokumu istiyorsun.sanki yazinca anlayacakmissin gibi.
                  soyluyorum maddi olarak adamin geldigi gunden bu yana yaptigi bonservis harcamasi 16 milyon euro civari..kaynak transfermarkt.detayina bir zahmet gir bak.sadece sorloth'tan 10 milyon euro kar elde edildi.burada onemli olan totale bakmak.tabii sadece total degil saha sonuclarina da bakmak gerekiyor.yoksa biz sadece kar amaci guden ticaret sirketi degiliz.saha sonuclari oldukca onemli.

yuzeysel olarak iki baskani karsilastiralim,

2.5 sezon boyunca gorev yapan ahmet agaoglu toplam 16 milyon euro civari bonservis harcamasi+15 milyon euro maas butcesiyle ilk sezonunda lig dordunculugu(sampiyon takimla puan farki sadece 6),ikinci sezonunda lig 2.ligi ve turkiye kupasi sampiyonlugu.hoca secimi konusunda hata yapmamis olsa veya akbilin lobisi o kadar saglam olmasa ligi de muhtemelen sampiyon bitirecektik.
                  2.5 sezon boyunca gorev yapan muharrem usta toplam 35 milyon euro bonservis harcamasi yine 35 milyon euro maas butcesiyle yaptiklari sirasiyla, ilk sezon sonunda lig 12.ligi(bu sezon tam anlamiyla rezil rusva oldugumuz, kasimpasa antalya gibi takimlardan 6-7 yedigimiz sezon 15.haftada goreve gelmisti),ikinci sezon lig 6.ligi ve son sezon lig 5.ligi.gordugumuz gibi hersey ortada.birak sampiyonluk yarisini sezonlari sampiyon bitiren takimlardan en az 20 puan fark yiyerek bitirebildik.senin yere goge sigdiramadigin uzay kadrosu dedigin kadrolarin maksimumu liderden 20 puan farkla lig 5.si olabilmek..

bu kadar karsilastirma yeter mi?akli basinda militan olmayan,aklini kiraya vermeyen bir insanin destekleyecegi kisi bellidir.

bu son paragrafina gelirsek;topuklari kicina vura vura baskanlik suresini bile dolduramadan ben yapamiyorum deyip kacan akraban veyahut isverenin muharrem usta'yi siz personelleri veya akrabalari disinda destekleyeni kalmamisti ki.

kendine trabzonspor'luyum diyen bir adam muharrem usta'nin o kepaze baskanlik donemini destekler mi?herkesi kendin gibi militan mi saniyorsun hayirdir?mehmet yigit alp veya ali surmen umrumda mi saniyorsun?bize ne yahu.

bizler sadece saha sonuclariyla mutlu olan trabzonspor taraftariyiz.maddi manevi kulube zarar vermedikleri surece ister ahmet mehmetin ister mehmet ahmetin kuklasi olsun.arka plan isleri siz personelleri veya akrabalarini ilgilendirir.
                  ulke yansa siyasi fikrini gram degistirmeyen vasat,az gelismis secmenlere benziyorsun.niye vazgectin diye laf mi olur?bizim gerekcelerimiz gayet acik asil sen hala neden destekliyorsun?senin ne cikarin var?.ben sahsen calisani veya akrabasi oldugunu dusunuyorum.siradan hesapsiz kitapsiz sadece bu takimin taraftari olma ihtimalin yok gelmis burada bik bik bik.

tekrar belirteyim ahmet agaoglu hem saha sonuclari hem maddi acidan zar vermeye basladiginda baska birini desteklemekten gocunmam..kimse babamin oglu degil.basarisiz olan gider bu kadar basit.ki bu sezon yaptigi yanlis isleri cok kez bu sayfalarda dile getirdik.senin gibi sorgusuz sualsiz itaat yok.daha dogrusu bizde itaat olmaz destek olur yanlis yaptiginda destegi geri cekeriz.

forumun yuzde doksandokuzunun muharrem usta'yi basarisiz bulmasi sana birsey ifade etmiyor mu?herkes yanlis bi tek sen mi dogrusun?herkes ilkesiz bir tek sen mi ilkelisin?biraz ozelestiri yap olmezsin.ben muharrem usta'nin o kadar sert bir adam oldugunu dusunmuyorum, az biraz ozelestiri yaptin diye sana ne kadar kizabilir?nedir bu militanlik.
                  En son tristram tarafından düzenlendi; 13.01.2021, 10:42.

Yorum

• kulüpler birliği yeni başkanı ali koç olacakmış.. hani bizim başkanın seçilmemek için toplantıya katılmadığı birlik..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bu tür haberlere çok inanmıyorum hocam,yıllardır çıkar bu haberler Ahmet 2 verdi Mehmet 1 e alıyordu hikayeleri.
                      O haber doğru, başkanları kendi açıkladı

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kulüpler birliği yeni başkanı ali koç olacakmış.. hani bizim başkanın seçilmemek için toplantıya katılmadığı birlik..
                        Hocam bu ülkede hakemdi ,federasyondu ,yayıncı kuruluştu diye bağırıp çağıranlar hiçbir zaman başarılı olamazlar. Aziz yıldırım bunu iyi yapıyordu ama sağda solda konuşmuyordu direkt kelle alıyordu adam. Fenerin topçusu ayrı,hocası ayrı,başkanı ayrı konuşuyor. Biz ne zaman ki Alanya macından sonra futbolu unutup farklı yollara girdik o zaman şampiyonluğu kaybettik. Çık topunu oyna,hakem kararları yıllardır İstanbul takımlarından yana zaten bunu değiştiremezsin. Var sistemini kaldıralım önerisi de aslında ordan geliyor. Anadolu takımları bu kadar üst sıralarda olamazdı yoksa yalandan penaltı felan işi götürüyorlardı şimdi en azından net elle oynama,net fauller gözden kaçmıyor eskisi gibi.

Yorum

• Takımı bu senede şampiyonluğa oynatacak çünkü takımı Abdullah hocaya emanet ederek geldiğinden beri en iyi icraatı bu.
                          Hacıosmanoğlu ile Usta çapsızını Ağaoğlu ile kıyaslayan akıl tutulması yaşar.

Yorum

• Baskanin yaptigi aciklamalar , son donem transferleri cok yanlis.
                            Ama yerinde balsk birisi olsaydi suan borc 2 milyardi.
                            Yapilan yanlis transferlere ragmen ekonomik acidan cok basarili.
                            Bence bir sansi daha hakediyor.
                            Transferleri Avci ya birakip aciklamalarina dikkat ederse isin sonunda efsane baskan olma ihtimali var.
                            Onun icin son kez destege devam.

Yorum

transfer mevzularini artik konusmaya gerek yok diyorum ama yine de bir kac birsey yazalim.tekrara dusuyoruz.cunku sen harbi laftan anlamiyorsun.karsimda yazilani okuyan fakat anlamayan bir insan varmis gibi hissettiriyorsun.bide cikmis agaoglu donemindeki dokumu istiyorsun.sanki yazinca anlayacakmissin gibi.
                              soyluyorum maddi olarak adamin geldigi gunden bu yana yaptigi bonservis harcamasi 16 milyon euro civari..kaynak transfermarkt.detayina bir zahmet gir bak.sadece sorloth'tan 10 milyon euro kar elde edildi.burada onemli olan totale bakmak.tabii sadece total degil saha sonuclarina da bakmak gerekiyor.yoksa biz sadece kar amaci guden ticaret sirketi degiliz.saha sonuclari oldukca onemli.

2.5 sezon boyunca gorev yapan ahmet agaoglu toplam 16 milyon euro civari bonservis harcamasi+15 milyon euro maas butcesiyle ilk sezonunda lig dordunculugu(sampiyon takimla puan farki sadece 6),ikinci sezonunda lig 2.ligi ve turkiye kupasi sampiyonlugu.hoca secimi konusunda hata yapmamis olsa veya akbilin lobisi o kadar saglam olmasa ligi de muhtemelen sampiyon bitirecektik.
                              2.5 sezon boyunca gorev yapan muharrem usta toplam 35 milyon euro bonservis harcamasi yine 35 milyon euro maas butcesiyle yaptiklari sirasiyla, ilk sezon sonunda lig 12.ligi(bu sezon tam anlamiyla rezil rusva oldugumuz, kasimpasa antalya gibi takimlardan 6-7 yedigimiz sezon 15.haftada goreve gelmisti),ikinci sezon lig 6.ligi ve son sezon lig 5.ligi.gordugumuz gibi hersey ortada.birak sampiyonluk yarisini sezonlari sampiyon bitiren takimlardan en az 20 puan fark yiyerek bitirebildik.senin yere goge sigdiramadigin uzay kadrosu dedigin kadrolarin maksimumu liderden 20 puan farkla lig 5.si olabilmek..

bu kadar karsilastirma yeter mi?akli basinda militan olmayan,aklini kiraya vermeyen bir insanin destekleyecegi kisi bellidir.

bu son paragrafina gelirsek;topuklari kicina vura vura baskanlik suresini bile dolduramadan ben yapamiyorum deyip kacan akraban veyahut isverenin muharrem usta'yi siz personelleri veya akrabalari disinda destekleyeni kalmamisti ki.

kendine trabzonspor'luyum diyen bir adam muharrem usta'nin o kepaze baskanlik donemini destekler mi?herkesi kendin gibi militan mi saniyorsun hayirdir?mehmet yigit alp veya ali surmen umrumda mi saniyorsun?bize ne yahu.

bizler sadece saha sonuclariyla mutlu olan trabzonspor taraftariyiz.maddi manevi kulube zarar vermedikleri surece ister ahmet mehmetin ister mehmet ahmetin kuklasi olsun.arka plan isleri siz personelleri veya akrabalarini ilgilendirir.
                              ulke yansa siyasi fikrini gram degistirmeyen vasat,az gelismis secmenlere benziyorsun.niye vazgectin diye laf mi olur?bizim gerekcelerimiz gayet acik asil sen hala neden destekliyorsun?senin ne cikarin var?.ben sahsen calisani veya akrabasi oldugunu dusunuyorum.siradan hesapsiz kitapsiz sadece bu takimin taraftari olma ihtimalin yok gelmis burada bik bik bik.

tekrar belirteyim ahmet agaoglu hem saha sonuclari hem maddi acidan zar vermeye basladiginda baska birini desteklemekten gocunmam..kimse babamin oglu degil.basarisiz olan gider bu kadar basit.ki bu sezon yaptigi yanlis isleri cok kez bu sayfalarda dile getirdik.senin gibi sorgusuz sualsiz itaat yok.daha dogrusu bizde itaat olmaz destek olur yanlis yaptiginda destegi geri cekeriz.

forumun yuzde doksandokuzunun muharrem usta'yi basarisiz bulmasi sana birsey ifade etmiyor mu?herkes yanlis bi tek sen mi dogrusun?herkes ilkesiz bir tek sen mi ilkelisin?biraz ozelestiri yap olmezsin.ben muharrem usta'nin o kadar sert bir adam oldugunu dusunmuyorum, az biraz ozelestiri yaptin diye sana ne kadar kizabilir?nedir bu militanlik.
                              Bak söylediğim şeyi kendin çok net ortaya koyuyorsun,sırf haklı çıkmak için gerçekleri çarpıtıyorsun ve en ufak ilken veya doğrun yok.

İşine nasıl gelirse,o anda nasıl kurtulacaksan öyle yapıyorsun.

Belki utanırsın diye hiç bir şeyi değiştirmeden sırf senin yazdığın rakamlar üzerinden iki başkanı yüzeysel olarak kıyaslşayalım.

Sana göre Muharrem Usta 35 milyon euro bonservis ödemiş,peki Muharrem Usta'nın bıraktığı kadrodan satıştan elde edilen gelir 34.5 milyon euro,toplam zarar 500 bin euro.

Peki Ahmet Ağaoğlu ne kadar harcamış toplam 16 milyon euro,Sörloth geliri 10 milyon euro,toplam 6 milyon euro zarar.

Başka konulara girmeden sadece buradan bile ne kadar ilkesiz ve doğrusuz olduğunu görebilir herkes,bir de Muharrem Usta,53 futbolcusu olan ama enkaz bir kadro aldı,elbetteki öyle bir kadroyu adam etmek daha maliyetli olur Ahmet Ağaoğlu gibi şanslı değildi ki,eline hazır bir kadro mu geldi?

Ahmet Ağaoğlu'nu savunduğun şeylerin saha sonuçları olduğunu görüyorum ama ortada bana göre bir başarısızlık var,çünkü onun takımın başına getirdiği Ünal Karaman,Hüseyin Çimşir ve Eddie Newton tercihleri bizi olası iki şampiyonluktan etmiştir,bunun sağlamasını bu üç ismin bugün nerede olduklarından anlayabilirsin.

Ortada bir başarı varsa bile o başarı Muharrem Usta'nın kurduğu iskelet kadronun başarısıdır,çünkü otuz transfer yapıp da sadece 3 transferden verim alabilen birisinin başarısı nasıl sayılabilir?

İnanmıyorsan bu sezon başında Muharrem Usta'nın dağılan iskelet kadrosu sonrası Ahmet Ağaoğlu'nun kurduğu kadroya bakabilirsin,küme düşme hattındaydık.

Özetle Ahmet Ağaoğlu'nu ancak senin gibi ilkesi ve doğrusu olmayanlar destekler.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takımı bu senede şampiyonluğa oynatacak çünkü takımı Abdullah hocaya emanet ederek geldiğinden beri en iyi icraatı bu.
                              Hacıosmanoğlu ile Usta çapsızını Ağaoğlu ile kıyaslayan akıl tutulması yaşar.
                              Bir başka Ahmet Ağaoğlu savunucusu daha,bu arkadaş forumda yakından takip edenler bilir ki bir numaralı İbrahim Hacıosmanoğlu destekçisiydi.

Kendisi ve onun gibileri defalarca uyarmamıza rağmen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun siyasilere karşı başkan olduğunu,Trabzonspor'u bağımsız yapacağını ve 2011 kupasını alarak Karadeniz turu ile Trabzon'a getireceğine inanan ve bunu savunan biri bugün de Ahmet Ağaoğlu'nu destekliyor.

Benim için sürpriz bir durum yok İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyen bir kafa bugün Ahmet Ağaoğlu'nu da destekler.
                              Sadece günlerce dışardan bu uzun mesajları okuyan ama bu Sasone neyin peşinde diye merak edenler olursa anlamaları için arkadaşın İbrahim Hacıosmanoğlu seçim ve başkanlık konularındaki mesajlarını okumaları yeterli olur.
                              • Memento mori

Yorum

saha sonuçları üzerinden değerlendirmek çok yanlış bence.
                                Sadri şener de şampiyon oldu ne oldu? ondan sonraki sene kadroyu tamamen dağıttı.
                                ağaoğlu da aynısını yaptı. Kaldı ki takımın iskeletini kendi kurmadı. Kuramaz da tüm hatalarına rağmen usta kurdu. usta yönetememiş, çok fazla transfer parası vermiş olabilir ancak bu ağaoğlu yönetimine adam akıllı bir kadaro bıraktığı gerçeğini değiştirmiyor.
                                Eğer her şeye rağmen ağaoğlu da kendi selefine adam akıllı bir kadro bırakacaksa baş göz üsütne.

Bu arada şike davası üzerine ağzını açmayan hiçbir şekilde bu konuda kılını kıpırdatmayan bir yönetim ağaoğlu. Hala AİHM'ye başvuru yapılmadı. İbrahim öztürk'e sorun şike davasına hem maddi hem manavi en çok destekleyen başkan Usta'dır dedi. (Sadri, iho, ağaoğlu'na nazaran)

Dolayısıyla herkesin hataları var iyi yönleri var. ama olayları neden sonuç ilişkisi içerisinde değerlendirmek lazım. ağaoğlu bu sene yaptığı her iyi şeyin üstüne tuz döktü.
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X