Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• 2 nokta transfer yapsın, zirveye oynayalım, hepsi unutulur. Hâlâ futbolu, sporu çok temiz bir platform sananlar artık gerçeği görmeli.
      Sadri başkan, aziz ibinesiyle zamanında iş ortağıydı. Rahmetli Özkan hoca, şikenin en şaşaalı döneminde şikeyi amansızca savunan Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmadı mı?
      Kulübün efsanelerinden Faruk Özak şike sürecinde gıkını çıkardı mı?
      Efsanen diye stadının ismini verdiğin Şenol Güneş'in onca yıldır bize yaptıklarını sineye çekersen yarın bir gün teknik direktörün Aykut Kocaman olunca bile hiçbir şeye şaşırmayacaksın.
      Bunlar artık olağan şeyler, şaşırma yani.

Yorum

• Ağaoğlu'nun Acun'un uçağında yanına Esat kadro dışı isteği ile gelmesin falan demesi nedir ya..

Ayrıca bunu çekip yayınlayan Mehmet Yiğit Alp için zemin hazırlıyor gibi. Ahmet'i yiyecekler belli. Bakalım kim çıkacak aday başkan olarak

Yorum

• Başkan artık güveni herşeyi bitirdi kredi bitti. Aldığı çöpler ile başkanı Uğurlama zamanı geldi.. Trabzonspor üstünden iyi nam isim vb. Şeyler yaptıkları yetti artık.

Yorum

Arkadaşlar başkan değil. Yönetim komple istifa etmelidir ve bu yönetimden kimse olmamili Yeni yönetimde.. başlık değişmeli yönetim istifa etmeli mi diye.

Zaten şu yönetim pusuda bekliyor MYA Ertuğrul Doğan falan

Yorum

• Tekrar söylüyorum aziz yıldırıma bu transferleri yaptırsak bu kadarını yapamazdı o bile vicdan yapardı tarifi na mümkün bir reziilik içindeyiz.Bu şeraitte bizim için gerçek bir şans olan Abdullah avcıyıda kaybedersek Alllah bizim cezamızı toptan verecek.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• videoyu yeni gördüm. kendisini ciddi ciddi savunduğum dönemler vardı. profesyonel söylemleri beni heyecanlandırıyordu. sonra üst üste hatalar yaptı. amatörce hatalar ama elbet ders çıkarır en azından niyeti iyi diye düşündüm. savunmaktan nötr tarafa doğru kaydım. son video ise rezalet. kendisi artık gitmeli ve ekibi de komple gitmeli.

Yorum

• Ne zaman defolup gidersiniz acaba! Sattınız takımı, sattınız taraftarı, sattınız camiayı !!
                  McLas was Here

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu sevilmez güya ama bu yönetimden 10 kat daha iyidir !
                    McLas was Here

Yorum

• Şu uçak görüntüsü ne büyük rezillik. TS başkanısın sen ya. İçinde bulunduğun ortama bak. Seni gizlice çekip sosyal medyaya servis eden adamlar var etrafında.. söyleminde ayrı rezalet.. otur sıfır, sıçtın.

Yorum

• Rezillik ötesi , bu yapıdaki bir yönetimin ara transferde sağlıklı transfer yapabileceğine de inanmıyorum ; bu sebeple bizi kümede tutmaya yetecek çok elzem bir iki oyuncu alabilirsek öpüp başıma koyacağım. Gerçekçi hedef ara transferde küme düşme vb engellleyecek kadar bir takviye , sonrasında kongre ile yönetimin olabildiğince az gürültü patırtı ve hasarla devredilmesi ve adım adım yeniden yapılanma olmalıdır. Durum çok ciddi.

En son oskayb tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 12:03.
                        TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1. O konuda o zaman ne dediysem aynisini diyorum, o laftan sonra olmasi gereken oldu
                          2. Ama sampiyonlugu satmasi ve birçok saçmaligi, bizleri salak yerine koymasi, daha agir laflari hak ettigini gösteriyor

3. Ünal K. ve Senol bu kulübün kara kutularindandir, olanlari bitenleri bildikleri seyleri anlatmadiklari her sâniye kendilerini adamdan bile saymadim saymiyorum... "kulübün menfaatleri için susuyorum" demekle fayda saglanmiyor, o isi geçelim....

Benim Senol Günes'e olan kînim de yillardir bu sebepten var.... gitti geldi gitti geldi, bir seyler oldu baskanla falan, ama çikip konusmadi ne oldu ne bitti diye... bunlarin bize zerre faydasi olmaz, kendi menfaatlerini düsünen kisilerden baska bir sey degiller
                          Yanlisin var o laftan sonra değil, başkanin yaptigi yanlislardan, konya macinda ki aciklamasindan sonra, olmasi gereken oldu. Agzinin payi verildi.

Bir yerde dürüstlüge bakilir. Ünal hakli mi haksiz mi? Ne olduģunu anlatmiyor.. bu tamamen kulube zarar verdi. Taraftarin hep aklini kurcaladi. Karaman buyuk zarar verdi anlatmayarak, bu tamamen dogru.

Yorum

• Trabzonspor’un son 15 yilda bu kadar kotu olmasindaki sebep yonetilmiyor olmasidir. Kimse sisteme, hakemlere vs kabahat bulmasin. 2000’de yerlerde surunen takim Ozkan Sumer organizasyonuyla tirmanmis ve Atay Aktug yonetimi ile sampiyonluga oynamis.

Sonrasinda gelen Nuri Albayrak Gokdeniz’i ve Fatih’i satip yildiz diye Marcelinho’yu getirip onu da hemen nakite cevirmistir. O donem kulube yakin arkadaslarimdan duydugum BMW X6 lari 4er 5er alip ese dosta dagittiklariydi.

Sadri Sener ve ekibi biraz dogru seyler yapinca yine Sampiyonluk yarisi verildi. Kadroyu elde tutamayip forvete bitirici bir gol makinesi yerine Pawel Brozek gelince Sampiyonluk sike organizasyonuna gitti.

Daha sonra Albayrak doneminde Asbaskan olan IHO kupayi geri alacagim vaadiyle gelip transfer rekoru kirip, ucak ve helikopter showu yaparak cebini doldurup kulubun kokune dinamitleri koymustur. Yazin bir -50 milyon euro daha.

Muharrem Usta’da vizyon ve yonetim akli vaadiyle gelip zilyon tane transfer yapip Mehmet Ekici-Olcay Sahan komedisini bize izletip sportif basari anlaminda adeta kulup tarihinin negatif anlamda rekor kirdi. 6,7 yemek bir rutin halini almisti. Sonuc -100 milyon euro daha yazin.

Ahmet Agaoglu toparlayici bir figur, mutevazi bir asker gibi gelip sonrasinda her seyin dogrusunu bildigini dusunen bir KRAL’a donustu. Menajerlere para yatirmycaz deyip bu yaz kendini acik etmistir. Yusuf’u kendisi parlatmadi, Shorloth disinda bir tek basarili transferi yok. Bir dunya bosa giden para. Suanda camia hep bir agizdan KRAL CIPLAK diyor da baskanin duyasi yok.

Kendi cebini dusunmeden, iyi niyetle calisacak, Istanbul medyasinda veya camiasinda kendine yer arama ihtiyaci olmayan bir baskan varsa buyursun gelsin. Yoksa takim ucuruma dogru gidiyor.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapılan tonla yanlışın yanında ortaya çıkan videodan dolayı istifa falan beklemek anlamsız ki zaten pandemi ortamında genel kurulun yapılması da mümkün değil. Diğer kulüplerin başkan ve yöneticileri çok mu farklı sanıyorsunuz. Fatih Terim ile yöneticiler arasında zamanında neler neler yaşandı. Saha sonuçları geldiği müddetçe bunlar hep yutulur ama gelmeyince de böyle kaotik bir ortam oluşur...
                              Ortada bir kadro var ama ne kadro. Videodan istifa mi? Kulup batti bence. 3 yil ilk 4 imkansiz.

Yorum

• Bu vasifsiz sahtekar gidince unal karamani yeni yonetim ve baskan geri getirir mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X