Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkan Ahmet Ali Ağaoğlu ve Yönetimi İstifa Etmeli mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Istifaaaa
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hayır

Yorum

• Yeni gelecek başkana tam anlamıyla bir enkaz bırakmış olacak

Yorum

• Yine yazalım belki duyan olur yönetim istifa..
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni gelecek başkana tam anlamıyla bir enkaz bırakmış olacak
            İHO bile eli yüzü düzgün bir kaç yabancı bırakmıştı,bu kadronun neresine kim ne yapabilir,çok büyük enkaz bu kadro
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İHO bile eli yüzü düzgün bir kaç yabancı bırakmıştı,bu kadronun neresine kim ne yapabilir,çok büyük enkaz bu kadro
              Yollamak istediğin futbolcular kontratındaki paraları almadan hiç bir yere gitmezler. O da ayrı bir dert şimdi!

Yorum

• Yaptığın transferlerin parasını ve çektiğin kredinin faizini getir defol git.

Önceki yönetimden gelen oyuncuları sattın ilk yıl 16 milyon euro; senden önce alt yapıdan çıkan Yusuf 17.5 milyon euro'ya sattın; önceki başkanın 38 milyon TL'sini iç ettin.

Buna karşılık borç 40 milyon tl arttı. Bravo.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Et be kardeşim. Bu taraftar işkenceyi haketmiyor. Zıtız sana. Kinliyiz.

Şu takimdaki gencecik cocuklara bile zararın var bu huzursuz ortamdan dolayi.

Yorum

• İstifa etmediğin her ekstra gün....

O koltukta kalmak için yapmaya çalıştığın her algı..

Kendini ağırdan satmaların...

Şark kurnazlıkların...

O taraftar tribüne gelemiyor diye takındığın vurdum duymaz tavır..

Milleti gerim gerim geriyorsun..

Bu işin sonunda ne ismin kalacak ne itibarın!!
                    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İstifa edemez

Ederse başkanlık asbaşkana kalacak tüzük gereği

Asbaşkan zaten bizim en büyük sorunumuz. Muhalif HH yerine atanan ve ÜK gönderilsin komplosunu yapan adam.

Yönetim olarak topluca istifa etmeliler ve bu yönetimde olan biteni anlatıp kendini aklamayan kimse bi daha TSun yanından yöresinden geçmemeli

Ama pandemi nedeniyle devlet bu durumda kongre yaptırmıyor o yüzden onu da yapamazlar.

Tek şansımız devre arası pisliklerini düzeltmeleri
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• geçen sezon cb mb bakan makan tâlimat mâlimat ne olursa olsun sampiyon yapacaktin su takimi, her maç öncesi topçu basina 50bin€ prim veriyorum diyecektin, topçulara yalvarip bu isi çözecektin sampiyonlugu satmayacaktin... bunu yaptiktan sonra su an lig sonuncusu da olsan hiç sorun olmayacakti...
                        keske geçen sezon sampiyon olup bu sene -10 puan lige baslasaydik, agzina yandigimin sansi................
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gelen gideni aratıyor dostlar. Kapana kısıldık. Sorun çok büyük.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Kulüp daha moku USTA'lık eserinin kucağına iteleniyor.

Yorum

• GS maçını alsak, zirveye yaklaşacak ve lige yeniden tutunacaktık.
                              Fakat, dün akşam gördük ki, sahadaki futbolcuların umurunda bile değil!
                              Bu koşmayan ruhsuz takım senin eserindir başkan! Kimseyi suçlama!

Eğer bizim bilmediğimiz şeyler varsa da çıkar konuşursun.
                              Geçen sene şampiyonluğu neden sattık? Bunu kim istedi?
                              Taraftarı suçlama! Alanya maçındaki olaylarda seni savunduk biz!

Şu alınan topçuların kaçını izlediniz mesela?
                              Benim isimlerini yazmaya üşeneceğim kadar sayıda yaptığınız transferleri neye dayanarak yaptınız?
                              O kadar kötü bir takım kurdunuz ki, bu takımı nasıl düzelteceğiz sizden sonra?

Demem o ki, artık istifa zamanı geldi...
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Ah ah şu pandemi olmıcak o stat inlicekti yönetim istifa diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X