Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://twitter.com/muhtesemsolayak/...112925696?s=20

Çok iyi izleyin. İnşallah yapmazlar dediydim ama tam gaz devam.

Yarin ayaklanmaliyiz sokaga cikip bu herifi istifaya cagirmaliyiz istanbul yalakalari

Yorum

• İğrenç bir görüntü. Bu adamın vakti doldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Çok güzel bir görüntü. Tam kendine yakışır cinsten.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor başkanlık makamına 'boğazınıza takılırım' diyemezsin diyenlere hakkını teslim ediyorum şu an. Şu adam var ya daha ağır sözleri hak ediyor.
          1. O konuda o zaman ne dediysem aynisini diyorum, o laftan sonra olmasi gereken oldu
          2. Ama sampiyonlugu satmasi ve birçok saçmaligi, bizleri salak yerine koymasi, daha agir laflari hak ettigini gösteriyor

3. Ünal K. ve Senol bu kulübün kara kutularindandir, olanlari bitenleri bildikleri seyleri anlatmadiklari her sâniye kendilerini adamdan bile saymadim saymiyorum... "kulübün menfaatleri için susuyorum" demekle fayda saglanmiyor, o isi geçelim....

Benim Senol Günes'e olan kînim de yillardir bu sebepten var.... gitti geldi gitti geldi, bir seyler oldu baskanla falan, ama çikip konusmadi ne oldu ne bitti diye... bunlarin bize zerre faydasi olmaz, kendi menfaatlerini düsünen kisilerden baska bir sey degiller
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 03:28.
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• artik iyice emin oldum ki sampiyonluk satilmistir, tâlimat reyizden gelmis olsa da..
            sürekli yazdigim "sabotaj var" durumu hiç de abarti degil....

sabote edildik, ihânete ugradik... sampiyonlugu birakan birinin "kadro disi talebiyle gelmesinler bokunu çikarmasinlar" demeye hakki yok, mokundan fazlasini çikaran kendisi

utanmaz herif

Yorum

• Bu kulüp gerçekten son yıllarda çok rezil insanların eline düştü.

1,5 sezonluk başarılı dönem tamamen Ünal Hoca sayesinde. Bu utanmaz insanların hiçbir etkisi yok o başarıda bence.

İyi ki gitmiş Ünal Hoca. Böyle rezil insanlarla aynı yerde çalışılmaz.

Yorum

• #BokunuÇikardinAgaoglu hashtag ile beraber kul ahmeti postalama vakti gelmistir.

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  #BokunuÇikardinAgaoglu hashtag ile beraber kul ahmeti postalama vakti gelmistir.
                  çok iyi

Yorum

• Bu laf herkesi götürür,

Bir yıl sonra takımın başına taraftarın zorlamasıyla bir teknik direktör gelmiş şu ettiğin lafa bak..

Avcı istifa eder, bu lafın üzerine hemde tazminatı da alır gider, ki hakkıdır..

Ağaoğlu da istifa eder, etmezse bile ilk kongrede zaten gidici..

Bu gece şunu anladım Ünal çok bile dayanmış, bunlara..

Hayırlı olsun.

Yeni bir kaos ortamı bizi bekliyor..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://twitter.com/muhtesemsolayak/...112925696?s=20

Çok iyi izleyin. İnşallah yapmazlar dediydim ama tam gaz devam.

Rezillik, kibri Ağaoğlu'nu bitirdi, oda Trabzonspor'u bitirdi..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şu videodan sonra şampiyonluğu sattığı ve Sosa ile Novak'ı Aralık ayında
                        Ali Koç'a peşkeş çektiği dedikodularina sonuna kadar inaniririm.
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Yapılan tonla yanlışın yanında ortaya çıkan videodan dolayı istifa falan beklemek anlamsız ki zaten pandemi ortamında genel kurulun yapılması da mümkün değil. Diğer kulüplerin başkan ve yöneticileri çok mu farklı sanıyorsunuz. Fatih Terim ile yöneticiler arasında zamanında neler neler yaşandı. Saha sonuçları geldiği müddetçe bunlar hep yutulur ama gelmeyince de böyle kaotik bir ortam oluşur...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İnşallah şu takımı yabancı biri gelip satın alır. Kulübün başına da profesyonel bir ekip getirir. Yoksa böyle niteliksiz insanlara minnet eyler dururuz. Biz şampiyon olalım derken Çimşir’i görürürüz karşımızda. En iyi adamlarımızı rakipte izleriz. Süper Ligin en kötü kadrolarından birini kurup en iyisi diye bize izletirler. Utanmadan sıkılmadan da kendilerini överler.

Yorum

• yönetim gitsin

ama avcı kalsın salaklık yapıp istifa etmesin.

birde hoca aramayalım gene....

şenol hoca zaten gelmez bu rezillik varken
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• aynen öyle.katılıyorum+ Trabzonsporun yapması gereken çok basitti.ligin kalitesi çok düşük ve bebat ve leş. seyirci varken de son beş senedir iyice düştü.lig kalitesi düşmüşken yapacağımız kadroyu bozmadan hadi sorloth gitti.doğan,novak ve sosa üzerine 4 net transferle şampiyon açık ara olurduk bu sene...
                                İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnşallah şu takımı yabancı biri gelip satın alır. Kulübün başına da profesyonel bir ekip getirir. Yoksa böyle niteliksiz insanlara minnet eyler dururuz. Biz şampiyon olalım derken Çimşir’i görürürüz karşımızda. En iyi adamlarımızı rakipte izleriz. Süper Ligin en kötü kadrolarından birini kurup en iyisi diye bize izletirler. Utanmadan sıkılmadan da kendilerini överler.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X