Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünala büyük haksızlık yapılıyor. Ünal olmasaydı çoktan dağılırdık bence. Çok iyi çimento görevi gördü . Üstelik istediklerinin neredeyse hiç biri yapılmazken. Eline geçmiş büyük bir fırsatı yönetimin aptallıkları yüzünden kaçırmış olmak adamın canını hepten sıktı. Ben demiyorum ki Ünal çok iyi bir hocaydı süperdi felan. Ama kan acayip uyuşmuştu ve bu adama her şey bir tarafa adam gibi bir 6 numara dahi vermiş olsalardı bugün belki de bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık. Bu yönetim şimdiye kadar gördüklerim arasında en aptallarından birisi. Korkunç hataları göz göre göre yaptılar akıl alacak iş değil. Sefer hep "sabotajdan" bahseder durur. Konduramıyorum bunu ama aptallıkların hu kadarına da pes.

Şimdi Avcıyla bambaşka bir yola girdik. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Başkan dürüst şekilde kendine diyecek ki ayna karşısında "Ben futboldan anlamıyorum. Olabilir. Zaten görevim futboldan anlamak değil, futboldan anlayan insanları göreve getirmek ve yönetmek. Onların iyi çalışabilmesi için asgari koşulları sağlamak. Şu kişinin futbol aklı bizim çıkış yolumuzdur. Bu noktadan sonra ona devrediyoruz. Daha az konuşup, daha çok iş yapacağım."
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Camianın birlikteliği için Ağaoğlu'nu savundum ama yapılan onca beceriksizlik öyle bir yığılma biriktirdi ki artık kulüp cidden kötü yönetiliyor ve yönetimin değişmesi gerekli diye düşünmeye başladım.

benim düşünceme göre tepetaklak gidiş 'Avrupadan Men' kararı sonrası başladı. kaldı ki bu men kararı aslında camiada yeterince konuşulmasa da başlı başına bir skandaldır, yönetimin rezilliğidir ve hatta istifa gerektiren durumdur.

ve şimdiki tabloya bakınca daha net görülüyor ki geçen sezon zirveye oynamak ve kupa alma başarısının asıl mimarı: Sörloth faktörüydü.

Yani yönetimin görevde olduğu sürece en büyük başarısı Sörloth'u almak idi.

Göreve gelmeden önce tüm camia olarak destekledik, zira kulüp finansal açıdan dipteydi ve camia olarak sinerji yakalamak istedik. yönetim de '3 sene şampiyonluk istemeyin, oyuncu yetiştirip satacak ve borcu ödenebilir seviyeye çekeceğiz' diye açıklamalar yaptı ve bu hepsi camiada kabul gördü.

Lakin; aylardır öyle bariz hatalar yapılıyor ki artık bunlara 'hata' demeye dili varmıyor kimsenin, hepsi bildiğin 'beceriksizlik' kokuyor.

bu kadar beceriksizlik de bir yönetim için çok fazla, Abdullah Avcı sistem adamı ve zamana ihtiyacı olduğu için bu geniş zamanı yeni bir yönetimle değerlendirmek artık bir elzem haline gelmiştir.

Camianın önünde çok bir Süper Kupa maçı var ve kulüpten ölü toprağını silkelememiz gerek.

Velhasılı Gitmelisin Ağaoğlu
        En son LağusKusteli tarafından düzenlendi; 10.12.2020, 17:11.
        SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          newtondan önce ünalın ve hüseyinin hoca yapılması zaten saçmaydı.newton boş bir adam değil ama newtonun görev yeri yanlış .aldıysak madem farklı görev verirsin hocalık verilmez.hadi ikinci yardımcı yaparsın bir şe yaparsın scout sistemine verirsin.. vesair.bak ne güzel söyledin hemen hoca yaptılar diye.ağaoğlu kazandırdı derdim sosa ve novak kalsaydı ağaoğluna olan eleştiriler azalırdı.ağaoğlu aslında hazıra kondu .özünde durum bu aslında haklısın
          yalanlar -yalanlar-yalanlar.. bütçeyi şimdi biyerine.......

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan dürüst şekilde kendine diyecek ki ayna karşısında "Ben futboldan anlamıyorum. Olabilir. Zaten görevim futboldan anlamak değil, futboldan anlayan insanları göreve getirmek ve yönetmek. Onların iyi çalışabilmesi için asgari koşulları sağlamak. Şu kişinin futbol aklı bizim çıkış yolumuzdur. Bu noktadan sonra ona devrediyoruz. Daha az konuşup, daha çok iş yapacağım."
          "Onların iyi çalışabilmesi için asgari koşulları sağlamak.." aslında bunu iyi yapıyordu..hala daha yapabilir..
          yerine gelende çok farklı olmayacak..
          8-2 çıkardım zihniyeti veya Şenol güneş hızlı sprinter forvet istediğinde takıma gol kralı (marc Janko) aldım diyen Sadri Şener..
          zihniyet değişmdiği sürece yerine gelen Trabzonluda aynısını yapacak..

yalnız....kulübün futbol aklı çok çok çok vasat..herkimse..
          ya bu forum varya inanın türkiyede eşi benzeri yok..saatlerce futbolcu izleyen.. analiz yapan..
          scoutları cebinden çıkaracak bi dolu adam var..
          (bunun yanında çok fazla vasat sevicide var)
          (bu kulübü gençlerbirliği zannedenler..en az yönetim kadar suçludur benim gözümde..)
          kulübün aldığı adamlara bak..
          suk..ibanez..mesias..plaza.. bilmem ne..

başkanı çok pis kekliyorlar bence..
          O da kendini akıllı zannediyor..
          yok para yedirmem FALAN..
          GÖRDÜK..
          Başkan ve yönetimin bu kadar hata yapması ilginç..
          bence hayatta eline kitap almamış..okuma yazması olmayan adam bile bu hataları yapmaz..
          birde bunun yanında istanbul görmüş adam biraz uyanık olur..
          En son alperrr tarafından düzenlendi; 10.12.2020, 18:20.
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• [MENTION=44085]alperrr[/MENTION] güzel analiz ve güzel yazmışssın hocam.

ayrıca gençlerbirliği zannedenler lafın çok yerinde. o kafaları yaşıyorlar küçültüyorlar takımı.

bütçe bütçe...

Trabzonspor isen sosayı ve novağı takımda tutacaksın. para mara tantana yapmayacaksın aynen kardeşim.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Ağaoğlu'nun görev süresi boyunca en başarılı icraatı Onur Burak ve Ünal'ı kovması olmuştur..Bu 3 şahıs hakkında aldığı karar takdire şayandır..Hele hele Ünal'ı kovmasının eleştirilecek hiçbir yanı yoktur..Trabzonspor Ünal gibi taktik fukarası bir hoca müsveddesiyle şampiyon falan olamazdı..Tabi Ünal'ın kovuluşundan sonra yerine getirilen isimler konusunda Ağaoğlu hayatının yanlışını yaptı onu da vurgulamak lazım..Ağaoğlu 3 senelik kendi döneminde ilk defa bir teknik direktörle çalışacak onun ismi de Avcı..Şimdi transfer dönemine kadar toplayacağımız kadar puan toplayalım transfer dönemi gelip çattıktan sonra Avcı'nın önümüze nasıl bir yemek koyacağını heyecanla bekleyelim diyorum..Mevcut kadroyla değil Avcı Terim ve Güneş bile BİR oyun sistemi oturtamaz..Biz bunu bugün değil yaz dönemi o vasat transferler yapılırken yazıyorduk..Avcı'nın aslında bu vasatın altındaki kadronun başına geçmesi kendini riske atması düpedüz salaklıktır gelirse salaklık etmiş olur yazmıştım..Fakat ne olursa olsun Ünal-Çimşir-Newton üçlüsünü toplasan çarpsan tek bir Avcı etmez..Sağduyulu her Trabzonsporlu Avcı'ya zaman tanımalıdır ve özellikle transfer dönemini beklemelidir..İyi transferler yaptıracağına eminim Avcı'nın fakat Ağaoğlu gibi pinti bir adamla bu iş nasıl gerçekleşecek onu da merak etmiyor değilim..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yalanlar -yalanlar-yalanlar.. bütçeyi şimdi biyerine.......

"Onların iyi çalışabilmesi için asgari koşulları sağlamak.." aslında bunu iyi yapıyordu..hala daha yapabilir..
                yerine gelende çok farklı olmayacak..
                8-2 çıkardım zihniyeti veya Şenol güneş hızlı sprinter forvet istediğinde takıma gol kralı (marc Janko) aldım diyen Sadri Şener..
                zihniyet değişmdiği sürece yerine gelen Trabzonluda aynısını yapacak..

yalnız....kulübün futbol aklı çok çok çok vasat..herkimse..
                ya bu forum varya inanın türkiyede eşi benzeri yok..saatlerce futbolcu izleyen.. analiz yapan..
                scoutları cebinden çıkaracak bi dolu adam var..
                (bunun yanında çok fazla vasat sevicide var)
                (bu kulübü gençlerbirliği zannedenler..en az yönetim kadar suçludur benim gözümde..)
                kulübün aldığı adamlara bak..
                suk..ibanez..mesias..plaza.. bilmem ne..

başkanı çok pis kekliyorlar bence..
                O da kendini akıllı zannediyor..
                yok para yedirmem FALAN..
                GÖRDÜK..
                Başkan ve yönetimin bu kadar hata yapması ilginç..
                bence hayatta eline kitap almamış..okuma yazması olmayan adam bile bu hataları yapmaz..
                birde bunun yanında istanbul görmüş adam biraz uyanık olur..
                Yok öyle birisi. Sorun o zaten...

Hüseyin Çimişir vardı. Gömdük şükür. Hatta hala başarısız olsun diye nöbet tutanlar var. Kimse şehrin bir değer üretmesini istemiyor.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İnsanların hakkını yemeyin, Hüseyin Çimşir'in kuyusunu maalesef yönetim açtı, toprağını dayine kendileri attılar sene sonunda.
                  Hüseyin Çimşir'i teknik direktör yaparsan kimsenin özel olarak kendisinin üzerine oynamasına gerek kalmaz zaten.

Ünal Karaman sonrası Avcı boştayken, Sergen boştayken hoca olarak Hüseyin'i koyarsan takımın başına, zaten alın yiyin bunu demektir bu!
                  Son derece basit bir işi, zorlaştırdılar, Hüseyin Çimşir'e de yazık ettiler.

Adam belki de o bahsedilen futbol aklı olma yolunda ilerleyip ciddi bir isim olacaktı.
                  İnşaallah gene de olur.
                  Tutup hoca yapmanın ne alemi vardı?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnsanların hakkını yemeyin, Hüseyin Çimşir'in kuyusunu maalesef yönetim açtı, toprağını dayine kendileri attılar sene sonunda.
                    Hüseyin Çimşir'i teknik direktör yaparsan kimsenin özel olarak kendisinin üzerine oynamasına gerek kalmaz zaten.

Ünal Karaman sonrası Avcı boştayken, Sergen boştayken hoca olarak Hüseyin'i koyarsan takımın başına, zaten alın yiyin bunu demektir bu!

Adam belki de o bahsedilen futbol aklı olma yolunda ilerleyip ciddi bir isim olacaktı.
                    İnşaallah gene de olur.
                    Bence olmayacakmış zaten o yüzden olmamış.

Ben Cimşir konusunda sadece yönetimi suçlamıyorum.

Cimşir'in kendisi de ben bu göreve hazır değilim, hele hele Ünal hocanın yardımcısıyken ve Ünal birşeyleri belli bir noktaya getirmişken saçmasapan bir şekilde gönderilmesi sonrasında başına gelecekleri tahmin edip en azından gelecekse bile bir anda Ünal'dan daha iyisini yapıp şampiyon olacağız moduna değil de sakinleşiyoruz, hedefimiz projeyi devam ettirmek vs şeklinde bir süreçle gelmeye uğraşmalıydı.

O yüzden bir anda gelen fırsatla başı dönüp "önyargılı olmayın" vs gibi söylemlerle gelip daha 2. 3. mağlubiyetinde biz bu işi beceremedik moduna dönebilecek kadar duygusal bir adamın Trabzonspor'un futbol aklı olması çok zordu zaten...
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence olmayacakmış zaten o yüzden olmamış.

Ben Cimşir konusunda sadece yönetimi suçlamıyorum.

Cimşir'in kendisi de ben bu göreve hazır değilim, hele hele Ünal hocanın yardımcısıyken ve Ünal birşeyleri belli bir noktaya getirmişken saçmasapan bir şekilde gönderilmesi sonrasında başına gelecekleri tahmin edip en azından gelecekse bile bir anda Ünal'dan daha iyisini yapıp şampiyon olacağız moduna değil de sakinleşiyoruz, hedefimiz projeyi devam ettirmek vs şeklinde bir süreçle gelmeye uğraşmalıydı.

O yüzden bir anda gelen fırsatla başı dönüp "önyargılı olmayın" vs gibi söylemlerle gelip daha 2. 3. mağlubiyetinde biz bu işi beceremedik moduna dönebilecek kadar duygusal bir adamın Trabzonspor'un futbol aklı olması çok zordu zaten...
                      Hayır deyip mevkiyi reddetmek zor iş. Burada sorumluluğu var elbet.
                      Ama duygusallık konusuna katılmıyorum.
                      Futbol aklı olması ile duygusallığı çok ilgili değil.
                      Teknik direktörlük gibi sürekli baskı altında olacağı bir işte duygusal yapısı önemli. Ama daha geride olursa kabiliyeti varsa kullanabilir. Yani scouting vs. gibi işlerde son derece faydalı olabilirdi belkide.

Durduk yere adamı kartalın avına yaptığı gibi kaldırdı havaya yönetim, sonra oradan aşağı bıraktı.

Reddetmemesi de hatadır, ama hayallerinde duran mevkiyi reddetmek öyle her babayiğidin harcı değil.

Yorum

• Trabzonspor taraftarının anlamadığı veya anlamamak için direttiği konu şu:Ahmet Ağaoğlu ve onu oraya sürükleyen Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen ikilisinin Trabzonspor için bir gelecek planı veya amacı yok.

İster kabul edin ister etmeyin onları oraya getiren motivasyon Trabzonspor bir başkasının olmasın.

Ve yine ister kabul edin ister etmeyin Trabzonspor'u onların elinden koparıp,bir daha onlar gibi çapsız/vasıfsız tiplerin ellerine düşmeyecek bir seviye taşıyabilecek en güçlü isim Muharrem Usta'ya bu kadar yoğun yalan algı çalışması ve karakterine yapılan saldırının sebebi de o korku.

Gelelim işin diğer bölümüne Ahmet Ağaoğlu,Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen gibi çağın gerisinde kalmış,hırsları akıllarını kör etmiş vasıfsız tiplerin anlamadığı ise Trabzonspor gibi kamuya mal olmuş,her gün milyonlarca kişinin bir şekilde ne olup,bittiğini takip ettiği,Türkiye'nin en önemli ilk 10-20 kurumundan birini 'hallaederiz' kafası ile yönetemezsin.

Hele sadece birine olan kin ve öfke ile 'o olmasından ne olursa olsun' yaklaşımı ile geleceğin yer işte tam da burası,eldeki mirası tüketmek,borcu azaltamamak ve değeri düşen oyuncular.

Trabzonspor ve benzer kamuya mal olan diğer tüm tüzel kuruluşlar yaşayan canlı organizmalardır,bunların üstün bir zeka ve strateji ile anlık,günlük,haftalık,aylık,yıllık,on yıllık ihtiyaçları giderilmezse batırırsınız.
                        İhmal ettiğin an bugün 1 enerji ile çözeceğin işi yarın 5 enerji ile çözemezsin.

O yüzden bu hırs dolu ve o olmasından da ne olursa olsun zihniyetinin yapacağı en güzel şey işi ehline teslim etmektir.
                        En son sasone tarafından düzenlendi; 11.12.2020, 15:54.
                        • Memento mori

Yorum

• Sosa ve Novak'ın gidişinden elde edilen kar yarın çıkıp galibiyet golünü atacakmış.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnsanların hakkını yemeyin, Hüseyin Çimşir'in kuyusunu maalesef yönetim açtı, toprağını dayine kendileri attılar sene sonunda.

İnşaallah gene de olur.
                            başkan fanatik futbol yorumcusu gibi kendi hocası hakkında basına demeç verdiğinde taraftar e camia olarak en sert tepkiyi vermeliydik istediği kadar haklı olsun,çöküş oradan başladı bu noktaya geleceğimize emindim, ne yazık ki zaman haklı çıkardı.
                            sakin olun...

Yorum

• Ağağoğlunun transfer politikasını anlatmaya gerek yok. Takım çok kötü durumda. PTT liginde bile başarılı olamayız. Bizim devre arasında en az 5 transfere ihtiyacımız var. Aslında daha fazla. Ama ara transferde transfer yapması çok zor. Ne olursa olsun 5 futbolcu muhakkak almamız lazım. Başka çaresi yok.
                              En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 12.12.2020, 03:39.

Yorum

• Fazla söze gerek yok. Vasat bir başkan gerekiyordu geldi. Şimdi gitmesi lazım. Vasatlığı takıma da musallat oldu. Eldekileri de götürdü. Deniz bitti.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X