Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ragnarok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takım kaç maç oynadı ?
    Kaç maçta kendi AS kadrosuyla sahaya çıktı.
    Bunları göz önüne almak gerekiyor.
    Bunlar bahane gibi geliyor bana.

Ne oynadığımızı bilen yok şu an.

Herkes farklı bir şey söylüyor.

Yorum

• İlk olarak ragnarok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takım kaç maç oynadı ?
      Kaç maçta kendi AS kadrosuyla sahaya çıktı.
      Bunları göz önüne almak gerekiyor.

Yorum

• Forumda GARİP yorumlar var...

Newton kalınca pek de yazmayan tipler sanki dertler bitmiş yorumları yazmış, Mra-Ünal hatta Tekkeyi isteyenleri gömmüş

O zaman neden eleştiriliyorları sıralayayım varsa cevaplayabilen yazsın, aydınlanalım, değerli ve kaliteli vakit geçsin forumda:

1. Alp denen kişi ne kadar etkin, Ünal kovulurken sportif mi kişisel mi kovuldu? Kişisel ise zarar gören takım taraftarı yönetime kızmakta haklı mı?

2. Başkşehir onursal başkanı Ağaoğlu diyenler var haksızlar mı? Şampiyonluğu Başakşehir aldı diyebilecek aranızda VARMI? Gol kralı-asist kralı-en çok gol atan-ligi sürklase eden-istanbula tek yenilgisi olmayıp 3-4 atan takım bile isteye kupayı 2-3 maçta verdi iddiası var ne diyorsunuz?

3. Kupa istanbula teslim edilince istatistiksel son 10 yılın 2. sırasındaki ÇİMŞİR günah keçisi seçildi, Newton iyiyse Çimşir Mourinhodur bakın istatistiğe, bu basit algı şaşırtmacasına kandınız mı?

4. Sosa ve Novak bile isteye fb ye verildi diyenler var, adamlara teklif bile yapılmamış ve taraftarın önüne atılmış 2 side ORTAYA ÇIKTI, o zaman Haziran-Ağustos arası amaç NEYDİ? Başkanı Aralık'a zorlamak mı-yok etmek mi?

5. Geldik sezon açılışına, NEWTON ile devam kararı son 40 yılın en aptalca-saçma kararıyken bunu kimler-zorla yaptırdı? KOOOOOCA klüp, hayatında takım yönetmemiş STAJERE neden teslim edildi? Ülkeye yabancı bir adamın İLK ÇALIŞTIRDIĞI tek büyük takım örneği var mı?

6. Newton, Gilermeyi neden istemedi? Sturiç-Mikel neden YALVARMASINA rağmen neden alınmadı?

7. MRA-Ünal futbolcularla iletişimde APAÇIK Newtonun önünde, Ünal tiki-taka oynatırken bir anda takım durdu, FUTBOLCULARIN PAYI var mıydı?Newton TEK DOĞRUSU olmayan bir adam, varsa ben göremedim yazabilir misiniz doğrularını?

8. FUTBOLCULARIN SAKATLANMASI YALAN MI? Sakatlanan puan kaybettiğimizde dönüyor, Korona dahil ülkede bizden fazla sakat-hasta olup maç kaçıran yok, sağlık ekibinde AĞAOĞLUNA SABOTAJ mı var?

.
        BU SORULARI NEWTON KALMALI diyenlerle-Ağaoğlu gitmeli diyenlere soruyorum, bence Ağaoğlunu GÖNDERMEK İSTEYEN bir grup var, ya onlar ağaoğlunu yiyecek ya Ağaoğlu onları (ki bence son 3 yılın başarısını 3 ayda çöpe attırdılar Ağaoğluna, şansı %1)

Not: Foruma ve forumdaki kıymetli bazı yazanlara saygımdan dolayı, sohbet amaçlı 1 saatimi ayırdım, düşündüm, yazdım, cevap yazacaklardan SAYGI beklerim
        En son Tekke tarafından düzenlendi; 30.10.2020, 11:52.
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• trabzonspor'un başkanlık makamı kendisine 2 boy büyük geldi. bence acilen istifa etmeli.
          BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şuan takıma kim gelirse gelsin, takımdan üst düzey bir oyun beklemek hayalcilik olur.
            Teknik Direktörün kalitesini, takıma ne verdiğini görmek için biraz beklemek gerekiyor.
            Bekleyelim, neler yapıyor, neler yapamıyor, hatalarımızdan dönüyor muyuz yoksa ilerleme yok mu görelim.
            İlerlemeyi görebilmek için zamana ihtiyaç var.

Yorum

• newton gidince bu takımın düzeleceğine inanan var mı merak ediyorum. takımın en çok gol atan oyuncularını yollayıp gerine düşük kalitede adam alırsan sonuçlarına katlanırsın. eğer bu akşam puan kaybedilir newton giderse yönetim de pazartesi ilk iş olarak gitmeye baksın. newtonun elinde sanki colman jaja varda oynatmıyor.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Newton kalınca pek de yazmayan tipler sanki dertler bitmiş yorumları yazmış, Mra-Ünal hatta Tekkeyi isteyenleri gömmüş

O zaman neden eleştiriliyorları sıralayayım varsa cevaplayabilen yazsın, aydınlanalım, değerli ve kaliteli vakit geçsin forumda:

1. Alp denen kişi ne kadar etkin, Ünal kovulurken sportif mi kişisel mi kovuldu? Kişisel ise zarar gören takım taraftarı yönetime kızmakta haklı mı?

2. Başkşehir onursal başkanı Ağaoğlu diyenler var haksızlar mı? Şampiyonluğu Başakşehir aldı diyebilecek aranızda VARMI? Gol kralı-asist kralı-en çok gol atan-ligi sürklase eden-istanbula tek yenilgisi olmayıp 3-4 atan takım bile isteye kupayı 2-3 maçta verdi iddiası var ne diyorsunuz?

3. Kupa istanbula teslim edilince istatistiksel son 10 yılın 2. sırasındaki ÇİMŞİR günah keçisi seçildi, Newton iyiyse Çimşir Mourinhodur bakın istatistiğe, bu basit algı şaşırtmacasına kandınız mı?

4. Sosa ve Novak bile isteye fb ye verildi diyenler var, adamlara teklif bile yapılmamış ve taraftarın önüne atılmış 2 side ORTAYA ÇIKTI, o zaman Haziran-Ağustos arası amaç NEYDİ? Başkanı Aralık'a zorlamak mı-yok etmek mi?

5. Geldik sezon açılışına, NEWTON ile devam kararı son 40 yılın en aptalca-saçma kararıyken bunu kimler-zorla yaptırdı? KOOOOOCA klüp, hayatında takım yönetmemiş STAJERE neden teslim edildi? Ülkeye yabancı bir adamın İLK ÇALIŞTIRDIĞI tek büyük takım örneği var mı?

6. Newton, Gilermeyi neden istemedi? Sturiç-Mikel neden YALVARMASINA rağmen neden alınmadı?

7. MRA-Ünal futbolcularla iletişimde APAÇIK Newtonun önünde, Ünal tiki-taka oynatırken bir anda takım durdu, FUTBOLCULARIN PAYI var mıydı?Newton TEK DOĞRUSU olmayan bir adam, varsa ben göremedim yazabilir misiniz doğrularını?

8. FUTBOLCULARIN SAKATLANMASI YALAN MI? Sakatlanan puan kaybettiğimizde dönüyor, Korona dahil ülkede bizden fazla sakat-hasta olup maç kaçıran yok, sağlık ekibinde AĞAOĞLUNA SABOTAJ mı var?

.
                BU SORULARI NEWTON KALMALI diyenlerle-Ağaoğlu gitmeli diyenlere soruyorum, bence Ağaoğlunu GÖNDERMEK İSTEYEN bir grup var, ya onlar ağaoğlunu yiyecek ya Ağaoğlu onları (ki bence son 3 yılın başarısını 3 ayda çöpe attırdılar Ağaoğluna, şansı %1)

Not: Foruma ve forumdaki kıymetli bazı yazanlara saygımdan dolayı, sohbet amaçlı 1 saatimi ayırdım, düşündüm, yazdım, cevap yazacaklardan SAYGI beklerim

temelde yanlış yaptığınız yer; hoca ve yönetim ayrımına gitmemeniz.

1. Ünal hoca iyi top oynatıyordu ancak sene başından beridir öne geçilen maçlarda puan kaybına çözüm bulamadı, geri yaslanmaya çözüm bulmadı. Hoca birlik beraberliği sağlamak kolej havasını oluşturmak adına iyi işler yaprı bunu başardı da. Ancak herkesin malümudur ki bunun üstüne koyamadı. Çünkü teknik ya da futbolcu eksikliği olsa gerek gücü o kadarına yetti.

2. Ben Ağaoğlu'nun şampiyonluk sattığına inanmıyorum, dünyada heralde 3-5 tane en gerizekalıca argüman varsa biri de TS'nin herhangi bir başkanının sampiyonluğu sattı iddiasıdır. Yahu ebe beyinsiz adam bu başkanlar gerizekalı mı ki şampiyonluğu alıp tüm TS tarihine damga vurmak gelecek 5 dönem başkanlığını garantilemek varken böyle bir şey yapsın. Daha iyi bu adama ne teklif edeceksin ki şampiyonluğu satsın.
                Tartışacağımız bir sürü yer var başkanın: Abdüşün sağlık ekibinin salaklığı yüzünden futbol hayatını bitirecek şekilde sakatlanması (hala düzelemedi abdüş), transfer cezası almamız, avrupa kupalarına katılım cezası almamız kafasına göre borç sildiren eleman yüzünden ve şike davasına yeterince düşmemesi. Bunları tartışalım asıl büyükyanlışları bunlar

3. Gelelim hoca seçimlerine, ünal hoca küme düşen karabükte idi, TS'ye geldi, TS nin ustadan bu yana kötü kadrosu yoktu sadece yönetilememe sorunu vardı, Rıza'dan kat kaat iyi top oynattı ve bayrağı Hüseyin'e devretti. Hüseyin de fena gitmedi ama pandemiden sonra takımı toparlayamadı vs. Newton'a gelecek olursak Ünal, Hüzeyin hatta Hamiye hangi şanslar sunuldu ise ona da sunulmak istendi, çünkü TS gibi piyasayasa girmek isteyen küllerinden doğmak isteyen bir hoca.

Ama ne hikmetse bizim Trabzon fosilleri Hami, Hüseyin, Ünal, Giray, Sadi'ye gösterdiği tahammülün 10'da birini bu adama göstermek istemiyor. İşte bu iki yüzlülüktür. Bunda art niyet yoktur diyen yalancıdır. Bakın Newton'un yeterliliği tartışılır ama o zaman sorarım hangi saikle Hami bu takımda iki kez hoca oldu, hasngi saikle Çimşir 15 maça çıktı hem de şampiyonluğa giderken vs. Veya hangi saikle Tekke'yi hoca olarak istiyorsun.

Newton benim babamın oğlu değil, benim kızdığım nokta yapılan iki yüzlülük ve çifte standarda. 6 haftada hakemlerin skora rezalet ötesi etkisi ve takımın yarısı yokken (geçen seneki takım baştan değişti onu söylemiyorum bile) adamı tukaka ilan ettiniz. Newton'u sağlıklı bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız geçen seneki takımla lige başlıyacaktı, 6 hafta sonra hakeme rağmen bu puanı toplamışsa gönderilmesi için ilk yazan ben olurdum. Ya da bu takımla bu olumsuzluklarla lige çimşir ya da ünal başlayacaktı, o zaman sağlıklı bir karşılaştırma olurdu

Kısaca yazayım adaletli olmak lazım, senin gönlün birine yakın diye gönlüne uzak olana adaletsiz davranman gerekmiyor...
                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 30.10.2020, 14:04.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• başkan Doğan Erdoğan'ı neden yolladın

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• YazıklaR olsun

Newton salağına teslim ettiğin takım TRABZONDA EZİLİYOR, penaltı kurtardı-10 top kurtardı kalecin
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Birşey değişmez yine bu maçtan sonra bu forumda yalakaları övecek yine bi taraflarını yalayacaklar en sevdikleri iş
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Defol git ekibinle beraber. Bu kadar sabır yeter sana. Takımı ve kulübü sattığın tescillendi !!
                        McLas was Here

Yorum

• kibrinde boğul

Yorum

• Sadece Newton değil bu kadroyu bu hale getiren sözde başkan da gidecek

Yorum

• Alanya rezaleti de yaşattığına göre şimdi mali tabloyu gösteren kağıdı kıvırıp eline alıp gidebilirsin.

Yorum

• Ucuz etin yahnisi bu kadar olur başkan. Beden hocalarıyla bitirdin bizi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X