Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan... Verdiğin kararların arkasında dur...
    10 yılda 14 tane antrenör değiştirdik... Başarı yinede gelmedi son 2 yıl hariç... Ünal hoca takıma o aile havasını getirene kadar..

Newton bunu yapabilir mi emin değilim ama en az sezon sonunda kadar kalmalı... 6 hafta sonra kelle alinmaz...sezon sonu ilk 4 e giremezsek.. Hepiniz giderseniz...
    Avcı gelse 12 hafta.. Bu kadroyu ben kurmadım der...

İstikrar istikrar istikrar.. Başarının sırrı istikrar
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      büyük bir kumpasa mı geldik acaba, gökselli-belözlü-fetölü?

Ben 2 hafta ceza almıştım, gücü ve Antalya maçlarında OYNAMAYANLAR oldu dedim diye, sen BAŞKAN olsan KUPANI çalsalar sessizce tasfiyeye mi gidersin, daha hırla KADRO mu kurarsın???

Sorularrrrr sorular...
      bende bunu diyorum işte adım gibide eminim bariz operasyon yaptı yönetimin içinde ki bir o......... çete!! avcı'yı en başta aldıramadılar içlerine oturdu şimdi de takımı sabote edip onu getiriyorlar başkan denen zat şamar oğlanına döndü orada haberi yok daha.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• oynamayan oyuncu belli abdülkadir ömür takımı kaç maçtır sabote etti sattı.. hangi yöneticisi abisi için çıksın açıklasın..

Yorum

• adamlar şaka gibi elimizde tek on numara oynabilecek adamı guilherme yi maşının üç te birini vererek göztepeye hediye etti.. cidden komik şeyler bunlar..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu baskı maskı ne alaka bu adam hocaaaaa değil hoca olmayan adamın stajyerimi burası hocalık mı öğrenecez bu adama taraftar taraftar olsa bu adam bu takıma baştan hoca olamazdı zaten asıl gitmesi gereken agaoglu bu newton kovulduktan sonra ingiltere veya x bir ligde kasaba takımı bile çalıştırtmayacaklar ona.Hüseyin hangi takımda şuanda,ya ünal ..
            o olmazdi bu olmazdi kim olacak arkadas bir soyle ya.bu takimda hakkinda olumlu yorum yaptigin kimse var mi?ya arkadas bir tutturdun kasaba da kasaba.eddie newton iyi kotu hiddink,lampard,di matteo ile yardimci hoca olarak calismis.stajini orada yapmis zaten ne bos bos konusuyorsun.gorende bizi barcelona sanacak.o gitsin abdullah avci gelsin diyorsun.avci'nin ekstra yaptigi is nedir,hangi basarisi var.olaya duz mantik yani senin mantiginla bakacaksak abdullah avci gitsin chelsea'de yardimci hocalik yapsin bakalim yapabiliyor mu?bu dedigim sacma degil mi?bence de sacma ama senin mantik tam olarak boyle isliyor.bu arada ne unal'in ne de huseyin'in futbol blgisini savundum.

bu ligi gozunuzde cok buyutuyorsunuz..iddia ediyorum istanbul eziklerinde calisanlar dahil bu ligde futboldan az cok anlayan yegane hocalardan biridir eddie newton.bunu saha sonuclarina bakarak degil 5 hafta da yapmak istediklerine bakarak soyluyorum..tabela sonuclariyla degerlendirme yapacaksak her ay hoca degistirmek gerekiyor.
            takimda 4 tane orta saha var ucu piyasada yok ustune hucumdaki en buyuk iki silahin ekuban,nwaekeme de yok.simdi bu durumda hoca gidip yerine istedigin avci gelse ne yapacak.abdullah avci su an keriz bjk parasi yemekle mesgul.

bes hafta da olabilecek en kotu senaryolar gerceklesti..sakatliklar,covidler,haksiz kartlar,aleyhimize verilen haksiz penaltilar vs..tum bu olumsuzluklara ragmen kaybetmeyi hakettik diyebilecegimiz tek mac akbil maciydi.bu macta da golu yiyene kadar onca eksige ragmen fena degildik.denizli ve antep macinda hakemler az biraz adaletli olsalardi tum bu sansizliklara ragmen 9 puanimiz vardi..
            yonetim hocayi gondermeyip arkasinda durursa bu takim er ya da gec duzelecek..bunu yasayarak gorecegiz.

bu arada cok istedigin avci gelirse devre arasina kadar onun da gonderilecegine garanti verebilirim.

Yorum

• O hooo daha durun, daha neler neler yaşıcsz arkadaşlar. Her gelen bizi gırtlağımıza kadar b.ka sokmadan gitmedi şimdiye kadar da Ağa'm mı gidecek sanıyorsunuz Ahmet gider Mehmet gelir hiç farketmez bu arada. Çekecek çolemiz daha çooook.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Lütfen bırak,bu iş senin vizyonun çok ötesinde,sen eğer futboldan biraz anlıyor olsaydın ve amacın Trabzonspor'u başarılı bir şekilde borcunu azaltan bir takım yapmak olsaydı elindeki değerlerin kıymetini bilirdin.

Bu işi buradan döndürmen çok zor,sana miras kalan kadronun canına okudun,44 milyon euro tutarındaki satışa ve Bankalar birliği ile anlaşmış olmana rağmen,kuru bahane ederek borcu düşürdüm demen tam bir kandırmaca.

Borç aynı,kadro kaliten ise 3 gömlek aşağı gitti.

Taraftarın anlamadığını sanıyorsan,sana körü körüne biat edenler hariç,farkındalar.
                • Memento mori

Yorum

• İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Ünal Karaman giderken de aynı kaos ortamı vardı.

Her taraf bu kadar karışık, toz duman içindeyken radikal kararlardan; sivri demeçlerden uzak durulmalı.

O odun kafalı Trabzon çomarlığından sıyrılması lazım. Kendisi gelirken sermayesi samimiyet ve Trabzonsporlu olmasıydı. Bunları kaybetti. Ha diyelim o amatör ruhu kaybetti ama profesyonel manada çok güzel idare etti. O da yok. Her işi bulaştırdı. Bir şekilde yine kaosa düştük. Her şey böyle belirsizken doğru karar almak zordur. Kendisi gider başkası gelir mesele o değil. Önemli olan doğru hamleleri yapabilmekte.

İngiltere'den birini getirip takımın başına koyunca profesyonel veya kurumsal olmuyorsun.

Bence ilk etapta yönetiminde revizyon yapması lazım. Daha sonra da profesyonel bir ekip oluşturmalı. Profesyobelliği de romantik bir iki dokunuşla desteklemeli. Başta bunu yazdı kazandı. Şimdi her yaptığı eğreti duruyor. Çünkü yanlış işler peşinde.

70 sene böyle yaşamış adam ancak Trabzonspor'un selametini düşünüyorsa o kas kafasını değiştirmesi lazım. Şapkayı önüne koyacak günah keçisi aramayacak.

Ben bir halt yedim, haltı yedikten sonra süreci yönetemedim diyecek. Bunun kaçarı yok. Bu kalitesiz ligde biz yine işimizi görürüz. Avrupa arenası lazım bize. Gençlerin kalitelileşmesi.

Tehlike kapıda. Elimizde parlatıp satacak oyuncular var bunların süre alması lazım. Radikal kararlar sahada alınmalı. Bunun için de iyi bir teknik ekip ve kaliteli bir teknik adam lazım.

Ne kaybedilen bir şey var ne yıkılan bir kulüp. Sorumluluk alacak lider biri lazım. Bir galibiyette mikrofonlara zırlayan adam değil.

Aralık'ta kaçma. Hatalarınla yüzleş. Ben bir halt yedim. Daha kot kafalılık yapmadan doğruların peşinde gideceğim de. Göreve devam et.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Sporx@sporx
                      Ahmet Ağaoğlu: "Bu defa otomobilin lastiğini, diferansiyelini, şanzımanını falan. İşte o zaman orada iskeleti bozmuş olursunuz. Sıkıntı yaşarsınız. Bizim planımız, programımız değişeceğini de zannetmiyorum. En fazla 1 oyuncu göndeririz, o da yerini doldurabileceğimiz"
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ligin en pahalı takımı trabzonspor'un oynadığı futbola bak, bir de en iyi oyuncularının tamamını satan alanyaspor'un futboluna bak.

newtonu pazar günü gönderen adam değildir.

bu hoc
                        a gidecekse cumartesi günü gidecekti.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• başakşehir maçına çıkıyor; orta saha da kamil ve safa var

Başkana göre orta sahaya transfere lüzum yok!
                          Bütün rakiplere vurup geçeriz!!

Yorum

• Başkanın yerinde olsam Uğurcan ve Sörloth'u satar, Sosa-Novak ikilisini takımda tutardım, 1-2 kaliteli takviyeyle takım yine aynı seviyede futbol oynamaya devam ederdi ama olmadı, sağlık olsun. Olası başarısızlıkta (çok muhtemel) bu durum Ahmet Ağaoğlu'na yazacak. Hoca ilk 5 haftada ışık vermedi ama hala içimde iyi olacağına dair bir ümit var nedenini bilmiyorum

Yorum

• Çağdaş atan çok iyi hoca olacak. Umarım bize hoca olur.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sporx@sporx
                                Ahmet Ağaoğlu: "Bu defa otomobilin lastiğini, diferansiyelini, şanzımanını falan. İşte o zaman orada iskeleti bozmuş olursunuz. Sıkıntı yaşarsınız. Bizim planımız, programımız değişeceğini de zannetmiyorum. En fazla 1 oyuncu göndeririz, o da yerini doldurabileceğimiz"
                                Şunu söyleyip yaptıklarına bak, insan azcık utanır. Bunlar bizi salak sanıyor herhalde bol keseden yalan söylüyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X