Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çıksana maç sonu! topla çık ama!
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Onursuz herif, egoistsin. Azıcık başarı gelince kendin yapmış gibi çıktın anlattın. Tarih bunu unutmaz. IHO'dan tek farkın Ünal hocanın denk gelmesi.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Locada oturan sığırlar şuna nasıl sövmüyor anlamıyorum ben olsam öyle söverim ki kalpten orada geberir gider
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Newton kalınca pek de yazmayan tipler sanki dertler bitmiş yorumları yazmış, Mra-Ünal hatta Tekkeyi isteyenleri gömmüş

O zaman neden eleştiriliyorları sıralayayım varsa cevaplayabilen yazsın, aydınlanalım, değerli ve kaliteli vakit geçsin forumda:

1. Alp denen kişi ne kadar etkin, Ünal kovulurken sportif mi kişisel mi kovuldu? Kişisel ise zarar gören takım taraftarı yönetime kızmakta haklı mı?

2. Başkşehir onursal başkanı Ağaoğlu diyenler var haksızlar mı? Şampiyonluğu Başakşehir aldı diyebilecek aranızda VARMI? Gol kralı-asist kralı-en çok gol atan-ligi sürklase eden-istanbula tek yenilgisi olmayıp 3-4 atan takım bile isteye kupayı 2-3 maçta verdi iddiası var ne diyorsunuz?

3. Kupa istanbula teslim edilince istatistiksel son 10 yılın 2. sırasındaki ÇİMŞİR günah keçisi seçildi, Newton iyiyse Çimşir Mourinhodur bakın istatistiğe, bu basit algı şaşırtmacasına kandınız mı?

4. Sosa ve Novak bile isteye fb ye verildi diyenler var, adamlara teklif bile yapılmamış ve taraftarın önüne atılmış 2 side ORTAYA ÇIKTI, o zaman Haziran-Ağustos arası amaç NEYDİ? Başkanı Aralık'a zorlamak mı-yok etmek mi?

5. Geldik sezon açılışına, NEWTON ile devam kararı son 40 yılın en aptalca-saçma kararıyken bunu kimler-zorla yaptırdı? KOOOOOCA klüp, hayatında takım yönetmemiş STAJERE neden teslim edildi? Ülkeye yabancı bir adamın İLK ÇALIŞTIRDIĞI tek büyük takım örneği var mı?

6. Newton, Gilermeyi neden istemedi? Sturiç-Mikel neden YALVARMASINA rağmen neden alınmadı?

7. MRA-Ünal futbolcularla iletişimde APAÇIK Newtonun önünde, Ünal tiki-taka oynatırken bir anda takım durdu, FUTBOLCULARIN PAYI var mıydı?Newton TEK DOĞRUSU olmayan bir adam, varsa ben göremedim yazabilir misiniz doğrularını?

8. FUTBOLCULARIN SAKATLANMASI YALAN MI? Sakatlanan puan kaybettiğimizde dönüyor, Korona dahil ülkede bizden fazla sakat-hasta olup maç kaçıran yok, sağlık ekibinde AĞAOĞLUNA SABOTAJ mı var?

.
          BU SORULARI NEWTON KALMALI diyenlerle-Ağaoğlu gitmeli diyenlere soruyorum, bence Ağaoğlunu GÖNDERMEK İSTEYEN bir grup var, ya onlar ağaoğlunu yiyecek ya Ağaoğlu onları (ki bence son 3 yılın başarısını 3 ayda çöpe attırdılar Ağaoğluna, şansı %1)

Not: Foruma ve forumdaki kıymetli bazı yazanlara saygımdan dolayı, sohbet amaçlı 1 saatimi ayırdım, düşündüm, yazdım, cevap yazacaklardan SAYGI beklerim
          BU ŞEHRE BU 8 maddeyi ve KASIMPAŞA YA EVİNDE EZİLEN Trabzonspor u yaşatanların Allah bin türlü belasını versin...
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ahmetcikkkk

Yorum

• Hadi lan hala çıkın savunun başkanınızı..
              Sattılar kulubu.. Göz göre göre bitirdiler. Seyrettik.
              Yazıklar olsun şovmen herifler.
              Ego ve kibirinizde boğuldunuz.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu adamı bu takımdan kovmazsanız sen de defol git.
                Bukadar insanı kanser etmeye hakkınız yok.Lig tv yorumcusunun gördüğünü göremeyen adamları takımda tutan başkan...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Çimşir’i getirdin şampiyonluktan ettin.

Newton denen değişiğe kadroyu bozup niteliksiz oyuncuları emanet ederek kombo yaptın koca sezonu çöp ettin.

30 tane transferinden sadece 2-3 tanesi tuttu hele Sörloth’un ekmeğini çok yedin kendini başarılı sandın.

Rezilliğe bak. 7 maçta 5 puan. Küme düşmemeye oynayan bazı rakiplerin 4 maçta 7 puanı var. Git şimdi süt kupasıyla fotoğraf çektir.

Yorum

• yazıklar olsun sana
                    BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz Yıldırım Trabzonspor başkanı olsa ve takımı rezil etmek istese senin kadar başarılı olamaz Ağaoğlu.
                      Adam her hafta üstüne koya koya gidiyor müthiş bir istatistiği var. Az bile demişim.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bütün takımlar direk takıma katkı sağlayacak yabancı oyuncuları alırken -bu arkadaş takıma 'ya tutarsa!' mantığıyla kapalı kutu tupçuları doldurdu. Sörloth rastgele tuttu diye neden takıma bütün piyasası düşen adamları doldurursun ki?
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Kimse kusura bakmasın ama harbiden de bu adam Muharrem Ustanın hayrına bir bok becerdi. Görüyoruz kendi kurduğu takımı. Rezil kepaze ettiler güzelim takımı. Defolsun gitsin ben kendisini önceki iki beceriksizden de daha rezil bir şekilde anacağım.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kötü ve en yalanci başkanisin!
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Sayın başkana yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum. Nasıl ki doğru bir yönetimle başarılı olmak üzereyken dışarıdan belirsiz müdahale ile bir şekilde başarısızlığa kulübü mahkum etmiştir, bu yıl da bu başarısızlığın üzerine tüy dikip kötü bir kadro planlaması ile sıradan takımlardan 4 gol yiyen bir takım oluşturmuştur.

Kendisine yakışan kulübün önünü açmak ve yeni yönetimin oluşmasına katkı sağlamasıdır. Bundan sonra siyasete mi girmek ister yoksa farklı işler mi yapmak ister bilinmez ama hangi yolu seçerse seçsin Trabzonspor’a uzaktan yorum yapsın lütfen.
                              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Siktir git Başakşehirin Onursal Başkanı Ahmet Ağaoğlu. Siktir Git Newton...!!! [emoji2959]
                                BORDO MAVI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X