Başkan Newton ile güzelce yolları ayırıp Avcı'ya sözleşme imzalat ve rolantiye al sezonu. Fazla işin içine karışmadan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Camianın üzerindeki ölü toprağının atılması ve yeni bir hava yakalanması için hoca değişikliği ve yönetim kurulu değişikliği şart gibi duruyor.Belli ki sorun sadece teknik taktik veya oyuncu değil yönetimsel ciddi fikir ayrılıkları da var. Başkan kongrede yönetim kurulu ekibinde yenilikler yaparak devam etmeli ve her ne kadar kısa sürede hoca değişikliklerine karşı olsam da taraftar hocayı sildi bir kere bu yüzden camianın içinden taraftarın sahip çıkabileceği bir teknik direktörle yola devam edilmeli.
Yorum
-
Agaoglunu destekliyorum, ama Newton'u gönderip Avci'yi almak hem cok büyük hata ve Newtona karsi haksizlik olur, hemde Trabzonspor baskani olarak son hamlesi.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglunu destekliyorum, ama Newton'u gönderip Avci'yi almak hem cok büyük hata ve Newtona karsi haksizlik olur, hemde Trabzonspor baskani olarak son hamlesi.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Newton ile güzelce yolları ayırıp Avcı'ya sözleşme imzalat ve rolantiye al sezonu. Fazla işin içine karışmadan.
newton hatasini yaparken, yardimcinin yardimcisini hoca yaparken, üstelik hayatinda hic bir zaman bu görevi üstlenmemis birine bu görevi verince bagiriyorduk vaz gec bu hatadan diye. sadece biz degil, futbolu bilen bir cok spor adamida aynisini konusuyordu. olasi bir basarisizlikta hem yönetim hemde hoca gidecek. bedel ödeyecekler. cokta takdiklarini sanmiyorumForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisteee bu kadar kolay kacamaz
newton hatasini yaparken, yardimcinin yardimcisini hoca yaparken, üstelik hayatinda hic bir zaman bu görevi üstlenmemis birine bu görevi verince bagiriyorduk vaz gec bu hatadan diye. sadece biz degil, futbolu bilen bir cok spor adamida aynisini konusuyordu. olasi bir basarisizlikta hem yönetim hemde hoca gidecek. bedel ödeyecekler. cokta takdiklarini sanmiyorum
Burada başkanın suçu bu kadar borç yüküyle şampiyonluğa oynamayı hayal ettiği için delice bir hamle yaptı. Sonuçlarına katlanır zaten. Önemli olan yanlışta ısrar etmemesi.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Bu iddia ES GEÇİLİR Mİ?
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 hafta önce şampiyonluğun en büyük adayıyız diyen başkan, eğer haberler doğruysa bugün yeni hoca için görüşme yapıyor.
Ben 2 hafta ceza almıştım, gücü ve Antalya maçlarında OYNAMAYANLAR oldu dedim diye, sen BAŞKAN olsan KUPANI çalsalar sessizce tasfiyeye mi gidersin, daha hırla KADRO mu kurarsın???
Sorularrrrr sorular...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
baskiya yenik dusup hocanin biletini kestiyse orada yonetme kabiliyeti de gitmistir..onun icin hoca gidecekse baskaninda istifa etmesi gerekir.sezon planlamasi yaptigin adami bunca anormalligi gozardi edip 5 haftada harciyorsan senin herseyin sorgulanir baskan.sahsen destegim tamamen biter..
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük bir kumpasa mı geldik acaba, gökselli-belözlü-fetölü?
Ben 2 hafta ceza almıştım, gücü ve Antalya maçlarında OYNAMAYANLAR oldu dedim diye, sen BAŞKAN olsan KUPANI çalsalar sessizce tasfiyeye mi gidersin, daha hırla KADRO mu kurarsın???
Sorularrrrr sorular...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bunda ki egonun yüksekliği Everest'te yok.. Ama akıl nerde ?!? Yerlerde..
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskiya yenik dusup hocanin biletini kestiyse orada yonetme kabiliyeti de gitmistir..onun icin hoca gidecekse baskaninda istifa etmesi gerekir.sezon planlamasi yaptigin adami bunca anormalligi gozardi edip 5 haftada harciyorsan senin herseyin sorgulanir baskan.sahsen destegim tamamen biter..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu söylemler hep söylendi, yönetimde 3 ayrı fraksiyon var, Ağaoğlu da DENGE adamı, ne etliye ne sütlüye...
1. M.Y Alp, Ünalı kovup gaza gelen-ben bilirimci tayfa, sene sonu Başakşehirle de husumeti olmayan bi ekip
2. Yerel ekip, sinirli-kızgın-kavgacı-talepkar ama SIFIR etki, tesadüfi başarı da olduğu için geçen sene sindirilmiş grup
3. Yalama-yanaşma-sızma-sığınma ekibi, her yerde olduğu gibi fikirsiz, güce eğilen, herseye he diyen boş güruh
Bu kaostan ekmek çıkmaz, amacı TRABZONSPOR olan ne Çimşiri getirip bitirirdi-ne Newtonu hoca yapardı ne Gilermeyi yollayıp Pilaza-Safaya bırakırdı orta sahayı...sadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum