Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan Newton ile güzelce yolları ayırıp Avcı'ya sözleşme imzalat ve rolantiye al sezonu. Fazla işin içine karışmadan.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Camianın üzerindeki ölü toprağının atılması ve yeni bir hava yakalanması için hoca değişikliği ve yönetim kurulu değişikliği şart gibi duruyor.Belli ki sorun sadece teknik taktik veya oyuncu değil yönetimsel ciddi fikir ayrılıkları da var. Başkan kongrede yönetim kurulu ekibinde yenilikler yaparak devam etmeli ve her ne kadar kısa sürede hoca değişikliklerine karşı olsam da taraftar hocayı sildi bir kere bu yüzden camianın içinden taraftarın sahip çıkabileceği bir teknik direktörle yola devam edilmeli.

Yorum

• Agaoglunu destekliyorum, ama Newton'u gönderip Avci'yi almak hem cok büyük hata ve Newtona karsi haksizlik olur, hemde Trabzonspor baskani olarak son hamlesi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Agaoglunu destekliyorum, ama Newton'u gönderip Avci'yi almak hem cok büyük hata ve Newtona karsi haksizlik olur, hemde Trabzonspor baskani olarak son hamlesi.
          Katılıyorum. Camianın şu an bütünleşmeye inanmaya ve birbirine sahip çıkmaya ihtiyacı var. Avcı o isim değil. Ünal hocanın hocalığını beğenmem ama yeniden havaya sokabilir eğer oturup anlaşırlarsa, Şenol hoca da bunu yapabilir veya yeni bir Trabzonsporlu hoca.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan Newton ile güzelce yolları ayırıp Avcı'ya sözleşme imzalat ve rolantiye al sezonu. Fazla işin içine karışmadan.
            isteee bu kadar kolay kacamaz
            newton hatasini yaparken, yardimcinin yardimcisini hoca yaparken, üstelik hayatinda hic bir zaman bu görevi üstlenmemis birine bu görevi verince bagiriyorduk vaz gec bu hatadan diye. sadece biz degil, futbolu bilen bir cok spor adamida aynisini konusuyordu. olasi bir basarisizlikta hem yönetim hemde hoca gidecek. bedel ödeyecekler. cokta takdiklarini sanmiyorum
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Aralık 2019'tan bu yana bir tane bile doğru yaptığı şey yok.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                isteee bu kadar kolay kacamaz
                newton hatasini yaparken, yardimcinin yardimcisini hoca yaparken, üstelik hayatinda hic bir zaman bu görevi üstlenmemis birine bu görevi verince bagiriyorduk vaz gec bu hatadan diye. sadece biz degil, futbolu bilen bir cok spor adamida aynisini konusuyordu. olasi bir basarisizlikta hem yönetim hemde hoca gidecek. bedel ödeyecekler. cokta takdiklarini sanmiyorum
                Newton hamlesi hatadır kabul ediyorum. Bende başlangıçtan beri Newton'a giydiren Avcı ile deli gibi çalışmak isteyen birisiyim. Fakat taraftarımız çok duygusal davranıyor. Başkanın kellesini isteyenler realist bakmıyorlar olaya. Bu bütçe ile oluşturulan takımdan şampiyonluk beklemek duygusallıktır. Başkan Chelsea durumu futbolcu yelpazesi için güvenerek bu bütçe ile yarışta olmak için bildiğin kör kurşun attı. Sonuçları pozitif olmadığı için kısa vadede teknik direktör arayışına girdi. Bu teknik direktör arayışına başkanı iten sebep Başakşehir maçı değildir şahsımca. Ligin en yetenekli iki oyuncusuna oynatmaya çalıştığı sistem futbolcuları bitirme noktasına geldi. Uyguladığı antrenman tekniği ile futbolcular belli ki rahatsız oldular bir sürü sakatlıklar geldi ardı ardına. Alınan futbolcuların içi boş çıktı.

Burada başkanın suçu bu kadar borç yüküyle şampiyonluğa oynamayı hayal ettiği için delice bir hamle yaptı. Sonuçlarına katlanır zaten. Önemli olan yanlışta ısrar etmemesi.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 1 hafta önce şampiyonluğun en büyük adayıyız diyen başkan, eğer haberler doğruysa bugün yeni hoca için görüşme yapıyor.

Yorum

• Bu iddia ES GEÇİLİR Mİ?

İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1 hafta önce şampiyonluğun en büyük adayıyız diyen başkan, eğer haberler doğruysa bugün yeni hoca için görüşme yapıyor.
                    büyük bir kumpasa mı geldik acaba, gökselli-belözlü-fetölü?

Ben 2 hafta ceza almıştım, gücü ve Antalya maçlarında OYNAMAYANLAR oldu dedim diye, sen BAŞKAN olsan KUPANI çalsalar sessizce tasfiyeye mi gidersin, daha hırla KADRO mu kurarsın???

Sorularrrrr sorular...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• baskiya yenik dusup hocanin biletini kestiyse orada yonetme kabiliyeti de gitmistir..onun icin hoca gidecekse baskaninda istifa etmesi gerekir.sezon planlamasi yaptigin adami bunca anormalligi gozardi edip 5 haftada harciyorsan senin herseyin sorgulanir baskan.sahsen destegim tamamen biter..

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        büyük bir kumpasa mı geldik acaba, gökselli-belözlü-fetölü?

Ben 2 hafta ceza almıştım, gücü ve Antalya maçlarında OYNAMAYANLAR oldu dedim diye, sen BAŞKAN olsan KUPANI çalsalar sessizce tasfiyeye mi gidersin, daha hırla KADRO mu kurarsın???

Sorularrrrr sorular...
                        Sende abdullah acının bu leşleri aldırdığına inandın la bunlar son dakika alınan adamlar hicbir plan dahilinde değil elde kalmış kimsenin teklif götürmediği her mevkisi vasat oğlu vasat adamlar 2002 den beri yaptığımız en kötü transferler.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bunda ki egonun yüksekliği Everest'te yok.. Ama akıl nerde ?!? Yerlerde..
                          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            baskiya yenik dusup hocanin biletini kestiyse orada yonetme kabiliyeti de gitmistir..onun icin hoca gidecekse baskaninda istifa etmesi gerekir.sezon planlamasi yaptigin adami bunca anormalligi gozardi edip 5 haftada harciyorsan senin herseyin sorgulanir baskan.sahsen destegim tamamen biter..
                            Yahu baskı maskı ne alaka bu adam hocaaaaa değil hoca olmayan adamın stajyerimi burası hocalık mı öğrenecez bu adama taraftar taraftar olsa bu adam bu takıma baştan hoca olamazdı zaten asıl gitmesi gereken agaoglu bu newton kovulduktan sonra ingiltere veya x bir ligde kasaba takımı bile çalıştırtmayacaklar ona.Hüseyin hangi takımda şuanda,ya ünal ..
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bundan sonra cozum adina gidecek isim teknik direktör değil yönetim olmalı

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu söylemler hep söylendi, yönetimde 3 ayrı fraksiyon var, Ağaoğlu da DENGE adamı, ne etliye ne sütlüye...

1. M.Y Alp, Ünalı kovup gaza gelen-ben bilirimci tayfa, sene sonu Başakşehirle de husumeti olmayan bi ekip

2. Yerel ekip, sinirli-kızgın-kavgacı-talepkar ama SIFIR etki, tesadüfi başarı da olduğu için geçen sene sindirilmiş grup

3. Yalama-yanaşma-sızma-sığınma ekibi, her yerde olduğu gibi fikirsiz, güce eğilen, herseye he diyen boş güruh

Bu kaostan ekmek çıkmaz, amacı TRABZONSPOR olan ne Çimşiri getirip bitirirdi-ne Newtonu hoca yapardı ne Gilermeyi yollayıp Pilaza-Safaya bırakırdı orta sahayı...
                                2 ve 3 her yerde var ülkde... en tehlikelisi ve en karanlığı 1. si bizi bitiren o, şampiyonluğu kaybetmemizin temeli o.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X