Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hacı abi durumdan zevk alır gibisin bir süredir?
    Bıkkınlıktandır Ozan.

Dolap beygiri gibi bir camia nasıl olur da her seferinde aynı şeyleri yapar/yaşar ve tekrar o çıkmaya çalıştığı b.k çukuruna geri yuvarlanır akıl alacak iş değil. Bir süredir değil ayrıca. 84'den beri, Mehmet Ali Yilmaz'dan beri bir sürü başkan gördüm geçirdim. Ağaoğlu'nun olacağiz çıkışından beri ben bu filmi çok izledim daha masayı devirmeden, çıkmaya çalıştığımız b.k çukuruna geri yuvarlanmadan geçirdiğimiz bir sezon hatırlamıyorum diyorum.

Ayrıca artık bu mevzu Ağaoğlu'luktan felan da çıktı. Sürekli olduğumuz yerde patinaj çekip sonra tekrar gerisin geriye çıkmaya çalıştığımız rampanın dibine yuvarlanıyorsak bu işte bir sıkıntı var. Ağa'm gelmiş Usta'm gitmiş bunlar artık işin hikaye kısmı geliyor bana.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Sosa'yı değil ama Novak'ı rakibe teslim etmek,
      G.Amerikalı futbolcuları kulübe doldurarak (tabiiki menejer kucağına oturduğumuz anlamına gelir bu)

Geçen yıl eksik olan bölgelere halen transfer yapmayarak,

Etkisiz yedek kulübesini zenginleştirmeyerek,

Kulübün teknik kadrosunu bile yeterli hale getirmeyerek,

Ve sizin açınızdan en acısı da; taraftarın size değil Shörlot''a güvenecek kadar size olan inanırlığını kaybederek,

Bizi size karşı çaresiz bıraktınız. Eminim ki; bu yönetim bu yıl bitmeden gidecek. Gitmesinler ama yukarıda yazdıklarım gitmeyi kafasına koyanların yapacağı şeylerdir.

Başka izahı yok.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bu filmi çok izledik. Önce ilk 10 haftada hoca gider. Sonra kongre kararı alınır.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu filmi çok izledik. Önce ilk 10 haftada hoca gider. Sonra kongre kararı alınır.
          Hoca derken? Elin scoutuna hoca dediler, siz de bunu kabul etmeyin bari. İngiltere'de kariyer yapıp da Türkiye'nin reisiyle foto çekinmeye gelen adamdan hoca falan olmaz anca Konya'ya gidip etli ekmek yer. Ha ama Çelsi'de büyük itibarı varmış, Abraham abiye bi telefon edip istediği oyuncuyu bağlarmış, o ayrı

Yorum

• Baskanlik secimi gelecek sene galiba aralikta.

Yorum

• Ee sayın başkan, o büyük egona yenik düşüp takimda tutkal görevi yapan Ünal hocayı kovunca ve yerine patron özellikli birini getirmezsen bütün oyuncular kacarcasina uzaklaşır buradan.

Sen başkanlık koltuğundan soyunma odasını idare edemezsin, hiç bir başkan edemez. Bu teknik direktörlük denen şey sahada diziliş belirlemek, oyuncu çıkarıp almaktan daha fazla soyunma odasına çeki düzen vermek, dünyalar kazanan genç adamlara söz geçirmektir.

Onu yapan adamı ordan alıp, yerini boş bırakınca kilit taşının çekilmesi gibi köprü yıkıldı.

Bundan sonrası bayır aşağı. Seyircisiz maçlar ömrünü az daha uzatır ama artık uzatmalardasin başkan.

Efsane başkan olacakken o egoya yenik düşmen çok acı.

Ali Koç ne kadar Muharrem Usta'nin aynisiysa sen de maalesef Fikret orman oldun

Yorum

• Tam olarak budur. İş kontrolden çıkalı çok oluyor. Kulübün sahipleri artık bizler yani taraftarlar değil.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Özkan Sümer'in başkanlığı döneminin genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz, Sörloth konusunda yönetimi uyardığını belirtirken, "Geçen yıl opsiyonu kullanın yoksa problem çıkacak diye uyardım yetkili bir arkadaşı. Ne oldu şimdi? 50 milyon Avro kaçtı! Kulübü zarara uğrattılar. Yönetimde zerre kadar öngörü yok" ifadelerini kullandı. (Cunhuriyet)

Dolap beygiri gibi olduğumuz yerde sayıyoruz diyorum ya Sümer yönetimi kaç yıl öncesi bakın. Bunlarda Aurellio'yu 50 bin dolar mıydı 100 bin dolar mıydı neydi bu kadarcık bir para için fener kaptırdıydı. Yav kafayı yememk işten değil kulübe bak !
                  En son My tarafından düzenlendi; 12.09.2020, 20:20.
                  Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• 1.2 milyon euroyu Hekimoğlu mu teklif etmiş? İstedikleri rakamı veremeyince istemedik mi oluyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ee sayın başkan, o büyük egona yenik düşüp takimda tutkal görevi yapan Ünal hocayı kovunca ve yerine patron özellikli birini getirmezsen bütün oyuncular kacarcasina uzaklaşır buradan.

Sen başkanlık koltuğundan soyunma odasını idare edemezsin, hiç bir başkan edemez. Bu teknik direktörlük denen şey sahada diziliş belirlemek, oyuncu çıkarıp almaktan daha fazla soyunma odasına çeki düzen vermek, dünyalar kazanan genç adamlara söz geçirmektir.

Onu yapan adamı ordan alıp, yerini boş bırakınca kilit taşının çekilmesi gibi köprü yıkıldı.

Bundan sonrası bayır aşağı. Seyircisiz maçlar ömrünü az daha uzatır ama artık uzatmalardasin başkan.

Efsane başkan olacakken o egoya yenik düşmen çok acı.

Ali Koç ne kadar Muharrem Usta'nin aynisiysa sen de maalesef Fikret orman oldun
                        Özellikle sampiyonluka bu kadar yaklasilmis bir senede bu egoyu gostermek , milyonlarca taraftar umrumda degil demek olmustu.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1.2 milyon euroyu Hekimoğlu mu teklif etmiş? İstedikleri rakamı veremeyince istemedik mi oluyor...
                          Novakin sevgilisi bi yontem bulmus iste. Akil almistir birinden. Yazik ama.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özkan Sümer'in başkanlığı döneminin genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz, Sörloth konusunda yönetimi uyardığını belirtirken, "Geçen yıl opsiyonu kullanın yoksa problem çıkacak diye uyardım yetkili bir arkadaşı. Ne oldu şimdi? 50 milyon Avro kaçtı! Kulübü zarara uğrattılar. Yönetimde zerre kadar öngörü yok" ifadelerini kullandı. (Cunhuriyet)

Dolap beygiri gibi olduğumuz yerde sayıyoruz diyorum ya Sümer yönetimi kaç yıl öncesi bakın. Bunlarda Aurellio'yu 50 bin dolar mıydı 100 bin dolar mıydı neydi bu kadarcık bir para için fener kaptırdıydı. Yav kafayı yememk işten değil kulübe bak !
                            Hangi birini duzelteceksin...

Satin alma opsiyonu aktif mi su anda, sorsalarmis keske.
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özkan Sümer'in başkanlığı döneminin genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz, Sörloth konusunda yönetimi uyardığını belirtirken, "Geçen yıl opsiyonu kullanın yoksa problem çıkacak diye uyardım yetkili bir arkadaşı. Ne oldu şimdi? 50 milyon Avro kaçtı! Kulübü zarara uğrattılar. Yönetimde zerre kadar öngörü yok" ifadelerini kullandı. (Cunhuriyet)

Sörloth un sözleşmesinde şöyle bir ibare var; ''Futbolcunun, 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6.000.000.-EUR bonservis bedeli ile kesin transferi gerçekleşmiş olacaktır.'' diye.
                              Şimdi ben de Y.Z.Yılmaz a şu soruyu yöneltmek istiyorum; 2020-2021 sezonunda yani henüz oynanmamış olan yarından itibaren bizim için oynanmaya başlayacak bu sezonda maçların %50 sine çıktığı taktirde 6 m€ opsiyon bonservisi devreye girecek olan Sörloth u geçen sezon yada şimdi şu anda daha opsiyonu devreye girmemişken hangi fiyata göre bonservisini alacağız?O zaman ilk geldiğinde kim bu deyip hatta bazı tarafların defol git gelme diye mesaj attığı sörloth golleri sıralayınca herkesin dikkatini çekti o zaman ingiltere de c.palace de hocasıyla medya arasında bile tartışma çıkmıştı,c.palace bariz parlayan sörloth un bonservisi için yine 6 m€ yu kabul edecek miydi?Daha opsiyonu devrede değilken ve piyasa değeri belli değilken Neye göre bu fiyatlar belirleniyor? Bence burada bizi sıkıntıya sokan en önemli sorun ;var olduğu iddia edilen serbest kalma maddesidir. Yoksa 1 yıl daha kimse sörloth u bizden alamaz.
                              50 M€ getir git yada satmıyoruz bile diyebiliriz.Hatta 2 yıl sonunda %50 maç oynama limitini de her halükarda dolduracağından sezon sonu 6 m€ basıp 2 yıl daha sörloth a sahip olup fiyatını belirleyebiliriz Ama işte bu sezonun sonunda 9m€ serbest kalma maddesi varsa eğer asıl bu engel işte. Sn. Y.Z. Yılmaz neden bundan hiç bahsetmedi şu serbest kalma maddesinden acaba?Sörloth parladı gol kralı oldu serbest kalma maddesi olayı çıktı başımıza, bu serbest kalma maddesi var diye bir çok kişi söylüyor ama resmi belgeyi göremedik bir türlü.Öngörülü Y.Z.Yılmaz bir zahmet şu serbest kalma sözleşmesinin detaylarını bir açıklayıversin bize kanıtıyla belgesiyle.Yoksa golleri sıralayan sörloth un opsiyonunu kullanın demeyi dedem de yapardı.lakin opsiyon devrede değil neye göre alacağız?

En son TS FAN tarafından düzenlendi; 12.09.2020, 21:14.
                              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Yusuf Ziya Yılmaz önce kendi döneminde Aurelio nasıl gitti onu açıklasın....
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X