Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En az 1 yıl daha kalmalılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Yusuf ve Abdülkadir'i satmak demek benim şampiyonluk gibi bir derdim yok demek.
      Stada kimi getireceksin bu lafı söylersen?
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Hala bu düzenin bizi şampiyon yapmayacağı anlaşılmadı. Allahtan başkan ve yönetim bunun farkında... Önce ekonomik bağımsızlık sonra Avrupa'da başarı ardından bize saygı duymak zorunda kalacaklar...

Yorum

• Şunu unutalım öncelikle,vay efendim alttan geliyor zaten yusuf veya abdülkadir ikilisinden birini satalım yenisi çıkar.Öyle birşey yok bu jenerasyon 10 senede 1 sefer gelir oda bu sene.Eğer 1-2 sene daha dişimizi sıkabilirsek ben kesinlikle şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf ve Abdülkadir'i satmak demek benim şampiyonluk gibi bir derdim yok demek.
            Stada kimi getireceksin bu lafı söylersen?
            sadece ikisi değik novak-sosa nwakae de kesinlikle kalmalı

Yorum

• Forma kampanyası gerçekleştirilebilir.Efsane forma cuzi bir miktarla satışa çıkarsa taraftar bu takım için tüm şartlarını zorlar bence.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Siyaset ağzımıza yüzümüze heryerimize bulaştı bari bunu iyi değerlendirelim. Damat Berat ile konus Trabzonlu ve Trabzonsporlu işadamlarını toplayıp bir yardım gecesi duzenleyin.
                Bizim insanımız sever gösterisi açık bir organizasyonda milyonlar havada ucusur

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala bu düzenin bizi şampiyon yapmayacağı anlaşılmadı. Allahtan başkan ve yönetim bunun farkında... Önce ekonomik bağımsızlık sonra Avrupa'da başarı ardından bize saygı duymak zorunda kalacaklar...
                  Bu kafayla her zaman figuran olmaya mahkumsunuz.90'lı yılları yasamadın mı hemserim milli takima 6 adam verirken hangi adamıni sattın .Ligde becerip sampiyon olamayacaksın avrupada kupa mi alacaksin?Yapacagin en iyi is gruptan çıkip bir sonraki turda elenmek.Biz buyuk bir takımız vede oyuncu satmayacağız ne zaman satsak belimizi dogrultamıyoruz.Buragı,selcugu engini,yattarayi jajayı,ceyhunu ,colmanı senol denen ıspanak sattirdi agzımıza etti kendi defoldu giti yavsak bjk sine sefa surdu biz tam 8 sene surunduk.Acitasyonu bırakın insanlar 40 bin kisi o tribünleri dolduruyor.Su insanların bir kere daha ümitlerini hayallerini yıkarsaniz daha kimseyi bulamayacaksınız .Yine aynini yaparsa bu herif de bir daha tek kurus bu takıma harcarsam serefsizim.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• satma demesi kolay batık kulübü adam nasıl toplayacak?

ayrıca sayın başkan kazandığımız kazanmadığımız bütün büyük maçlarda hakem rakibi kayırdı. bu alanda inanılmaz etkisizsiniz.
                    En son Vkgz tarafından düzenlendi; 20.05.2019, 00:38.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kafayla her zaman figuran olmaya mahkumsunuz.90'lı yılları yasamadın mı hemserim milli takima 6 adam verirken hangi adamıni sattın .Ligde becerip sampiyon olamayacaksın avrupada kupa mi alacaksin?Yapacagin en iyi is gruptan çıkip bir sonraki turda elenmek.Biz buyuk bir takımız vede oyuncu satmayacağız ne zaman satsak belimizi dogrultamıyoruz.Buragı,selcugu engini,yattarayi jajayı,ceyhunu ,colmanı senol denen ıspanak sattirdi agzımıza etti kendi defoldu giti yavsak bjk sine sefa surdu biz tam 8 sene surunduk.Acitasyonu bırakın insanlar 40 bin kisi o tribünleri dolduruyor.Su insanların bir kere daha ümitlerini hayallerini yıkarsaniz daha kimseyi bulamayacaksınız .Yine aynini yaparsa bu herif de bir daha tek kurus bu takıma harcarsam serefsizim.
                      VAR ı yok etmediler mi? Eee...
                      Avrupa'da başarı daha kolaydır.
                      En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 20.05.2019, 02:31.

Yorum

• Avrupa'ya gitmemizi sağlasın öncelikle ceza yedirmeden.

Ardından verimsiz oyuncular dışında kadro korunmalı. (Rodallega, İbanez, Kamil Ahmet gitse de bizi zarara sokmaz.)

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hala bu düzenin bizi şampiyon yapmayacağı anlaşılmadı. Allahtan başkan ve yönetim bunun farkında... Önce ekonomik bağımsızlık sonra Avrupa'da başarı ardından bize saygı duymak zorunda kalacaklar...
                          agzina yandigimin sevincini yasamak istiyorum, inanmiyorum ama inanmak da istiyorum bir yandan... kahrolsun böyle düzen yaa kaderimizin de içine edeyim bu nedir ya kimseden kiyak da istemiyoruz müsâde etsinler rahat biraksinlar yeter diyoruz, o da yok...
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Topçularimizin satilmasina karsiyim ama asil figüranlik avrupa kupalarini önemsemeyip ligi kafaya takmak olur,,, yillardir oldugu gibi...
                          "Trabzonspor avrupa kupalarinda olmasa da olur" zihniyeti, benim için tartismasiz hain bir düsüncedir
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.05.2019, 06:08.
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekonomi sorun olmasa aynı şeyleri düşünüyor olurduk.

Yorum

• Acın kendi kanalında Fener’e yardım topladı.. Berat Bey de kendi kanalında bir yardım kampanyası yapsa bizim müteahhitler en az ikişer daire bağışlardı
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Baskan çik konus de ki cezâ yedik bitti,, bosune heveslendirme, bundan sonra süreç fb lehine isler baska da bir sey olmaz... seneye nihat özdemir tffsiyle sampiyon fb olup da sonraki sene samp ligine katilmayacaklar öyle mi ? ha ha ha
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X