Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok sırıtıyor bu kasaba tüccarı , şark kurnazı tavırlarınız haberiniz ola.

belki elin Norveçlisi bilmez belki bu işleri ama biz tanırız sayın Ağaoğlu bu rüküşlüğü , bu pespayeliği bu tip basit itibarsızlaştırma operasyonlarını.
    TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Yayla çocukları dediğin zaman ağzına minzi torbasıyla vurulmadı ondan senin bu şizoid kişiliğine kurban gidiyoruz.

3 yıl zaman verin dediniz. 3. Yılda çuvalla bankaya borç öderken kadro yapmaya çalışacaksın bakalım ne olacak.

Aralık'ta kaçma planları yapmıyorsundur inşallah. 3 sene zaman istemiştiniz. Aralık 2020 buyur 3 yıl doldu bakacaz neredeyiz.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• TS yönetimi görünce defalarca yüzüklerin efendisi izlemiş gibiyim.
        Sahneler aynı sonuç aynı ama izlemeye devam
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Başkanın ayak oyunları

İlk olarak oskayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok sırıtıyor bu kasaba tüccarı , şark kurnazı tavırlarınız haberiniz ola.

belki elin Norveçlisi bilmez belki bu işleri ama biz tanırız sayın Ağaoğlu bu rüküşlüğü , bu pespayeliği bu tip basit itibarsızlaştırma operasyonlarını.
          Yusuf yazıcıda her pisliği yapıp çocuğu taraftar önübe attı

Aynı oyun Sörloth da, ADAM GİBİ sattık diyemiyor, ulaşamıyoruz-gelmedi haberi yaptırıyor

Ağoğlu tüm inancımı kaybetti, çok destekledim ama Sörloth sahtekarlığı olmadı, gelmeyecek-telefona bakmayacak adam değil Sörloth, sahtekarlığın bile bayağı Ağaoğlu
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Yersen Sosa da telefonlara bakmadı

Novak hattını Türk telekoma taşıdı

Biz bir plan vardır, daha iyisi ucuza alınır dedik, salakça oyunlarla Sosa ve Novak rakibe hediye edilmiş, Sörloth aynı yalanla yollanıyor

Şikeci fetöcü belöz sezonunda Ağaoğlu da destek veriyor kOÇ fb sini şampiyon yapmak için
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ne zamanki ligden düşme kaldırıldı, kalkıp tek kelime etmediği an benim için yönetimin bütün itibarı, inandırıcılığı, güvenilirliği bitmiştir. Lig resmen lider değişsin diye oynatıldığı apaçık ortadayken buna en ufak tepki veremeyen Ağaoğlu bu durumla beraber kukla olduğunu gözler önüne net bir şekilde sermiştir.
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• Başkan neyin karşılığında limit artışına onay verdin?
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.09.2020, 11:49.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Başkan bizi bitirdin be. Bizi gerçekten bitirdin, itin köpeğin ağzına maskara ettin. Pandemi arasından sonraki genel performansın 100 üzerinden 10 bile etmez. Hem şampiyonluğun kaçışı hem transferdeki beceriksizlikler hiçbir krizi yönetememeler falan derken hakikaten kredini tükettin. Allah aşkına git, yüzünü bile görmek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://mobile.twitter.com/beto_6161...96742487744513

Başkan neyin karşılığında limit artışına onay verdin?
                    Rakibin 7 oyuncu alıyor 11 e ve limit aştığı için hiçbirinin lisansı çıkmıyor

Maça 1 gün kala senin hediye ettiğin Sosa ile diğer lisanslar çıkıyor ve rakip 328 milyon artıya geçiyor, HIRSIZ-FETÖ KALESİ OLMUŞ ŞİKEBAHÇE

Ağaoğlu artık bu oyunun SIZINTISIDIR

Yorum

• SAHTE KAP DA GELDİ

Trabzonspor'dan Sörloth açıklamasıhttp://tr.beinsports.com/haber/trabz...h-aciklamasi-3

Yorum

• Yoruldum bu takımdan, bu kadar beceriksiz yöneticilerden gerçekten yoruldum... Adam gibi satsalar hiç sözüm olmayacak aldılar 10-15 neyse sattılar para lazım derdim. Mikrofon görünce saklabanlik yapan sadriden, sahte kabadayı ihodan, her dediği yalan çıkan ustadan, ego kusan ağaoğlundan bıktım gerçekten. Her sene en iyi oyuncularını kaptıran bu küçük yönetimlerden bıktım...

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Başkan mali konularda iyi olabilir ama sportif konularda her geçen gün batırmaya devam ediyor. Daha ne kadar batıracak onu merak ediyorum. Takım zaten eksik, eksikleri tamamlamak bir yana takımın en iyi oyuncusunu da kaptırma eşiğinde. Komediden hallice.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SAHTE KAP DA GELDİ

Trabzonspor'dan Sörloth açıklamasıhttp://tr.beinsports.com/haber/trabz...h-aciklamasi-3
                            Adama bak yahu, adam almaktan tamam vazgeçtik de adam satmayı bile beceremedi. Eldeki altını tenekeye dönüştürdü. İstifadan başka şansın yok artık. Çık git, ayıptır.

Yorum

• Ne oyuncuyu sattınız parasıyla takıma takviye yaptınız. Ne oyuncuyu tuttunuz. Adam artık kafa olarak Leipzigde. Daha kötü iş çıkaramazdınız.

Yorum

• Tam bir paçozluk akıyor senden maalesef Albayraklar senin bütün şirazeni bozmuş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X