Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekmeğini başka bir meslekten kazanamayacak kadar çapsız adamlar olduğu için ve bir tanıdık torpili ile gazeteciliği yapmıyorsa bizim yerel medya ve Trabzonspor'u takip eden ulusal medya muhabirleri çıksınlar Novak ve Sosa'nın neden bu şekilde olduğunu sorsunlar artık.

Ağaoğlu ikisi ile de sorun yok demişti,Ekici'yi devre arasında satmadığı için mahkemeye verdikleri gibi Novak ve Sosa konusunda da zararı karşılasınlar.
    Ne alalasi var? Fb, Ekici ye 2.devre ihtiyaci vardi ve sezon sonunu bekleden teklif sundu. Usta da güya Bjk ile özel antlasma imzalamisti.

IHO döneminde 16 yabanci transferi yapilmis. 26 milyon 350 bin € bonservis ödendi. Bu oyuncularada 24 milyon 101 bin € yillik ücret ödemeyi taahhüt etti

Usta döneminde 22 milyon 168 bin € bonservis bedeli ödenmis. 28 milyon 756 bin € da yillik maas..Ödenmeyen maaslar ve onlarca Fifa dosyasi..

Klübü batirdilar..Gelip birde Agaoglu ndan hesap soruyorsun. Vicdansizligin siniri yok..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne alalasi var? Fb, Ekici ye 2.devre ihtiyaci vardi ve sezon sonunu bekleden teklif sundu. Usta da güya Bjk ile özel antlasma imzalamisti.

IHO döneminde 16 yabanci transferi yapilmis. 26 milyon 350 bin € bonservis ödendi. Bu oyuncularada 24 milyon 101 bin € yillik ücret ödemeyi taahhüt etti

Usta döneminde 22 milyon 168 bin € bonservis bedeli ödenmis. 28 milyon 756 bin € da yillik maas..Ödenmeyen maaslar ve onlarca Fifa dosyasi..

Klübü batirdilar..Gelip birde Agaoglu ndan hesap soruyorsun. Vicdansizligin siniri yok..
      Kardeşim bırak burada algı yapmayı,Ahmet Ağaoğlu'nun taraftarı kandırmak için söylediği yalanları bir kenara koy ve aç bakalım bir futbolcu kaç ay maaş alamazsa serbest kalır,FIFA bu konuda ne diyor.

Bir futbolcunun transfer ödemesi yapılmazsa ne olur,incelemen için yaşanmış Bero örneği var.Şu kadarını bil transferler FIFA'nın kendine özel bir bilgisayar programı üzerinden yapılıyor,eğer her hangi bir kulüp başvuru yapmasa bile FIFA üzerinden ödemeler takip edildiği için ceza geliyor,Bero olayında biz Trencin kulübü ile ödemenin bir hafta sonra yapılmasına anlaştığımız halde,FIFA'daki resmi tarihte yatırılmadığı görüldüğü için transfer tahtamız otomatik kapandı.

Bütün bu bilgilerden sonra Ahmet Ağaoğlu'na liderle aynı puanda bitirdiğimiz önceki sezon devre arasında aldığımız transfer yasağının belgesini sor,alırsan buraya da bırak tamam mı?
      • Memento mori

Yorum

• hiç laf gevelemeye gerek yok başkanada bir çok konuda kızgınım ama transfer konusunda en iyisini yaptı. burada yırtınıyordum 30 yaş üstü heriflere milyon eurolar gömmeyin diye sonunda doğru yolu bulduk ülke bunu konuştu aylarca alt yapıdan gelen iyi jenerasyonla birlikte.

alışılmışın dışına çıktı bu konuda yönetim ki bu elin oğlu yıllardır böyle yapıyordu bize arap ligi olarak görüyordu herifler yolunacak kaz gibi.

şimdi sörloth'un hatta ekuban'ın gelişimi, yusuf'un, bizim dışımızda olan merih,çağlar,cengiz gibi adamların oluşuyla kırılma noktasındayız ya bunu devam ettirip doğru yola gireceğiz yada eskiye dönüp batıyoruuuuz demeye devam edeceğiz.

yabancıların bakış açısını değiştirirsek hem daha ucuza sözleşmeler yapar hem de oyuncu değerlerini arttırabiliriz. bunun içinde genç oyuncuları alıp oynatmalıyız bu kadar net. plaza alındı mesela eğer o da tutarsa ilk tercih sebebi olmasak bile ikna edici bir konuma geliriz.

bu olayıda başlatan bu yönetim oldu o yüzden iho ile usta ile kıyas bile yapılamaz transfer olayında.

tutmayan oyuncular için yapacak bişey yok mesela sörloth böyle oynamasaydı dediğiniz an o zaman ya avdijaj'ı parlasaydı derim. o yüzden olanı konuşmak daha doğru.

usta için hepsini geçtim sadece burak ile yaptığı sözleşme bu kulübe ihanettir. ki burak ülkeye dönecektim zaten bjk'yi bekledim olmadı o zaman dedi. ve bu soytarı bize geldikten sonra fırsatını bulduğu an bjk'ye gitmek için takımı p.ç etmişti.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Başkan sana genel olarak destek verdim ama bu Edi Newton fos çıkarsa, Edi'nin yanında bir de Büdü lazım deyip seni de bu kulüpten göndeririz. Bunu bil.

Talga geçmenin sırası değil. Hadi gabadiyorum.

Yorum

• Başkanın tek sevmediğim yönü gereksiz ve yersiz konuşmaları. Konuyu inanılmaz uzatıyor , konuşurken ben yoruluyorum.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Ne oldu Muharrem Usta döneminde 700 bin Euro ile oynayan Novak'ı daha yüksek para vererek takımda tutamadın,o zaman neden taraftara yalan söyledin,hani sıkıntı yoktu.

Bu zararı kim karşılayacak?
              • Memento mori

Yorum

• Aralık kongresi çok su kaldırır MYA Usta'ya yaptığını yapamaz ama ıhh'lamaya başlamıştır. Modern Mahmut Aksu
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Nedenini anlamadım ama demin Baskan kOÇ la birlikte kameralar karşısına geçti, bu sabahki demeci (Novak konusu) vermediğini anlattı.
                  Hoşuma giden bir görüntü degildi.
                  Limitler konusundada lafı çevirdi.
                  Başkanı severim cok da savunurum ama nasıl olmuş da ilk toplantıda imzalamam diye karşı çıkmış. Hic o görüntüyü vermiyor suan maalesef.

Bu fenere çok iyi davranıyoruz.
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Başkan yanindaki adam bütün sene trabzonspor devlet tarafindan kollaniyor diye yapilan haberlerin kaynaği, seni böyle birşey demedim diye aradi mi ?

Neyse artik, bu işlerde çikip net konuşmayacağin belli oldu, takima odaklan sahada konuşalim, benim için önemli olan bu zaten, mikrofonlara saçmalamaktan iyidir.

Yorum

• bomboş bir adam işte. ne zaman mikrofona konuşsa ben utanıyorum buradan.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Geçmiş Ali Koç'un yanına kakara kikiri yapıyor. Bir Novak hayırlı olsun demediği kaldı. Ali Koç da bir taraftan Nihat Özdemir'e 10-11 üzerinden giydiriyor. Rezalet ya.

Yorum

• Ağam eğlenir bizimle.

Yorum

• koç'la hayırlı işler başkan!

novak konusunda nerdeyse koç'u aklayacaksın fazla para vermediler bizi değil onları tercih etti novak diyeceksin neredeyse!

devlet kolluyor Trabzonspor'u diye algı yapıp bütün tasmalılarını üzerimize salan k.o.ç'la beraber basın toplantısı he!!! yazıklar olsun sana.

daha dün yaptığın doğru işleri övdüm burada ama ne fayda bu saatten sonra ne halt yersen ye.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Rezaletten başka bir şey değil.

Bu sezon da fb ile çekişip son haftalarda kaybederiz şampiyonluğu ne olacak yani değil mi?

Ne diyordu Bizimkiler'deki abi. Yumuşak yumuşak...

Yorum

• fenerbahçe ile oynadığı her maçta yenilip gol bile atamayan takımın başkanları kuru sıkı racon kestiğinde hoşunuza gidiyordu, Ağaoğlu ile 2 yıldır fenerbahçeyi ezdiğimiz için rezil mi olmuş oldu adam yani anlam veremiyorum. Sahada benim takımım rakibi ezsin başkanlar istiyorsa birbirine eliyle üzüm yedirsin banane.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X