Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düzenli forma girmesini bi kenara bırak, Yusuf ile Abdüşün alt yapıdan çıkıp a takımda oynayacağını 15 yaşındaki çocuk bile öngörebilirdi. Burada yıllardır kimlerin yalandan yere kimleri aldattığını herkez görüyor, sıkıntı değil.
    Barış Memiş ve Ali Şen Kandil de olabilirlerdi ama olmadılar,çünkü senin çok para diye itiraz ettiğin ama bence iyi bir takımda olması gereken Sosa,Kucka,Durica,Burak gibi her bölgede takımı zor anlarında ayakta tutacak tecrübe ve yetenekte futbolcular vardı,hepsi de işini yaptı ve daha önemlisi alt yapıdan çıkan çocuklar bu kaliteli futbolcular sayesinde hem doğru bir takım kurgusu içinde öz güvenli oynadılar,geliştiler hem de diğer alt yapı futbolcularına rol model oldular.

İHO ile ilgili olarak senin yazılarını çok iyi hatırlıyorum ve bugün Trabzonspor yine bir başka İHO elinde maalesef çok kötü bir şekilde ilerliyor ve sen yine savunuyorsun.

Hatalarından ders çıkarmak erdemdir.
    • Memento mori

Yorum

• ŞİMDİLİK AĞIR ELEŞTİRMİYORUM, İZLİYORUM

1. Novak ve Sosa kayıp mı-evet. Yeri dolar mı, evet

2. Sörloth-Nwakaeme-Ekuban-Uğurcan konusunda SIKINTILAR hissediyorum, çözerse başkan KRALDIR, giden sssssss gidebilir bunlar KALIRSA

3. Bu sessizlik GELECEK OLAN 2 stoper-2 orta saha sessizliğiyse de ALKIŞLARIZ

BEKLEYELİM, İŞARET Sosa veya Novak değil Sörloth-Nwakaeme-Ekuban-Uğurcan + transferler
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Barış Memiş ve Ali Şen Kandil de olabilirlerdi ama olmadılar,çünkü senin çok para diye itiraz ettiğin ama bence iyi bir takımda olması gereken Sosa,Kucka,Durica,Burak gibi her bölgede takımı zor anlarında ayakta tutacak tecrübe ve yetenekte futbolcular vardı,hepsi de işini yaptı ve daha önemlisi alt yapıdan çıkan çocuklar bu kaliteli futbolcular sayesinde hem doğru bir takım kurgusu içinde öz güvenli oynadılar,geliştiler hem de diğer alt yapı futbolcularına rol model oldular.

İHO ile ilgili olarak senin yazılarını çok iyi hatırlıyorum ve bugün Trabzonspor yine bir başka İHO elinde maalesef çok kötü bir şekilde ilerliyor ve sen yine savunuyorsun.

Hatalarından ders çıkarmak erdemdir.
        İyi de güzel kardeşim ben iho için ilk zamanlar olumlu görüş belirtirken son döneminde yaptığı yanlışlara gereken tepkiyi vermiştim, hatalardan asıl böyle ders çıkarmak erdemliktir. Sen ise tonla yanlışı olan adamı babanın oğlu gibi savunuyorsun, be kardeşim kulüp menfaati için neler yapmış ona bakarım, hiç bir şey. Rol model dediğin adamların kuruş bonservisini ödememişsin, ortada doğru düzgün gelirin yokken maaş bütçen 40 milyon euro civarı, takım top oynamıyor, iyi kadro kurdu dediğin takımın başında doğru düzgün hoca yok yani neresinden tutarsan elinde kalıyor. Be kardeşim, bu adam Hubocan gibi antin kuntin stopere yıllık 2 milyon euro maaş vermiş biriyken söyle bana bu adamın neresini savunayım.

Yani mevcut başkanı iho ile muhoya göre kıyaslayanda ne bileyim.

Yorum

İyi de güzel kardeşim ben iho için ilk zamanlar olumlu görüş belirtirken son döneminde yaptığı yanlışlara gereken tepkiyi vermiştim, hatalardan asıl böyle ders çıkarmak erdemliktir. Sen ise tonla yanlışı olan adamı babanın oğlu gibi savunuyorsun, be kardeşim kulüp menfaati için neler yapmış ona bakarım, hiç bir şey. Rol model dediğin adamların kuruş bonservisini ödememişsin, ortada doğru düzgün gelirin yokken maaş bütçen 40 milyon euro civarı, takım top oynamıyor, iyi kadro kurdu dediğin takımın başında doğru düzgün hoca yok yani neresinden tutarsan elinde kalıyor. Be kardeşim, bu adam Hubocan gibi antin kuntin stopere yıllık 2 milyon euro maaş vermiş biriyken söyle bana bu adamın neresini savunayım.

Yani mevcut başkanı iho ile muhoya göre kıyaslayanda ne bileyim.
          Hubocan canavar gibi bir stoperdi.

N'diaye gibi orta sahaya yarım sezon için 1.15m euro verene ne dersin? Ya da Messias'a 1 maç için 400 bin euro verene? Ya da Sturridge'e 500 dakika top oynaması için 3.5 milyon euro verene? Menajerine 350 bin euro verene?

Mevcut başkan ile Usta'yı kıyaslamam, mevcut başkan ile seni beni kıyaslarım. Sen daha iyi kulüp yönetirsin bence mevcut başkandan, keza kendimi övmeyi sevmem ama ben de iddialıyım rakibim mevcut başkansa. Olayı formülize ettim. Kredi çekip oyuncu satacağım, borç çok fazla diye röportaj vereceğim. Nasıl strateji?

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hubocan canavar gibi bir stoperdi.

N'diaye gibi orta sahaya yarım sezon için 1.15m euro verene ne dersin? Ya da Messias'a 1 maç için 400 bin euro verene? Ya da Sturridge'e 500 dakika top oynaması için 3.5 milyon euro verene? Menajerine 350 bin euro verene?

Mevcut başkan ile Usta'yı kıyaslamam, mevcut başkan ile seni beni kıyaslarım. Sen daha iyi kulüp yönetirsin bence mevcut başkandan, keza kendimi övmeyi sevmem ama ben de iddialıyım rakibim mevcut başkansa. Olayı formülize ettim. Kredi çekip oyuncu satacağım, borç çok fazla diye röportaj vereceğim. Nasıl strateji?
            Van Gölü canavarı gibi mi?

Mevcut yönetim bilindik adamları getirebilecek en makul fiyata getirdi, kulübün ekonomisine zerre zayiat vermeden hemde.
            Dönelim Ustaya. Kucka denen bidonun hava gazı parası bile 1 milyon euro. Daha menajerine falan girmiyorum, Milan denen sikindirik takımla maç ayarlayacağım ayağına kaç avrosu gitti kulübün haberin vardır herhalde. Ya da taa amarigalardan halı saha topçusu kıvamında ki Castillo için ödenen menajerlik ve bonservis paralarından bahsetmeye başlasak zabahı buluruz. Bu adam böyle başkanlık yaptı kulübe.

Kulübü 1 milyarın üzerinde borçla bırak, oyuncuların maaşlarını aylarca ödeme ama yönetimi eleştir. Niye? Sıçıp sıvazladığın kulübü her anlamda ayağa kaldırmak için yapmadığı borcun altına kefaletini koyacak adamı eleştirecek adam bu camiada anasından doğmadı.
            Kimse yanlışları yoktur diyemez amma velakin kulübü adam edip döndürebilir hale getirmesi bile başlı başına olayken ipe sapa gelmez eleştirilerle de yıpratamaz.

Yorum

Van Gölü canavarı gibi mi?

Mevcut yönetim bilindik adamları getirebilecek en makul fiyata getirdi, kulübün ekonomisine zerre zayiat vermeden hemde.
              Dönelim Ustaya. Kucka denen bidonun hava gazı parası bile 1 milyon euro. Daha menajerine falan girmiyorum, Milan denen sikindirik takımla maç ayarlayacağım ayağına kaç avrosu gitti kulübün haberin vardır herhalde. Ya da taa amarigalardan halı saha topçusu kıvamında ki Castillo için ödenen menajerlik ve bonservis paralarından bahsetmeye başlasak zabahı buluruz. Bu adam böyle başkanlık yaptı kulübe.

Kulübü 1 milyarın üzerinde borçla bırak, oyuncuların maaşlarını aylarca ödeme ama yönetimi eleştir. Niye? Sıçıp sıvazladığın kulübü her anlamda ayağa kaldırmak için yapmadığı borcun altına kefaletini koyacak adamı eleştirecek adam bu camiada anasından doğmadı.
              Kimse yanlışları yoktur diyemez amma velakin kulübü adam edip döndürebilir hale getirmesi bile başlı başına olayken ipe sapa gelmez eleştirilerle de yıpratamaz.
              Bak seninle hiç "O dedi, bu dedi, euroyla şu kadar aldı bu kadar bıraktı" muhabbetine girmiyorum bile. Toplam borcun ve futbolcu ödemelerinin teminatı FIFA'dır. Aylarca futbolculara para ödenmedi, İHO'nun kaç futbolcusu FIFA'ya gitmişti, Usta'nın kaç futbolcusu gitti? Usta geldiği günden itibaren yıllık ve dönemlik FFP takibindeydi, ceza aldı mı? Almadı. Kim ceza aldı, iş bilmez Ağaoğlu.

Bu kadar borç arttıysa, bu kadar futbolcu alacağı ödenmediyse, neden hiçbir futbolcuyla FIFA'lık olmadık, neden FFP'den ceza almadık, her seferinde sana bunları soruyorum, hiçbirinde cevap vermiyorsun, 3 ay sonra gelip aynı şeyleri tekrar söylüyorsun.

Kucka denen bidon 5 milyon euroya satıldı, kulüpte alacağını bıraktı ve bu sezon seria A'da 26 maça çıktı. Sturridge de bu sezon 26 sosyal medya postuna çıktı. Obi ona da çıkamadı. Evlerinde emekli bisikletlerine biniyorlar. Senden aldıkları parayla menajerleriyle birlikte Trabzonspor altyapı madenlerine yatırım yapacaklar, çok yükselecekmiş deniyor.

Yorum

• Basssak da anlaşmaya uymamış fakat yeni bi anlaşma imzalamış UEFA ile başkan bu duruma ne dersin?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bak seninle hiç "O dedi, bu dedi, euroyla şu kadar aldı bu kadar bıraktı" muhabbetine girmiyorum bile. Toplam borcun ve futbolcu ödemelerinin teminatı FIFA'dır. Aylarca futbolculara para ödenmedi, İHO'nun kaç futbolcusu FIFA'ya gitmişti, Usta'nın kaç futbolcusu gitti? Usta geldiği günden itibaren yıllık ve dönemlik FFP takibindeydi, ceza aldı mı? Almadı. Kim ceza aldı, iş bilmez Ağaoğlu.

Bu kadar borç arttıysa, bu kadar futbolcu alacağı ödenmediyse, neden hiçbir futbolcuyla FIFA'lık olmadık, neden FFP'den ceza almadık, her seferinde sana bunları soruyorum, hiçbirinde cevap vermiyorsun, 3 ay sonra gelip aynı şeyleri tekrar söylüyorsun.

Kucka denen bidon 5 milyon euroya satıldı, kulüpte alacağını bıraktı ve bu sezon seria A'da 26 maça çıktı. Sturridge de bu sezon 26 sosyal medya postuna çıktı. Obi ona da çıkamadı. Evlerinde emekli bisikletlerine biniyorlar. Senden aldıkları parayla menajerleriyle birlikte Trabzonspor altyapı madenlerine yatırım yapacaklar, çok yükselecekmiş deniyor.
                  Ağaoğlu yönetime yeni geldiğinde kaç futbolcunun maaşını alamadığı için FİFA'ya son anda gitmekten vazgeçtiğini 2 sene öncenin haber kaynaklarından bulman dakikanı almaz. Bankalar Birliği ve Yusuf Yazıcı satışı kulübe can suyu olmasaydı Ustanın yediği hurmalar bugün tırmalıyordu, ki bir Bero salaklığı yüzünden kulübün imajını nasıl yerlere serdiği en küçük kanıtıdır, bu gibi sorularının cevabını elli kere aldın ama işine gelmediği için her defasında sorunu yineliyorsun. Kuckayı elden çıkarmak için yönetimin attığı taklalara bir bakıver de öyle sattılar falan kulübe para bırakmış gibi şeylere ihtiyaç duyma. Yav bu adamın total maliyeti 20 milyon euro'yu buldu 20. Kıytırık, Aytaç Kara kadar bile vasfı olmayan adamı allayıp pullayıp kakaladılar kulübe, hala güzellemelerini okuyoruz adamın. Bırakın kardeşim ya, yanlışa yanlış deyin biraz. Sturridge, Mikelin maliyeti Kuckanın 5/1 bile etmiyor, ki şampiyonluk yarışında özellikle süre aldığı dönem Sturridge'nin katkısı ortada.
                  Muharrem Usta ile tanışmak istiyorum, kendisini bir kitleye bu kadar nasıl sevdirmiş yemin ederim tez konusu.
                  En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 20:02.

Yorum

• Barış Yurduseven: "Harcama limiti olsun ama biraz yavaş. 20 yılın faturasını bu yönetimler niye çeksin? Bak herkes sıkıntıda. Ben şimdi Nihat Özdemir'e soruyorum. Fenerbahçe'nin borçlandığı dönemin kaç yılında vardınız? 2011'de Fenerbahçe'nin üstünden tır geçti."

şu şikebahçeliyi tesislere sokma,röportaj verme olumsuz her düşüncemi sileceğim.

yıllardır Ts'li diye bize yamıyorlar bu herifi ayıp yahu.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

Ağaoğlu yönetime yeni geldiğinde kaç futbolcunun maaşını alamadığı için FİFA'ya son anda gitmekten vazgeçtiğini 2 sene öncenin haber kaynaklarından bulman dakikanı almaz. Bankalar Birliği ve Yusuf Yazıcı satışı kulübe can suyu olmasaydı Ustanın yediği hurmalar bugün tırmalıyordu, ki bir Bero salaklığı yüzünden kulübün imajını nasıl yerlere serdiği en küçük kanıtıdır, bu gibi sorularının cevabını elli kere aldın ama işine gelmediği için her defasında sorunu yineliyorsun. Kuckayı elden çıkarmak için yönetimin attığı taklalara bir bakıver de öyle sattılar falan kulübe para bırakmış gibi şeylere ihtiyaç duyma. Yav bu adamın total maliyeti 20 milyon euro'yu buldu 20. Kıytırık, Aytaç Kara kadar bile vasfı olmayan adamı allayıp pullayıp kakaladılar kulübe, hala güzellemelerini okuyoruz adamın. Bırakın kardeşim ya, yanlışa yanlış deyin biraz. Sturridge, Mikel Kucka'nın maliyeti 5/1 bile etmiyor, ki şampiyonluk yarışında özellikle süre aldığı dönem Sturridge'nin katkısı ortada.
                      Muharrem Usta ile tanışmak istiyorum, kendisini bir kitleye bu kadar nasıl sevdirmiş yemin ederim tez konusu.
                      Fatih çok ilginç gider hesaplama formüllerin var. Senin tezini bir yazmak lazım, nasıl bu kadar çifte standartlı olabiliyorsun diye. Bir hesaplasana şu 5'te 1'i allasen bi görmek istiyorum. Kim ne kadar aldı senin hayal dünyanda inanılmaz merak konusu benim için.

Senin için Muharrem Usta futbolcusu hesaplama yöntemi:

Aldıkları+Alacakları+Almayacakları+Gündemde bile olmayanlar+Bonservisi (Ama giderken kazandırdığı bonservis hesaba katılmıyor)

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sturridge'nin katkısı ortada.
                      Kahkahalarla güldüm. Utanmıyorsun da nasıl oluyorsa. Çifte standartlı seni.

Yorum

Ağaoğlu yönetime yeni geldiğinde kaç futbolcunun maaşını alamadığı için FİFA'ya son anda gitmekten vazgeçtiğini 2 sene öncenin haber kaynaklarından bulman dakikanı almaz.
                        Çok komik adamsın. Ağaoğlu ödemezse adam FIFA'ya gider tabii. Ağaoğlu ayrılınca sen seçileceksin, sen ödemezsen de FIFA'ya gider. Ağaoğlu gittiği günün devredeceği takımın maaşlarını, sonraki yönetim uğraşmasın diye ödemek zorunda mı yahu? Çocuk mu bunlar? Benim sorduğum şeyle bununla ne alakası var?
                        Bu muhabbet Ağaoğlu'nun işgüzarlığından başka bir şey değil.
                        İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bankalar Birliği ve Yusuf Yazıcı satışı kulübe can suyu olmasaydı Ustanın yediği hurmalar bugün tırmalıyordu.
                        Tercüme: Kredi çekip futbolcu sattı. Gerçek bir finansal dahi. Kendini bir kitleye sevdirdi bunlarla. Yaz tezini. Çekmek istediğiniz kredi miktarını giriniz, devam et, kredi onayla, efsane başkan ol.

Yorum

Bero salaklığı yüzünden kulübün imajını nasıl yerlere serdiği en küçük kanıtıdır
                          Al sana kulübün imajı

Yorum

Fatih çok ilginç gider hesaplama formüllerin var. Senin tezini bir yazmak lazım, nasıl bu kadar çifte standartlı olabiliyorsun diye. Bir hesaplasana şu 5'te 1'i allasen bi görmek istiyorum. Kim ne kadar aldı senin hayal dünyanda inanılmaz merak konusu benim için.

Senin için Muharrem Usta futbolcusu hesaplama yöntemi:

Aldıkları+Alacakları+Almayacakları+Gündemde bile olmayanlar+Bonservisi (Ama giderken kazandırdığı bonservis hesaba katılmıyor)

Kahkahalarla güldüm. Utanmıyorsun da nasıl oluyorsa. Çifte standartlı seni.
                            Kucka bonservis 5 milyon euro. İmaj bedeli (nasıl bir geçirme modeliyse) 1.5 milyon euro, menajerlik ücreti 800 bin euro, satın aldığımız kulüple maç yapmak için ekstra 1 milyon euro, Net maaş 2.250, maç başları, bok püsürleriyle yıllık kazancı 3 milyon euro üzeri. 20 milyona yakın sağlam bir soygun modeli. Bu dönem sadece oyuncu menajerlerine peşkeş çekilen 3.6 milyon euro.
                            Usta'nın bu kafayla hastanelerini nasıl yönettiğini insan merak ediyor ama siktiret.
                            Sturridge, Mikele ödenen ücretler ortada, hesap et çıkarsın işin içinden. Sturridge aldığı süre zarfında ama öyle ama böyle yararlı olmuş, şampiyonluk yolunda önemli puanlar kazandırmıştır kulübe.
                            Sadece kucka nezdinde bile bak diğer fiyaskolarına değinmiyorum bile, hangi arla sahip çıkıyorsun da gelip burada ahkam kesiyorsun?

Yorum

Al sana kulübün imajı

Hırsızlık mı yapmış, banka mı soymuş, 2 senede menajerlere 10 milyon mu dağıtmış, adam gibi forma vermiş.

Yorum

• İnsan da biraz utanma olsa Burak'a bonuslarla beraber yıllık 5.5 milyon euro maaş vereni savunmaz. Gerçi Hırbocan'a 2 milyon euro maaş vereni savunan adamdan bahsediyoruz. Canavarmış.
                                Kasımpaşa mı, Balat canavarı mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X