Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    amatöre düşelim ne farkeder? her sene bu sonucu belli harbi yaşamak zorunda mıyız? nasıl olsa şampiyon olmamız engelleniyor oynasan ne yazar bu tiyatroyu?

en azından öteden beri gelen güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor'u yaşatırdık onuda hiç ettik. bu onursuzluk bizi hepten aşağıya çekiyor.
    Ben de onu diyorum. Nuri Albayrak dönemiyle başlayan süreçten itibaren siyaset karşısında durabilen hiçbir yönetim olmamışken, Ağaoğlu'na yüklenmenin anlamı da yok faydası da. Ligden çekilelim, amatöre düşelim, kulübü kapatalım. Bunlar şike sürecinde de sıkça dile getirilen önerilerdi fakat hiçbirinin uygulanabilme imkanı yok...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Nuri albayrak zamanından beri söylüyoruz, siyasetle bu kadar içli dışlı olup siyasete gebe kalırsan elini verdin mi kolunu kaptırırsın. Siyaseti kullanayım derken bir süre sonra böyle tepki veremez duruma gelirsin. Atama ile gelir atama ile gidersin...
      There is no spoon...

Yorum

• Hayir ben kizmiyorum ulkede hic kimse cumhurbaskanina karsi gelemez butun kararlari o veriyor.

Ama fakat laaaaakiiinn,

Sempatik Basaksehir'in CL parasi magdur olan kuluplerimize dagitilmalidir, o parada da en buyuk hak bizimdir.

TS yonetimi olarak Basaksehir'in CL parasinin milli dayanisma adi altinda paylasilmasi gerektigini soylemenizi isteriz. Sayin Cumhurbaskanimiz kimseyi magdur etmek istemez, kendisi eminim bu istegi geri cevirmez. Srmpatik Basaksehir ve baskani da bu istegi geri cevirmezler.

Basaksehir CL parasinda hakkimiz vardir, lige dagitilmalidir. Agaoglu cik onlari kendi taktikleriyle vur, Trabzonlu adam zeki olur yap şunu Super Lig takimlari da arkanda olur.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de onu diyorum. Nuri Albayrak dönemiyle başlayan süreçten itibaren siyaset karşısında durabilen hiçbir yönetim olmamışken, Ağaoğlu'na yüklenmenin anlamı da yok faydası da. Ligden çekilelim, amatöre düşelim, kulübü kapatalım. Bunlar şike sürecinde de sıkça dile getirilen önerilerdi fakat hiçbirinin uygulanabilme imkanı yok...
          bu kabulleniş çok kötü bir durum.

aksine her gelene yüklenmeliyiz ve şunu net söyleyim Trabzon'dan tek ses çıkabilse istedikleri gibi at oynatamazlar.

sorun kaypak insanların seçtirilmesi ve kaypak taraftar gruplarıdır.

uyma emirlerine kendi bildiğini oku bırak düşelim alt liglere burada olmamızın manası yok. canına kıyanlar oldu şampiyonluk kaçtı diye.

yoksa bende biliyorum "reis" ne derse o hatta yarın desin ki Trabzonspor'u rizespor'un paf takımı ilan ediyorum bravo reis diyecekler var. düşün kongre üyemiz ibfk'nın şampiyonluğundan gurur duymuş!

bu kadar kirli bir iklimde nefes almak bile utanç
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Başkana boşuna kızıyorsunuz.ne yapacak adam don kısotluk mu tek başına.arkasinda bir camia bir şehir bir lobi mi var.kiminle nasil mücadele edecek.
            Adam mecburen birsey diyemiyor ama ici yanıyor.borclari mi yapılandırmayla.oduyoruz allah bilir siyaset bu konuda ne kadar yardımcı olmuştur.
            Bu iş gidip bir bankadan kredi çekip,sonra gidip o bankayla kavga etmeye benzer.

Yorum

• Salgından etkilenen bir ekonomi var
              Başkan bu duruma göre hareket ediyor!

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu itiraz etse ne değişecekti, belli ki bu karar en tepeden çoktan alınmış bile.

Yorum

• Daha önce de yazdım Ağaoğlu falan hikaye kulüp akpye ipotek edildi resmen eski borçların ödenmesi (bankalar birliği anlaşması ile) karşılığında, TS bağımsız bir kulüp değil artık siyasetten izin alamadan tuvalete gidemez bizimkiler. Bazen diyorum keşke 3. lige düşseydik de bu günleri görmeseydik anasını satayim.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• duruşunu özledik hacıosmanoğlu.

Yorum

• ''Alınan karara uymuyorum, saygı da duymuyorum'' diyebilirdi.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ''Alınan karara uymuyorum, saygı da duymuyorum'' diyebilirdi.
                        Nerede o yürek?

Yorum

• Bunu hak ettin sen de
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Özkan Sümer sen ne efsane adammışsın..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Keşke bizi sattığınız zaman haber vereydiniz. Boşuna ummazdık.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X