Hakkımızın gasp edilmesine göz yuman kim olursa olsun o koltuklarda oturmamalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Bu sene dusme olmazsa 1. lig 15 takima iniyor, o zaman yukaridan asagi tum acik kapatilmali.
Bu sene 21 takim - gelecek yil 4 takim dusup 3 takim cikacak demek ki...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Aradiğimiz adam değilmiş. Herkes düşman zaten neyinden korkuyorsun. Çikarsin uygun bir dille bu kararin ilkesiz olduğunu söylersin. Lig 20 takima çiksin ama önceden belirlenmiş şartlarla olsun dersin olur biter.
Bu utanmazliği taraftara çektirmeye ne hakkin var ?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAradiğimiz adam değilmiş. Herkes düşman zaten neyinden korkuyorsun. Çikarsin uygun bir dille bu kararin ilkesiz olduğunu söylersin. Lig 20 takima çiksin ama önceden belirlenmiş şartlarla olsun dersin olur biter.
Bu utanmazliği taraftara çektirmeye ne hakkin var ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün ipotekli uygun dille konuşsan ne olacak. Yeniçerilik yaparsan kelleni alırlar...
en azından öteden beri gelen güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor'u yaşatırdık onuda hiç ettik. bu onursuzluk bizi hepten aşağıya çekiyor.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün ipotekli uygun dille konuşsan ne olacak. Yeniçerilik yaparsan kelleni alırlar...
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklamasını çok merak ediyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum