Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelen haberler hiç iyi değil uşaklar Zaman gösterecek bakalım neler olacak ama bana kalırsa sağlam sinir harbine hazırlıklı olun derim
    Hayirdiiirr
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Gelen haberler hiç iyi değil uşaklar Zaman gösterecek bakalım neler olacak ama bana kalırsa sağlam sinir harbine hazırlıklı olun derim
      Hangi konuda? Biz alışkınız hüsrana.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dünyanın en aptalca kararı olabilir o karar çıkarsa. Taraftarsızlık sadece küme düşme hattını mı etkiledi sanki? Taraftar olsa ya biz şampiyon olurduk ya gs şampiyon olurdu. Hadi onu geçtim seneye 6 takım mı küme düşecek? Ya hadi onu geçtim ben matematik özürlüsü bir adamım o yüzden anlamıyorum belki de 21 takımlı ligde her hafta biri diğeri ile nasıl maç yapacak anlamadım. Ben bu kararın çıkacağına hiç ihtimal vermiyorum ama evrensel bir oyun olan futbola yabancı kısıtlaması gelen yerde bu saçmalığı da beklerim açıkçası.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayirdiiirr
          İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hangi konuda? Biz alışkınız hüsrana.
          Ekstra bir durum değil. Transfer gelişmeleri, gelecekler, gidecekler, olacaklar, olanlar vs...
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

Ekstra bir durum değil. Transfer gelişmeleri, gelecekler, gidecekler, olacaklar, olanlar vs...
            Hareketlilik iyidir abi. Sessiz sakin işler yaramıyor buraya eski oyunculara hocalara sarıyor herkes sıkıntıdan
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Başkan yabancı sınırına destek vererek ayağımıza sıkmaya başlamıştı, buna küme düşmenin kaldırılmasına destek vererek devam etti sağolsun.

bunların hiç biri bize yarayacak değişiklikler değil. 21 takımlı ligi bizim kadro kaldıramaz, kaldıracak kadroyu da biz kuramayız. He bir de üzerine Avrupa eklenirse değme keyfimize.

ekonomik yönetim haricinde iyi bir icraat yok.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hareketlilik iyidir abi. Sessiz sakin işler yaramıyor buraya eski oyunculara hocalara sarıyor herkes sıkıntıdan
                İnşaallah dediğin gibidir Gökhan
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Gideceklerin yerine daha kaliteli olanlar gelsin de hiç problem değil

Yorum

• Tam bir rezillik olur küme düşme olmazsa gerçi bu ülkede herşey rezil..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan yabancı sınırına destek vererek ayağımıza sıkmaya başlamıştı, buna küme düşmenin kaldırılmasına destek vererek devam etti sağolsun.

bunların hiç biri bize yarayacak değişiklikler değil. 21 takımlı ligi bizim kadro kaldıramaz, kaldıracak kadroyu da biz kuramayız. He bir de üzerine Avrupa eklenirse değme keyfimize.

ekonomik yönetim haricinde iyi bir icraat yok.
                      vay be bende diğer sayfada uzunca mesaj yazıyorum küme düşme kalkarsa son hafta puan kayıpları nedeniyle haksızlık var hakkımız savunulmalı diye ama meğer klüp başkanı bu olaya destek vermiş

boşuna uğraşmaya yorum yazmaya gerek yok sanırım artık.

Yorum

• İlk olarak TS Cenk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vay be bende diğer sayfada uzunca mesaj yazıyorum küme düşme kalkarsa son hafta puan kayıpları nedeniyle haksızlık var hakkımız savunulmalı diye ama meğer klüp başkanı bu olaya destek vermiş

boşuna uğraşmaya yorum yazmaya gerek yok sanırım artık.
                        18 takımın onayı ile çıkmış. Hangi mantıkla destek verdiler insan merak ediyor.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu küme düşme işi yeni değil. İlk gündeme geldiğinde (pandemi dönemi) aykırı tutumda olduğu söylenen Ağaoğlu'na diğer kulüpler (ortada durmasına rağmen) baskı yapmıştı. Zirve yarışı nedeniyle Ağaoğlu ne tam destek verdi ne tamam dedi. Bu süreçte ise birçok kişi bu kulüplerin küme düşmeyeceğinden emin olduğu için maçların katakulliye getirileceğini yazdı. Nitekim öyle de oldu. Bu bugün alınmış bir karar değil aslında.

Karar son derece ahmakça. Üstelik yeni değil belli ki birilerine bazı sözler verilmiş. Bu verilen sözler de birileriyle istişare edilmiş. Muhtemelen biz edilgen tarafız. Öznesi değiliz. Küme düşme olsun desek 3 kulübü de karşımıza almış oluruz. Oyunu da biz kurmadık.

İşte siyasetle böyle göbekten bağlı olunca bir şeylere mecbur bırakılıyoruz.

Bugün kimse diyemez son 8 haftalık maraton başladığında küme potasındaki takımların başkanları küme düşmenin kalkacağını bilmiyordu. Herkes biliyordu sadece gündem olmuyordu. Eee hal böyleyken rekabet ortamını nasıl sağlayacaksın. Kararın getirisini götürüsünü saymıyorum.

Trabzonspor'un gücü mücü yok. Herkesin dediğine eyvallah demek zorundayız. Borcun var TFF'ye ses çıkarma MHK'ye çıkarma Göksel'e çıkarma iyice şamar oğlan olduk.
                          En son mmert tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 00:14.
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            18 takımın onayı ile çıkmış. Hangi mantıkla destek verdiler insan merak ediyor.
                            Hersey tamamen duygusal!...

999'inci kez degistirilen yabanci kuralindan sonra "düsme kalksin" tam komedi bir karar olur.

Ülke tuhaf bir yere gidiyor...
                            En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 00:32.

Yorum

• Valla ben başkana küstüm artık. Nedir bu be iyice paçavra olduk kucaktan kucağa

Yorum

• Şimdi ali koçu dinledim bu 20 takım olayı bundan sonraki her sezon geçerli olacak sanırım. Yani bir seneliğine değil. Ee o zaman düşme olmayacaksa alttan da 3 takım gelecekse 21 olur. 22 mi yapacaklar yoksa diye düşünüyor insan.
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X