Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ağaoğlu ne zaman başarısız oluruz biliyormusun.sen bizi bıraktığın zaman.ya da bu şehir sana sırtını döndüğünde.
    Bu sene sampiyon olmamız mucizevi bir başarı olur.Olmasak da önemi yok.seninle uzun vadede basarili olacağımıza canı gönülden inanıyorum.yeterki takimi koruyun.
    Ancak üzücü olan bu ülkede futbol hic temiz degil.ve sürekli uzerimize oynanıyor.basaksehire bile lobimiz yetmiyor.ona karşı bile eziliyoruz.fb.gs.bjkye lobide ezilmeye alıştık ama taraftarı bile olmayan klübe de lobide eksilmeyelim.
    Artık bu camianın en önemli unsuru taraftarıdır.bunun harici hicbir gücü yoktur.(bakanlar.milletvekilleri.zenginleri.gucluleri hepsi faso fiso)

Yorum

• Nasil ayar oldum bu serefsizlere anlatamam.
      2010-2011 senesinde yasadiklarimizi ve bize yasattiklarini tekrarlatmak istiyorlar.

Eskisehirspor macini hatirlayin. Nasil köpek gibi oynamistilar. Sahaya kusan Doga'yi unutabilir miyiz?!

Biz inancimizi kaybetmeyelim yeter. Bu sene sampiyon O-LA-CA-GIZ!
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Boş hayallere kapılmayın

Açın bakın son 10 yılın istatistiklerine,

Şampiyonluğunu garantileyene kadar son 6 maçında puan kaybeden bir şampiyon var mı yok mu?

Dün akşam şampiyonluk bitti.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Boş hayallere kapılmayın

Açın bakın son 10 yılın istatistiklerine,

Şampiyonluğunu garantileyene kadar son 6 maçında puan kaybeden bir şampiyon var mı yok mu?

Dün akşam şampiyonluk bitti.
          Henüz son 6 maç başlamadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kimsenin yaptığı yanına kalmaz Başkanım.Daha misafirleri olan insanlara saygılı davranmayı bile bilmeyen raconsuzlara hakettikleri tepkiyi vermişsiniz sonuna kadar destekliyorum.

Ayrıca basın yayın kuruluşları vasıtasıyla kayıt altına alınan bütün iftira demeçlerini akşam yaptırdığınız alkol muayenesi tutanakları ve olaya baştan sona şahit diğer arkadaşlarla birlikte hukuki süreci başlatmanız gerekiyor.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Başkanın polemiğe girmesi yanlış

Niye muhatap oluyorsun, bırak hiç konuşma
              Maç bitti çık gel. Tartışmaya girmeye lüzum yok

Karşında kaale alınacak insan yok
              Hepsi figüran tipler

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanın polemiğe girmesi yanlış

Niye muhatap oluyorsun, bırak hiç konuşma
                Maç bitti çık gel. Tartışmaya girmeye lüzum yok

Karşında kaale alınacak insan yok
                Hepsi figüran tipler
                adamın annesine küfür etmişler napacaktı? sen öyle küfür yesen dönüp arkana gider misin?

gerekeni yaptılar ki başkan bu zamana kadar hep efendi takıldı ama bu kadar deliye döndüyse sebebide ağırdır ki öyle.

her ne kadar doğru bulmasamda kendimi onun yerine koyuyorum fazlasını yapardım oradan birini hastenelik etmeden çıkmazdım. birde utanmadan bakan olan ağabeyini kullanmaya çalışmış...

başkanada yöneticilerede ki ertuğrul doğan iyi yapıştırdı helal olsun.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• senin ne işin var saha içinde başkan?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• TS'un derdi ile dertlenen bir başkanımız oldu yıllardan sonra. Ne olursa olsun sahip çıkacağız kendisine.

Ben benim için kavgaya giden adamı unutmam.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adamın annesine küfür etmişler napacaktı? sen öyle küfür yesen dönüp arkana gider misin?

gerekeni yaptılar ki başkan bu zamana kadar hep efendi takıldı ama bu kadar deliye döndüyse sebebide ağırdır ki öyle.

her ne kadar doğru bulmasamda kendimi onun yerine koyuyorum fazlasını yapardım oradan birini hastenelik etmeden çıkmazdım. birde utanmadan bakan olan ağabeyini kullanmaya çalışmış...

başkanada yöneticilerede ki ertuğrul doğan iyi yapıştırdı helal olsun.
                      Bakan olan abisini kullansa ne olur? kuru gürültü hepsi
                      Seninde kullanacağın isimler var
                      Böyle küçük insanları adam yerine koyup konuşmaya lüzum yok
                      Bunlar satılmış maşalardır, kim kemik atarsa ona giderler

Hakaretlerin dozu aşarsa tepki vermesini anlarım tabi

Yorum

• Başkanın bildiklerini bilseniz....

Başkana kimsenin laf etme şansı yok, fetö çetesi nihat-göksel-belöz-koç-bulut vs vs vs birleşmiş, ÖNÜMÜZDEKİ SENENİN PLANINI YAPIYOR, asla Trabzon şampiyon olmasın planı...

Biz yazıyoruz bazıları AAAAĞBİİİ BU KAAAAA KOMPLO DAAA diyor, salak olmamak lazım, paranın köpeği bunların hepsi...

Forma da giyer-poz da verir
                        En son Tekke tarafından düzenlendi; 23.06.2020, 15:06.
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Gücün ve güçlünün köpeklerine inat başkanı destekliyorum.
                          Olması gerekeni yapmıştır.
                          "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS'un derdi ile dertlenen bir başkanımız oldu yıllardan sonra. Ne olursa olsun sahip çıkacağız kendisine.

Ben benim için kavgaya giden adamı unutmam.
                            Şampiyon olamasak da sahip çıkacağız. Bu adam iyi işler yapıyor. Ben kendi açımdan şunu diyebiliyorum mesela: Trabzonspor'un parasını çar çur etmiyor. Buna kesinlikle inanıyorum. Hataları olmadı mı başkanın? Tabi ki oldu. Ama ben samimiyetine inanıyorum. Ha bu arada bana göre en büyük hatası Çimşir hocamıza takımı emanet etmek oldu. Hayır madem Ünal hocayı gönderdin yardımcısını getirip farklı oyun beklemek avelliktir. Ayrıca yedek kulübesi meselesinde yarı hatalı buluyorum başkanı. Mikel ve Sturridge kalsaydı durumlar farklı olurdu. Tabi hepsinden önce onlar yerine daha ucuza adam da alınabilirdi.

Ama diğer taraftan kulübümüzü tekrar yarışa sokan, ekonomik olarak düzeltmeye doğru giden de yine bu başkandır. Kimse elini taşın altına koymazken geldi. Ondan en az 3 yıl şampiyonluk beklemememizi peşin peşin söyleyerek. Bakın 2011'den bu yana ilk defa heyecanlanıyoruz. Bu iyi yönetim sayesindedir. Bu adama sahip çıkalım, bu sene olmazsa bile her sene yarışın içinde olan ve bir gün mutlaka kazanan bir Trabzonspor olacak.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakan olan abisini kullansa ne olur? kuru gürültü hepsi
                              Seninde kullanacağın isimler var
                              Böyle küçük insanları adam yerine koyup konuşmaya lüzum yok
                              Bunlar satılmış maşalardır, kim kemik atarsa ona giderler

Hakaretlerin dozu aşarsa tepki vermesini anlarım tabi
                              kuru gürültü değil işte hocam emin ol şuan alanya ilçesi süper ligte şu konumdaysa bunun sebebi o dur.

bak mesela bursaspor metin diyadin'le anlaşmış ama sabah kalkıp anlaşma iptal edilmiş sebebi ise bursa büyük şehir belediye başkanı istememiş. ülkede futbol bu.

hakaretten öte şeyler var ortada özellikle giderken birden geriye dönüp saldırmaları çok net gösteriyor olayı orada ağır küfür yoksa bende bi şey bilmiyorum. tepen tırnağa tahrik vardır zaten erol bile ibfk kombini ile çıkmış maça.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• yaptığı yanlış veya doğruyu tartışmak yerine bu kulübe ne kadar sahip çıktığnı görelim. böyle bir yenilginin üstüne küfürü hazmedemedi ve kendini tutamadı bu çok normal. ortada medeni bi durum yok ki kendisine küfür edilmiş tahrik edilmiş o da napacaktı sakin ol lütfen küfür etme mi diyecekti.
                                başka sakin görünür ama damarına bastın mı çok sinirlenir. golf federasyonu başkanıyken de bir gasteciyi fena haşlamıştı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X