Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet Ağaoğlu gerçek bir aptal olmalı ki sizin bu saydığınız şeylerin hiçbirini göremiyor olsun...
    Ahmet Ağaoğlu'nu başkan yapan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Faruk Özak,Özkan Sümer'i de ikna eden onlar.
    En son TRT Spor'da yaptığı konuşma,el hareketleri vs ne kadar boş biri olduğunun ispatı,yıllar önce başkanlığa adayken biraz önüne çıktılar diye soluğu kankası Kaya ile İstanbul'da alan,geri kalan ömrünü de spor yorumculuğu ile geçiren Mehmet Ali Yılmaz gibi ilkel egolu boş bir ademoğlu.

Sizin ona ulaşabiliyor olmanız veya onunla konuşabiliyor olmanız bu gerçeği değiştirmez.

Şu anda kulübü ayakta tutan Hayrettin Hacısalihoğlu,gerçekleri görelim.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu her olumlu işi birilerinin tekeline bağlayıp kulübü idare etmek için gecesini gündüzüne katan başkan ve ekibini çırak çıkarmayin be kardeşim, bu işler ekip işidir. Herifler kılı kırk yarıp bu piyasada nerdeyse bedava fiyatlara işe yarar oyuncular kazandirdilar kulübe.
    Sen bana bir tane projesinden bahsetsene Fatih,yok ki.
    Yönetimine aldığı Muharrem Usta'nın ayağını kaydıran adamlar basket şubeyi kapatıp,orada olan paralarını kurtarma peşine düşen,çekilen krediden ilk kulübe verdikleri borç paraları alan tipler.
    En son sasone tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 17:36.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak şimdi Akın abi. Zargo alındı, beğeniliyor. Nwakaeme öyle... İşte Amiri ve Hosseini ışık verdi. Ekuban golle başladı.

Zeki'yi de HH getirdi, hadi canına ot tıkayalım! Diğerlerini kim getirdi? Diğerlerini başkası getirdiyse Zeki'nin gelmesine niye engel olamadı?

Yanlış sorular, yanlış cevapların vesilesidir. Doğrular, yalnızca doğru sorular sorularak konuşulabilir.

İyi akşamlar, iyi forumlar herkese.
      mevzu sadece bu mu ?

zeki'nin transfer ediliş şekli ve mantığı bizi zor durumda bırakıyor... şöyle ki taraftarın genel bakışı olumsuz sadece öz evlat olduğu için alındı bunu biliyoruz son zamanlarda anti özevlatçılar doğdu bu kaçınılmaz bi olay zira formay haketmediğini düşündüğü adama bi tepki verecek argüman çıkıyor ortaya sırf bu yüzden yusuf ve abdüş gibi yetenekli oyunculara ön yargı oluşuyor ufak bi hatalarında hemen yargılanıyorlar. sosyal medyanın patlamasıyla çağımızın hastalığı algı, ölümcül bir virüs.

yoksa yönetimin transfer olayı doğru bence bildiğin gerizekalı gibi oyuncuların geçmişine yığınla maaş vermediler, menejerlerin salyalarını akıtmadılar ama zeki ve bağlantılı özkan hoca olaylarında büyük hata yaptılar.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://twitter.com/trapezpunta61/status/1036706648038035457?s=21

Hayri’den acilen kurtulmamız lazım.
        Çok doğru konuşmuş bu açıklamaların neyine tepki gösterdiniz,Rize ile olan olaylar için de yine çok doğru konuşmuş.

Artık sarmıyor saçmalığı için özür dilemesi de bence doğru bir davranıştı.Trabzonspor gibi çok büyük bir camia için bu tür ergenlikler asla kabule dilemez.
        Bu işler her yerde olabilir ama Trabzonspor'da asla.
        • Memento mori

Yorum

• Bir zamanlar IHO nun baskanligina sevinmis olanlar vardir elestirenler arasinda..Ne garip dimi..Trajikomik..IHO dan baska bir alternatif bulamamis bir camia da bu yönetime burun kiviranlar var..IHO lazim size...
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İho'nun bmn'ye ellerini yumruk yapıp siz kimsiniz dediğini de hatırlıyorum. O kadar emin olmayın. Bu yönetimi neden eleştirdiğimiz belli.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İho'nun bmn'ye ellerini yumruk yapıp siz kimsiniz dediğini de hatırlıyorum. O kadar emin olmayın. Bu yönetimi neden eleştirdiğimiz belli.
              Elestiri iyi güzelde..2011 den yasanan cöküntü den sonra bu olumlu ya gidisatta Hacisalihoglu nun hic mi payi yok yani?

Zeki konusunu bir kenara birakirsak..

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elestiri iyi güzelde..2011 den yasanan cöküntü den sonra bu olumlu ya gidisatta Hacisalihoglu nun hic mi payi yok yani?

Zeki konusunu bir kenara birakirsak..
                Ben Zeki konusunu eleştiriyorum, çünkü Zeki konusu çok dallı budaklı. Bunların yanında görevlerini iyi kötü yapmışlar, buna övgü gösteremem, çünkü vurulan darbe yanında bir önemi kalmıyor. Çünkü Zeki olayı normal bir transfer olayı değil ki bak Amiri iyi çıktı öveyim, Zeki kötü çıktı eleştirirken. Karşılaştırılacak şeyler değiller
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 18:26.
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ben Zeki konusunu eleştiriyorum, çünkü Zeki konusu çok dallı budaklı. Bunların yanında görevlerini iyi kötü yapmışlar, buna övgü gösteremem, çünkü vurulan darbe yanında bir önemi kalmıyor. Çünkü Zeki olayı normal bir transfer olayı değil ki bak Amiri iyi çıktı öveyim, Zeki kötü çıktı eleştirirken. Karşılaştırılacak şeyler değiller
                  Zeki transferinin savunulcak bir yani yok zaten ama bunu bir darbe olarak görmek ne derece orantili bilmiyorum..Bana kalirsa su sürecte bardagin dolu tarafi daha önemli bizim icin..

Yasanan ekonomik cöküntü Ist. takimlarini ciddi bir hamle sIkintisina sokmusken ve tüm eksiklerimize ragmen bazi mevkiilerde onlardan üstünken birlik olup daha yukari tirmanmamiz icin bir engel yok aslinda. Tek engelimiz olumsuz enerjimizle moral motivasyonumuzu düsürmek..

Bana kalirsa bu sene böylesine zayif bir ligde sampiyonluk yolunda en büyük dezavantajimiz motivasyon sIkintimiz..Ulusal basin bunun farkinda biz degiliz..Ünal Karaman da farkinda..Buna sükretmeliyiz..
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 18:53.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok doğru konuşmuş bu açıklamaların neyine tepki gösterdiniz,Rize ile olan olaylar için de yine çok doğru konuşmuş.

Artık sarmıyor saçmalığı için özür dilemesi de bence doğru bir davranıştı.Trabzonspor gibi çok büyük bir camia için bu tür ergenlikler asla kabule dilemez.
                    Bu işler her yerde olabilir ama Trabzonspor'da asla.
                    Sizin yerelci olduğunuzu biliyorum sizle anlaşmak gibi bir derdim zaten yok. Kimliği diğer seçim kriterlerinin üzerine koyduğunuz sürece olmayacak.

Yorum

İho'nun bmn'ye ellerini yumruk yapıp siz kimsiniz dediğini de hatırlıyorum. O kadar emin olmayın. Bu yönetimi neden eleştirdiğimiz belli.
                      Elestirmedigin herhangi birseyi ben daha görmedim, sanirim kendini öyle ifade etmeye calisiyorsun.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elestirmedigin herhangi birseyi ben daha görmedim, sanirim kendini öyle ifade etmeye calisiyorsun.
                        Maalesef çok olumlu bir şey göremiyorum. Ama siz işe olumlu yönden bakabilirsiniz. Olumsuz çıkınca beni suçlarsınız sorun değil nasıl olsa. Sen kendini nasıl ifade etmeye çalışıyorsun? Böyle mi? Kemal Sunal'ın bir filmi vardı sen geldin köye yağmur yağmuyor diye kafir ilan ediliyordu. Burda da bazı kardeşlerimde bana karşı benzer havayı görüyorum. Canınız sağolsun
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 20:29.

Yorum

Maalesef çok olumlu bir şey göremiyorum. Ama siz işe olumlu yönden bakabilirsiniz. Olumsuz çıkınca beni suçlarsınız sorun değil nasıl olsa. Sen kendini nasıl ifade etmeye çalışıyorsun? Böyle mi? Kemal Sunal'ın bir filmi vardı sen geldin köye yağmur yağmuyor diye kafir ilan ediliyordu. Burda da bazı kardeşlerimde bana karşı benzer havayı görüyorum. Canınız sağolsun
                          biraz gereksiz bir gerginlik olmuyor mu?..zaten senelerce hep olumsuzluklar yasandi, sürekli yikimlar, elestiriler, hayal kirikliklari vs..

Acikcasi ben yikici bir elestirine rastlamadim hic ama uzun zamandir özlenen bir sinerji yakalanmis..cogu arkadasimiz artik bardagin dolu tarafinin daha sIkca dile getirilmesini bekliyor..

bence sanada Hacisalihoglu na uygulanan tarife uygulaniyor

Yorum

• Hayrettin Bey in yerliler ile ilgili bakış açısı baştan yanlış. vizyon sahibi bir insan yabancıların da olmasından futbolun evrenselliğinden rekabetten çalışanın hak edenin kazanmasından bahsetmesi gerekir. Zeki nin alınması ile bu bakış açısı karşı karşıya getirildiğinde ne yazık ki ihtiyaç bahanesi yeterli görünmüyor. kaldı ki zeki sağ bek de değil bu da ayrı bir komedi.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Ağaoğlu'nu başkan yapan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Faruk Özak,Özkan Sümer'i de ikna eden onlar.
                              En son TRT Spor'da yaptığı konuşma,el hareketleri vs ne kadar boş biri olduğunun ispatı,yıllar önce başkanlığa adayken biraz önüne çıktılar diye soluğu kankası Kaya ile İstanbul'da alan,geri kalan ömrünü de spor yorumculuğu ile geçiren Mehmet Ali Yılmaz gibi ilkel egolu boş bir ademoğlu.

Sizin ona ulaşabiliyor olmanız veya onunla konuşabiliyor olmanız bu gerçeği değiştirmez.

Şu anda kulübü ayakta tutan Hayrettin Hacısalihoğlu,gerçekleri görelim.

Sen bana bir tane projesinden bahsetsene Fatih,yok ki.
                              Yönetimine aldığı Muharrem Usta'nın ayağını kaydıran adamlar basket şubeyi kapatıp,orada olan paralarını kurtarma peşine düşen,çekilen krediden ilk kulübe verdikleri borç paraları alan tipler.
                              Benim yorumumu yanlış anlamışsın sanırım. Aynı şeyleri anlatıyoruz ama Ağaoğlu'nun Kaya'nın yanına kaçtığı konusu doğru değil.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Zeki transferi anlaşılabilir bir transfer değil, birden bu kadar görmezden gelinmesi de doğru değil, yanlışlar eleştirilecek ki doğrular artsın. İşler kötüye gittiğinde bir anlamı kalmıyor zaten, zamanında gerekli tepkiler, gerekli muhataba gerekli şekilde gösterilecek ki olumlu hava bozulmasın. Mesele zaten bu kadar küçük bir meselenin dahi kör göze parmak şekilde cereyan etmesi. O zaman sorun büyük oluyor. Bu eleştirileri yapmadaki maksat takımın iyi giden seyrini baltalamak değil, tam tersine "olma" yolundaki takımın önündeki engelleri kaldırmak. İyi forumlar...
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X