Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eddi bu görevi, cidden kendisini kanıtlamak ve bir şeyler başarmak için seçtiyse, cukka hesabı yapmayacağını düşünüyorum. İlk görevinde üç beş kuruş için önündeki koca bir kariyeri feda edeceğini sanmıyorum. Scouting geçmişi de belli zaten.

Ersun Yanal gibi, kendini kanıtladıktan sonra işi çakallığa da dökebilir tabiki. Ama bu sonranın konusu.
    Erdoğan'la forma alıp verip de ihaleye fesat karıştırmayan görmedim duymadım

Benim de tek çekincem Eddie Newton'a dair çıkan öyle istekli, böyle donanımlı, şöyle ufku açık, ekibi bizi abd edecek yorumlarının yönetim tarafından taraftarı konsolide etmek için ortaya atıldığı.

A.A. : Selamın aleyküm Eddie
    E.N. : As
    A.A. : Hüseyin gitti. Yeni teknik direktör bulamadık seni teknik direktör yapalım.
    E.N. : Neden olmasın?
    A.A. : ok. 8-2=?
    E.N. : Fark etmez başqan, sen ne dersen o.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağa'm bu kafayla daha Sörloth'la Vakame'yi felan da Koç gibi gardaşına kaptırır. Nasılsa bordo maviyi bordo lacivert yaptıydı bir iki yıl içnde de bordoyu da sarıya evirdimi Ağa'm, başı göğe erer

Menejere 200 300 bin kaptırmam deyip sol bekini fenere kaptıranlar bakalım sol bek için ne yapacak.
      Bence kendine dava açsın başkan. Ekici’yi satmadı diye Usta’ya dava açmıştı. Usta’yı savunmuyorum, ama Ağaoğlu’nu da pandemi sonrasında samimi bulmuyorum.
      Sürekli yalan yanlış bir şeyler anlatıyor. Sorun yok dediği her şey sorunlu çıktı. Bir Sörloth transferinin tutması bu kadar kredi sağladı ama bakalım gelecek sezon yeni bir Sörloth bulabilecek mi?

Yorum

• Başkanın kredisi tükeniyor ona veda edebiliriz ayağını denk almalı iyice ipin ucunu kaçırdı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Başkan çok pasif. Bence takımı tutmayı beceremez. Paraya bakar yemiş şampiyonluğu gelecek sezonu..

Yorum

• Ölü oyuncu alma başkan.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 02:03.

Yorum

• Takımın iskeletini koruyacağız demişti. Haberler hiç de öyle demiyor. Anlaşılan Sosa da gidecek. Pandemi var pandemi öyle değil mi başkan

Yorum

• Hani Novak her hafta transfer haberlerine gereken cevabı veriyordu, hani Sosa ve Novak’ta sorun yok kalacak diyordu.

Yorum

• Bize Wakayeme,Sörlothlar getirsin yeter. 15 topçu alayım 3ü tutsun yeter gibi bi anlayış olamaz. Ben gözümü kapatayım 15 adam seçeyim 5 tanesi tutar izlemeye gerek yok. Geçen sezon Messias,Bilal,Canbaz,Guilherme ve dahası bu kulüpten para kazandı şaka gibi. 15 adama vereceğin parayı 5-6 adama ver iş çözülsün. Macera aramaya gerek yok
                  Bir de Novak’ın menajerine para vermem demiş. Adam da zaten küllük niyetine duruyor orada hemi başkanım
                  En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 02:32.
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hani Novak her hafta transfer haberlerine gereken cevabı veriyordu, hani Sosa ve Novak’ta sorun yok kalacak diyordu.

Yorum

• anlat şimdi anlat
                      sörlotha şu kadar teklif geliyor, biz bu adamı alırken (telefonu gösterir) rahmetli anama mı küfür edilmedi.
                      anlat anlat bahset başarılarından.
                      iskeleti oturmuş takıma 2 tane yarım topçu katamadınız da gelecek sene 11ine adam hazırlayamadınız.
                      yazıklar olsun ya

Yorum

• Aylar öncesinden novak ve sosa ile ilgili soruları tersliyordun ne oldu? O iş bizde diye diye taraftarı kandırdın.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın iskeletini koruyacağız demişti. Haberler hiç de öyle demiyor. Anlaşılan Sosa da gidecek. Pandemi var pandemi öyle değil mi başkan

Yorum

• Bakalım Ağaoğlu Fenerbahçe ye hangi futbolcumuzu daha bedavaya gönderecek?

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anlat şimdi anlat
                              sörlotha şu kadar teklif geliyor, biz bu adamı alırken (telefonu gösterir) rahmetli anama mı küfür edilmedi.
                              anlat anlat bahset başarılarından.
                              iskeleti oturmuş takıma 2 tane yarım topçu katamadınız da gelecek sene 11ine adam hazırlayamadınız.
                              yazıklar olsun ya

Yorum

• Max. önümüzdeki sene, bu sezonun mimarı olan 5-6 kemik oyuncu takımdan ayrılmış olacak. Novak zaten gitti, Sosa gidici. Nasıl korunacak kadro böyle? Bu sene ligin en formda kadrosu elimizdeydi, elbette herkes gözünü dikip oyuncuna daha fazla para verecek. Bunları hesap etmeden sanki hep bizim istediklerimiz gider, istemediklerimiz kalır modunda hareket ediyor başkan. Ertem şener canlı yayında Novak iddialarına nokta koyar mısınız deyince "Novak her hafta noktaları koyuyor zaten" demişti. Ne oldu şimdi? Her şampiyonluk yarışından sonra yeni yapılanmaya gireriz bu kafayla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X