Öyle sinir bozucu bir algı oluşturuyor ki adiler cevap versen bi türlü vermesen başka türlü. Amaçları zaten cevap vermemiz ve bizi saha dışına çıkarmak bu NET. Ancak cevap vermeyince de bu sefer saçma sapan propagandalarla kaç yıldır takımın çektiği çilenin, yapılan fedakarlıkların sonucu olan bu şampiyonluk sezonundaki emeğimizi değersizleştiriyorlar. Trabzonspor'un kurulduğundan beri hakem tarafından en fazla doğranan takım olduğu malum. Adamlar 2 hata oldu diye toplumsal olaylar çıkar diye tehditler savuruyor. Çok çok sabırlı olmamız gerek taraftar olarak gerek yönetim olarak.
Öyle bir durumdalar ki bütün kurtuluşları bu seneki şampiyonluk. O kadar organizasyon yaptılar milyonlarca para topladılar ama yetmiyor, batıyorlar. Bundan bu kadar çirkeflik. Yıllarca saha içinde şiddete yönlendirildik kaybettik. Saha dışında da taraftar, yönetim sakin olacağız, akıllı olacağız, mantıklı olacağız ve hakkımız olanı alacağız inşallah. Her zaman hakkımızı arayalım ama ne olursunuz şunları muhatap almayalım. Afkursunlar. OYUNA GELMEK YOK.
Öyle bir durumdalar ki bütün kurtuluşları bu seneki şampiyonluk. O kadar organizasyon yaptılar milyonlarca para topladılar ama yetmiyor, batıyorlar. Bundan bu kadar çirkeflik. Yıllarca saha içinde şiddete yönlendirildik kaybettik. Saha dışında da taraftar, yönetim sakin olacağız, akıllı olacağız, mantıklı olacağız ve hakkımız olanı alacağız inşallah. Her zaman hakkımızı arayalım ama ne olursunuz şunları muhatap almayalım. Afkursunlar. OYUNA GELMEK YOK.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Gırtlağına kadar siyasete batık olan yerde Albayrak'a mı takıldın şimdi yani
Yorum