İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Yaşanan olayları tek taraftan dinlemek sağlıklı bakış açısı oluşturmaz. Yönetimin de haklı olduğu noktalar vardır, Hoca'nın da. İpler koptuktan sonra deşmenin pek bir anlamı yok. Yalnız bu ayrılığın planlı olmadığı yönetimin Hüseyin Hoca ile devam etmesinden belli. Haklı olarak Ünal Hoca'ya bir teşekkür mesajını çok gördüler diyoruz ama muhtemelen çalışmadığı dönemdeki alacaklarını istemesi bunun önüne geçti...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ünal hocanin böylesine güzel ve umut dolu bir zamanda gitmesine cok üzülenlerden biriyim. Kimyamizda tutmustu oysaki, yillarca beraber olalim istedik.
Lakin, baskanin yaptigi aciklamalar benide tatmin etti. Yalan olmasi imkansiz, ki zaten Ünal hocanin maclardan sonra duygusal yönü cokca elestiri almisti „taktik konus hoca“ diye. Belliki bu duygusallik baya üst seviyedeymis. Bu konuda baskana inaniyorum ve hak veriyorum. Keske böyle olmasaydi ve Iki tarafta biraz daha olumlu ve yapici davransaydi.
Artik Yeterince hocanin arkasindan yakindigimizi düsünüyorum. Yeter da artik, önümüze bakalim.
Iyi bir yönetimimiz var ve iyi yoldayiz süphesiz... bozmayalim. Baskanin gidisine 10 kat daha üzülürüz...
Yorum
-
Başkan konuşmasının kritik yerlerinde çokça duyulan geçmiş zaman kullandı. Şöyle demiş, öyle demiş falan neyse.
Önemli olan şu sürecin acilen sonlandırılması ve camia olarak önümüze bakmamız. Tartışmanın artık anlamı yok olan oldu, bir karar verildi. Başkan Hüseyin hoca konusunda çok net konuştu, öyle sular durulsun da Şenol Güneş'i 1 hafta sonra getiririm olayı yok galiba. O biraz canımı sıktı ama hayırlısı artık.
Yorum
-
Ünal Karamanın da Ahmet Ağaoğlunun da haklı olduğu yerler var.
Karaman ayrılık aşamasına getiren sürece bu adamı nasıl getirdiler bunu iyi düşünmek lazım. Bu konuda haklı bence. Burada yönetimsel marazların da can sıkıcı olduğu es geçilmemeli.
Ama tehdit içerikli basın toplantısının izahı yok. Ben hayatımda bu kadar saçma bir açıklama duymamıştım. Olacak iş değil. Sırf bundan dolayı gönderdiyseler (ki yapılan açıklamalardan ben bunu anlıyorum) haklılar. Bu aşamaya gelmeyebilirdi ama belli ki artık ipler iyice gerilmiş. Bu şekilde olmamalıydı ama artık yapacak bir şey yok.
Başkanın da tv'deki açıklamaları hoş deği. Koskoca kulüp başkanı tvde dedikodu yapmaz. Karaman da çıksa başka bir programda o şunu dedi bu şunu dedi dese n'olcak.
Her neyse... olan oldu. Olmuşla ölmüşe çare yok. Artık bu konuyu daha fazla uzatmanın manası yok. Uzadıkça kulübe zarar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bmn yönetime destek ve takımımızın her şertta yanındayız açıklaması yaptı mı? Ben mi kaçırdım. Ersun gider ünal gelir ünal gider hüseyin gelir yönetimlerde gelir gider ama bizim için renkleridr mühim olan. Şuan tklübün başında bence çok başarılı olan bir yönetim ve başkan var. Ve sahip çıkmak gerekiyor bir an önce adamları küstürürsek camia krışır muhlif kesim hortlar
Yorum
-
Hüseyin Cimsir´in takimin basinda kalmasinda herhangi bir sakinca yok! Tam tersine sayet etrafi liyakatli yardimci antrönerle donatilirsa, örnegin Defansif taktik icin antröner, Ofans icin antröner, Iyi istatistikcilerden olusan bir grup, Psikologlar, Kondisyon hocalari, fizyoterapistler, diyetisyenler vs. ve de Bosingwa gibi bir yardimci hoca ile cok da iyi bir ekip kurulabilir! BU ayni zamanda gelecek icin de iyi bir örnek tesgil edebilir!
Bunun yanisira sosaya yardimci antrenörlük teklif edilebilir! hem böylece de sahada da bir hocamiz olur hem de sosanin takima katkisi ve kendi motivasyonu yükseltilebilir.
Cekindigim nokta ise Hüseyin hocanin ufkunun genis olmamasi, örnegin yerli oyunculara agirlik vermesi, yerli oyunculari yeglemesi vs.Bilgi birikimi olarak bilemiyorum ,hocanin bilgi birikimi nedir, takima ne verebilir! Ünal hoca büyük bir hatip olmasa dahi takimi motive etme anlaminda, diyalog kurma konusunda gayet iyiydi!En son blues tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 20:58.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela kayyum atandığı Van Belediyesi'nde
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki sayfalarda bahsi geçti mi dikkat edemedim. Ağaoğlu'nun Ünal Hoca'dan önce düşündüğümüz tek bir kişi oldu o da kamuoyunun malumuydu dediği hocayla, ihtarname çekmeyen sadece tek yabancımız vardı dediği oyuncu kimdi?
Yorum
-
bakın arkadaşlar ahmet başkan bizim için büyük bir şans
bugün hüseyinin yanına türk yanında yabancı hoca da alalım lafı geçti kafasında bir şeyler yapmaya çalışıyor
maddi olarak ve gelecek adına toparlarsak güzel şeyler yapar başkan
tabi bunu planlı yapsa daha iyi olur sene sonunda yazın hoca artı personel maaşlarını ayarlaması lazım yabancı antrenörlere ağırlık vermeli bunu yazın özellikle yapması lazım"Annuit cœptis"
Yorum
-
Ünal hoca'nın gönderiliş biçimi hoş değil.
Ego çatışması yaşanabilir ama bunu TS kulübüne sirayet ettirmek doğru değil.
Kulüp sosyal medya hesabından hala bir teşekkür mesajı yayımlanmadı.
TS kulübünün teamüllerine uygun bir şekilde efsanevi futbolcusuna gereken hassasiyet ve vefa gözetilmeli.
Bunun dışında Ünal hoca'nın geç bile gönderildiğine inanıyorum.
Sezon başında Okan Buruk veya Abdullah Avcı ile anlaşılması gerektiğini düşünüyordum.
Hayırlı olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum