Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğru bulmadığımı belirtmiştim.

ama kulübün yönetim kurulu bir karar almıştır sonuçlarına da kendileri katlanır.

ben zaten yıllardır eziyet çekmişim son seneler hariç yine eziyet çekerim.

başkana sövmek istifa istemek yanlış bir şey. Yapanları da makul karşılamam.

gelelim başkanın açıklamalarına.

hoca gitmeyi kafasına koymuştu diyor ve demek hoca gitmek istediği için bu açıklamaları yaptı deniyor.

O zaman başkanda kovmayı kafasına koymuştu ki Konya sonrası açıklama yaptı.

Diğer husus Kayseri maçı sonrası hemen kovulan adam için nasıl genel sekreter ve divan kurulu başkanı nasıl ikna etmeye çalışıyor dün akşam. Adamı zaten kovmuşsun.

başkan çıkıp mertçe Başkan benim görevine son verdim dese eyvallahtı ama bu yalan konuşmalar olmadı.

umarım güzel olur
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Biri başkana şimdi neden böyle söylediniz basbayağı kovmuşsunuz adamı dese çıkıp diyebilecek ki '' o lafları etmek zaten ben gidiyorum demektir '' . yani ya böyle bir geri vites ihtimali koydu ya da ünal hocanın bunu söyleyeceğini düşünmedi. Her ihtimalde bu konunun tez elden kapanması gerektiğini düşünüyorum
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• siz gazeteciligi yanlis anlamissiniz galiba, gazeteci bu yahu istedigi soruyu soracak...

hernekadar ozunde dogru bir hamle olarak gorsemde baskanin yaptigi aciklama ve cevresindeki kisiler nedeniyle olayin siyasi boyutu oldugunu dusunuyorum, kaldiki baskan bu denli ozgur ve bu denli klubun dinamiklerine karsi durabilecek ozgurlukte, ozgunlukte ve yetkinlikte oldugunu dusunmuyorum...

tanim: trabzonun ipleri elinde tutmak isteyen, siyasi gudumlu ceteden daha temiz olup oldukca vizyonsuz olan futbolcu kokenli grubunun yedigi goldur...
        ıslak imza....

Yorum

• Ok yaydan çıktı artık, pek konuşulacak bir şey kalmadı.

Yorum

• Bu takımdan şenol güneş zamanı gelince gitti. Fatih tekke gibi bir kral gitti. Gökdeniz gitti. Trabzonspor daimidir. Trabzonspora destek çıkmaya devam edelim. Sürecin iyi yönetilemediği kesin ama traftar kendini koy vermemeli. Mevcut başkana destek vermeli. Beğenmiyırsa seçim zamanı gelince istediği başkanı destekleyebilir.

Yorum

• Ünal Karaman sözde zarar vermemek adına konuşmuyorum diyor lakin satır aralarında başkana "yalancı" denilmesini gerektirecek ifadeleri sıkıştırıyor.

Güzel sanat.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kendi gitti lafının aslında bir ironi olduğunu anlatmak isterdim fakat size hayatınızda bol şanslar yemin ettim ikili tartışmalara girmeyeceğim bu forumda çünkü önceki hesaplarım banlandı bu yüzden fikirlerimi yazıp çekilicem kenara.
                Güzel abim güzel konuşalım banlanmayalım. Şimdi ironinin sırası mı. Başkansan gönderdim diyebilmelisin ki gönderme nedenini öğrenelim. Sizce gönderme nedeni nedir son maçtaki açıklamalarını yutamayacak kadar Ali Kıran Başkesen mi Ağaoğlu. Ama ben de bir şey yazmıyorum çünkü bugünden itibaren bu kulüpte şeffaflık kayboldu. İroniden anlayan bir nesil olarak, başkana bu yakışmadı. Hakkı yenenin hakkını aldığı bir kulüptür burası.
                ilerisi için bol şans umarım yılbaşı çekilişi size çıkar

Yorum

• Allah aşkına bir tek kişi var mı sadece forum felan değil sosyal platformlar dahil Ağaoğlu'nun açıklamasına "demek istedi" diye yorumlayan Ne dediğini gayet iyi biliyoruz başkanın işte da olacak iş mi şimdi bu yani.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İstanbul da 1 aydır yapılan toplantılar sonucunu veriyor.
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Sayın başkan Ahmet Ağaoğlu verdiğiniz bu karardan ötürü sizi tebrik ediyorum.Zamanında aynı tepki hiç farkı yok Onursporular vermişti şimdide aynı tepkiler.
                      Ünal Karaman görevden alınmıştır . Kayserispor maçı sonrası burada Ünal Karaman'a destek verenler kulüp başkanı olsa bir teknik direktöru öyle açıklama yapsa hepsi i teknik direktörun görevine son verirdi.
                      Kusura bakma Ünal hocam maç sonu yaptığın basın toplantısında sen zaten gelin beni kovun demeye getirdin.
                      Var olan asıl olan Trabzonspor'dur.
                      Kişiler geçicidir.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu takımdan şenol güneş zamanı gelince gitti. Fatih tekke gibi bir kral gitti. Gökdeniz gitti. Trabzonspor daimidir. Trabzonspora destek çıkmaya devam edelim. Sürecin iyi yönetilemediği kesin ama traftar kendini koy vermemeli. Mevcut başkana destek vermeli. Beğenmiyırsa seçim zamanı gelince istediği başkanı destekleyebilir.
                        Ünal hocanın gidişi zamanı değildi.Hesapsız Trabzonspor a destek verenler Ünal hocanın gidişinden rahatsız. Gelen teknik direktör sezon sonunu göremez.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlla kulübünün puan kaybı için sevinenleri görmek istiyorsan geleceğe fal açmak yerine, forumun son bir kaç aydaki geçmiş sayfalarına bakabilirsin.
                          Farketmez işte öyle de böyle de

Yorum

• Başkan akıllı adam. İho gibi gaza gelip hoca kovacağını sanmıyorum.
                            Ünal Karaman'ı göndermenin en çok kendisine zarar vereceğinin farkındadır.
                            Normalde Ünal Karaman ile devam etse devre arası en fazla 1 oyuncu transferi olurdu.
                            Ligi 3-4. bitirip sezon sonu da beraber kulübü nereden aldık nerelere getirdik diye başarılarını överlerdi.
                            Şimdi kendi kendine durduk yere beklenti yarattı.
                            Gelecek hocanın kim olduğu ne zaman geleceği ve yapılacak transferlerden bunun planlı bir hareket mi yoksa tamamen ego savasına dönen spontane bir gelişme mi olduğu belli olur.
                            En son Mithridates tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 19:51.

Yorum

• Burayı geseden büyük terim gibi olacağını zannedenler yanılacak burası trabzonspor kulübü
                              trabzonspor kulübü başkanına bırakın kimse çalıştığı yerde genel müdürüne gider yapamaz

gese terim başkana laf etse başkan etek giyip gezer o derece

başkan kurduğumuz sistem kişilerin geçip gitmesiyle çökmez dedi

Yorum

• Ünal karaman söylenen sözler yüzünden değil bnce sene başından beri bir krgınlık vardı. Aynı zamanda bu sene oynanan oyun da tatmin etmiyordu. (bnce hiçbir trabzonspor traftarını tatmin etmiyordu. Alınan puan ve 3.şuan için başarı olmasına rağmen. Düşünün gs. Fb. Bjk şuan 10 puan önümüzde olsaydı ki olabilirdi ünal hoca kalsın diyen bir Allahın kulu çıkmazdı burada)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X