Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha birinci madde abilerinin lafında falso var. birileri de onun için abilerinin lafından çıkmıyor diyerek olaya tekrardan siyaset bulaştırabilir.

abilerinin lafıyla birilerine şöyle şöyle demiş..... bu arada 24 saat da hocanın yanında olduğunu söylüyor.
    Önce birileri sürekli doldurdu hocayı dedi. Sonra onun deyimiyle abiler dedi. En sonda da hacisalioglunu abi olarak nitelendirdi.

Başkan gayet açık ve net konuştu. Göz göre göre bu kadar yalan söyleyemez. Çıkıp sosayla falan görüşmedim, hicbir zaman şunu demedim diyebilir. Ünal hoca ise Şenol hoca gibi üstü kapalı biseyler diyip durdu.

Düşünüyorum gerçekten başkan siyasetin kucağına otursa daha önce destek mesajları verir mıydı bence fırsat varken daha önce değerlendirirdi.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Adamın kafasında hocayı göndermek gibi bi düşünce olsa yola yardımcısı Hüseyinle mi devam eder allah aşkına ya, gider bi tane adamla anlaşır hoca ayrıldıktan 2-3 gün sonra da takımın başına getirir.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Koç grubu neden bu kadar Trabzonspor'un üzerine geldi koçlar hedefinde kimler var

Yorum

• Başkanı anlamak istemeyenler olmuş konuşurken,
          Ünal hocayı bende severim bu şekilde gitmemesi gerekiyordu ama sezon içerisinde bariz eleştirdiğimiz hataları vardı ve düzeltmek için bir aksiyon görememiştik neyse burası ayrı bir konu. Ama bu şekilde ayrılması hepimizi fazlasıyla üzdü...
          Gelelim işin diğer yönüne, profosyenllikte duyguya yer yoktur arkadaş! Düşünün, biz belkide fazla duygusal davrandığımız için yıllardır istediğimizi alamadık. Hoca defalarca istifa niyetini belli etmiş durdurmuşlar, en son karışan eden olmamış. Kayseri maçı sonrasında ki basın toplantısında hoca da kendini fazla yıpratmış onu anladım. Belki hayırlısı buydu, isimler gelir geçer aslolan TRABZONSPOR dur diyerek biz yolumuza devam etmeliyiz, başkan çok şeyle savaşıyor bunu göremeyenler fikirlerini beyan ettikçe bize zarar verecektir malesef.
          Eren Bülbül olayında kaçırılan bir nokta var destekten ziyade ben onların duasını almısım bu bana yeter diyor, hangi şehit ailesi beddua edecek başkana ? Eleştiri farklı şey beddua farklı şey. Neyse şehidimizin ailesinin bu tartısmalara konu olması hoş bir şey değil.
          Bizim elimizin güçlendiğinin farkındalar artık dedı ıstanbulu kast ederek, ince nuansları görmemişsiniz. En son da şampiyon olacağız demiyorum dedi ama elini masaya koyarak en büyük adayıyız dedi bu bile bir mesajdır.

Hüseyin hoca konusunda da yanında ki ekipte bir revizyon olmalı özellikle kondisyonerler konusunda, o zaman bir ihtimal kendini gösterebilir diyebilirim. Ama kesınlıkle kondisyonerler konusu dikkat edilmesi gereken bir konu.

Yorum

• İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Koç grubu neden bu kadar Trabzonspor'un üzerine geldi koçlar hedefinde kimler var
            % 40

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim söylediklerimle çelişen bir şey var mı savunmalarınızda yok? Ufuk o son söylediğin iki cümlede haklısın işte.

Her neyse herkes içine sineni yapsın
              Valla okuma yazmam mi yok nedir anlamıyorum gerçekten. Açık değil mi her fırsatta hocanın arkasında durmayı tercih eden yönetim vs şikayet eden, bırakayım o zaman diyen, yönetime atarlanan hoca. En sonunda ne dediğimin kime söylediğimin farkındayım diyor, ipler kopunca da karşılıklı anlaşıp yollar ayrılıyor.

Net bir şekilde anlatan adama inanmak varken Twitterda o şöyle dedi, bu şunu dedi saçmalıklarına inanıyorsunuz. Yarın Ünal hoca çıkar hepsi yalan, gerçekler şunlar şunlar derse tekrar değerlendiririz.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                % 40
                Malesef böyle bizi içimizden vuruyorlar

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önce birileri sürekli doldurdu hocayı dedi. Sonra onun deyimiyle abiler dedi. En sonda da hacisalioglunu abi olarak nitelendirdi.

Başkan gayet açık ve net konuştu. Göz göre göre bu kadar yalan söyleyemez. Çıkıp sosayla falan görüşmedim, hicbir zaman şunu demedim diyebilir. Ünal hoca ise Şenol hoca gibi üstü kapalı biseyler diyip durdu.

Düşünüyorum gerçekten başkan siyasetin kucağına otursa daha önce destek mesajları verir mıydı bence fırsat varken daha önce değerlendirirdi.
                  bunlar hep sorunlu açıklamalar, çoğuna da inanmadım. sadece belli açıdan geriye dönük yapılmış değerlendirmeler. zaten laf taşıyan adamın karakterine ne kadar güveneceksin ki söylediklerine güvenesin ? hangi çağa geldik görüşmek için postacı kullanıyorlar.

Yorum

• Yalnız yönetime sürekli Trabzonspor siyasetin kucağına oturdu çok ileriye varan eleştiri oldu ama başkan cesurca açıkladı Bankalar birliği ile yapılan anlaşma sadece Trabzonspor için mi yapıldı her kulüp faydalıyor bana mı yapıldı dedi

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla okuma yazmam mi yok nedir anlamıyorum gerçekten. Açık değil mi her fırsatta hocanın arkasında durmayı tercih eden yönetim vs şikayet eden, bırakayım o zaman diyen, yönetime atarlanan hoca. En sonunda ne dediğimin kime söylediğimin farkındayım diyor, ipler kopunca da karşılıklı anlaşıp yollar ayrılıyor.

Net bir şekilde anlatan adama inanmak varken Twitterda o şöyle dedi, bu şunu dedi saçmalıklarına inanıyorsunuz. Yarın Ünal hoca çıkar hepsi yalan, gerçekler şunlar şunlar derse tekrar değerlendiririz.
                      Ufuk seni tanımıyorum ama ölçülü olmanda fayda var. Meseleyi uzatmamak adına daha farklı konuşmak istemiyorum. İnanacağın şeye inanabilir o noktaya yorabilirsin. Herkes içine sineni yapsın diyorum bu kadar.
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 17:31.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adamın kafasında hocayı göndermek gibi bi düşünce olsa yola yardımcısı Hüseyinle mi devam eder allah aşkına ya, gider bi tane adamla anlaşır hoca ayrıldıktan 2-3 gün sonra da takımın başına getirir.
                        Böyle düsünülmesi icin bile H.Cimsir karari cok dogru bir karar..Yönetimin üzerine cevrilmis oklari dagitacaktir..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan için 'acıtasyon' yapıyor diyen arkadaş; hocanın tesislerde yatıp kalkıyorum,1.5 yıldır çocuklarımın yanına gidemedim tesislerde yaşıyorum demesi ne oluyor ? Öyle bir ortam yaratıldı ki koskoca Trabzonspor kulübünün başkanı günlerdir bu ayrılığın açıklamasını yapıyor..!
                          ben de bunu anlamıyorum arkadaş.. bu hocanın ailesi ve çocukları kaç yaşında sosanın ikizler bile trabzonda yaşıyor ünal hoca da bir zahmet alıp gelseymiş ailesini.. hem trabzondan izmire her gün uçak var saçma sapan şeyler bunlar şaka gibi....

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi
                            Hoca yetersizmiş teknik kapasitesi alt düzeymiş filan bunlar hikayeydi yani.

Amaç başka biz de saf gibi Ünal savunduk durduk burada.

Ulan deseydiniz ya derdimiz başka bizim, biz de ona göre konuşurduk. Ya da konuşup nefes tüketmezdik.

Sizden kurtulduğumuz an bu takım şampiyonlukları kazandığı günlere dönecektir.

Az kaldı zamanınız tükenmek üzere.
                            ya müdür sen anlamamakla neden bu kadar ısrar ediyorsun senin savunduğun hocan kayseri maçından sonra bastıra bastıra dediki ben bu takımı şampiyon yapamam zaten banada şampiyon yap demediler bende o yüzden geldim şimdi şampiyonluktan bahsediyolar diye ve dediki bende o kapasite yok senin savunduğun adam bunları söylüyorsa sen daha neyin peşindesin.

Yorum

• Keşke Trabzonspor taraftarı bu göz yaşartan vefasını eski dönemlerde de gösterseydi. Ahmet Ağaoğlu'nun eşinin telefonun bile ulaşıp sövecek kadar alçalabilen bir taraftar kitlemiz var. Sebebi ne? Trabzonspor'da sadece 1,5 yıl görev yapmış ve göreceli bir başarı kazanmış antrenör yüzünden.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Hocayı göndermek niyetinde olduklarına pek inanmıyorum. Anlaşmazlıklar sürdü gitti ve bu yolların ayrılması düşüncesi daha önceden başlayan bir durumdu.
                                Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X