Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal hoca iyi hoştu ancak eldeki kadroyu iyi kullanamadı. Yaptığı değişiklikleri burada her hafta eleştirdik. Olmayacak maçlarda olmadık puanlar verildi. İyi bir hoca ile anlaşırsak her şey daha iyi olur. Hakkımızda hayırlısı olsun.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Ben başkanım seçilenim tarftarı karşımada alsam zor kararları alanım denetleyen benim maaşları veren benim yani kısaca patron benim bu kadar net.

Şenol Güneşin en çok sevdiğim huyu başkan hoca ilişkisinde patron çalışan ilişkisini benimsemiş olmasıdır.

Yorum

• Hala yanlış yapıyor Ünal hoca.Kaosa sebep oluyorsun mesajın arasına ince ince sözler serpiştirerek. Bu kadar eleştiriye kapalı olup burnunun dikine gitmek akıl karı değil.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam bence bu maç yönetimin kaderini belirler. Olası malatya deplasmanı puan kaybından bide üstüne fenere yenilirsek ortalık karışır yönetim felan bırakmazlar. Her şey pamuk ipliğine bağlı şuan.
          Bu takimi tutmasaydik iyidi. Böyle rezil bir takim zor bulunur. Iste tam bize rast geldi. Agaogluna ve Ünala ayni sekilde üzüldügümü söylemek isterim. Gereksiz bir tartismanin sonu bu olmamasi gerekiyordu.

Divan Baskanin ve Genel sekreterin o gece orada olmamalari gerkiyordu. Baskan orada olmasi gerekiyordu.

Yapacak birsey yok. Kendi düsen aglamaz.

Ama bazi taraftarlarla ayni takimi tuttugum icin üzülmüyor degilim.
          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 09:16.
          Nefsin icin sevme

Yorum

Şenol güneşi beğenmeyen tiplerin bu ülkeye ne faydası var merak ediyorum. Para için gitti dediğiniz adam milli takım maçlarında bile tepki görmesine rağmen bordo mavili kravatla kadıköy de kaç kere maça çıktı. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşarken ki sözleri gayet normal adam bir sezonun emeğinin karşılığını alıyor.

Sırf muhalif olayım diye adam gelmiş şenol hoca'ya laf atıyor.

Sadri şener ve şenol güneş'in siyasi görüşünden dolayı şehirde aynı muhabbetlerin olduğunu unuttunuz mu!
            Şenolun ettiği lafları kaldırabiliyorsan o senin genişliğin.

ben kaldıramıyorum muhaliflikle alakası yok.

Adam 1461 maçından sonra ısınma sorunu var diye koskoca TS ile dalga geçme ahlaksızlığını kendinde görüyorsa bunu da sizin gibi taraftarla hatadır diye sineye çekiyorsa diyecek söz kalmamış demektir.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Kusura bakmayin ama ne Gökdeniz ne de Fatih Tekke bir Ünal Karaman yapmazlar. Yani onlari örnek göstermek Ünal icin hakaret sayilir.
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Karaman'ın açıklamaları yenilir yutulur değil, evet.

Bunun sonunda başkan Karaman'ı kovadabilir, haklıdır.

Ama geldiğimiz nokta bambaşka bir yer oldu.

Kovduysan çıkacaksın adam gibi bunları TS başkanına diyemez deyip görevden alma kararını açıklayacaksın kimsenin de gıkı çıkamaz. Yerden göğe haklı olursun. Ama bu entrikalar yalanlar dolanlar ne ya ne gereği var kardeşim bu kadar alengirli işlere aklım almıyor benim.

Yani şu hikayenin sonu böyle mi olmalıydı Allah aşkına bırakın şimdi Ağaoğlu'nu Karaman'ı bir kenara bu süreç böyle mi olmalıydı yani.
                Aynen.
                Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal Karaman sözde zarar vermemek adına konuşmuyorum diyor lakin satır aralarında başkana "yalancı" denilmesini gerektirecek ifadeleri sıkıştırıyor.

Güzel sanat.
                  Ozaman yalan konusmasin.
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• Ayrıca eklemek isterim çok konuştum kusuruma bakmayın; bu yönetime yazıklar olsun, bunlardan cacık olmaz,Trabzonspor yönetimi kendi ayağına sıktı gibi twitterda gezen mesajların çohuna bakın kimler tarafından atılıyor fb lisi gs lisi bjk lisi o kadar çok ki anlatmak istediğimi umarım anlarsınız.

Biz önümüze bakmalıyız kulübün kurumsal yapısı ve disiplini için gerekliydi onur ve burak da olduğu gibi.

Yorum

• Futbolda her şey saha sonuçlarına bakar. 3 maç 9 puan yaptın mı her şey unutulur. Tabi yapamazsan sıkıntı.

Yorum

Hocam bence bu maç yönetimin kaderini belirler. Olası malatya deplasmanı puan kaybından bide üstüne fenere yenilirsek ortalık karışır yönetim felan bırakmazlar. Her şey pamuk ipliğine bağlı şuan.
                        2 gün sonra unutulur her şey.. Var mı iddiasına giren.. Bizim taraftar günlük yaşar.Kasimpasa galibiyeti havaya sokar anında..
                        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Konuşmayı şimdi tekrardan dinledim başkan Denizli maçı değil Malatya maçı sonrası hocanın istifasını kabul etmemiş orayı yanlış anlamışım. Geçen seneki olaydan ne diye bahsediyor anlamadım zaten hep yuvarlak konuşuyor sorulara tam cevap vermiyor.

Bugünkü konuşması. Maç sonu açıklamalarından sonra aramasını beklemiş hocanın belli ki aramayınca da kulübe çağırıp divan kurulu başkanı ve genel sekreterle görüştürmüş burada hocaya kovulduğu söylenmiş. Hoca da itiraz etmemiş anlaşılan. Ağaoğlu hocanın açıklamalarına kızmış belli ki ve kovmuş direkt. Hocanın serzenişleri niye bu kadar zoruna gitmiş anlamadım, haksız mı adam tek bir tane destek açıklaması yaptınız mı. Adam size sırtını dayamış siz arkasından çekiliyorsunuz kazandığımız maç sonu saçma sapan açıklamalar yaparak. Size gün doğmuş kovmak için anlaşılan o açıklamaları bahane ettiğinize göre. Şimdi yalandan hocanın da niyeti gitmekti minvalinde şeyler söylüyor. Ağaoğlu ağır yalancısın sen.

Yorum

• Fatih tekke bu takım için unaldan 10 kat kıymetlidir bizim kralımızdır 10 yıl sonrada hocamız olacaktır.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih tekke bu takım için unaldan 10 kat kıymetlidir bizim kralımızdır 10 yıl sonrada hocamız olacaktır.
                              Ben Ünal Hoca'nın kötü antrenör olduğunu kabul ediyorum da.

Fatih Tekke'yi Ünal Hoca'dan 10 kat kıymetli yapan şey nedir acaba?

Yorum

• Ünal hoca içinde hayırlı olur inşallah.. Kendisi efsanedir.Her zaman yeri vardır bizde.. İnşallah bu olaylardan ders alır.Hic sevmediğim iho veya Muharrem bile olsa kurumsal kimliği olan kulüp başkan ve yönetimine bogaziniza takılırım diyemez..Ne demiş Ağaoğlu tesislere karı attı mı demiş..Gereksiz şeyler yani..
                                Ali yazar Veli bozar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X