Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
katılıyorum. trabzonsporu profesyonelce yönetebilecek kurmaylar varken neden belirli dar çevreler sürekli yönetime talip oluyor. ve her seferinde birbirleriyle paslaşması anlaşılır değil. birinin yaptığını diğeri yıkar, yeni gelen enkaz devraldık der işleri yerine koyar aaa birde bakmışsın biri gelir yapılanı yine yıkar... sonra bir bakarsın yapanlarda yıkanlarda sahne arkasında kol kolaymış.Yorum
-
değer vermekten kastı yanlış anlamışsın. hoca takım üzerindeki kontrolünü yitirmişse orada tutmak hem takıma hem de hocaya zarar verir. değer vermek başka birşeydir. oyuncu transfer ederken hocanın isteklerini göz ardı etmek ve alakasız oyuncular alıp al bunu oynat demek saygısızlıktır. hocanın oyuncu havuzuna güvenmeyebilirsin peki senin aldıkların takıma çok mu uyumlu? yeterli seviyede mi? neden bu oyuncu tercih edildi? aklımdakini biliyorsun uzatmaya gerek yok. futbol kulüpleri birilerinin gelir kapısı olmuş...Yorum
-
Yorum
-
kulübün düzgün yönetilmesi herkesin temennisi. o herkeste bu masanın en baştan hileli olduğunu kabul etmeli. las vegasın hileli kumar masasına oturmuş ""kasa her zaman kazanır" mottosuna karşı mücadele ediyoruz.Yorum
-
Tr de hiçbi hocanın futbolcu havuzu olduğuna inanmıyorum, belki istediği tarzı söylerler yönetime en fazla. Yoksa hepsi kadroyu yönetime kurdurup idare etmeye çalışır. Olay eğer sabırsa, değer vermekse, Ünal hocaya sabır da gösterildi, değer de verildi. Ki Ünal hoca özelinde bakarsak, oyuncu transferlerine katılmayan biri olduğunu her fırsatta söyledi.değer vermekten kastı yanlış anlamışsın. hoca takım üzerindeki kontrolünü yitirmişse orada tutmak hem takıma hem de hocaya zarar verir. değer vermek başka birşeydir. oyuncu transfer ederken hocanın isteklerini göz ardı etmek ve alakasız oyuncular alıp al bunu oynat demek saygısızlıktır. hocanın oyuncu havuzuna güvenmeyebilirsin peki senin aldıkların takıma çok mu uyumlu? yeterli seviyede mi? neden bu oyuncu tercih edildi? aklımdakini biliyorsun uzatmaya gerek yok. futbol kulüpleri birilerinin gelir kapısı olmuş...Yorum
-
Takim bu eksiklerine rağmen sahada vereceÄ£i sonuc bu olmaliydi. Fazlasini isteyen para vermeliydi. Fb 150 milyon tl topladi. Hocanin neye yettigini u21 kadrosu ile getafeden baselden krasnodardan fark yemekten korkmadigimi anladigim gun anladim.Yorum
-
Cahillik zor şey yapacak bişey yok. Bu arada Ünal Karamanın 1.5 sezon performansı toplam 69 maç 34 galibiyet, 18 beraberlik, 17 mağlubiyet. 127 gol atıp 90 gol yemişiz. Maç başına 1.74 puan ortalaması var.Yusuf Yazıcı yeni yıl tweeti atmış.
Altındaki yorumlara bir bakayım dedim de, seni de sildikler mi ararsın hayırsız demeler mi ararsın, utanmadın mı bir iki kelime ünal hocan için yazmamayalar mı ararsın.
Eğitilmez bizim taraftar cidden bunu anladım.
Sinirini nereden çıkaracağını şaşırdı millet.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
TD seçiminde iki ana kriter olmalı,kaşar olmayacak ve bizde daha önce çalışmış olmayacak.Mümkünse 50 yaş altı birisi olur,yabancı işlerine girmeye gerek yok,olmuyor.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
Şu kulübü bataktan kurtaran Ahmet Ağaoğlu gibi efendi ve sempatik bir başkanımız var. Takımın futbolunu basın önünde eleştirdi diye başkanımıza demediklerini bırakmadı bazıları. Başkan velevki hata yaptı yahu bu adamın kulüp üzerinde bu kadar emeği varken, batmış olan kulübü düzlüğe çıkarıp bizi küme düşmekten kurtarırken hiçmi hata yapmaya hakkı yok. Ünal hoca Ahmet Ağaoğlu olmasa bu makamı bu kadar uzun süre görebilir miydi! Kalkıp da utanmadan basın toplantısında boğazınıza takılırım gibi laflar ediyor. Sen önce avrupa sadece 1 puan alıp bizi rezil duruma düşürdüğüne yan. Oynattığın rezil futbolun hesabını ver. Ünal hoca evet vatanını milletini seven bir adamdır. Ama bir o kadar da işinde başarısız bir kişiliktir. Ben önce işini nasıl yaptığına bakarım. Nokta.
Başkanım senin yanındayız.Yorum
-
Yanlız sosyal medyadaki paylaşımları gördükçe diyorum ki,eğer Başkan bu kararı bu dönemde almamış olsa gelecek sezon yönetimi bile kendi seçebilirmiş hoca,bu nedir ya Allahaşkına, vallahi verilmiş sadakamız varmış diyorumTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Teknik direktörlerine değer veriyorlarmış 

Yorum