Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol gelmez ya niye gelsin bir sebep yok ortada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Birincisi sever ofansı güçlü hazır takımları
    İkincisi de ya kıramayacağı birileri araya girerse?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız enteresan olan, kendisi istifa etmiş sanırım.
      Gönderilmemiş.
      Yani yönetime de kızacak bir şey yok görünürde.
      Kendi istifa ediyor Hoca.
      Ama okunanlara bakarsak yönetime sallayan zat dolmus her yer. Baskan ve yönetim bu olaydan yara alacak. Baskan istifa ederse vay halimize
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Çok iyi bir ikinci adam zaten ÜK. Biz olmadığımızda yaptığı tercihler ortada. Küme düşmesi kesin olan takıma gidip 8 maçta puan alamamak gibi.

Hoca dün yönetime racon kesti. Çok gereksiz işler. Bu süreci de yönetemedik.

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam yıllarca trabzonspor'da antrenör olarak çalıştı zaten. bu camiada sanki hep hak edenler bir yere geliyormuş gibi yorum yapmışsın. bağlantılarını kullanan hocalar iş alıyor. hocanın da bağlantıları var istese de kullanırdı ve en iyi işlere talip olurdu. asla yeterlilikle alakalı değil bir tercih meselesi.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu Başkanımın yanındayım

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu saatten sonra Ünal Hocanın kalması takıma daha çok zarar verir zorla güzellik olmaz belliki bağlar kopmuş biz ne yapıp edip lig sonuna kadar Şenol Güneşi ikna edelim.
            Şenol gelmesin bari onun başı yanmasın. Geldiği gibi üzerine oynarlar. Euro 2020'ye Şenol güneşsiz gitmek için ellerinde geleni yapar istanbul tayfası.

Yorum

• 2 tarafta bu beraberlikten hoşnut değilmiş.. yönetim ve teknik heyet kanadı.

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan eğer Ünal Hoca'yı yetersiz görüyorsa ve 2.devre şampiyon yapacak bir hoca getirmek istiyorsa bu alkışlanacak bir hamle. Ama yok Ünal Hoca'yı konuşmalarından ya da başkaları istedi diye göndermek istiyorsa bu tam bir fiyasko olur.
                Doğru

Yorum

• ünal hocayı yalnızca ve yalnızca saha içi yetersizliğiyle eleştiren biriyim. tüm organizasyonu Trabzonsporun şampiyon olmaması üzerine kurulu bir futbol düzeni içerisinde, bir Trabzonspor taraftarı olarak benim tek referans noktam takımın futbol oyunundaki yeterliliğidir. saha içi yeterlilikle fark yaratabildiğimizde bu köhnemiş organizasyonu ve paydaşlarını bize karşı şike, teşvik primleri, hakem bağlamalar gibi zor durumlara düşürüyoruz ya, tarifi güç bir haz yaşatıyor bu çaresizlikleri bana. bu anlamda kendimi "skor" taraftarlarından da farklı görüyorum açıkçası.

sene başından bu yana hatta hazırlık kampını da dahil edersek yaz aylarından bu yana ünal hocanın teknik direktör olarak yetkinliğini, futbol anlayışını, oyun felsefesini; çağdaş ve başarılı örnekleriyle kıyaslayıp eleştirilerimi dile getiriyorum. nihai olarak tespitim ise hocanın mevcut birikimi ve futbol görgüsüyle Trabzonspor takımını "teknik" manada yönetecek, doğru oyunu oynatacak yetkinlikte olmadığı yönünde. bu nedenle hocanın takımın futbol teknik direktörlüğünden istifasını, mümkünse kulüp içerisinde farklı pozisyonlarda kulübe katkısının devamını istediğimi ifade ediyorum aylardır. bu benim görüşüm, benim tasarrufum. ne bunlar olmadı diye hocayı sabote eder, yönetimi yıpratırım ne de takımımla olan manevi bağımı koparırım...

gelinen nokta çok üzücü... medya önünde maaşlı çalışanını rencide edici açıklamalarda çekinmeyen bir başkan, genel epik ruh haliyle "sinmeyen", başkanını eleştirmekten çekinmeyen bir çalışan... eni konu bir çok taraftarın şikayet ettiği "kötü futbol" sorununu Trabzonspor usulü çözmeye çalışan, profesyonellikten uzak bir kulüp, camia görüntüsü... taraftarın kulüp kapısına dayanması da tuzu biberi... bu denklemden doğru sonucun çıkması mümkün değil.

işin diğer tarafına gelince; Trabzonspor'un başarısızlığı üzerine tasarlanmış futbol endüstrisinin tüm öğelerinin bu konu hakkında mevcut kaosu derinleştirmek istercesine taraf olması ve görece bilinçli Trabzonspor taraftarının bu sinsi tutumu, hakkaniyet adına kamuoyunun ortak vicdanı olarak kabul etmesi çok manidar.
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O konuşanlara devletin tanıdığı imtiyazın binde biri tanınmadı bize. Afkurabilirler sıkıntı yok.
                    Utanma sıkılma haysiyet yok bu şikeci şerefsizlerde.

Fakat o adamın da o binada işi yok. Buna bu kadar yüzü kimler veriyor, yıllardır yapıştı takıma.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      trolluk yapma isine bak birader.yillardir forumu trollemekten baska bir halt yaptigin yok zaten ne girayindan bahsediyorsun kamil.
                      Kâmil babandir'yazdigin yorumlarda kimin trolluk yaptığı belli'öyle bir yorum yazki millet sana küfür etmesin'
                      Ne andaval adamsınız ya,
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kim kime rest çekmiş şimdi. Ne boş işlerle uğraşıyoruz. 5-0'da arkamda duran adam bu futbol bize yakışmıyor dedi diye ben olsam hiç gocunmam. Sorun bu ise tamamen saçmalık. İş ego savaşı ise kangreni kesip atacaksın, zira bu evlilik yürümez.
                        Aynı fikirdeyim, adam sana şans verdi kulübün başına getirdi 5-0 gibi skorlarda sahip çıktı. Onur gibi adamı yolladı sana sahip çıktı, heyecanla veya samimiyetle maç sonu herkesin malumu olan kötü futbolu eleştirdiği için racon kesmek büyük ayıptır. Yalnız hocanın mesajı daha üst yerlere olabilir. ASpor olayı bu tezi güçlendiriyor.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şunuda anladım millet TRABZONSPOR'lu değil Ünal Karaman sporluymuş

Yorum

• Inşallah niye istifa ettiğini de açıklar Ünal Hoca
                            Burdakiler de birbirine boşuna sallamamış olur

Yorum

• Kaos falan yok. Gitmesi/Gönderilmesi her neyse zamansız olmakla birlikte artık olan oldu biten bitti.

Artık yeni şeyler söyleme vakti. hiçkimse Trabzonspor’dan üstün değildir, konumuz Trabzonspor’un başarılı olmasıdır.

Futbolda buna benzer sayısız hadiseler meydana geldi/geliyor.

özetle: Biz zirve Mücadelemize odaklanalım
                              SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak mehmet fatih yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neye istinaden?
                                1-2 istisna maç dışında bu sene biz futbol mu oynadık da bu cümleyi kuruyorsunuz?
                                Geçen senede kaldıysanız bilemem.

Bu sene ortada başarı falan yok.
                                Futbol da yok.

Hele de bazı maçlarda yaşananlar.
                                Biz en kötü dönemimizde bu kadar ezilmedik.

Nasıl ligin 2. En iyi top oynayan takımıyız çözemedim.
                                ligde son dan 3. Değiliz baştan üçüncüyüz. 11 den üç adam gitti

yerine 11 oyuncusu olarak alinan adamlar formsuz sakat olduklari için oynamadilar

diğer topçulara yüklenince hoca onlardanda sakatlik yaşadi

eeeee ne yapsin hoca

şu sivasta 2 topçu sakatlansa baş aşaği gider

şb

gs bjk görüyoruz işte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X