Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1???
    Senol hoca
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hami mandıralı ismi dolaşıyor arkadaşlar.. vallahi yarım bırakyığı işi tamamlar
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erol 2 numarada
        1 numarada kim var

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erol merol bizim camiaya dayanamaz. 1 derbide fişini çekerler. Sonra, oyun anlayışı bize uymaz.
          Oyun anlayışı nasıl uymaz yaa Alanya'da oynattığı topu bize oynatsa şehir ayakta alkışlar onu...
          Bize yakışır mı yakışmaz mı, hele Ünal hoca gibi bizden biri diyebildiğimiz birinden sonra olur mu falan bunları ayrı tutuyorum ; Erol yerliler arasında alınacak en iyi en uygun hocadır... 6 aylık Şenol hâricinde tabi...
          Şenol'u hiç sevmem ama gelsin şampiyon yapsın sonra vuralım ködüne tekme de o laflarının intikâmını alalım... kullan at
          İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siyasiler bu kadar etkili asıl sorun takımın şampiyon olabileceğini mü düşünüyorlar, yoksa bizi içten çökertmek mi? Madem getirsinler Şenol Güneşi görelim. Şotayla, Hami ile olmaz bu iş. Hele Hüseyinle devam etmek düşünmek bile istemiyorum
          Öldürücü soru burda
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Novaki bildiğim kadarıyla o almadı.
            Çok kötü futbol oynattı
            Sene sonu Sivas'ın durumuna bakıp bir daha konuşuruz

Simdiki basarimsi seviyeye bakıp övgü dizmek doğru degil
            övgüyü hak etti. süper ligin ikinci yarılarını salla. gs ve fb'nin en az 5 maçlık hakem kozu var. her maç mide bulandırıcı işler dönecek sonra rıza başarısız olacak. bu dönem işini yaptı işte, bu döneme ait övgüyü almasında ne gibi problem var ? yarın yine fatih terim büyük hoca, fenerbahçe en büyük sivil toplum örgütü diye yazacaklar, onlara benim karnım tok.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ünal Karaman i Gs nin basinda görmek istiyorum artik..Baska türlü insanlari degerini anlayamiyoruz..S.Günes in Bjk tercihi ne kadar dogruymus kendi adina..
              Ünal karaman rüyasında göremez gs yi fb yi bjk yi kimdir ünal. Agaoglu para yok diye aldı getirdiği bir nimet mı zannetiniz ünalı .ünal karabuksporda puanı yok puanı 8 maçta insan 1 puan alamaz mı,konyada ne yaptı demirsporda ne yaptı gideceği takım konya olabilr yada ptt 1.ligi hangi hülyalardasınız anlamıyorum ki şenol güneş gibi bir insan bile hocalığının artık son döneminde bjk ye gidebildi abdullah avcı 20 yıl sonra bir istanbul takımına gidebildi ünal karaman ne desem ki.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet başkan vizyon sahibi ve karakteri olan bir insan. Ünal hoca ile buradan ileriye gidilemeyeceğini bundan daha büyük başarılar elde edilemeyeceğini gördü ki bende bunu gördüm kendimce. İnşallah Erol Bulut u getirebiliriz.
                yahu hocayı yönetim göndermedi ki , enazından ben gönderdiklerini zannetmiyorum . hoca belli ki gitmeyi kafasına koymuş .
                başkan avaz avaz bağırdı 1 mağlubiyet ile hoca gönderecek bir takım değiliz daha bir kaç gün önce.
                erdal hoşun da dediği gibi zamanında sadri şener ile şenol güneşin arasında nasıl ipler koptuysa şimdide aynısı oldu . iki tarafta geri adım atmadı ki burda bence ünal hoca daha katı ve kararlı bir tutum izledi .
                yönetimin çok yanlışı var evet ama dere geçerken de at değiştirmezler böyle bir durum yaşanmasa . kendi ayaklarına sıkmazlar.
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senol hoca
                  tahmin etmiştim yoksa hami için erol için şota için ünalla yollar ayrılmazdı.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ver hocam ver bende verilsin diyorum zaten. Ama ünalı şampiyonluk olamaz diye gönderip yerine büyük takım tecrübesi olmayan adam getirirsen aynı sonuçları alırsın. Erol Bulut kimdir allah aşkına ya ona bakarsan gidin amatörde orda burda ne taktik dehası teknik adamlar vardır. Tecrübe ve mental kısmı işin çok önemli. İki yönden de düşünülüp hoca getirilmeli. Şampiyonluk istiyorsan tecrübeli hoca getireceksin ya da sende tecrübe kazanmasını bekleyeceksin. Anladık ki bizim ona sabrımız yok o zaman gidip a class hoca alacaksın.
                    Büyük takım tecrübesine gerek yok. Bir işi doğru yaparsan o iş doğru gider. Ünal bize hangi takımdan geldi? bir araştır istersen. Ünal ın da büyük takım tecrübesi yoktu.

Yorum

• Şenol Güneş'in takıma zarar vermeye başladığı dönemde ayrıldığında da böyleydi buralar, insanların alayı Şenolgüneşsporlu olma sürecine girdiğini fark etmeden Sadri Şener'i alaşağı etmeye çalıştı; o süreç de takımın başına İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bir musîbeti getirdi.

Geçmişten ders almaksa mesele, bunları da düşünme ihtiyâcı da hâsıl oluyor.

Yorum

• Ünal dan sonra buraya gelecek Türk antrenörde ya 2 kg ....şak olacak ya da sözleşme yapıyım da ne koparsam kar mantığında bir karaktersiz olacak.

vizyondan bahseden mebesiller erol,rıza, sergen diyor
                        HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Şenol Güneş rahatını bozup Trabzonspor'a gelir mi ? Daha geçen kendisi söyledi ben şuan en üst konumdayım. Takımlara gitmem diye.
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle Erol Bulut akrabam değil. Ama günümüzde en beğendiğim yerli T. direktör. Takımımızın başında görmek isterim. Bir de burada duygusallığa kapılıp Ünal güzellemesi yapanlar, düne kadar Ünal ın hocalığını tartışıyordunuz. Ne oldu, ne değişti?
                            Kesinlikle Erol Bulut,bazıları Sergen diyor ama dikkat edin Sergende bir devamlılık yok,Kayseride 7-8 maçlık bir periyot ve düşüş,Malatyada benzer şekilde keza, ama Okan Buruk ve Erol Bulut farklı takımlarda sürdürülebilir başarı yakaladılar.
                            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Aspor neden konuşmuyor bu olayı

Biz mi kendi içimizde büyütüyoruz

Trabzon iyi gidiyor dediler az önce. O kadar

Çok aşırı fazla acayip enteresan bir durum.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                övgüyü hak etti. süper ligin ikinci yarılarını salla. gs ve fb'nin en az 5 maçlık hakem kozu var. her maç mide bulandırıcı işler dönecek sonra rıza başarısız olacak. bu dönem işini yaptı işte, bu döneme ait övgüyü almasında ne gibi problem var ? yarın yine fatih terim büyük hoca, fenerbahçe en büyük sivil toplum örgütü diye yazacaklar, onlara benim karnım tok.
                                Ben unaldan daha iyi hoca bizden gitmemeliydi söylemine karşı çıkıyorum.
                                Ünal 3 rıza eder
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X