Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Newton kararı neden alındı biliyor musun Ulvi? Çimşir ile neden yola çıkıldı?

Cevabı çok basit..

Ucuz işçilik..

Ucuz maliyetli teknik direktörlerle çalışırsan tepe taklak olursun bu ligde..Bunu göremeyecek kadar futbol bilgisinden yoksun bunu yorumlayamayacak kadar acizsiniz..Yönetim dediğin idare dediğin şey milyonların döndüğü bu futbol sektöründe işi ehline teslim etmiyorsa liyakat kurallarını çiğniyorsa kendi kafasına göre hareket ediyor ucuz işçiliği düstur ediniyorsa buna birileri karşı çıkar..Karşı çıkmak demek kösteklemek veya yıkmak demek değildir..Sen şimdi birlik beraberlik içersinde olalım da dersin..Birlik beraberlik lafı faşist bi laftır..Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil ve herkes herkesi eleştirebilir..

Göreve yeni getirilmiş birine destek olmak zorunda değilim..Kulüp başkanına da bu kararı aldığından beri muhalifim..Avcı gibi bir teknik adamı reddetmesinin sezon başında oyalamasının ceremesini çekiyoruz, aylardır maç kazanmamıza rağmen puan farkını eritemiyoruz bunu görüp eleştirmek neden yakıp yıkmak olsun..

Yani şampiyonluğa ulaşmaya ramak kala şeytanın bacağını kırmaya yaklaştığımız bir ortamda Ağaoğlu'nun amatörce hatalarıyla bir çuval inciri berbat etmesine neden seyirci kalayım..
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Kendi durduğu uçta durmadığı için insanları karşı kutba(Ağaoğlucu) ötelemeye çalışan bir kafadan "özgür düşünce" , "fikir hürriyeti" falan öğrenecek değilim, değil hiç kimse.

Ucuza halletmeye çalıştığını anladık elbet. Çalıştı, olmadı.
      Çimsir bile asla gelmemeliydi. Ünal Karaman'ı gönderiyorsan yerine getirdiğin ondan iyi olacak.
      Getirmedi. niye?
      Kerameti kendinde gördü. Ben yaptım, hoca kim olursa olsun yaparım dedi. Yanıldı.
      Bugün o tecrübenin ışığında Avcı geldi takımın başına.
      Toplantıda karşı çıkmış, çıkmamış beni ilgilendirmez.
      Hatta daha hoşuma gider, kendi muhalif olmasına rağmen istişarede çıkan karara uymuş. Yetkisi aksi hareket etmesine müsait olmasına rağmen.
      Buna şartlar zorlamıştır. Olabilir. Ben Ağaoğlu kurumsal bir adamdır da demedim.
      Olmak zorunda da değil.

Hiçbir şeyin uzmanı, ya da kurumsal bir profesyonel olmak zorunda değil
      Ekibi ehil olsun yeter.

Ekibini ehiller arasından seçmeyi de öğrendi. Yanlış yaptı, şartlar zorladı öğrendi.

Şimdi bunca tecrübeyi edinmiş başkan. Doğru yola girmiş, doğru sonuç alarak gidiyor.
      Maziye dönüp se-sa cümleleri ile ne kazanacağız?

Hatasını tekrar ederse dönelim en başa kadar.
      Bugün hatadan dönmüş, devre arası transfer dahil doğru işler yapılırken, maziye dönmenin bu kulübe ne faydası var?

"Ben demiştim"
      Yahu hepiniz demiştiniz Allah razı olsun.

Bugün aynı şeyleri tekrar etmek sadece köstek olmaktır.

Yorum

• Newton un hoca olmasını sene başında istedim

Ana sebep olarak yönetimin iyi hoca getirmeyeceğini bildiğim için bir ihtimal yıllarca iyi hocalara yardımcı antrenör olan Newton un bir başarı hikayesi yazabilecegini düşündüm.

Avcıya karşı çıktım gelene kadar.
        Nedeni hocalığı ile alakalı değil şike süreci ile alakalı idi. İbrahim Akın lehine ifade yüzünden ben zihniyet olarak yakın değildim. Hele Egemenle birlikte gelecek olması şike ile sampiyonlugumuzu çalan takımda emeği çalınan bir oyuncu olarak oynama midesizligini gerçekleştirdiği için istememe nedenlerinden ikincisi idi.
        Y
        Yani teknik hiçbir mesele yoktu. Ha avcı geldi tırnağı ile kazıyarak kendini saygı duyulur hale getirdi, helal olsun umarım şike konusunda da TS nin hakkının yendiğini düşünüyordur.

Newton konusunda yanıldım avcı konusunda da yanıldım e napayım öleyim mi. Birincisi nasıl olsa bize hoca alamazlar bari Newton kalsın yzuundendi diğeri de şike süreci duygusallığı.

Ha hala bizim aleyhimize bir şekilde şike sürecinde rol almış hiçbir adamın TS den para kazanmaması gerektiğini düşünüyorum o ayrı
        En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 24.02.2021, 02:23.
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi durduğu uçta durmadığı için insanları karşı kutba(Ağaoğlucu) ötelemeye çalışan bir kafadan "özgür düşünce" , "fikir hürriyeti" falan öğrenecek değilim, değil hiç kimse.

Çimsir bile asla gelmemeliydi. Ünal Karaman'ı gönderiyorsan yerine getirdiğin ondan iyi olacak.
          Getirmedi. niye?
          Kerameti kendinde gördü. Ben yaptım, hoca kim olursa olsun yaparım dedi. Yanıldı.
          Hatta daha hoşuma gider, kendi muhalif olmasına rağmen istişarede çıkan karara uymuş. Yetkisi aksi hareket etmesine müsait olmasına rağmen.
          Buna şartlar zorlamıştır. Olabilir. Ben Ağaoğlu kurumsal bir adamdır da demedim.
          Olmak zorunda da değil.

Ekibi ehil olsun yeter.

Ekibini ehiller arasından seçmeyi de öğrendi. Yanlış yaptı, şartlar zorladı öğrendi.

Şimdi bunca tecrübeyi edinmiş başkan. Doğru yola girmiş, doğru sonuç alarak gidiyor.

Bugün hatadan dönmüş, devre arası transfer dahil doğru işler yapılırken, maziye dönmenin bu kulübe ne faydası var?

"Ben demiştim"

Ünal hoca sonrası Çimşir'e karşı çıktım, gerçek bir teknik adam istedim ama bu tercihi bile anlayabiliyorum. O kısa sürede yeterince donanımlı birini bulmak zordu. Gelen adam (eddie bile) farklı bir anlayış tercih ederdi (etti de). Nasılsa benim elimde Nwakaeme, Eku, Sörloth gibi ligin üstünde oyunular var. Hüseyin bunları idare etsin yeter dedi. Şampiyon olamasak da Ünal hoca dönemindeki gibi oynadı takım. Kritik virajda gerçek teknik adamın eksikliğini hissettik. Bu hataydı ama Eddie yanında ufak bir hata kalıyor.

Devre arası bulamadın edemedin, Eddie gelene kadar koca yaz geçti. Bariz belliydi Çimşir'in gideceği. Elini sallasan elli tane kaliteli adam var hala daha Eddie'yi getiren adam ders almamış demektir. Yeni yapılanma döneminde Eddie gibi hiç deneyimi olmayan biri ile devam etmek asıl acı tecrübe oldu. Bu işin teknik adamsız olmayacağını Eddie ile anladı. Sezon başı istemediği Avcı'yı onaylamak zorunda kaldı. Artık anlamıştır diye düşünüyorum, öyle de gözüküyor.

Transfer forumuna da yazdım ama rabbim de yardım ediyor resmen:

-Avcı'yı Antalya'ya gidecek kadar çaresizken istedik. Bir fb istese verimli topraklar diye tutturmazdı.
          -Berat'ı ve Bakasetas'ı herkesin limit problemi varken istedik ve aldık. Terim Berat+Bakasetas'ı istemişti ama bonservis verebilecek durumda değillerdi. Fb yine Baka ve Berat'la ilgilenip Mesut ve İrfan'ı alınca bize kaldı. Bjk zaten üçün beşin hesabını yapıyor. Başak bile iyi durumda olsa salça olurdu kesin, işler kötü gidince vizyon düşürdüler hemen Ömer Ali falan. Tek ciddi alıcıydık.
          -Edgar feyenoord çakallık yapınca elde kaldı, tam gönderilecekken Avcı ile bizde fena topçu varmış ya moduna geçtik.

Göklerden gelen kararla kadro iskeleti kurduk resmen. Başka zaman şu hamlelerden hiçbirini yapamazdık muhtemelen.

Hazır bu şans devam ediyorken Salih'e de çökmemiz gerek acil. Bedavaya Baker ikamesi. Hemde yerli ve kaliteyi azaltmayacağı garanti. (Büyük olasılıkla yukarı çeker)
          ( ゚д゚)

Yorum

• Bu başlıkta eleştirinin b*ku çıkarıldığı için, taraftar iyice durumu sulandırdığı için giripte okunacak bir şey olduğuna inanmıyorum. Mide bulandırıcı başlığın hali.
            Trabzonspor'un başkanı ne kadar da kötü olsa da yine Trabzonspor'un başkanı.
            Keşke Trabzonspor taraftarı olarak sen de sandıkta biat edeceğine yaşadığımız haksızlıklara karşı çıksaydın.
            Anlayan anladı.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Arkadaşın, 2'li paketine yılda 4 milyon Euro verilmedi diye elinde dövizlerle ardı yanmış kollektifçi gibi sabah akşam kendi kendine bağrışıp başkana sövdüğü günlerin akabinde ilgili topçular Fener'de (maalesef) müzmin yedeğe dönüşünce kayışı koparması normal de sizin futbol bilgisi transfermarkt'tan kopyaladığı bonservis verilerini analiz diye burada satmaya çalışan, daha kendine saygısı olmayan bu bebeye edep dersi vermeye çalışmanızı anlamıyorum. Yarı aydınlığının farkında olmadan yaptığı öngörü tutmayan kişinin, hele ki özgüven eksikliği gibi bir problemi de varsa aşırı uca kayması kaçınılmaz. Dolayısıyla, taraftarı olduğu takımdaki bir unsurdan sırf geçmişte kendisini haksız çıkardı diye ölesiye nefret eden, sonra bununla da kalmayıp olayı bütüne yayarak kendi mutluluğuna düşman olabilecek kadar sığ birini "zamanında yapılan hataları belirttik ama kazan kaldırmadık, destek verdik; yöneticiler problemin farkına varıp işi düzelttiklerinde de alkışladık" ekseni üzerinden de ikna edemezsiniz.

Adamın yazım sepeti %80 (senin doğru yaptığın bir şeyi algılayamayıp sana karşı eleştiri diye satmaya çalışması) + %20 (ilkokul 5 seviyesinde lakap takma, parmak gösterip kahkaha atma, spekülasyon, küfür, kıyamet) şeklinde. Köşeye sıkıştığında "abi benim çok param var biliyor musun?" diye ağlayıp başka başlıkta anarşizm övgüsü yapan bu tatlı su plebini eğitemezsiniz, boşuna uğraşmayın.
              Naber?

Yorum

• TV'de çıktı mı direkt kanalı değiştiriyorum.

İsterse 10 maç üst üste kazansın takım.

Yorum

• zeka seviyesi ortalama lise ogrencisinden fazla olmayan,kendini bilirkisi sanan ergen yuzunden baslik iyice zivanadan cikmis durumda.usta militanlarinin basari avci'ya ait argumanlari bu kufurbaz(bu arada sana bir kufur borcum var david luiz, bir gun yuzyuze gelebilirsek bu borcumu birinci elden odemek isterim) ergenimizi tatmin etmemis olacak ki simdi zamaninda newton'u desteklediniz diye yarim akliyla tartismayi sen abdulhamit'i savundun seviyesine cekmeye calisiyor.

evet kardesim ben de newton'u hatta daha da ileri gideyim huseyin'i bile destekledigim olmustur.futbolda 2+2 her zaman 4 etmedigi icin bu isimlerin yaptigi isi gormeden elestirmeyi dogru bulmadim.
                  newton donemine donecek olursak,saha sonuclari alamamis olsak da ilk 4-5 hafta gayet iyi yolda olan bir takim vardi.denizli ve antep macinda 4 puan hakem tarafindan calindi.keza bjk macinda yine hakem faciasi vardi.
                  yahu bu takim bjk macina campi,huseyin turkmen,guilherme gibi isimlerle 11 cikti.ekuban gibi bir adam kac tane mac kacirdi.djaniny daha yeni yeni idmanlara baslamisti.orta sahada flavio haksiz yere iki kez cezali duruma dustu.keza bekler ilk haftalarda sakatti.hugo ayni sekilde gec geldigi icin takima girememisti.yine kasimpasa macinda 85.dakikaya 3-2 onde girdigimiz maci bir sekilde kaybettik.

butun bunlari temcit pilavi gibi isitip isitip onumuze koyan, newton doneminde soyle olmustu boyle olmustu buyuk resmi goremediniz diyen butun gununu burada ahkam kesmekle geciren sivilceli ergene hatirlatmak gerekiyor.ne oldugunu biz gayet iyi hatirliyoruz.tamam anladik saha sonuclari gelmedi ama o donem tek sorun hoca degildi.olabilecek butun olumsuz olaylar ayni doneme denk geldi ve kotu bir 7 hafta gecirdik.sonucunda gonderilip yerine avci getirildi.

ayni sekilde belirtmek gerekirse evet avci'ya onyargi ile yaklasanlardan biri de bendim.yazdiklarimiz forumda duruyor.gerekcesini de o donem dilimiz dondugunce anlatmaya calistik.hatta yabanci hocanin daha dogru bir karar olacagini soyledik.sonra abdullah avci geldi basarili oldu, onu her baslikta ovmeye basladik.burada yanlis olan nedir?bunun ongoruyle ne alakasi var.abdullah avci daha gecen sene bjk'den teneke baglanip gonderilmedi mi?

bir kisinin basarili veya basarisiz olacagina nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz.fal mi aciyorsunuz?bu ongorulerin kaynagi nedir?futbol boyle bir oyun degil ki.milyonlarca euronun dondugu bir sektorde siz kit beyinlilerin aklina gelen para harcayalim pahali hocayi getirelim basaridan basariya kosalim fikri kimsenin aklina gelmedi degil mi?sabahtan aksama kadar yapilan 100 hamlenin 100'unu elestir sonra biri dogru cikinca ben soylemistim.hadi ordan suursuz ergen.yapilan her transferi,getirilen her hocayi elestir sonra burada benim ongorulerim cok yuksek diye caka sat.az gelismis ergen seni.adresini yaz madalyani gonderelim.ongorusune tukurdugumun cocugu, daha bir kac ay once iyi oynadigi bir mactan sonra burada edgar'i itin bir tarafina sokan sen degildin sanki.

bunlar disinda agaoglu oncesi her sezon sampiyonluga oynadigimizi,yerli yabanci her zaman en iyi topculari kadromuzda bulundurdugumuzu dusunen tatminsiz bir kitle turemis durumda.elinizin altinda internet gibi bir nimet var, neden bunu kullanmiyorsunuz?sizi hayal kirikligina ugratmak gibi olmasin ama agaoglu oncesi oyle cok da basarili bir takim degildik.en son sampiyonluk yarisini 2011'de verebilmistik.
                  En son tristram tarafından düzenlendi; 24.02.2021, 11:54.

Yorum

• Memur kafalılığından ötürü hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış para kazanamamış bıyıkları henüz yeni terlemiş bir tatlısu frenkinin hezeyanlarını okuyunca beni bi gülme aldı..Zekasını yeteri derecede kullanamayan analitik düşünemeyen ilgili şahsa hatırlatalım bizim Hami Mandıralı da Schalke'de performans olarak tutunamadı yedek kalmaktan ayakları nasır bağladı..Orada tutunamaması Hami'nin kötü bir futbolcu olduğu anlamını taşımaz..Bir futbolcunun performansının yukarı veya aşağı seyirinin, o futbolcunun oynadığı kulübün lokasyonuna alışma süreci, şehir yaşantısı, ilgili kulübün teknik direktörünün teknik donanımının seviyesi, ilgili kulübün yöneticilerinin futbolcuya bakış açısı, sahiplenip sahiplenmediği, takım arkadaşlarıyla uyumu gibi parametreler belirler..Sosa ve Novak gibi iki kaliteli oyuncunun teknik analizini yapabilmen için biraz futbol oynamış olman lazım ya da dikkatli bir futbol seyircisi olman lazım yani Newton'a "akıllı adam" tanımlaması yapan bir futbol cahilinden böyle bir şey beklemiyorum dolayısıyla bidaha çapını aşan konulara girme..

Bir ikincisi burası forum burada herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok...Aynı fikirde olmadığın insana embesil-adamcı-ergen-pleb (ki pleb'in anlamını bildiğini zannetmiyorum) gibi yakıştırmalar yaptıktan sonra karşı taraftan ağzının payını alınca "edep yahu" diye ağlayıp zırlamanı da sivri zekalılığına bağlıyorum..

Manipülasyonu da çok seviyorsun bakıyorum..Küfürden kıyametten hakaretten dem vuruyorsun hatta başkana sövdüğümü iddia ediyorsun bak bakalım yazdıklarımda zerre küfür hakaret var mı..Karşı tarafı nakavt edeceğim alengirli cümlelerle ezeceğim halisünasyonuna giriyorsun ama Luiz'in karnı tok bu laflara...Bir de ben güleryüzlü bir adamım kahkaha atmayı severim seni kulağından tutup iki dakika gazlıyorum bülbül gibi şakıyorsun bu sayede Besim Tibuk kahkahası atıyorum yani zengin kahkahası..Parası olan zengin bir adama Youtube'da para kazan önerisinde bulunan bir zavallısın buna kahkaha atmayacağım da ne yapacağım..

Ya işte Cenkhan hayat böyle..Çalışarak zengin olunmaz ticarete atılacaksın girişimci olacaksın kafayı çalıştıracaksın benden sana bir ağabey tavsiyesi..Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış senin ki de o misal..Boş çene çalmaktan başka işe yaradığın yok..
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Hayatındaki tek yeteneği pederinin aldığı klavye üzerinden millete sövebilmek olan plebe yedek sol bek aşkı hatırlatılınca diferansiyel denklem görmüş sözelciye döndü tabii, Taksim'de bilet satan kız taklidini bırakıp kendinden 3. şahıs olarak bahseden ergene bağlamış yine. Sen alplar birle uruşma, begler birle turuşma abisi; senin sığınacağın yer Hami'nin değil Caner Erkin'in arkası.

Newton senin kriterlerine göre de akıllı adamdır bu arada, senden çok parası var sonuçta. (Öyle da?)
                      Naber?

Yorum

Kendi durduğu uçta durmadığı için insanları karşı kutba(Ağaoğlucu) ötelemeye çalışan bir kafadan "özgür düşünce" , "fikir hürriyeti" falan öğrenecek değilim, değil hiç kimse.

Getirmedi. niye?
                        Olmak zorunda da değil.

Ekibi ehil olsun yeter.

"Ben demiştim"

Çimşir tercihi bile anlaşılabilir. Önce her şey tertemiz giderken kendini kovdurtan efsanenden hesap soracaksın.

Tek hata Newton. Ona da karşı çıkan kaç kişi vardı? Sezon başında Avcı son anda iptal oldu deniyor. Sebebini, doğrusunu yanlışını bilmiyorum.

Tabii bu planlanmadı ama sezon başında Avcı gelse ve kötü başlasak ne olacaktı acaba? Bizim gibi “Trabzonspor’a aitse saygı görmeli.” kafası Avcı’yı yine desteklerdi ama bu vampirler..? Ben diyeyim. Çöp hoca, looser hoca...

Ben bu tatlı su anarşistlerini iyi tanırım. Kaos falan isterler, tek tokada bakar. Fikirlerine önem vermeye bile değmez.

Yorum

• Zavallılık böyle bir şey,emeğinin olmadığı bir kazançtan fayda elde etmek.Daha aşşağılık olan ise o emeğin kazanılmasına köstek olup,sonra ondan nemalanmak.

Az biraz şahsiyeti olan az biraz onur ve haysiyeti olan der ki ,beni es geçin,benim bu başarıda en ufak katkım yok,paraları banka(bbdk anlaşması),başarıyı hoca sağlıyor,ben ise 10 yıl aidatımı yatırmadığım,ne olup bittiğini merak etmediğim kulübe bir şekilde itildim,bana verilen rolü yapıyorum.

Peki bundan daha aşağıda ne var?Bütün bunları bildiği halde Ahmet Ağaoğlu'nu kulübün geleceğini mahvetmesi için desteklemek.
                          Kendisine en ufak saygısı olan biri bunu nasıl yapar?10 yıl aidatını yatırmadığı için başkan seçildiği kongrede oy kullanamamış birine nasıl kurtarıcı gözü ile bakar,nasıl demez bir an önce gerçek manada bu kulübü dert etmiş ve vizyon sahibi biri başkan olsun?

Şimdi bir olayın yapılması için iki yol var.
                          A.Klasik yol
                          B.Yenilikçi yol

Hoca seçiyorsun,kadron iyi,rakipler kötü durumda işi biraz bilen birini getirsen şampiyon olacaksın,hiç bir başarısı olmayan birine kadroyu veriyorsun,sonra onun yardımcısına.
                          Bundan ders almıyorsun,bir sonraki sezon da aynısını yapıyorsun,ki küme düşme hattına gelince doğruyu bulmuyorsun yine,bildiğini okuyorsun ve hiç istemediğin biri gelip,bu zor durumdan çıkarıyor ki,skandal bir şekilde onun aldığı karara'b.kunu çıkarmasınlar' diye gider yapıyorsun,karşıdaki senin vasfını bildiği için istifa etmek yerine işine bakıyor.

Öyle bir noktaya geliyor ki,şu anda kulüp başkanı olmanın aslında bir hükmü yok,maaşını verdiğin,profesyonel elemanın istese seni oradan indirecek kadar güçlü.

Şimdi yine haysiyet ve şerefine düşkün olan bu durumu kendine yedirmez,istifa ederdi.

Bakın daha hiç bir şey sormadım,CL'YE skandal bir şekilde gidememek,bankalar birliği ile olan anlaşma ve artan borç konusu,son olarak iptal olan sponsorluk da gösteriyor ki UEFA'yı kandırmak için bir hamle daha yapmışlar.

Bu rezilliklere saha etrafında rakip kulüp çalışanlarını kovalamak ve el kol hareketi çekmek de ekle.

Evet,elimizde ne var,hangi kararı doğru,hangi transferi başarılı?
                          Savunanlar ne için savunuyor,saha sonuçları için,yarın terse giderse her şey,elimizde ne var?

Koskocaman bir borç ve kurumsal olarak bir yol alamamış,ego tatmini yapan bir başkan.
                          • Memento mori

Yorum

• 2009 ya da 2010 yılıydı, Sadri Şener'i aradılar aidatını yatırmadığı için. Sadri Şener binasından hem de!!

Aidatını yatırmayı unutmuş.
                            Eeee.?

Yahu boş gündem yaratmayın. Az uzakda durun.

Yorum

• Başkanın şimdi konuşması gerekiyor işte
                              O hakem atamaları bir gün önce bir Twitter hesabı tarafından açıklanıyor
                              Fenerli yan hakem ve yasar kemal ne tesadüf bir gün sonra birebir aynı şekilde bizim maça atanıyor
                              Resmen operasyon çekiliyor ey ahaliiiiii

NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

2009 ya da 2010 yılıydı, Sadri Şener'i aradılar aidatını yatırmadığı için. Sadri Şener binasından hem de!!

Aidatını yatırmayı unutmuş.
                                Eeee.?

Yahu boş gündem yaratmayın. Az uzakda durun.
                                Abi gözünü seveyim bu durum gerçekten hoş görülebilecek bir şey değil. Gerçekten eleştirilmesi gereken bir durum
                                Kulübün önde gelenleri kulübü bu kadar düşünüyor işte
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X