İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol 2 numarada
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol merol bizim camiaya dayanamaz. 1 derbide fişini çekerler. Sonra, oyun anlayışı bize uymaz.
Bize yakışır mı yakışmaz mı, hele Ünal hoca gibi bizden biri diyebildiğimiz birinden sonra olur mu falan bunları ayrı tutuyorum ; Erol yerliler arasında alınacak en iyi en uygun hocadır... 6 aylık Şenol hâricinde tabi...
Şenol'u hiç sevmem ama gelsin şampiyon yapsın sonra vuralım ködüne tekme de o laflarının intikâmını alalım... kullan at
İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasiler bu kadar etkili asıl sorun takımın şampiyon olabileceğini mü düşünüyorlar, yoksa bizi içten çökertmek mi? Madem getirsinler Şenol Güneşi görelim. Şotayla, Hami ile olmaz bu iş. Hele Hüseyinle devam etmek düşünmek bile istemiyorumTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovaki bildiğim kadarıyla o almadı.
Çok kötü futbol oynattı
Sene sonu Sivas'ın durumuna bakıp bir daha konuşuruz
Simdiki basarimsi seviyeye bakıp övgü dizmek doğru degil
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman i Gs nin basinda görmek istiyorum artik..Baska türlü insanlari degerini anlayamiyoruz..S.Günes in Bjk tercihi ne kadar dogruymus kendi adina..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet başkan vizyon sahibi ve karakteri olan bir insan. Ünal hoca ile buradan ileriye gidilemeyeceğini bundan daha büyük başarılar elde edilemeyeceğini gördü ki bende bunu gördüm kendimce. İnşallah Erol Bulut u getirebiliriz.
başkan avaz avaz bağırdı 1 mağlubiyet ile hoca gönderecek bir takım değiliz daha bir kaç gün önce.
erdal hoşun da dediği gibi zamanında sadri şener ile şenol güneşin arasında nasıl ipler koptuysa şimdide aynısı oldu . iki tarafta geri adım atmadı ki burda bence ünal hoca daha katı ve kararlı bir tutum izledi .
yönetimin çok yanlışı var evet ama dere geçerken de at değiştirmezler böyle bir durum yaşanmasa . kendi ayaklarına sıkmazlar.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hoca
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVer hocam ver bende verilsin diyorum zaten. Ama ünalı şampiyonluk olamaz diye gönderip yerine büyük takım tecrübesi olmayan adam getirirsen aynı sonuçları alırsın. Erol Bulut kimdir allah aşkına ya ona bakarsan gidin amatörde orda burda ne taktik dehası teknik adamlar vardır. Tecrübe ve mental kısmı işin çok önemli. İki yönden de düşünülüp hoca getirilmeli. Şampiyonluk istiyorsan tecrübeli hoca getireceksin ya da sende tecrübe kazanmasını bekleyeceksin. Anladık ki bizim ona sabrımız yok o zaman gidip a class hoca alacaksın.
Yorum
-
Şenol Güneş'in takıma zarar vermeye başladığı dönemde ayrıldığında da böyleydi buralar, insanların alayı Şenolgüneşsporlu olma sürecine girdiğini fark etmeden Sadri Şener'i alaşağı etmeye çalıştı; o süreç de takımın başına İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bir musîbeti getirdi.
Geçmişten ders almaksa mesele, bunları da düşünme ihtiyâcı da hâsıl oluyor.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle Erol Bulut akrabam değil. Ama günümüzde en beğendiğim yerli T. direktör. Takımımızın başında görmek isterim. Bir de burada duygusallığa kapılıp Ünal güzellemesi yapanlar, düne kadar Ünal ın hocalığını tartışıyordunuz. Ne oldu, ne değişti?Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleövgüyü hak etti. süper ligin ikinci yarılarını salla. gs ve fb'nin en az 5 maçlık hakem kozu var. her maç mide bulandırıcı işler dönecek sonra rıza başarısız olacak. bu dönem işini yaptı işte, bu döneme ait övgüyü almasında ne gibi problem var ? yarın yine fatih terim büyük hoca, fenerbahçe en büyük sivil toplum örgütü diye yazacaklar, onlara benim karnım tok.
Ünal 3 rıza ederNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum