Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç umutsuz değilim, lâkin...

Dün gece birçok AKP'li isim Ünal Karaman'a destekler nitelikte konuşurken, kendisini siyâsetin gönderdiğini düşünmek gülünç. Ünal Karaman'ın "güç zehirlenmesi" yaşadığı yerde bütün yabancı oyuncuları takımla barıştıran ve Trabzonspor için şampiyonluğu yeniden konuşulabilir hâle getiren yönetime düşmanca tavır sergilenirse asıl sıkıntının o zaman başlayacağını düşünüyorum.

Evet, siyâset yönetim üzerinde hâlâ etkili ve Nuri Albayrak'tan beri o etkiyi hiç kaybetmedi. O zamanlar bahane kesinlikle sunulamazdı fakat şu an için en azından kulübün borç batağında olmasıyla ilgili sebepler öne sürülebiliyor.

Ünal Karaman'ı nasıl eleştirdiysem, Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini bir o kadar eleştirdim - samimiyetsiz bulduğum çok noktaları oldu. Bununla birlikte unutulmamalı ki binlerin "Bu mu hoca" diye karşı çıktığı ortamda Ünal Karaman'ı getirip sonuna kadar arkasında duran yine onlardı. Mesele uykusuzluk, âileye vakit ayıramamaksa aynı süreçlerden yöneticiler de geçti, belki hâlâ geçiyorlar...

Ünal Karaman'ın taktik bilgisini yeterli görmesem de câmiayı sâhiplenme konusunda gösterdiği takdire şâyan duruşu asla unutmayacağım. Yolu açık olsun, umarım bu kulübe bir gün teknik direktör olarak değil de takım menajeri ya da yönetici olarak döner.

Yorum

• Sosa ve Novak'ın yerinde olsam bu takımla sözleşme yenilemezdim. Zira bu dengesiz yönetim ile devam etmek akıl karı değil.

Yorum

• Erol 2 numarada
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sayın forum yöneticileri; forumda gerizekalı, aptal, beyinsiz kelimelerini kullanarak birisini ya da birilerini işaret etmek serbest mi? Kendi fikrinden olmayanları aşağılamak serbest mi?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ünala şans verilen yerde, beğenmediğin Erol Buluta 1000 kere şans veririm. O beğenmediğin Erol BUlut un yönettiği takımları iyi izlemeni tavsiye ederim. Nasıl kondisyona ve taktiği sahip olduklarını görürsün.
            Ver hocam ver bende verilsin diyorum zaten. Ama ünalı şampiyonluk olamaz diye gönderip yerine büyük takım tecrübesi olmayan adam getirirsen aynı sonuçları alırsın. Erol Bulut kimdir allah aşkına ya ona bakarsan gidin amatörde orda burda ne taktik dehası teknik adamlar vardır. Tecrübe ve mental kısmı işin çok önemli. İki yönden de düşünülüp hoca getirilmeli. Şampiyonluk istiyorsan tecrübeli hoca getireceksin ya da sende tecrübe kazanmasını bekleyeceksin. Anladık ki bizim ona sabrımız yok o zaman gidip a class hoca alacaksın.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosa ve Novak'ın yerinde olsam bu takımla sözleşme yenilemezdim. Zira bu dengesiz yönetim ile devam etmek akıl karı değil.
              Sende o zaman Bu dengesiz yonetim icin taraftarligindan istifa et.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erol 2 numarada
                1???

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'da görev alıp, kendini eleştirilemez kılamaz kimse.
                  Hoca da denedi.
                  Açık açık, 6. haftada "bu transferleri ben yapmadım" tadında ilk kurşunu attığında niye bugün başkanın açıklamalarını garipseyenler benzer reaksiyon vermedi?
                  Her kötü durumda, bir şekilde kendisini sorumsuz kılacak şekilde olayı kapatma derdinde.
                  Terim ile karşılaştıranlar olmuş.
                  Terim arkadaş, rezil oynuyoruz. Tarihin en rezil oyununu oynuyoruz. Ocak ayında toparlayacağız diye 40 kere tekrar etti.

En azından eksiğini itiraf edeceksin.
                  Bunu itiraf etmek yerine yönetime, sakatlara, maç trafiğine, oyuncu profillerine, yahu aklına ne gelirse.
                  Ben sorumlu değilim, ama benim dışımdaki herkes sorumlu.
                  Bu sorumsuzluğun sorgulanamaz olması için de sürekli kendi konusu olan teknik meselelerin dışında konuşmalar.
                  Bu normal miydi?

Sen transferleri yönetimin kucağına atacaksın, Konya maçından sonra başkan, yahu yeter 10 kişiden de bu baskı yenmez deyince kendini dokunulmaz ilan edeceksin.
                  Yok abi öyle bir dünya.

Geçiş hocasıdır.
                  İşin başlangıcı için uygundu.
                  Bundan sonrası için 1 kademe üstüne çıkılması lazım.

Kimse bu külüpte çalışmak istemez falan denmiş?
                  Neye istinaden?

Şu kadro, ekonomik olarak gününde ve düzenli ödemeler, tribünler.
                  Tribünler Ünal KAramansporlu olarak tribünü boşaltacaklarsa boşaltsınlar.

Bu kulübün hikayesini Ahmet Ağaoğlu yeniden yazdı.
                  Ünal Hoca değil.
                  Herkes "karabüğü düşüren adam" derken Ünal Hoca'yı bu hikayeye parça yapan adam kimi getirirse eyvallah deyip destek verilir.
                  Gidene payeler biçip, asıl bugünlere gelmemizin baş mimarına haksızlık edilmez.
                  Güzel yorum renktaş

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Trabzonspor'da görev alıp, kendini eleştirilemez kılamaz kimse.
                    Hoca da denedi.
                    Açık açık, 6. haftada "bu transferleri ben yapmadım" tadında ilk kurşunu attığında niye bugün başkanın açıklamalarını garipseyenler benzer reaksiyon vermedi?
                    Her kötü durumda, bir şekilde kendisini sorumsuz kılacak şekilde olayı kapatma derdinde.
                    Terim ile karşılaştıranlar olmuş.
                    Terim arkadaş, rezil oynuyoruz. Tarihin en rezil oyununu oynuyoruz. Ocak ayında toparlayacağız diye 40 kere tekrar etti.

En azından eksiğini itiraf edeceksin.
                    Bunu itiraf etmek yerine yönetime, sakatlara, maç trafiğine, oyuncu profillerine, yahu aklına ne gelirse.
                    Ben sorumlu değilim, ama benim dışımdaki herkes sorumlu.
                    Bu sorumsuzluğun sorgulanamaz olması için de sürekli kendi konusu olan teknik meselelerin dışında konuşmalar.
                    Bu normal miydi?

Sen transferleri yönetimin kucağına atacaksın, Konya maçından sonra başkan, yahu yeter 10 kişiden de bu baskı yenmez deyince kendini dokunulmaz ilan edeceksin.
                    Yok abi öyle bir dünya.

Geçiş hocasıdır.
                    İşin başlangıcı için uygundu.
                    Bundan sonrası için 1 kademe üstüne çıkılması lazım.

Kimse bu külüpte çalışmak istemez falan denmiş?
                    Neye istinaden?

Şu kadro, ekonomik olarak gününde ve düzenli ödemeler, tribünler.
                    Tribünler Ünal KAramansporlu olarak tribünü boşaltacaklarsa boşaltsınlar.

Bu kulübün hikayesini Ahmet Ağaoğlu yeniden yazdı.
                    Ünal Hoca değil.
                    Herkes "karabüğü düşüren adam" derken Ünal Hoca'yı bu hikayeye parça yapan adam kimi getirirse eyvallah deyip destek verilir.
                    Gidene payeler biçip, asıl bugünlere gelmemizin baş mimarına haksızlık edilmez.
                    Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

Ünal Karaman'ın geldiği zaman, şu an mevcut durumda Erol Bulut.

Bu ikisi karşılaştırılmaz bile.
                      Erol Bulut iki yıldır hangi takımları hangi seviyelere getirdi belli. Ki bana göre Sergen'den falan öndedir takım kurgusu açısından.
                      Kesinlikle Erol Bulut akrabam değil. Ama günümüzde en beğendiğim yerli T. direktör. Takımımızın başında görmek isterim. Bir de burada duygusallığa kapılıp Ünal güzellemesi yapanlar, düne kadar Ünal ın hocalığını tartışıyordunuz. Ne oldu, ne değişti?

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sosa ve Novak'ın yerinde olsam bu takımla sözleşme yenilemezdim. Zira bu dengesiz yönetim ile devam etmek akıl karı değil.
                        Adamlar parasına bakar. Parayı da hocadan almıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onuru yolladiktan sonra takim düzeldimi düzelmedi mi ?
                          Mesele duzelip duzelmemesi değil, onca alacağını birakmisken bir adama hain paraci damgası yakistirman.

Takım düzelsin diye biz herkesi şerefsiz hain diye ilan edemeyiz.
                          Ünal hoca onurun gonderilis şeklinde insan gibi ayrılsa idi bugün başına gelenler gelmezdi.
                          Etme bulma dünyası

Onur'a yapılan haksızlık Ünal'a yapılan da öyle
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Kim olur yeni hoca? Bir başlık anket falan açın da orda konuşalım.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ulan ne çabuk adam satıp başkalarını isteyebiliyorsunuz. Ayıptır be. Hepiniz olmuşsunuz futbol dahisi.
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• yalnız ortalığı karıştıran gazeteci Tuncay Lakot. Önce konyaspor maçında başkana taraftar oynanan oyundan memnun değil siz ne düşünüyorsunuz diye soru sordu başkanda döküldü. daha sonra kayseri maçından sonra hocaya soruları sordu ve hoca da döküldü..

öyle bir kaos ortamı oluştu ki.. doğru mu bilmem ama kim kalmak ister bu durumda.. Dolaşan haberlere göre Sosa ve novak bu durumdan dolayı sözleşme imzalamayacakmış. Pereira da bırakacak diyorlar. Bizde birisi gelir de bahar yaratır mı diye düşünüyoruz )
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X