Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ligde son dan 3. Değiliz baştan üçüncüyüz. 11 den üç adam gitti

yerine 11 oyuncusu olarak alinan adamlar formsuz sakat olduklari için oynamadilar

diğer topçulara yüklenince hoca onlardanda sakatlik yaşadi

eeeee ne yapsin hoca

şu sivasta 2 topçu sakatlansa baş aşaği gider

şb

gs bjk görüyoruz işte
    Oynanan oyunda biz bu takımlardan sadece Gs den iyiyiz.
    Diğerlerinden daha etkili oynamadık ilk yarı.

Ben sonuç olarak konuşmadım ki hangi sırada olduğumuzu hatırlatıyorsun bana!

Ben hiçbir zaman skora göre konuşmadım son 1,5 senede.

11 den giden adam meselesi falan bugünün meselesi değil de, gidenlerden Yusuf'un yerini anlarım da, Rodallega'nın yeri dolmadı diyorsanız hala zaten Sörloth atsın kendini köprüden.

Abdüş sakatlanmadan önce de benzer oyun oynuyorduk.
    Bu konuda tekrara girmiş olacağım.
    Bu bahaneler benim için şu sahadaki oyuna yeter sebep değil.
    Sakat cezalı yokken de böyle oynuyorduk.

Yorum

• Ünal hoca bizi bu halde neden bıraksın. Başarılı iken neden gider? Çok büyük bir soru işareti Susurluk bu Susurluk?
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ünal karaman geçmişi başarısızlıklarla dolu bir teknik direktör. Ahmet Ağaoğlu hayatta ona göremeyeceği bir lütufta bulundu Trabzonsporu ona teslim etti. Yıllardır altyapıdan çıkmış en iyi genç futbolcularla çalışma fırsatı buldu. Bence yönetimin muhteşem başarılı araştırmaları sonucunda çok kaliteli transferler ile çalışma fırsatı buldu ünal karaman. Geçen sene birçok başarısızlık tolere edildi. 5-0 ın ardından onun isteğiyle kelleler alındı. Kendi evinde gene basit puan kayıpları eyvallah. Bu sene yaşadığımız skandal puan kayıpları artık tahamülleri zorladı. Gençler göztepe denizli maçlarından 1 tanesi anlarımda öne geçmene rağmen etkisiz oyunla yitirilen puanları anlayamam. Hermaça durağan başlayıp rakibi cesaretlendiren bir oyunumuz var. Ben geçmişte her başarısızlıkta hoca değişiminin yapıldığı zamanları çok yaşadım o yüzden istikara inanıyorum. Yönetimin hataları da olmasına rağmen çok başarılı bir yönetim anlayışına sahibiz. Ben yönetimin sonuna kadar arkadındayım. Yönetim takımdaki ışığı görüyor ama ünal karamanla olmayacağını da biliyor. Umarım bir planımız vardır ve ünal karamanla yollar gerçekten ayrılabilir. O sene bu sene olabilir. Ünal ile 4. Lük anca mümkün

Yorum

• Bence istifa etti olan oldu. Ortam yumuşasın diye bekliyorlar saatlerce ne konuşacaklar. Yok hocayı ikna etmeye çalışıyorlarsa bu kadar saattir bıraksınlar gitsin.

Yorum

• mustafa denizli bu şartlarda bu polamikler varken asla trabzonsporda çalışmam delikanlı adammış

Yorum

• Mustafa Denizli iddiaları yalanladı
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - sen patronuna ' boğazına takılırım ' diyerek posta koyarsan ,
                ertesi gün kendini kapının önünde bulursun .

- ağzını her açtığında (sahada gezen futbolculara bile ) teşekkür edersen ,
                bırak taraftarı , patron ve yöneticiler nezdinde bile inandırıcılığın kalmaz .

- ben ünal hoca'da bir sinsilik seziyorum . bence çok içten pazarlıklı .
                adamlık kavramını hepimize karşı duygusal şantaj olarak kullanıyor .
                her ortamda , kendine adam dedirte dedirte , hepimizin gözünü kör etti .
                farkında mısınız ? sıkıyı görünce , ufacık bir eleştiride , nasıl da dişlerini gösteriyor ?
                el bombasını alıp , başkanın kucağına nasıl da soğukkanlı bir katil gibi bıraktı ?
                ufak detaylar , aslında bize çok şey anlatıyor .

bu devirde babana bile güvenmeyeceksin başkan ! aman dikkat !
                başkan inşallah onur kıvrak çapsızından kurtulduğu gibi ,
                bu duygusal şantajcıdan da bir an önce kurtulur .

- bir diyet ödenecek . peki bunu kim ödemeli ?
                tabi ki ilk önce hoca ödemeli .
                sonra (hoca'nın koruyup kolladığı futbolcular arasından ) kadro dışılar olmalı .
                gözdağı tam zamanında ve isabetli verilmeli .

son olarak ,
                amasya'nın bardağı .... biri olmazsa biri daha ....
                Güzel yorum.. Tebrikler..
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gönülsüz işten hayır gelmez. İki taraftan biri bırakıyorsa ileriye bakılmalı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  İsmail Allah belayı vermeye, senin gibi kısıtlı imkânlarla başarı ümit eden biri niye böyle der. Ağzını hayrı iç, kimse bir yere gitmeyecek.

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaos falan yok. Gitmesi/Gönderilmesi her neyse zamansız olmakla birlikte artık olan oldu biten bitti.

Artık yeni şeyler söyleme vakti. hiçkimse Trabzonspor’dan üstün değildir, konumuz Trabzonspor’un başarılı olmasıdır.

Futbolda buna benzer sayısız hadiseler meydana geldi/geliyor.

özetle: Biz zirve Mücadelemize odaklanalım
                    Olay budur gitsin kayseride çalışsın sever küme düşen takımları bu takım ziya hoca ile şampiyonluğa oynadı.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• kovulsa yonetime yazardi. o kadarini yapmaz yonetim.
                      istifa etmistir karaman. o amator ruh karamanda var malesef.
                      maca yapmadigi mudahaleler ve tercihleri ve sonunda elestirilmesinin sebebi de hep buna dayaniyor.

Yorum

• Denizli menizli bizim işimiz olmaz, her söylenene bakmamak lazım. Ünal hoca giderse yine Trabzonsporlu biri gelir.

Yorum

• şu Mehmet Yiğit Alp2i biri başkan yapsın da rahatlsın bu adam.

Bakıyorum da bu adamın olduğu dönemlerde kaostan kurtulamıyoruz ve olayın içinde oluyor.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            unal karaman riza calimbayin kaymagini yedi..riza geldikten sonra takim cok iyi top oynamaya baslamisti..birsure uzun yenilgi alsakda sansizdik ama iyi oynuyoduk o yenildigimiz maclardada..unal hoca bu oyunu oturmus takimla basarili oldu..oyuncu degisikliklerini basarabilseydi dahada basarili olabilirdik..ben bu takimin basarisini buyuk kismini riza hocaya ve baskana bagliyorum..unalin artisi futbolcularla iyi gecinmesi..unal hoca kovulsun diye kosmamazlik yapmadilar
                            Şenol'da Ersun'nun kaymağını yemişti. Peki bunlar neden gönderildi. Rıza neden gitti? Ya unutuyorsunuz ya da Ünal hocaya laf atmak için birşeyler arıyorsunuz. Ünal hoca krizde aldı bu takımı ve mütiş bir ortam oluşturdu. Bu şekilde veda etmemeli. Bugün de Ünal hocayı kırarak gönderirsek bu kulübe kusura bakmayın kimse sahip çıkmaz siyasilerin elinde oyuncak oluruz. Kim kaldı ki eski kaptanlarımızın hepsini birer birer kötüleyip gönderdiniz profesyonellik adı altında milyonlar çöp edildi. Şampiyon olmaktan daha önemli şeyler kaybedeceğiz.

Yorum

• Şenol hoca ya da yine futbolcularla iletişimi iyi olan shota gelir başka da kimseyi beklemiyorum.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İstifa ettiyse yolu açık olsun, hakkında hayırlısı olsun, yönetim doğru bir td getirip gündemi hemen değiştirmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X