Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takımı zerre tanımayan bir adamı alır getirir bir sezon nasıl çarçur edilir hep birlikte görürüz.. abuk sabuk ünlü hoca getiricem diye yırtınacak takımı tanımayan bi çakoza emanet edecek yandı gülüm keten helva!

Yorum

• Unalin hocalığını beğenmeyen biri olarak yazıyorum

Gönderilmesi yeri degil, Doğru değil, Doğru değil, Doğru değil

İlk 7 hafta beklenmeli ikinci yari
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu’na güveniyorum. Güvenimizi boşa çıkartmayacaktır ..
        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünya'nın neresinde işçinin işverene kafa tuttuğu görülmüş?

Derhal kovulnalıydı haber doğruysa Ağaoğlu'nu tebrik ediyorum..
          bu nasıl bir ezikliktir, el etek öpme zihniyeti..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bırak bu eziklik edebiyatını Trabzonspor Ünal Karaman'ın babasının malı değil...Basının karşısıma çıkıp türlü martavallarla patronu eleştiremezsin eleştirirsen hak ettiğin muameleyi görürsün..Bu takıma uymayan biri varsa o da sensin akılcı değil duygusalsın...

Bu kulüp ne çektiyse aklı bilimi kenara itip duygusallığa bağlamaktan çekti...Mesela ben Trabzonspor para kazansın diye isim sponsorluğundan yanayımdır senin gibi tipler buna karşı çıkar..Neden? Çünkü kafanız çalışmıyor dünyadan bihabersiniz yerel kalmışsınız..Hangimiz Trabzonspor'u çok seviyor acaba?

Bağırarak milliyetçilik yaptığını zanneden tiplere benziyorsun edebiyattan başka bildiğin bir şey yok..
            isim sponsorluğu derken ?

Yorum

• Doğru bir karar, umarım yeni hoca seçiminde de böyle doğru bir karar verebilirsiniz.

Futbolu tekniği taktiği bilen bir Teknik Direktör görmek istiyorum bu takımda artık, duygusal kararlar ışığında futbol eskisi bir adam değil.

Yorum

• bakalım kim gelir.ancak eğer ki başkan şampiyonluk önemli değil uzun vadede başarı önemli diyip yabancı hoca getirirse şampiyon olmayalım bu sene öenmli değil.gelecek benim için daha önemli.uzun vadeli hamle de yaparsa ben okeyim.
                İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takımı zerre tanımayan bir adamı alır getirir bir sezon nasıl çarçur edilir hep birlikte görürüz.. abuk sabuk ünlü hoca getiricem diye yırtınacak takımı tanımayan bi çakoza emanet edecek yandı gülüm keten helva!
                "Annuit cœptis"

Yorum

Bırak bu eziklik edebiyatını Trabzonspor Ünal Karaman'ın babasının malı değil...Basının karşısıma çıkıp türlü martavallarla patronu eleştiremezsin eleştirirsen hak ettiğin muameleyi görürsün..Bu takıma uymayan biri varsa o da sensin akılcı değil duygusalsın...

Bu kulüp ne çektiyse aklı bilimi kenara itip duygusallığa bağlamaktan çekti...Mesela ben Trabzonspor para kazansın diye isim sponsorluğundan yanayımdır senin gibi tipler buna karşı çıkar..Neden? Çünkü kafanız çalışmıyor dünyadan bihabersiniz yerel kalmışsınız..Hangimiz Trabzonspor'u çok seviyor acaba?

Bağırarak milliyetçilik yaptığını zanneden tiplere benziyorsun edebiyattan başka bildiğin bir şey yok..
                  patron benim hayatımda görmediğim bi biçimde maçtan hemen sonra sıcağı sıcağına sahadaki futbolu değerlendiren bir açıklama yapıyor

yıllar sonra galibiyet alınan bir deplasmandan sonra, üzerine vazifeymiş gibi oynanan futbolu AŞAĞILIYOR.

gerçekten çok akılcı çok bilimci bir yaklaşım. inanılmaz bilimci bilim akıyor her yerden bilim bilim bilim

basın gidin ya
                  futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Ağaoğlu maalesef sınıfta kalmıştır bu hareketle. Sıkıntıların olduğu bence uzun zamandır belliydi. Ünal hoca bundan 1-2 ay önce çektiğimiz sıkıntıları anlatmıyoruz demişti. Ama siyasi baskı ile ama Ağaoğlu’nun kendi kararıdır ama Ağaoğlu Konya maçı sonrası demeciyle hocaya rest çekmişti. Ünal hoca da yeter deyip karşılık verdi. Burada tek kabahatli yönetim ve başkandır.

Ünal hocam benden yana hakkım varsa helal olsun, asıl sen bize hakkını helal et. Bakalım bu zihniyetle sonumuz ne olur?
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak violentia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu nasıl bir ezikliktir, el etek öpme zihniyeti..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      herkesi kendi gibi zavallı görüyo işte karışma ezilsin.. ünal karamanın karakterinin k si olamayacak adamlar burda yorum yapıyor işte gül geç.

Yorum

• Bazı arkadaşlar beni çok fazla eleştirebilir bu söyleyeceğimden dolayı ama ben bu ayrılık gerçekleşirse yarım sezonluguna senol güneşle anlaşılmasından yanayım.

Yorum

• Ahmet başkan adamdır tek hatası konya maçı sonrası basına açıklama yapmasıydı ona gerek yoktu gizli konuşmalıydı bu durumu. duygusal davrandı orada bir daha yapmaz umarım.

uzun vadede kendisi başarı için hoca alacaksa alsın şampiyon olmasak da olur yeter ki düzgün ekip alsın .haydi hayırlısı bakalım

cesur bir karar veren başkanımızı tebrik ederim
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaş takım batık sen pelegrini diyorsun. Türkiyede hiç bir takım yabancı hoca alamıyorsa nedeni açık.

Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsnuz
                            sturrdige e 3.5 verirken takım batmıyor mu

Yorum

• Unalin da başkana diklenmesi yanlış.
                              Ha bu olanlar bana Onur olayını hatirlatmadi değil ama neyse

Başkan istediğini der hakaret etmediği sürece patron odur

Hiyearsiye saygı duymak lazım
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Eğer daha iyi birini getireceklerse olabilir de bu konuda yönetime çok güvenmiyorum ben. Hala bunun bir dedikodudan ileri bir şey olduğunu düşünmüyorum ama velev ki Karaman'ı gönderdik yerine Bulak - Tekke ikilisi gibi bir varyasyona girersek işte o zaman karışır çarşı
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X