Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız enteresan olan, kendisi istifa etmiş sanırım.
    Gönderilmemiş.
    Yani yönetime de kızacak bir şey yok görünürde.
    Kendi istifa ediyor Hoca.

Yorum

• Ünal Karaman bu olaylardan sonra kesinlikle GİTMELİ !!
      McLas was Here

Yorum

• Yıllar sonra bir heyecan yakaladık onu da sevip attılar... Ne bu olaylar
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• benim de tahminim buydu ilk başta aslında. başkan gitmesini istemedi sadece eleştirdi..
          belki hata etti medyada konuştu ama belki de yüzüne de demiştir başkan.

çıkıp başkana veya yönetime boğazına takılırım ifadesi tam bir ego cümlesi..
          ego savaşları başlatan ünal hoca oldu kendisini çok severim ama bu hareketi hiç hoş değil.
          ayrıca en kötü günde bile başkan hocaya sahip çıktı öyle 1-2 günlük olay değil bu iş.

ya da her şey bir oyun.. kaos ortamı yaratmak kötü gs bile bu şekilde şampiyonluğa kenetleniyor

yalnız bu özel harekat muhabbeti tam bir komedi

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          SON DAKİKA - Ünal Karaman ile yollar ayrıldı... Ahmet Ağaoğlu "Ben giderim, yeterki sen kal" demesine rağmen hocayı ikna edemedi. (Levent Ümit Erol)
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Kim kime rest çekmiş şimdi. Ne boş işlerle uğraşıyoruz. 5-0'da arkamda duran adam bu futbol bize yakışmıyor dedi diye ben olsam hiç gocunmam. Sorun bu ise tamamen saçmalık. İş ego savaşı ise kangreni kesip atacaksın, zira bu evlilik yürümez.

Yorum

• Gs fb ve bjkda bi sorun olunca emniyet iç işleri bakanı vs müdahil mi oluyor, ne saçma bir kulübüz arkadaş, kapatın bari bitsin bu iş

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şuan için susuyorum ama tutupta fatih tekke veya giray bulak gelirse yönetim harbiden bacağına sıkar.
                mesela sizce kim gelebilir.. ben osman özköylü'ye şapka çıkarırım vallahi..

bu aşamada gelecek teknik adamın oyuncu grubuyla bütünleşmiş bir adamdan sonra o oyuncu grubuyla bütünleşmesi vs.. çok zor şeyler.. emin olun kadro dışılar yaşanır.. kaos üstüne kaos yaşarız.. eminim siz de benim kadar eski taraftarsınız.. ünal hocayı burada en çok eleştirenlerden biriyim..

ama bu camia kaosu krizi yönetemiyor ve tepetaklak gidiyoruz.. bir kez olsun bu krizi fırsata çevirmek zorundayız..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi millet Trabzonspor'un arkasında neden bu kadar siyasi güç var diye imalı imalı konuşmaya başladı.
                  O konuşanlara devletin tanıdığı imtiyazın binde biri tanınmadı bize. Afkurabilirler sıkıntı yok.

Yorum

• eee ne oldu ? kendisini de bitirdi. getireceğin hoca ilk kötü sonucunu aldığında bugün ünal hocanın gitmesini isteyenler bu sefer de senin gitmeni isteyecekler.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• unal karaman riza calimbayin kaymagini yedi..riza geldikten sonra takim cok iyi top oynamaya baslamisti..birsure uzun yenilgi alsakda sansizdik ama iyi oynuyoduk o yenildigimiz maclardada..unal hoca bu oyunu oturmus takimla basarili oldu..oyuncu degisikliklerini basarabilseydi dahada basarili olabilirdik..ben bu takimin basarisini buyuk kismini riza hocaya ve baskana bagliyorum..unalin artisi futbolcularla iyi gecinmesi..unal hoca kovulsun diye kosmamazlik yapmadilar

Yorum

• Enteresan Camiayız gerçekten , sonumuz hayrolsun inşallah.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          unal karaman riza calimbayin kaymagini yedi..riza geldikten sonra takim cok iyi top oynamaya baslamisti..birsure uzun yenilgi alsakda sansizdik ama iyi oynuyoduk o yenildigimiz maclardada..unal hoca bu oyunu oturmus takimla basarili oldu..oyuncu degisikliklerini basarabilseydi dahada basarili olabilirdik..ben bu takimin basarisini buyuk kismini riza hocaya ve baskana bagliyorum..unalin artisi futbolcularla iyi gecinmesi..unal hoca kovulsun diye kosmamazlik yapmadilar
                          Yok artık))

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• barış yurduseven bağlar koptu diyor. resmi açıklama yokmuş.

Yorum

• Kriz yönetemiyoruz,problem bu.
                              ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Olay nereden patlak verdi. Başkan ile Ünal hoca arasında mi sorun var?
                                Yöneticiler ile mi sorun var biz nasıl yonetiliyoruz
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X