Bu olaylardan ötürü baskan ve yönetim istifa ederse bu olayda emeği gecen herkesin Allah belasini versin. Ünal Karaman istifa etmis veya kalmis hic umrumda değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlt yapida iyi isler yapar, eski bir umit milli futbolcudan duymustum bize 30 tane top kontrolu ogretti simdiki hocalar 1 tane ogretmiyor demisti. Keske miniklerin basina gelse futbolcu yetistirse.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani millet uçmuş yahu ünal giderse yılmaz gelir ha ünal 4.yapacaktı yılmazda bu kadroyu kötü 4.yapar.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce neden hiçbir yerde idare edemedi? Çok tek taraflı bir yorum bu. Başkanın ona verdiği fırsatı kimse vermedi daha önce.
Yorum
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarakterli insan hassastır, arkasından konuşulmasını sevmez, en önemlisi de niyetinden şüphe duyulan yerde hiç bulunmaz. Başkan hocanın niyetinden şüphe duymuştur. Keşke hepimiz canla başla çalıştığımız iş yerinde böyle bir durumla karşılaştığımızda emeklerimizi hiçe sayan bir anlayışa karşı ceketimizi alıp gidebilsek.
Ya da çok iyi bir mümin olacaksın, rezzak olan Allah'tır, rızk O'ndandır deyip alıp ceketi gideceksin.
O kadar da makbul müslüman olursam, zaten futbolla da uğraşmam sanırım.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim şahsi düşüncem 1.5 yıl önce yönetim önümüzdeki 3 yıl şampiyonluk hedeflememiş, borçlar eritlimesi için düşük maliyetli bizden birini takımın başına getirelim düşüncesindeydi, lakin ligin kalitesi ve 3 büyüklerin hegomonyası 1.5 yıldır o kadar düştü ki,bir anda birilerinin kafasında ampül yandı ve biz bu durumu fırsata çevirip niye şampiyon olmayalım lakin bu iş Ünal hoca ile olmaz dedi ve işler bu noktaya geldi.Bu oyunun son hamlesi 6 aylığına Şenol Güneş olacak yazın kenera.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce neden hiçbir yerde idare edemedi? Çok tek taraflı bir yorum bu. Başkanın ona verdiği fırsatı kimse vermedi daha önce. Vermezdi de.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ayrica merakimdan soruyorum, Avrupa'da kulup baskanlari her uzatilan mikrofona konusuyor mu, spor programlarina katiliyor mu ? Amac kulup yonetmek mi yoksa reklam mi ?
Yanlis birkac transfer yapilmis, sakatliklar olmus, yarim devre futbol tatmin etmemis ama liderin arkasindayiz ve transfer doneminde yeniden ayar yapma sansimiz var, birkac transferle dokun geç. Transfer gorusmesinde olmasi gereken adam takimin hocasina sacma sapan televizyon kanallarinin mikrofonlarina konusup laf atiyor. Adam kac yasinda, tabii alınır karsilik verir.
Maci kazanmissin sonraki gun odasina git konus, hararetli hararetli canli yayinda ne konusuyorsun yil olacak 2020, hala kendini Acun sanan baskanlar var. Biraz ciddiyet biraz profesyonellik. Bizim ulkede populer olmak, reklam olmak, medyada yer almak cok fazla onemseniyor ama sonuc ortada, bak nelere yol aciyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Ahmet Ağaoğlu istifasını verir yerine İbrahim Hacıosmanoğlu falan gelir. Çünkü böyle taraftarlara Fatih Atik, Şahin Aygüneş, Sefa Yılmaz falan lazım. Sturridge falan ağır geldi bünyeye. Umarım Ünal Karaman destekçileri hakaretleriyle ve organize olup diğer kitleyi sindirir takımdan uzaklaştırır. Başkan olduğu gece ibadet yaparken ki fotoğrafını paylaşan, başkan olduktan bir kaç gün sonra mitinglere katılan başkanlarınızla romantik ve hamaset içinde ligde beşinci altıncı falan olursunuz. İyi akşamlar.yani sorloth nwakaeme onazi pereria novak gibi yabancılar taşımıyor mu bu takımı. sen takım olduktan sonra başarılı olursun büyük yıldızlar olduktan sonra değil. geçen sene onur ve burak varken bu takım kaynıyordu. biri iyi bir kaleciydi biri iyi bir forvetti görece en azından. bu takım takım içi havasını kaybetti her şeyden önce. salt iyi hoca salt iyi futbolcularla futbol kulübü en azından trabzonda yönetilmez. bize daha iyisi gelse de başarılı olacağımıza inanmıyorum ayrıca ben bu zihniyetle
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Zamanimda sırf onur için shota yi yemişti taraftar.Halbuki shota onur kendini takimin üstünde görüyor demişti.Sonra shota nin haklı olduğu ortaya çıktı.
Eğer esas olan takımsa herkes gidebilir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum