İlk olarak memozcan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Soru sordum cevap verir misin? İddianı ispat etmek zorundasın. Yoksa kötü konuşurum.
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkillarinca intikam aliyorlar tribundeki yerlerinden postalandilar ya o surecte hop oturup hop kalktilar cabuk unutuyoruz bazi seyleri..
Yorum
-
İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanını dişe asgarî ücretli takar kardeş.. Milyon alanlar değil.
Yahu bırakın şu duyar kasmaları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
daha önce de yazdım.. şu anda ihtiyacımız olan takıma abilik yapacak, kulüpçülüğü bilen, sinekten yağ çıkaran, zaman zaman yaptığı açıklamalarla takımın üzerindeki baskıyı dağıtabilecek bir sportif direktördür.. benim aklıma hayrettin hacısalihoğlundan başka isim gelmiyor.. hem hocayı, hem yönetimi , hem taraftarı, hem yerel basını frenleme gücüne sahip.. sağ duyulu biri.. son yıllarda ne zaman ivme yakalasak hep onun olduğu dönemlerde oldu..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ünal Karamani cok elestirdim, kac kez onun yuzunden ceza aldim forumda ama bu yapilan sey gereksiz ve yanlis. Ortada bu durumu gerektirecek bisey yokken, durup dururken kendi kovanimiza çomagimizi soktuk cok sukur. Butun emekler heba oldu gitti. Istanbul plansa bu kadar planyamazdi. Sikintimiz bu, yoksa ali gider, veli gelir cok da onemli degil. Yönetimin hoca konusunda bir planinin olmadigini, getirilecek olan Shota, M.Denizli, G.Bulak, Fatih gibi isimlerlerin ne kisa vadede ne uzun vadede Trabzonspora bisey veremeyecigini dusunuyorum.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf duygusallıktan Ünal Hocayı takımda tutmaya çalışıyorlar.
Takım kötü giderse ilk göndermeye çalışan kesimde bunlar olacak.
Yahu görmüyor musunuz olmuyor işte bu adamla.
Neyin ısrarı bu.
Onur Kıvrak olayını hatırlatıyor bu bana.
Neyse siz daha iyi bilirsiniz duygusal taraftarlar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerekabetçi lig mi??
hocam nerede gördün sorması ayıp ligde bütün şampiyonluklara sahip kulüplerin ilk 2 de olmadığı Lig
ingiltere almanya italya ispanya??
fb bjk gs leş atıyor kayseri ankaragücü antalya gibi kulüpleri ptt ye koy oradan düşerler
takımın isminin sivas olmasına gerek yok ligde 9/8 g yapan zaten ligde iyi yerde yer alması gerekir
Rekabetçi bir lig falan olduğunu sanmayın
takımların çoğu leş biz de dahil
Ligi fazla kucumsuyoruz, acik ara sampiyonluga kosuyor olmaliydik +40 puan toplamaliydik diyoruz, Agaoglu aciklamasinda acik acik bunu soylemeye calisti kiyamet oradan koptu zaten ama bu ozguven nereden geliyor bilmiyorum, rakiplerin de eli armut toplamiyor. Eskiden Fb, Gs, Bjk uclusunden biri veya ikisi farki acar giderdi simdi Anadolu takimlari da guclendi, +40 puan yapmak farki acip gitmek oyle kolay mi ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanını dişe asgarî ücretli takar kardeş.. Milyon alanlar değil.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜfffffff.
Yahu bırakın şu duyar kasmaları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAli yazar Veli bozar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum