Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• *

Yanındayız Başkan.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*

Yanındayız Başkan.
      Aynen...

Yorum

• boşuna beklıyorsunuz .
        şu yasanan olaydan sonra unal karaman bu takımda calısamaz artık .
        ne unal hoca sorulara cevap verebılır nede baskan .
        gazetecilerın en kucuk sorusunda ıkısıde tıkanır .
        bu gecenın sonunda ekstra bısey olmazsa unal karaman ayrıldı demektır .
        61

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aspordaki fotomaç genel yayın müdürü dün akşam Ünal’ın gitmesi ile ilgili ön hazırlığı yapmış ve Trabzonspor bu oyunla şampiyon olamaz demişti. Şimdiye kadar aspor’da hiç Trabzonspor’un T’sinin bile geçmemesi bundan olsa gerek. Ünal hoca gittikten sonra yayınlayacaklar destek gelmesin diye
          Yokkkkkkkkkkk gecen seneden bu sene ortalarına kadar Trabzonspor ucuyor kacıyor ligin en iyi topunu oynuyor diyende bu arkadastı.Burda futbol cahillerine istanbulun yalanlarına inanmayın diye kıçımı yırttım Gerçek olan Trabzonspor bir kaç maç hariç rezil bir oyun oynuyordu o da artık gerçeği söylemek zorunda kaldı.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aspordaki fotomaç genel yayın müdürü dün akşam Ünal’ın gitmesi ile ilgili ön hazırlığı yapmış ve Trabzonspor bu oyunla şampiyon olamaz demişti. Şimdiye kadar aspor’da hiç Trabzonspor’un T’sinin bile geçmemesi bundan olsa gerek. Ünal hoca gittikten sonra yayınlayacaklar destek gelmesin diye
            Harbiden hiç adımız geçmedi çok ilginç.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*

Yanındayız Başkan.
              ahahah bu manyakla aynı yerde olamayacağımdan yanındayız Başkan diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ağaoğlu'na söverseniz asıl suçluyu göremezsiniz. Ağaoğlu'nu oraya getirenlere bakın. Takıma sponsorluk getirenlere bakın. Sene başında ben yıldız almam para vermem diyen başkana yıldız getirtenlere bakın.

He sonra bir de açın gündemin Ünal karaman olduğu saatlerde Aspor'un geyik muhabbetine ve meseleye dair tek kelime etmemelerine bakın.

Gerçeği göreceksiniz.

Ağaoğlu mu? O sadece bir figüran.
                En doğru yorum bu olmus ozet bu.

Yorum

• oo Ömer Turan gibi hükümetin trollüğünü yapanlar da başladıysa Ünal Karaman'a desteğe. Benim tarafım kesinleşmiştir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Viranın yaptığı tam bir rezillik burda agaogluna mualefet eden biriyimde bu kulübün başkanına siz kimsinizde tesis basıyorsunuz.Hayırdır antalyadan 7 yerken akhisardan 7 yerken götünüze tutkal mı yapışmıştıda basamıyordunuz o tesisi.Iho denen cahil herif Trabzonsporu mahvederken mra denen futbol özürlüsü bizi rezil ederken nerelerdeydiniz.
                    Akillarinca intikam aliyorlar tribundeki yerlerinden postalandilar ya o surecte hop oturup hop kalktilar cabuk unutuyoruz bazi seyleri..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ahahah bu manyakla aynı yerde olamayacağımdan yanındayız Başkan diyorum

Manyak dediğin bu aralar eskisi gibi değil, pek bi muhalif. Hoş uzun zamandır takip etmiyorum yoksa yine mi taraf değiştirdi.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İddia... Ünal Karaman göreve devam ederse bir yönetici görevden alınacak.

pardon
                        görevden alınacak değil de istifa edecek diye bekledim ben. ya ben ya o gibi bir şey olur diye düşündüm.

@TSunami_69 öyle bir derdi olan yönetim sturridge ve mikel transferlerini yapmazdı. ilk üç sene şampiyonluk hedefi yok deyip bu transfleri yapıp taraftarı da beklentiye soktular. işler iyi gitmedi ve şimdi de sarpa sarıyor. eğer hoca giderse ve gelen hoca ilk haftalara zımba gibi girmezse yönetim de sene sonunu göremeyecek. her zamanki bok gibi süreç yönetiyoruz güzel olan her şeyi mahvediyoruz.
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bir yönetici dediği mehmet yiğit alp.

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Manyak dediğin bu aralar eskisi gibi değil, pek bi muhalif. Hoş uzun zamandır takip etmiyorum yoksa yine mi taraf değiştirdi.
                            manyaklığın ölçüsü iktidar tarafında ya da muhalif tarafında olmak değil ki adam manyak

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene Yönetim ve Hocaya karşı Onur-Burak savunması ne kadar hatalı idi ise, bugün yönetime karşı hoca savunması da o kadar hatalı.

Yönetim asıldır. Kararı alır.

Umarım bu akıl küpü, dışarda bağıran kitle, yönetimin alın takımınızı demesine sebep olmaz.

Ben olsam tükürürüm işinize derim.
                              Bu akşam güdük ki virası mirası hikâye.. Bizim problem tez canlı taraftar ve Trabzon'da ki insanlar..
                              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Geçen sene Kasım ayında operasyon olacaktı , beceremediler.

Ancak nasıl bir karın ağrısı ise , döndüler dolaştılar amaçlarına ulaştılar. Azim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X