Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
boşuna beklıyorsunuz .
şu yasanan olaydan sonra unal karaman bu takımda calısamaz artık .
ne unal hoca sorulara cevap verebılır nede baskan .
gazetecilerın en kucuk sorusunda ıkısıde tıkanır .
bu gecenın sonunda ekstra bısey olmazsa unal karaman ayrıldı demektır .61
Yorum
-
İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAspordaki fotomaç genel yayın müdürü dün akşam Ünal’ın gitmesi ile ilgili ön hazırlığı yapmış ve Trabzonspor bu oyunla şampiyon olamaz demişti. Şimdiye kadar aspor’da hiç Trabzonspor’un T’sinin bile geçmemesi bundan olsa gerek. Ünal hoca gittikten sonra yayınlayacaklar destek gelmesin diyeAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAspordaki fotomaç genel yayın müdürü dün akşam Ünal’ın gitmesi ile ilgili ön hazırlığı yapmış ve Trabzonspor bu oyunla şampiyon olamaz demişti. Şimdiye kadar aspor’da hiç Trabzonspor’un T’sinin bile geçmemesi bundan olsa gerek. Ünal hoca gittikten sonra yayınlayacaklar destek gelmesin diyeGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu'na söverseniz asıl suçluyu göremezsiniz. Ağaoğlu'nu oraya getirenlere bakın. Takıma sponsorluk getirenlere bakın. Sene başında ben yıldız almam para vermem diyen başkana yıldız getirtenlere bakın.
He sonra bir de açın gündemin Ünal karaman olduğu saatlerde Aspor'un geyik muhabbetine ve meseleye dair tek kelime etmemelerine bakın.
Gerçeği göreceksiniz.
Ağaoğlu mu? O sadece bir figüran.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleViranın yaptığı tam bir rezillik burda agaogluna mualefet eden biriyimde bu kulübün başkanına siz kimsinizde tesis basıyorsunuz.Hayırdır antalyadan 7 yerken akhisardan 7 yerken götünüze tutkal mı yapışmıştıda basamıyordunuz o tesisi.Iho denen cahil herif Trabzonsporu mahvederken mra denen futbol özürlüsü bizi rezil ederken nerelerdeydiniz.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahahah bu manyakla aynı yerde olamayacağımdan yanındayız Başkan diyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİddia... Ünal Karaman göreve devam ederse bir yönetici görevden alınacak.
pardongörevden alınacak değil de istifa edecek diye bekledim ben. ya ben ya o gibi bir şey olur diye düşündüm.
@TSunami_69 öyle bir derdi olan yönetim sturridge ve mikel transferlerini yapmazdı. ilk üç sene şampiyonluk hedefi yok deyip bu transfleri yapıp taraftarı da beklentiye soktular. işler iyi gitmedi ve şimdi de sarpa sarıyor. eğer hoca giderse ve gelen hoca ilk haftalara zımba gibi girmezse yönetim de sene sonunu göremeyecek. her zamanki bok gibi süreç yönetiyoruz güzel olan her şeyi mahvediyoruz.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManyak dediğin bu aralar eskisi gibi değil, pek bi muhalif. Hoş uzun zamandır takip etmiyorum yoksa yine mi taraf değiştirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Yönetim ve Hocaya karşı Onur-Burak savunması ne kadar hatalı idi ise, bugün yönetime karşı hoca savunması da o kadar hatalı.
Yönetim asıldır. Kararı alır.
Umarım bu akıl küpü, dışarda bağıran kitle, yönetimin alın takımınızı demesine sebep olmaz.
Ben olsam tükürürüm işinize derim.Ali yazar Veli bozar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum