İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüna hoca giderse ilk 6 da bile bitiremeyiz. pochettino bile gelse olmaz ünal hoca ben bu takımın hamurunda vardım diyor farklı dokular bize uymuyor. kloop gelse yalan.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu camiayı gerçekten tanıyan biri gelmez
yabanci bir antrenör mikel ve sturridge haric oyuncularimizi bile tanimiordur...
sergen yalcin, erol bulut gibi kenidlerini baska camiaya layik görenler bu kapidan iceri girmemeli...
geriye kalior SHOTA
haciosmanoglu döneminde onur krizinde giden o olmustu...fena oynatmiordu...hakemler bizi baya dogramisti...
agaoglu gibi baskanla is yapar...sözlesmesi bittior....
futbol biligisi olarak SHOTA>Ünal hocaSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı kapıya çıkıyor
bu sene 27 avrupa ve lig
toplamda 61 maçın 52 de gol yemişiz
bu istatistik sizce başarılı mıdır?
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca giderse "öldük bittik" demek de pek sağlıklı bi düşünce değil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleyin bekleyin, bilime inanan,gelisime açık, yükseliste olan yabanci bir teknik direktör bulacaktir Ahmet baskan ve fitneci yancilari, tipki 2 senedir bulduklari kaliteli stoperler gibi. Gelene de tahammül edersiniz kesin. Hatta sampiyon da oluruz.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeipzig'i mevcut hocası Julian Nagelsmann ve selefi yani önceki hocası Ralph Hasenhütl..İkisi de Alman ve modern futbolu takip eden modern futbol oynatan teknik adamlar..
Bunun dışında Jorge Jesus var..Eski Benfica hocası..Benfica'nın Avrupa'da terör estirdiği yılların hocası..DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum