Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar ağzı ile konuşması doğru değil kaldı ki bu kadroyu kuran sensin hani cümle sonu veya başı özeleştiri yapalım dese eyvallah ama topu teknik heyete atması saçmalık.

Geçen sene baskı kuran bir takım varken aynı teknik ekip vardı şimdi bu yoksa kadro mühendisliğinde hatalarımız oldu demen gerekir önce.

Genç oyuncu transferlerine tek lafım yok ama obi yerine alacağın oyuncu profili belliyken hata yaptınız. Sosa ve parmak'ı tamamlayacak oyuncu almadınız.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Oynadığımız oyunda sıkıntı olduğu herkesin malumu zaten ama bence yaptığı yanlış. Medyaya konuşurken "defanstan ayağa topla çıkmak bu kadar zor olmasa gerek" gibi bi cümle kurulmamalı. Git sıkıntılarını hocayla, teknik heyetle, futbolcularla, yönetimle vs. özel konuş. Bu dediği "bunu bile beceremiyorlar" anlamına geliyor ki hocanı, takımını bu şekilde lanse etmek kimseye bir şey kazandırmaz.

Yorum

• Umarım başkanın bu açıklamaları teknik heyetin değişimi için bir işaret olsun. Ligin ikinci yarısında Ünal Karaman ve ekibiyle devam etmek akıl kârı değil. Takım hem mental hem de fizik kondisyon anlamında bitik durumda. Sağlam bir ekiple ve bir-iki nokta transfer atışıyla şampiyonluk yarışına asılırız. Şimdi değişim zamanı.

Yorum

• yine aklıma geldi. ya inanılmaz ya şu açıklama. kahretti beni. nasıl özür dileyeceksin çok merak ediyorum vallahi aklım almıyor

Yorum

• Tuncay Lakot'u tebrik ederim. Basın toplantılarında ve maç sonlarında işini düzgün yapıyor.

Ağaoğlu'nun açıklamalarına iki açıdan bakıyorum. İlki içerik... Haftalar ilerledikçe oyun yapımıza yönelik artan eleştirilere o da katılmış. Yani gördüğünü söylemiş. Buna (içeriğe) bir şey denilemez.

İkinci ve tartışılması gereken boyutu ise üslup. Başkan dün akşam, hocayı "tartışılır" hale getirmiştir. Yer ve zaman doğru mu? Bir hafta beklenip ilk yarı değerlendirmesi yapılabilirdi. Belli ki o da üzerindeki baskıyı atma derdinde.

Devre arasının gelmesini şükrederek beklediğini görüyoruz başkanın. Sadece o mu? Hocamız diyor ki "28 maç oynadık, 29 olacak. Bu sayı bir futbolcunun ortalama sezonluk maç sayısına denk..."

Yapılan işten keyif almak, bunu paydaşlara hissettirmek, seyredenlere keyif vermek yok farkındaysanız. Şikâyet ediyoruz sürekli... Avrupa'dan bile bile elendin, kimse ses çıkarmadı. Dün akşam kazandık ama çoğunluğumuz mutsuz. Bu gerçekliği anlamak ve yönetmek yerine yine "vicdan, gönül..." diyor hocam.

İyi de; biraz da o vefa, gönül gözü, sevgi ve saygı sayesinde bu görevdesin hocam. Karabük, Urfa, Adana Demir, Ankaragücü ve Konya tecrübene saygımız var, eyvallah, ammavelakin bizden beklediğini bir seferlik sen uygula. Hem hatırla Edebali'nin özlü sözünü:

"Bundan böyle öfke bize, uysallık sana. Eleştirmek biza, katlanmak sana." Bey olmak kolay mı?

Ama kazanırken ama kaybederken o hâlâ başkalarını suçluyor. Oyuncu değişikliklerini de biz mi yaptık? "Eleştiren aynaya baksın", "ayağı yere bassın", "beyinleri alsın diye söylüyorum"... Hatalarla yüzleşmene engel olan bu ego mahvedecek seni hocam.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.12.2019, 07:24.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ağaoğlu özellikle basına böyle demeç veriyor. İyi yaptığını düşünenlerdenim. Böyle bir uyarı şarttı, çok sevsem de Ünal hoca eleştiriyi kabul edip çuvaldızı kendine de batırmalı

Yorum

• böyle bir ayar gerekliydi, bakalım ne kadar etkili olur

Yorum

• Ağaoğlu'nun da kötü oynadığımızı görmesi güzel bence Bu konuyu basının önünde dile getirmesi ise yanlış.

Yorum

• Başkanın bu konuşmasıyla ve konuşmanın zamanlamasıyla ilgili haklıdır veya haksızdır şeklinde bir yorum yapmayacağım ama ben, bir takımın antrenörü olsam ve maçın ardından antrenörü olduğum kulübün başkanı bu açıklamaları yapsa, ertesı gün istifa ederim...

Ünal hocanın bu konuşmaya tepksiz kalacağını sanmıyorum.

Başkanın söylediklerinin altına da sanırım buradaki herkes zaten imzasını atıyordur ama çözüm kendisinde, başkanın bu farkındalıkta olması lazım...
                    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 24.12.2019, 09:13.
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ünal Karaman sayesinde başkanlık yapıyormuş ? ? ?

Tam tersi olmasın o ?

Ünal Karaman'ın göreve gelmeden önce ki Süper Lig kariyeri 31 maç 12G 3B 16M

TFF 1.ligde ki son durağı olan Ş.Urfa'da ki 11 maçlık kötü performans sonrası 1.5 sezon takım çalıştırmayıp küme düşmesi kesinleşen Karabük'te de 8 maçta 8 mağlubiyet alan bir teknik adam hangi kriterlere göre Trabzonspor'un başına getirildi ?

Öyle yada böyle başkan bile artık bazı şeylerin farkında.. sürekli bahane üreterek bir yere varamayız.

Yorum

• Başkan'ın dün yaptığı açıklama içerik olarak doğru fakat yer olarak yanlış.
                        Hoca'yı karşısına alıp hesap soracak. Çünkü hesap sorma yerinde. Ne olmuyor hocam? Neden olmuyor hocam?

Bu soruları basın mensupları da soruyor ama cevap adamlık ve fedakarlık seviyesinden öteye gitmiyor.
                        Başkan sorduğu zaman bu cevapları veremez. Ama vereceği cevaplar doğruyu bulmaya yardımcı olacak.

Bu nedenle Başkan'ın devre arasını bekleyip karşılıklı görüş alış verişi ile bunu çözmesi gerekiyor.

Yorum

• Başkanın açıklamalarını ben talihsizlik olarak yorumluyorum. Herkesin önünde 'takım neden şöyle oynuyor' gibi bir demeç vermenin mantıklı bir açıklaması olamaz. Hoca başlasın üstü kapalı konuşmaya, futbolcular öbür taraftan ne olacak? Sen takımı bir bütün olarak düşünüp ona göre hareket etmelisin örneğin Sturridge kıçı başı attığında maçlara çıkmadığında basının karşısına geçip 'bazı futbolcular neden böyle yea' şeklinde konuştunuz mu sevgili başkan? Veya tam tersi hoca? Biraz profesyonel olmak gerekiyor.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• başkanın yaptığı açıklama içerik olarak da mecra olarak da üslup olarak da doğru.

hoca her basın toplantısında "söyleyemediğimiz şeyler var" diye yönetimden dertli olduğunu AÇIK AÇIK ima edecek, sanki TS başında olması lütufmuş gibi kasılacak, oynanan rezil futbola sadece bahaneler üretecek, hiç kendinde ve ekibinde eksiklik/kabahat bulmayacak, bir kez olsun özeleştiri yapmayacak; başkan da gidip özel görüşmede insaf mı dilenecek hocadan, hoca nerede sızlanıyorsa o mecradan alır cevabını. ki bu cevap bile değil, başkanlar cevabı başka türlü verir, bu sadece bir uyarı.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanın açıklamalarını ben talihsizlik olarak yorumluyorum. Herkesin önünde 'takım neden şöyle oynuyor' gibi bir demeç vermenin mantıklı bir açıklaması olamaz. Hoca başlasın üstü kapalı konuşmaya, futbolcular öbür taraftan ne olacak? Sen takımı bir bütün olarak düşünüp ona göre hareket etmelisin örneğin Sturridge kıçı başı attığında maçlara çıkmadığında basının karşısına geçip 'bazı futbolcular neden böyle yea' şeklinde konuştunuz mu sevgili başkan? Veya tam tersi hoca? Biraz profesyonel olmak gerekiyor.
                              Söylediklerinize kısmen katılıyorum..

Ayrıldığım kısmı ise şu: Başkan camianın başıdır. Yani taraftarın da başıdır. Dolayısı ile taraftarın duygularını kazanılmış bir maçtan sonra dile getirebilir. Kaybettiğimiz maçtan sonra buna benzer bir açıklama yapsa idi o zaman sizinle tamamen aynı düşünürdüm. Keza bu konu hoca ile başkan arasında bir süredir konuşuluyor olabilir.

Diğer taraftan hoca kaybedilen bir çok maçtan sonra yönetimi ve başkanı ima eden söylemlerde bulundu. Başkan ise bunlara hiç cevap vermedi. Sürekli oyunculara borcumuz yok gibisinden şeyler söyledi..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• allahkahretmesin ya. aklıma geldikçe çıldırıyorum. tabii ki kişisel olarak tatmin etmez seni eyvallah da sen taraftar mısın da bunu çıkıp mikrofonlara söylüyorsun. gs maçından sonra yaptığı ucube açıklamalar sırasında anlamıştım zaten mikrofonlara sürekli böyle saçmalayacağını. şaka gibi:d

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X