Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barış net bir şey yok diyor.
    Taraftar grupları destek için tesislere gidecekmiş felan. Yönetim geri adım atabilir.

S.Bilic ayarında bir hocayı devre arası bulabilsek , gönderilsin. Bulamayız muhtemelen o yüzden, taraftarın desteği ile muhtemelen kalır Ü.Karaman.

Ama bu daha da kötüleştirebilir durumu, Ü.Karaman ısrarla kötü futbolu kabul etmeyip oynattığı oyunun doğru olduğunu felan düşünebilir. Bu durum da bize x2 çile olarak döner.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anca hakaret et.

sana uymam cocuk.

doğan yazdığın gerçeği değişmedi bu arada.
      psikolojin mi bozuk önce ahmet yazdım, sonra doğan'ı da yanına ekledim. bak avdijaj'ı da unuttum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Ünal Karaman’ın Trabzonspor’dan ayrılmak isteme sebebi şu; Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Mustafa Denizli ile görüşme gerçekleştirmesi. Bunu öğrenen Ünal Karaman 'Arkamdan iş çevrilen yerde durmam' diyerek ayrılmak istiyor.
        Insallah denizli haberi dogrudur denizli bu takimi sampiyon yapacak tek hoca su anda

Yorum

• Gerçek olan şu takım geçen sezondan kötü futbol oynuyor, kadro daha iyi olmasına rağmen. Hoca da buna çözüm bulamadı bir türlü.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ünal karaman 1,5 yil önce 2. liglerde sürünüyordu....agaoglu haric ona inanan yoktu...
            zaten baska bir takimda tuttunabilecegini düsünmüyorum....biz iyi sabrettik....6 aydir top oynamior bu takim...
            camiayi tanimasi..iyi bir motivatör olmasi disinda bir etkisi yok...

2 yildir defansa cözüm bulamadi....fakat sezon sonuna kadar kalmaliydi...suan shota haric bize yakisacak bir antrenör göremiorum...

mutlaka bu camiayi taniyan birisi gelmeli
            Bu camiayı gerçekten tanıyan biri gelmez

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim hoca adayim fatih tekke
              olm bak git

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                psikolojin mi bozuk önce ahmet yazdım, sonra doğan'ı da yanına ekledim. bak avdijaj'ı da unuttum.
                başka kapıya, hadi.

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Insallah denizli haberi dogrudur denizli bu takimi sampiyon yapacak tek hoca su anda
                  küme düşürür denizli

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allahım akıl fikir ver yahu, bizede sabır ver
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Ünal başkana boğazına takılırım dedi.Bu söz yenilip yutulur söz değildir.Ben bekliyordum dün akşamdan beri böyle bir karar.Trabzon Ünal ile güzel işler yaptı.Baskan Ünal a değil Ünal başkana ayıp etti.Malatyadan 5 yediğinde.Tarafrarin tepkisine rağmen (onur terörü)ünali sahiplendi.Sonuc?.. Boğazına Takılırım olmamalıydi.
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• üna hoca giderse ilk 6 da bile bitiremeyiz. pochettino bile gelse olmaz ünal hoca ben bu takımın hamurunda vardım diyor farklı dokular bize uymuyor. kloop gelse yalan.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçek olan şu takım geçen sezondan kötü futbol oynuyor, kadro daha iyi olmasına rağmen. Hoca da buna çözüm bulamadı bir türlü.
                          Hocam sence bulamıyor mu
                          yoksa bulacak yeteneği yok mu?

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geri çevirtme sayfaları şimdi. İsimleri yaz not alayım kenara
                            Leipzig'i mevcut hocası Julian Nagelsmann ve selefi yani önceki hocası Ralph Hasenhütl..İkisi de Alman ve modern futbolu takip eden modern futbol oynatan teknik adamlar..

Bunun dışında Jorge Jesus var..Eski Benfica hocası..Benfica'nın Avrupa'da terör estirdiği yılların hocası..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi bir motivatör olmasi disinda bir etkisi yok...
                              iyi bir motivator mu

gollerden sonra hocaya koşan biri ben "pek" göremedim

stu mesela hocaya koşmuyor

oyundan çıkan adamlar zoraki tokalaşıyor hocayla, değişikliği yanlış buluyorsa hocanın suratına bile bakmıyor

Yorum

• aslında ben taraftar olarak değil daha çok commonsense hocam yani evrensel bir sağduyu mantıkla hareket ederim genelde.başkanın yapması gereken bilime önem vermesi ve düzgün ekiple çalışması olay bu.zihniyet değişmeli bütün mevzu bu.bence yönetim taraftar aklıyla karar almadı.bence başkan kararı görerek verdi ve sabretti.bıktı sonra.bundan sonrası önemli.yani hedef nedir? altı aylık hoca ve yerli olsun+ şampiyonluksa: şenol hoca .eğer hedef uzun vadede başarı bu sene şampiyon olmayalım ama avrupa kupalarına gidelim ise yabancı bir hoca alınmalı.bakalım göreceğiz
                                İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu örnekteki gibi taraftar ağzıyla iş yapmamalı

Taraftar fevri davranır gömer de göğe de çıkarır

Ya sonrası diye sorarsanız taraftara, onda "sonra" kavramı yoktur, anlık duygusal hazlar vardır.

İnşallah yönetim taraftar aklıyla karar alıp, sonrasını da taraftara bırakmamıştır
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X