Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Leipzig'i mevcut hocası Julian Nagelsmann ve selefi yani önceki hocası Ralph Hasenhütl..İkisi de Alman ve modern futbolu takip eden modern futbol oynatan teknik adamlar..

Bunun dışında Jorge Jesus var..Eski Benfica hocası..Benfica'nın Avrupa'da terör estirdiği yılların hocası..
    Şaka mı yapıyosun. .Bunlar gelir mi bize. Ya da nasıl getireceksin

Yorum

• ünal karamana büyük ayıp edildi artık 1 dakika daha kalmaz başkan bu hamlesi yüzünden görevde kalamaz

Yorum

• Mustafa denizlinin yurumeye mecali yok.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          üna hoca giderse ilk 6 da bile bitiremeyiz. pochettino bile gelse olmaz ünal hoca ben bu takımın hamurunda vardım diyor farklı dokular bize uymuyor. kloop gelse yalan.
          Yuh yani yuh sosa çok takıyor ünalı suturic titriyor wakayeme gözünün içine bakıyor vasat bir hoca teknik taktik bilgisi koca bir 000000000 sıfır.Yalan haber diyorum ikici yarıda bizi çalıştıracak bizi bu leş ligde 4.yapacak sonrada gidecek bu gün arkasından methiye düzenler sene sonu dümdüz sövecek burdayız hep beraber göreceğiz.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ulan bir de alacaklarını istedi diye haber servis ettiriyorlar....Hadi abicim hadi....

Yorum

• İnsanlar şunu anlamıyor. Ünal Hoca yı vazgeçilmez görmüyoruz. Ama takımın bu durumunda en iyi seçenek. Geldiğinde ben de bu performansı beklemedim. Gayet başarılı olan adamı yollamak enayilik başka bişey değil

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu camiayı gerçekten tanıyan biri gelmez
                ozaman gecmis olsun...

yabanci bir antrenör mikel ve sturridge haric oyuncularimizi bile tanimiordur...

sergen yalcin, erol bulut gibi kenidlerini baska camiaya layik görenler bu kapidan iceri girmemeli...

geriye kalior SHOTA

haciosmanoglu döneminde onur krizinde giden o olmustu...fena oynatmiordu...hakemler bizi baya dogramisti...
                agaoglu gibi baskanla is yapar...sözlesmesi bittior....

futbol biligisi olarak SHOTA>Ünal hoca
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynı kapıya çıkıyor
                  Abi geçen sene 34 lig
                  bu sene 27 avrupa ve lig
                  toplamda 61 maçın 52 de gol yemişiz

bu istatistik sizce başarılı mıdır?

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal hoca giderse "öldük bittik" demek de pek sağlıklı bi düşünce değil.
                    Çok komik zır cahil düşüncesi.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Taraftar toplanması falan boş işler. İpler kopmuşsa o işten fayda gelmez. Böyle şeylere duygusal yaklaşan kaybeder. Lakin kulüpte çıt yok hala.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bekleyin bekleyin, bilime inanan,gelisime açık, yükseliste olan yabanci bir teknik direktör bulacaktir Ahmet baskan ve fitneci yancilari, tipki 2 senedir bulduklari kaliteli stoperler gibi. Gelene de tahammül edersiniz kesin. Hatta sampiyon da oluruz.
                        Komedi ya. Bırak bizi ligde başarılı olmuş bir yabancı var mı? Milyonda bir o da şike, teşvik vs. Hele bizde yabancı tam skndal olur. Yerli de adam yok. Bari Şenol falan olsun hoca var başımızda deriz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu takım ünalla şampiyon olacak bu sene, ağaoğlu salak bir adam değil, her şey çok iyi gidiyor, takımın yarısı sakattı.

Yorum

• Ünala helal olsun buradaki tırto tayfa şu an affalladı. Şimdi nerde bulacağız o müthiş teknik hocayı diye kara kara düşünmekte. Adamsın.

Yorum

• hala şota diyenler var bu adam bitiğin önde gideni sadi tekelioğlu daha iyi

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Leipzig'i mevcut hocası Julian Nagelsmann ve selefi yani önceki hocası Ralph Hasenhütl..İkisi de Alman ve modern futbolu takip eden modern futbol oynatan teknik adamlar..

Bunun dışında Jorge Jesus var..Eski Benfica hocası..Benfica'nın Avrupa'da terör estirdiği yılların hocası..
                                Bu mesaj ciddi değildir umarım.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X