Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatimda ilk kez TS ile bagimin koptugunu hissettim. Bunu İHO ve Usta doneminde bile yasamamistim Agaoglu yasatti.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocanın gitmesini isteyenlerin istisnasız alayı haindir...

şu an Türkiyedeki en formda hoca ayrıldı

beyinsizlikte dünya markası olmaya adayız...
      Yoruma gel. Kendinden olmayan herkesi hain gören bir anlayış. Bana birisini hatırlattı nedense.
      8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer gerçekse yönetimi tebrik ederim.
        Hiçbir olumsuzluğun sorumluluğunu üstlenmeyen bir komutanla iş görülmez.

Osmanlı'da paşalara görev şöyle verilirdi.
        İşte para, işte ordu. Donat kazan gel.
        Kaybedenin kellesi gider.

Velhasılı, sorumsuzluk arıyordu hoca.
        Birilerinin boğazında kalırım falan da cürmü aşan cümleler.
        Böyle konuşmaya böyle sonuç da normal.

Yoksa en zor zamanında 5 gol yemişken arkanda duranlar, bugün de dururdu.

Hayırlısı olsun.
        Giderse de gitmezse de.

Bence doğru olan gitmesi, o ayrı.
        Nasıl bir ordu verildi, neyle donatıldı bu ordu

Ligin en zayıf yedek kulübesi bizde belkide

Hazır olmayan dünya yıldızlarını alıp oynat demek mi ordu kurmak

Nasıl bir başarısızlık var da hoca çıkıp sorumluluk bende diyecek.

5 gol yediğinde istifa etti. İşte sorumluluk orada. Sorumluluk aldı ve istifa etti. Sonrasında bir başarısızlık görmüyorum. başarıdan kasıt ne mesela.

Yorum

• dünyanın neresinde başkan çıkıp da yok 10 kişi baskı yedik maskı yedik teknik ekiptenmiş gibi yorum yapıyor

buna tepki koymayacaktı da ne yapacaktı ünal karaman.

yıllar sonra takım gibi oynayan, benim tekrar maçları takip etmeme vesile olan bi trabzonspor vardı

haberler doğruysa selametle .. çıldırmış burdaki herkes
          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl bir insansın ve nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama cahil olduğun net. Küçüksen de büyüyünce anlarsın işverenin haksızsa karşı çıkacağını

Bu lafın TS nin ruhuna aykırı
            Hiçbir ast üstüne bu konuşmayı yapmaz.
            Niyeti kovulmak değilse.

Ne astım bana böyle konuşabilir, ne ben üstüme konuşurum.
            Bu ben gidiyorum demektir özetle.

Usül esastan önce gelir. Haklı da olsan üstüne böyle çıkamazsın.

Yorum

• Allah aşkına istifadan vazgeçirin hocayı Allah'ın cezaları !!!

Yorum

• Bu saate kadar herhangi bir yalanlama gelmedi kulüpten. Sanırım haberler doğru. Hayırlısı olsun ancak yönetimin şimdi yapacağı hamle çok önemli gidip Hami Mandıralı, Giray Bulak gibi isimleri getirirse takımın başına yazık ederler.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Henüz resmi bir açıklama olmasa da hedef şampiyonluk değilse ayrılması yanlış olmuş ( ki burdaki bir kısma göre hocanın burda olması şampiyonluktan daha önemli)

Yorum

• Ünal Karaman istifa mı etti, yoksa gönderildi mi?
                    McLas was Here

Yorum

• haber doğruysa eğer, her ne kadar kronik arızalarımız olsa da netice itibariyle ünal hoca'yı başarılı buluyorum ben. pişman olacağımız bir hamle değildir inşallah bu.
                      #

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşçinin işverene kafa tutması demek kovulmayı göze alması demektir..Sonucu bellidir yani...Senin gibi bir cahile bunu neden açıklıyorum onu da bilmiyorum evet..
                        Ezilmeye layıksın o zaman. Karşı çıkma, ezil, eğil, bükül. Bu takıma uymuyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
                          Ben böyle bir akıl tutulması görmedim.

Çapsız, küçük, aşağılık bir camiayız. Güzel olan hiçbir şeyi ve sevinmeyi hak etmiyoruz.
                          Yapma yau... şu lafları forumda birine desek cezâ, hocaya desek cezâ, câmiaya deyince sorun yok sanırım...

Bu ne yaa ??
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizi de eleştiriyorum fakat insanların insafsızlaşmasına ve bazı konulardaki kibirlerine bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Çok derin üzüntü duymaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
                            Bilin ki bu olay bordomavi.net için de bir yol ayrımıdır.Yolunuzu çizince bize de haber verin biz de artık bu yaşdan sonra bari sinirimizi bozmayalım onla bunla.Olmadı biz gidelim

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bos yapma mevzu ünal degil kimi getireceksin mevzu bu adam yok piyasada sacma sapan birini getirip butun sezonu heba edecez
                              Piyasada adam yok mu

Ya arkadaşlar edirneden otesinden haberiniz var mı sizin

Istersen git gallardo gibi genç ve yükselişte hoca getir

Isterse pellegrini gibi kurt hoca

Yelpaze bu kadar geniş

Ama kime anlatıyoruz

Bi de adama boş yapma demiş lafa bak

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ağaoğlu şampiyonluk istiyorsa gözünü kararttı demektir

varsın şampiyon olmayalım ama yeterki geleceğe yönelik bize düzgün teknik ekip ve hoca için bütçe ayırsın

arkadaşlar senelik 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırsalar yeter ya ingiliz ve alman hocalarımız olur zaten kondisyonerlerimiz olur dietisyenimiz de olur olur da olur zor değil ya

zihniyet değişsin sadece arkadaşlar!

koca Trabzonspor heryerde taraftarın var 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırmak zor değil arkadaşlar
                                Gönünüz aydın.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X